Maahanmuuttajiin menee 156 miljoonaa viikossa ja yli 8 miljardia vuodessa

Uusi tutkimus paljastaa todelliset kustannukset. Eikä aikaa ole hukattavaksi, koska jokainen viikko maksaa suomalaiselle veronmaksajalle 156 miljoonaa euroa. Yli 22 miljoonaa €/päivä ja miljoona € /tunti. Kaikkien Suomessa olevien pakolaisten, turvapaikanhakijoiden ja ulkomaalaisten maahanmuuttajien, jotka elävät sosiaalietuuksilla kustannukset olivat 8 miljardia euroa vuodessa veronmaksajille. Summa jakaantuu valtion ja kuntien kesken. Summa siis sisältää aivan kaikki kulut mitä tulee ulkomaalaisista. Summaan, kun lisätään 2015 vuonna tulleet yli 32 000 turvapaikanhakijaa ja sen jälkeen noin 22 000  kahdessa vuodessa 2016-2017 tullutta turvapaikanhakijaa ja pakolaisia 6000 kahdessa vuodessa 2016-2017. Sekä perheenyhdistämisen myötä 2 vuodessa tulleet yli 20 000.  Meni ulkomaalaisten kustannuksiin vuonna 2018, jotka elävät sosiaalietuuksilla yli 13,6 miljardia euroa vuodessa summa jakaantuu kunnille ja valtiolle ja summa kasvaa jatkuvasti. Sillä uusia turvapaikanhakijoita, pakolaisia tulee joka päivä, viikko, kuukausi ja vuosi aina vain enemmän. Lisäksi ulkomaalaiset lisääntyvät luonnollisesti synnyttämisen kautta. Lue alla olevat linkit tarkasti.

Alla linkki tutkimukseen.

professorinajatuksia.blogspot.fi/2015/08/paljonko-kolmen-viikon-ja-1300.html

Ulkomaalaisperheille sosiaalitukea 3215 euroa kuukaudessa + ilmainen asunto ja asuminen

blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2017/07/06/taalla-on-hyva-olla-mukava-paikka-kiva-tunnelma/

Pakolaiset ja turvapaikanhakijat saavat myös rahaa suoraan käteen. Sen lisäksi, että heillä annetaan täysin ilmainen elämä veronmaksajien rahoilla. Yksityiset terveydenhuoltopalvelut, ilmainen asuminen , ilmainen ruoka, ilmainen siivous, ilmainen vesi ja sähkö. Ilmainen autokoulu, ilmainen ajokortti, ilmainen käytetty auto noin 3000-4000 euroa ja ilmaiset polttoainekulut, huollot, vakuutukset yms. Kaikki nämä maksavat valtavasti veronmaksajille ja ovat aina poissa kantasuomalaisten hyvinvoinnista. Turvapaikanhakijat ja pakolaiset ovat ainoa ryhmä mitkä eivät maksa yhtään mitään veroja ja elävät 100% veronmaksajien rahoilla.

www.migri.fi/turvapaikka_suomesta/vastaanottotoiminta/vastaanottoraha

Näähän menot palastellaan niin moniin osiin, ettei siitä tavallinen tallaaja huomaa, että ulkomaalaisten kulut ovat olleet yli 10 miljardia euroa vuodessa jo pitkän aikaa.

Mitä maksaa, paljonko sosiaalitukea monilapsiset ulkomaalaiset perheet saa

blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2016/08/31/mita-maksaa/

Pauli Vahtera on kirjanpidon asiantuntija, joten hänellä on rivikansalaista tai -toimittajaa paremmat edellytykset laskea, mitä maksaa.

Maahanmuutto ja velkaantuminen tuhoavat Suomen

blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2016/07/12/maahanmuutto-ja-velkaantuminen-tuhoavat-suomen/

Elintasopakolaiset eivät maailmasta lopu koskaan ja useat miljoonat tulevat Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Mitään työtä he eivät tule koskaan tekemään. Kaikki  Suomeen tulleet turvapaikanhakijat ja pakolaiset ovat elintasopakolaisia. Suomi jatkaa toimimistaan koko maailman sosiaalitoimistona ja rajat pysyvät auki. Ulkomaalaisten pakolaiset ja turvapaikanhakijat, jotka elävät sosiaalietuuksilla kustannukset kasvavat noin 500 – 600 miljoonalla eurolla joka vuosi. Eduskuntapuolueet kattavat nämä kustannukset leikkaamalla jatkuvasti ja korottamalla veroja jatkuvasti ja ottamalla lainaa jatkuvasti. Kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset kannattavat ja tulevat ottamaan useita miljoonia pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Tämä järjettömyys loppuu vasta sitten, kun riittävä määrä ihmisistä ääneestää aidosti maahanmuuttokriitisiä puolueita, kuten suomenkansaensin.fi/  muutospuolue.fi/  www.perussuomalaiset.fi/

