Lidl ylivoimaisesti halvin hintavertailussa vaikka bonukset laskettiin mukaan.

Perhe voi parhaimmillaan säästää vuodessa yli 1 700 euroa keskittämällä ostoksensa Lidliin. Sinkkutaloudessakin säästöä kertyy 674 euroa vuodessa. S- ja K-ryhmä lähtivät keväällä hintakilpailuun Lidlin kanssa, mutta ainakin K-ryhmän hinnat hilattiin kaikessa hiljaisuudessa entiselle tasolle. Saksalainen kauppaketju Lidl on halvin muiden ketjujen etukorttijärjestelmistä huolimatta, sillä hintavertailussa otettiin huomioon myös bonuskortit.

mvlehti.net/2015/08/12/lidl-ylivoimaisesti-halvin-hintavertailussa/

uberuutiset.fi/2015/08/12/lidl-taas-halvin-hintavertailussa/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.