Monikulttuurisuus ei ole painajainen

Monikulttuurisuus on joukkotuhoase.

Monikulttuurisuusdoktriinissa yhdistyy perinteinen ja biologinen sodankäynti. Perinteiseen sodankäyntiin kuuluu fyysinen väkivalta, jonka tavoitteena on vastapuolien taivuttaminen omaan tahtoon. Biologinen sodankäynti pitää sisällään kantaväestön ja maahanmuuttajien geeniperimän tuhoamisen.

Propaganda (“Monikulttuurisuus on rikkaus”) on olennainen osa sodankäyntiä. Propaganda on aatteen tai opin järjestelmällistä levitystä, jolla pyritään muokkaamaan mielipidettä. Sotatilanteessa propagandalla pyritään vaikuttamaan vastapuolen taistelutahtoon. Monikulttuurisuusdoktriinissa tämä tarkoittaa väestön aivopesemistä kannattamaan monikulttuuria ja sitä kautta kantaväestöstä oman kansansa vihollisia. Monikulttuurisuusdogmaan hairahtanut osa väestöä tulee käymään sotaa omaa kansaansa vastaan.

Biologisessa sodankäynnissä monikulttuurisuusdoktriini tähtää osapuolien kulttuurin ja geeniperimän tuhoamiseen. Doktriini on tehokas propagandan ansiosta. Monipuolinen monikulttuurisuuspropaganda takaa seksuaalisen kiinnostuksen monipuolisen viihteen avulla. Primitiivisiin vaistoihin vetoava viidakkojytke “räp-musiikin” muodossa saa naiset haukkomaan henkeä nähdessään katuja kuluttavan ilmentymän suosikkiartististaan. Vähäpukeiset naiset ja musiikkivideoissa vilahtava kuuma monietninen liha tekee tehtävänsä pahaa aavistamattomien poikien kohdilla.

Monikulttuurisuus täyttää joukkotuhoaseen kriteerit täysin ja onnistuessaan se tuhoaa puoli maailmaa. Tik Tak.

Tosi tapahtumia Ruotsista, kuinka mamut tuhoavat yhteiskuntaa

ETUSIVU

Kirkkonummen vastaanottokeskus mamuille oli varaa ostaa uudet iphonet ja ipadit, älypuhelimet, tabletit, vaatteet, tatuoinnit ja matkustaa läpi euroopan Suomeen.

arrekougappi.blogspot.fi/2015/08/kirkkonummen-vastaanottokeskus-missa_17.html

mvlehti.net/2015/08/17/kirkkonummen-raportti-nr2/

MAAHANMUUTTAJIEN KARKOITUS

FT: Belgia passittaa työttömät maahanmuuttajat takaisin kotimaihinsa

Miksi me emme karkoita samalla tavalla??

Erään lukijan kommentti.

Kunnallinen puoli terveyskeskuksessa täynnä. Maahanmuuttajille tehty sopimus yksityiseen terveystaloon. Käydessäni lääkärissä, siellä sosiaalivirkailija oli käyttämässä kahta maahanmuuttajaa lääkärissä. He olivat edelläni jonossa toimiston maksutiskillä. Sosiaalivirkailija pyysi maahanmuuttajista laskun toimittamaan suoraan sosiaalitoimistoon. Minä maksoin kyllä oman laskuni ihan euroilla, joka oli ylikallis, kuten kaikki asia Suomessa, teki kyllä mieli sanoa, lähetetään minunkin sinne, koska eläke on pieni. Mutta ei se käy, ei todellakaan samat edut kantasuomalaisilla.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.