OECD:n arvion mukaan Suomi käyttää 2017 vuonna kaikkien Suomessa olevien ulkomaalaisien, pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden, jotka elävät sosiaalietuuksilla kustannuksiin 11,2 – 13,6 miljardia euroa vuodessa. Summa jakaantuu valtion ja kuntien kesken. Ulkomaalaisia, jotka elävät sosiaalietuuksilla Suomessa on yli 500 000. OECD ennustaa kustannusten kasvavan yli 20 miljardiin euroon yli 10 vuodessa. Laskelmissa ei ole otettu huomioon kustannuksia, joita ulkomaalaiset aiheuttavat, kun tekevät rikoksia. Luonnollisesti yhteiskunnan tuilla elävät ulkomaalaiset saavat asianajajat veronmaksajien piikkiin. Samoin korvaukset menevät veronmaksajien piikkiin ja tietenkin kaikki oikeudenkäyntikulut veronmaksajien piikkiin. Suomen bruttokansantuoteesta menee 30,8% sosiaalikuluihin. Syynä yli 600 000 ulkomaalaista, jotka elävät sosiaalietuuksilla eivätkä tee mitään työtä. Lisäksi turvapaikanhakijoita ja pakolaisia tulee jatkuvasti lisää joten kustannukset kasvavat jatkuvasti. Alla linkki OECD tilastoihin

data.oecd.org/chart/4WzJ

data.oecd.org/socialexp/social-spending.htm#indicator-chart

”OECD:n viimeisimmän tilaston mukaan maassamme oleskeluluvan saaneiden

sosiaaliset tulonsiirrot ovat keskimäärin 4,4 kertaiset vastaavassa sosiaalisessa

tilassa oleviin kantasuomalaisiin verrattuna. Ulkomaalaisten asumistuet ovat keskimäärin 2,4 kertaiset vastaavassa sosiaalisessa tilassa oleviin kantasuomalaisiin verrattuna. -Tilanne on varsin kummallinen, ja johtuu ns. harkinnanvaraisesta tuesta sosiaalitoimen myöntämänä, jota kantasuomalaisille ei myönnetä.

Alla linkki OECD:n tilastoihin.

www.keepeek.com/Digital-Asset-Management/oecd/social-issues-migration-health/international-migration-outlook-2013_migr_outlook-2013-en#page175

suomimedia.wordpress.com/2015/08/09/totuus-mamut-saavat-moninkertaisesti-enemman-tukia-kuin-kantasuomalaiset/

Suomi on saanut jo viitenä vuotena peräkkäin moitteita ja varoituksia

Euroopan Sosiaalisten Oikeuksien Komitealta siitä, että

kantasuomalaisten köyhien sosiaalietuudet ovat riittämättömät maamme

kustannustason edellyttämään elämiseen.”

Seuraava liveleak video todistaa kaikki maahanmuuttoa, turvapaikanhakijoita, pakolaisia kannattavat valehtelijoiksi. Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten ottaminen tuhoaa jokaisen niitä ottavan maan talouden ja kantaväestön pysyvästi. Paras fakta video jota kannattaa levittää kaikille somessa.  Katso suomi teksteillä seuraava video vain 6 minuuttia  www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

Sama liveleak video youtubessa www.youtube.com/watch?v=H-CqJYzDSI8

400 miljoonan lisäleikkaukset sekä bensaveron korotus – 400 miljoonaa lisää matujen hyysäämiseen

mvlehti.net/2017/04/16/400-miljoonan-lisaleikkaukset-seka-bensaveron-korotus-400-miljoonaa-lisaa-matujen-hyysaamiseen/

Valkoisten katkeruus on hyvinvointivaltion loppu

mvlehti.net/2017/03/28/valkoisten-katkeruus-on-hyvinvointivaltion-loppu/

Turvapaikanhakijat kulkevat sosiaaliturvan perässä. Siksi he eivät mene Venäjälle, Serbiaan eikä muihin ei-EU-maihin. EU-maista Baltian maissa, Puolassa, Unkarissa, Tsekissä ja Slovakiassa on vain vähän turvapaikanhakijoita. Espanja, Italia, Kreikka ja Malta ovat läpikulkupaikkoja, joista tullaan pohjoisen höllälompakkoisiin maihin Saksaan ja pohjoismaihin. Näissä lepsuissa maissa, joihin myös Suomi kuuluu, asuu 207 miljoonaa asukasta.

blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2017/09/04/nykyisen-elamanmuodon-eurooppa-on-jo-menetetty/

OECD:n laskelmien mukaan jokainen sosiaalietuuksilla koko elämänsä elävä ulkomaalainen maksaa suomalaiselle yhteiskunnalle 5,28 miljoonaa euroa.

Sosiaali- ja terveysmenot tulevat nykymenolla nousemaan työttömiksi jäävien maahanmuuttajien haalimisen takia.

mvlehti.net/2017/03/28/vahtera-sote-on-unelmahottoa-ja-turhaa-puhetta/

Suomalaisuus on monikulttuuria rikkaampaa

Koska kulttuurimme on yksi maailman parhaista, sen vaihtaminen monikulttuuriin on vääjäämättä muutos huonompaan. Suomalaisuus on rikkaus ja voimavara.

mvlehti.net/2017/03/23/tiina-wiik-suomalaisuus-on-mo%C2%ADni%C2%ADkult%C2%ADtuu%C2%ADria-rikkaampaa/

Turvapaikanhakijat ja pakolaiset tulevat vain paremman elintason takia Suomeen.

suomimedia.wordpress.com/2017/03/15/turvapaikanhakijat-ja-pakolaiset-tulevat-vain-paremman-elintason-takia-suomeen/

Totuus kaikki Suomeen tulleet pakolaiset ja turvapaikanhakijat ovat elintasopakolaisia.

suomimedia.wordpress.com/2017/04/05/totuus-kaikki-suomeen-tulleet-pakolaiset-ja-turvapaikanhakijat-ovat-elintasopakolaisia/

Ulkomaalaisten rikollisuus ja kustannukset kasvavat jatkuvasti.

suomimedia.wordpress.com/2017/04/21/ulkomaalaisten-rikollisuus-ja-kustannukset-kasvavat-jatkuvasti/

Miljardimenot olivat totta jo ennen matutulvaa.

www.suomenuutiset.fi/maahanmuutto-maksaa-suomalaisille-yli-miljardin-vuodessa/

“Suomeen muuttavat vain ne, joiden pontimena on maailman avokätisin sosiaaliturva ulkomaalaisille”

www.verkkouutiset.fi/kotimaa/mattiviren_suomi_koulutus-57011

Sinänsä ironista, että Suomessa on maailman avokätisin sossuturva maahantunkeutujille ja samaan aikaan yleisesti maailmallakin moitittu surkea perusturva suomalaisille.

Suurelle enemmistölle suomalaisia majoitus kylpylähotellissa, takapuolenpyyhintä viran puolesta ja viisi ateriaa tarjoiltuna päivässä on toiveunta. Eikä tulisi mieleenkään jättää menemättä hammaslääkäriin tai lääkäriin yleensä jos sattuu ajan saamaan.

Pakolaisista, turvapaikanhakijoista ja maahanmuuttajista 80-90% on 18-40 vuotiaita terveitä miehiä. Lapsia, vanhuksia ja naisia vain 10-20%. 100% pakolaisista ja turvapaikanhakijoista on elintasopakolaisia. Eli tulevat Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. 

Yksi pakolainen tai turvapaikanhakija, joka elää sosiaalietuuksilla koko elämänsä maksaa 5,28 miljoonaa euroa veronmaksajille!

Keskimäärin turvapaikanhakija tai pakolainen maksaa noin 4-5  kertaa enemmän yhteiskunnalle, kuin kantasuomalainen.

suomimedia.wordpress.com/2015/08/09/totuus-mamut-saavat-moninkertaisesti-enemman-tukia-kuin-kantasuomalaiset/

Afrikassa yli 100 miljoonaa mamua haluaa tulla Suomeen elämään sosiaaliturvalla!

AL: Joka kolmas raiskauksesta tuomittu ulkomaalainen

www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/al–joka-kolmas-raiskauksesta-tuomittu-ulkomaalainen/2048466

Suomi maksaa turvapaikkaa hakeneelle perheelle EU-maista suurimmat kuukausittaiset avustukset, kertoo Aamulehti sisäministeriön selvitykseen pohjautuen. Suomessa maksetut avustukset ovat jopa yli kaksinkertaiset Ruotsin maksamiin verrattuna.

yle.fi/uutiset/turvapaikanhakija_saa_suomessa_eniten/5922350

Terveydenhoidosta leikataan, mutta elintasopakolaisille riittää rahaa. Suurin osa pakolaisista ja turvapaikanhakijoista on nuoria miehiä noin 80-90% ja he kaikki ovat elintasopakolaisia.

www.ts.fi/uutiset/kotimaa/798565/Hallitus+lupailee+turvapaikanhakijoille+lisarahaa

Samaan aikaan hallitus on salaa valmistautunut ottamaan 80 000 – 100 000 pakolaista Suomeen.

kuntalehti.fi/kuntauutiset/sote/kunnilta-varautumissuunnitelmat-isoon-pakolaismaaraan/

esaniemi0.puheenvuoro.uusisuomi.fi/195802-sisaministerio-pyytaa-kuntia-varautumaan-80-000-turvapaikanhakijan-tuloon

mvlehti.net/2015/04/12/viranomaissuunnitelma-100-000-pakolaisen-vastaanottamiseksi-suomeen/

Kirkko ja SPR tukevat Suomen islamisaatiota ja kansanmurhaa. Erotkaa heti kirkosta niin ei tarvitse tyhjää veroja maksella. www.eroakirkosta.fi/

Kuten on useasti todettu Suomella ei ole varaa ottaa yli 11 miljardia euroa velkaa, joka vuosi kattamaan mamujen kustannuksia. Suomella ei ole varaa ottaa yhtään maahanmuuttajaa, pakolaista ja turvapaikanhakijaa. Jos Suomi ei ottaisi yhtään mamua säästö olisi vuodessa 11 miljardia euroa joka vuosi. Pakkoruotsin vaihtaminen vapaaehtoiseksi ja kaksikielisyydestä luopuminen toisi 10-15 miljardin euron vuosittaiset säästöt. Kehitysyhteistyön lopettaminen 1 miljardin euron vuosittaiset säästöt. Yleveron lakkauttaminen kaikkien suomalaisten verotus kevenisi noin 1%. Syy miksi eduskuntapuolueet eivät tee näitä säästöjä on eduskuntapuolueiden rakenteellinen läpimätä korruptio. Muutos tulee vasta, kun suomalaiset äänestävät maahanmuuttokriittisiä puolueita kuten esimerkiksi  muutospuolue.fi/. Suomen talous ei kestä jatkuvasti kasvavia maahanmuuton kustannuksia, eikä pakkoruotsin ja kaksikielisyyden kustannuksia.

“Turvapaikanhakijat” ovat saaneet tiedot salakuljettajilta facebookissa, twitterissä jne. Siellä on valmiit vertailutaulukot eri EU-maiden sosiaaliturvasta, ja sinne mennään, missä ollaan anteliaimpia!

Perillä sitten nämä näppärät sosiaalisen median käyttäjät ovatkin luku- ja kirjoitustaidottomia vuohipaimenia…

Kaikki käy ilmi EU:n rajavalvonnan, Frontexin julkaisuista.

Tanskan integraatioministeri Inger Stojberg kävi kuluneella viikolla Frontexin päämajassa Varsovassa. Sen seurauksena varmistuttuaan sosiaaliturvavertailuista, jo aiemmin toteutetun sosiaaliturvan puolittamisen lisäksi Tanska aikoo käynnistää ulkomaisissa medioissa laajan tiedotuskampanjan mainitusta sosiaaliturvan puolittamisesta.

Erittäin järjevää politiikkaa Tanskalta!

Suomessa kun meillä on jo kymmeniä nimikkeitä mamuteollisuudessa, ja joku tulosalueen päällikkö toivoo, että rahoitus saadaan pysyvästi tälle uudelle korkeammalle tasolle, ei kannata henkeä pidätellä, että jotain Tanskaa vastaavaa tapahtuisi…

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

20 Comments

 1. Sipilän hallitus tappaa köyhiä suomalaisia tietoisesti, kuinka moni vanhus, sairas kuolee, koska ei ole varaa ostaa lääkkeitä. Stubin hallitus tappoi useita tuhansia köyhiä ja Sipilän hallitus tappaa useita kymmeniätuhansia suomalaisia. Mamuille tulossa lisää rahaa, kun köyhiä suomalaisia hallitus tappaa!!!!! Meidän kaikkien eläkeläisten on lopetettava keskustan, perussuomalaisten ja kokoomuksen äänestäminen se tarkoittaa noin 2 miljoonan äänen menettämistä. Meidän eläkeläisten eikä kenenkään suomalaisen tule hyväksyä hallituksen leikkauksia jotka tappavat sairata ja vanhuksia! HERÄTYS ihmiset nuo leikkaukset ja verojenkorotukset tulevat aiheuttamaan monen sairaan ja vanhuksen kuoleman, koska rahat eivät riitä mitenkään ruokaan, lääkkeisiin ja sairaalahoitoihin. EMME VOI HYVÄKSYÄ SIPILÄN HALLITUKSEN TAPPAMIS PÄÄTÖSTÄ IKINÄ elämämme Suomessa emmekä missään pohjoiskoreassa. Sipilän on erottava!!!!!

  1. Natsi rasisti leima vaan heti kaikille rasisteille, jotka levittävät näitä paljastuksia somessa. Taistelu rasisteja vastaan jatkuu, jotta totuus ei koskaan paljastuisi.

   1. Jotenkin nämä kaikki paljastukset pitää estää ja sensuroida. Tämä Suomimedia alkaa olla jo toiseksi isoin ongelma heti mv-lehden jälkeen.

  2. Jos kuvitellaan että tuo 11 miljardia riittäisi niin tilastokeskus.fi/til/tyti/2015/13/tyti_2015_13_2016-04-12_kat_002_fi.html mukaan 15–74-vuotiaita työllisiä oli 2437000 kpl vuonna 2015 ja tämän www.etk.fi/elakejarjestelmat/suomi/elakkeensaajien-kokonaistulot/keskimaaraiset-elakkeet/ mukaan eläkkeensaajia oli puolestaan 1426760 kpl. Eli meitä on yhteensä 3863760 Suomalaista joiden selkänahasta tuo 11 miljardia vuodessa revitään ja se tekee palttiarallaa 2847 euroa/vuosi jokaiselta tuloa (palkkaa tai eläkettä) saavalta Suomalaiselta. Tietenkin pienituloiset sekä eläkkeensaajat kärsivät eniten.

   Mutta todellisuus on _paljon_ rankempi kuin tuo 11 miljardia, koska Suomen yhteiskunta murenee monilta tahoilta erilaisten seurannais-, risti- ja kerrannaisvaikutusten vuoksi joita laittomat maahantunkeutujat aiheuttavat. Esimerkiksi kun valtiovalta määrää että järkyttävä lukumäärä laittomia maahantunkeutujia on asutettava niin asuntojen saatavuus heikkenee ja niiden vuokrat nousevat rajusti. Poliiseja on pakko joko palkata lisää tai nykyisellä vahvuudella teetetään enenevässä määrin ylitöitä, palkkakulut kasvavat. Rikosten uhrit joutuvat sairaslomalle tai työkyvyttömyyseläkkeelle ja tämä lisää vakuutusmaksuja. Vankien määrä tulee kasvamaan huomattavasti ja jokaisen vangin ylläpito maksaa noin 200 euroa/vrk. Useat asuinalueet muuttuvat ihmisille kelvottomiksi ja kiinteistöjä tai maata ko alueilla olevat ihmiset kärsivät siksi suuria menetyksiä. Koulunkäynti ja sitä kautta opetuksentaso ja koulutustaso kärsii vakavasti koska suuri määrä häirikköyksilöitä ja vähälahjaisia tungetaan keskimääräistä älykkäämpien puhtaiden Suomalaisten lasten joukkoon, tällä on tuhoisa vaikutus Suomen kilpailukykyyn pitemmällä aikajänteellä. Yms, jne, etc.

  3. Natsirasistileima vaan heti jokaiselle joka levittää näitä paljastuksia. Jotenkin tämän sivuston kaikki paljastukset pitää saada sensuroitua ja estettyä. Natsirasistileima vaan heti kaikille, jotka levittävät tämän sivuston paljastuksia. Jotta totuus ei koskaan paljastuisi! Te natsi rasistit ette voi voittaa. Meidän suvaitsevaisten puolella on valtamedia, poliisi, oikeuslaitos ja kaikki eduskuntapuolueet. Kaikki paljastukset ulkomaalaisista ja maahanmuuttokriitisyys on rikollista vihapuhetta ja kiihottamista kansanryhmää vastaan. Jokainen maahanmuutonvastustaja joutuu vankilaan ja poliisi hiljentää teistä jokaisen. Jos ette pidä suutanne kiinni joudutte vankilaan kaikki maahanmuutonvastustajat.

 2. Laskekaa itse. Maahanmuuttovirasto ilmoittaa että yksi pakolainen/minimi=100€/vrk.

  Silloin 10 000 pakolaista maksaa n. 150 miljoonaa vuodessa (100€*365*10 000) ja tämä on siis keskiarvo (jos kaikki olisivat aikuisia). Jos Sipilän esimerkin ansiosta tänne tulee vaikka 30 000 “karjalan evakkoa” lisää, vuosittainen kulu on pelkästään heidän osaltaan (muut maassa jo olevat pakolaiset tietenkin siihen vielä päälle) vähimmillään n. 1,1 miljardia euroa € (Summaan eivät sisälly harkinnanvaraiset avustukset). Eli yli miljardi euroa. Vertailun vuoksi, Heinolan reumasairaala jouduttiin lopettamaan kun valtiolla ei ollut varaa 2:n miljoonan (huom. miljoonan ei siis miljardin!) € avustukseen.

  Jos pakolaisia tuleekin Sipilän innostamana vaikka 100 000/ vuosi, puhutaankin jo n. 3-4 miljardista/vuosi lisäkuluja. Siis minimissään. Satatuhatta “sotalasta” vuodessa kymmenen vuoden ajan toisi meille 1 000 000 “karjalan evakkoa” kulut n. 30-40 miljardia vuodessa. Lisätään lukuun kasvavat menot sen jälkeen kun maahanjäämislupa on myönnetty (mamun sosiaaliturva nousee) perheenyhdistämiset, lisäksi asumistuet, lapsilisät, asuntojen rakentamiset ym. puhutaan arviolta 20-25 miljardia € vuodessa. Se olisi kolmannes Suomen budjetista. Sitä ei enää mikään valtio voi kestää. Sosiaaliturva jouduttaisiin ajamaan alas, samoin ilmainen terveydenhuolto ja koulutus. Alkajaisiksi.

  Otetaampas vielä huomioon tulevat perheenyhdistämiset. Jokainen tuo mukanaan hmm… heitätään lonkalta 6 perheenjäsentä. Vaikka vain puolet esimerkkilukuna 30 000:ta saisi turvapaikan,siltikin luku kohoaisi silloin 90 000:n. 100*365*90000= n. 3,25 miljardia minimissään. Päälle uusien asuntojen, asumistukien, lapsilisien jne. kulut. Ja tietysti jo aiemmin maahantulleiden elatuksen kustantaminen. Ja tämä esimerkkiluku 30 000 on vain yhden vuoden arvio (se voi olla paljon enemmän). Perheen yhdistämisineen luku on 10 vuodessa lähemmäs miljoona “sotalasta” tällä vauhdilla, jopa kenties kaksi. Silloin pakolaisiin menee kaikkine kuluineen vähintään 15- 20 miljardia vuodessa, pahimmassa tapauksessa 30-40 miljardia. Suomen budjetti on n. 55 miljardin paikkeilla, siitä voi kukin miettiä että tuleeko onnistumaan.

  Mutkia on tarkoituksella vedetty suoriksi koska muuttujia on niin paljon kumpaankin suuntaan. Kokonaisuus on aika lähellä totuutta tässä laskelmassa joskin alakanttiin tod. näk. Kaikki riippuu tulevien pakolaisten määrästä. Että unelmoikaa vaan suvaitsevaiset, ette vaan ymmärrä mistä unelmoitte.

  P.S Turha luulla että “siirtolaiset” pääsevät töihin. Globalisaatio, euroon kuuluminen, automaatio ja digitalisaatio vähentää työpaikkoja kiihtyvällä vauhdilla. Maahan tulevat kielitaidottomat kamelipaimenet ja koraanikoulua 2 vuotta käyneet ISIS-taistelijat eivät ikinä saa työpaikkaa Suomesta vaikka haluaisivatkin.

 3. Kaikki kantasuomalaiset miehet on tuhottava ja heidän tulee olla orjia, jotka maksavat raskaita veroja työstä, jotta rahat saadaan heiltä pois ulkomaalaisten elättämiseen. Suomalaisten miesten on kuoltava sukupuuttoon. Mitä nopeampaa saamme Suomessa yli 50% ulkomaalaisten miesten enemmistön sitä nopeampaa pääsemme kaikista kantasuomalaisista rasistinatsi miehistä eroon. Taistele jatkuu ja totuuden pimittäminen. Natsi ja rasistileimaa vaan jokaiselle joka levittää näitä paljastuksia somessa. Toivottavasti ulkomaalaiset miehet tappavat paljon kantasuomalaisia miehiä, jotta niistä päästään mahdollisimman nopeasti eroon.

  1. Feministinen, Marialle yms kiihkoilijoille,olettekos ottanut huomioon että kun teidän toiveenne toteutuu ja mamumiehet saa ylivallan täällä suomessa niin voitte samalla hyvästellä tasa-arvon,jäätte armottomasti koiraakin alempi arvoiselle tasolle ja joudutte palvomaan,kunnioittamaan ja matelemaan miestenne edessä.Tiedän mistä puhun,minulla sattuu olemaan kaveripiirissä muslimi kavereita.

 4. Jokaisella suvakilla loppuu argumentit kun näyttää seuraavan liveleak videon. Lisäksi jokaisen tulisi se katsoa, että ymmärtää mistä on oikeasti kyse turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten jatkuvaan tuloon. Katso suomi teksteillä seuraava video vain 6 minuuttia www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

  Kirkko ja SPR tukevat Suomen islamisaatiota ja kansanmurhaa. Erotkaa heti kirkosta niin ei tarvitse tyhjää veroja maksella. www.eroakirkosta.fi/

  Pitää muistaa, että Suomessa on menossa kansanmurha ja kansanvaihto ja sitä tukevat Juha Sipilä, Petteri Orpo, Timo Soini, Sauli Niinistö eli kaikki eduskuntapuolueet. Suomen rajoja pitävät tällä hetkellä auki kolmikko Juha Sipilä, Petteri Orpo ja Sauli Niinistö.

  Tällainenkin tuli vastaan, mistä Suomen media tuntuu vaikenevan täysin:

  Tanskan pakolaisavun (!) mukaan hallitsematon turvapaikanhakijoiden turva on johtamassa Armageddoniin:

  Sammenbrud truer flygtningesystem – Europa – International
  jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

  Google Translatella poimintoja:

  Collapse threatens refugee system
  Danish Refugee Council Secretary General Andreas Kamm, believes that the current refugee crisis is permanent and will lead to a collapse.

  “We run the risk that conflicts between refugees and migrants on the one hand and local populations on the other goes awry and escalating, and in my eyes, we face a decidedly Armageddon scenario.”

  He estimates that the current pressure of refugees constitutes a ‘permanent’ challenge that does not go away, and recommends the development of new tools that can address and solve the problems.

  But the answer is not that “Europe imports surplus populations,” it said.

  “We can not be required to destroy our own society. We must stop before it if we possibly can, “he says.

  Refugee Chief: We face a decidedly Armageddon
  We can not take 60 million. refugees and we are not obliged to destroy our own communities, says the Secretary General of the Danish Refugee Council.

 5. Tämä on aivan järkyttävää miten natsirasistit paljastelevat kustannuksia ja muita ongelmia turvapaikanhakijoista ja pakolaisista. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastaa yhtään mitään, eikä levitellä näitä paljastuksia. Jokainen joka levittää näitä paljastuksia somessa saa välittömästi natsirasistileiman. Totuus ei saa paljastua koskaan ja me taistelemme, jotta totuus ei koskaan paljastu!

 6. Mitä merkitystä on meneekö 13-14 miljardia ulkomaalaisille vuodessa, koska poliitiikka ei tule muuttumaan. Rajat pysyvät auki ja joka päivä tulee lisää turvapaikanhakijoita ja pakolaisia. Siihen ei vaikuta mitenkään se, että meneekö ulkomaalaisten kustannuksiin vuodessa 10 vai 20 miljardia euroa. Sipilän hallitus on päättänyt ottaa turvapaikanhakijoita ja pakolaisia. Sipilän hallitus on päättänyt tehdä Suomesta monikulttuurisen maan, joka on hallitusohjelmassa. Eivät nämä tule muuttumaan vaikka kuinka paljastettaisiin ulkomaalaisten ongelmia, kustannuksia, rikollisuutta ja muuta. Kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset kannattavat Suomen tekemistä monikultuuriseksi maaksi. Eli vaikka rasistit yrittävät mitä ei se tule muuttamaan hallituspuolueiden politiikkaa millään lailla. Monikulttuurinen maa tarkoittaa sitä kirjaimellisesti, että enemmistö kansasta on ulkomaalaisia ja kantakansa on pieni vähemmistö.

  Rasistit tunnistaa siitä, että ne koittavat kaikin keinoin kääntää turvapaikanhakijat ja pakolaiset negatiiviseksi asiaksi. Hallituksen mielestä turvapaikanhakijat ja pakolaiset ovat voimavara ja rikkaus Suomelle. Mitä enemmän heitä otetaan sitä suurempi voimavara ja rikkaus. Tuo ulkomaalaisten kustannuksien, rikollisuuden ja muiden esille tuominen. On juuri sitä, että yritettään kääntää positiivinen asia negatiiviseksi siinä kuitenkaan onnistumatta. Kantasuomalaiset miehet aiheuttavat paljon enemmän kustannuksia valtiolle ja tekevät paljon enemmän rikoksia, kuin kaikki ulkomaalaiset yhteensä. Tosiaan rasistit eivät ole onnistuneet estämään turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten jatkuvaa tulvaa. Rasistit eivät ole saaneet muutettua hallituksen politiikkaa. Rasistien olisi hyvä muistaa, että te olette pieni vähemmistö. Kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset, poliisi, kirkko,spr, yle, valtamedia, oikeuslaitos ja suvaitsevaiset ovat teitä vastaan. Suomen politiikka ei tule muuttumaan, koska keskusta tai kookoomus tai sdp tulee aina voittaamaan vaalit. Perussuomalaisia ei kukaan ota edes hallitukseen joten rasistit ovat hävinneet ja tulevat tuhoutumaan. Suomesta tehdään islamistinen valtio ja se on hyvä asia. Mitä nopeampaa sitä nopeampaa pääsemme rasisteista pysyvästi eroon.

 7. Miten kantasuomalaiset miehet hävitetään ja tuhotaan pysyvästi.

  Kaikki kantasuomalaiset miehet on tuhottava ja heidän tulee olla orjia, jotka maksavat raskaita veroja työstä, jotta rahat saadaan heiltä pois ulkomaalaisten miesten elättämiseen. Suomalaisten miesten on kuoltava sukupuuttoon. Mitä nopeampaa saamme Suomessa yli 50% ulkomaalaisten miesten enemmistön sitä nopeampaa pääsemme kaikista kantasuomalaisista rasistinatsi miehistä eroon. Taistelu jatkuu ja totuuden pimittäminen. Natsi ja rasistileimaa vaan jokaiselle joka levittää ulkomaalaisten kustannuksia, rikollisuutta ja muita ongelma paljastuksia somessa. Toivottavasti ulkomaalaiset miehet tappavat paljon kantasuomalaisia miehiä, jotta niistä päästään mahdollisimman nopeasti eroon. Kantasuomalaisilla miehillä lähes kaikilla on periytyvä rasistinen geeniperimä, joten he syntyvät rasisteiksi. Heidät on hävitettävät ja tuhottava. Siksi on myös epäiltävä kaikkia kantasuomalaisia miehiä, jotka väittävät etteivät ole rasisteja, koska he valehtelevat. Lisäksi kantasuomalaiset miehet aivopesevät omistamiaan naisia rasisteiksi. Vaimo, tyttöystävä, avovaimo, tyttölapset. Joutuvat lähes aina kantausuomalaisten miesten aivopesemisen uhreiksi ja heistä tulee vain sen takia rasisteja. Kaikki naiset, jotka ovat rasisteja ovat vain rasistimiesten aivopesemiä ja siksi heitä pitää ymmärtää ja järjestää heille hoitoa, jotta he parantuvat aivopesu rasismista. On kuvottavaa, että nämä rasistimiehet ovat omistaneet ja aivopesseet naisia ja tyttäriä jo 100 vuotta.

  Yksi vastaanottokeskus maksaa veronmaksajille noin 10 miljoonaa euroa ja Suomeen perustettiin 200 vastaanottokeskusta. Ne maksavat 2 miljardia euroa veronmaksajille.

  Kantasuomalaiset miehet ovat pitäneet meitä naisia orjinaan. Ainoa keino vapautua tästä 100 vuotta kestäneestä miesten ylivallasta ja naisten orjuuttamisesta. On se, että kantasuomalaisten miesten asemaa heikennetään jatkuvasti esimerkiksi jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla. Sekä ottamalla jatkuvasti lisää ulkomaalaisia miehia pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Vain näin me naiset vapaudumme tästä orjuudesta. Pitää murtaa kantasuomalaisten miesten taloudellinen ja lukumääräinen asema. Se onnistuu jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla ja jatkuvilla tulojensiirroilla pakolaisille ja turvapaikanhakijoille. Poliisiin vihapuhe ryhmällä riittää kiirettä, koska 2-2,5 miljoonaa kantasuomalaista rasistimiestä tekee viharikoksia joka hetki. Kantasuomalaiset miehet ovat väkivaltaisia, raiskaavat, pahoinpitelevät, tappavat, ryöstävät ja aivopesevät. Poliisilla todellakin riittää kiirettä.

  static.mvlehti.net/uploads/2017/07/Bensiinivaras-Helsingborgin-huoltoasemalla.mp4?_=1

  Summa jolla nyt rahoitetaan ulkomaalaisia sosiaalietuuksilla eläviä on 11 miljardia. Se ei vielä riitä vaan se pitää saada 20-30 miljardiin, jolla rahoitetaan ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien määrää. Mitä suurempi summa sitä raskaammin kantasuomalaisia miehiä verotetaan ja niiltä leikataan. Jo nyt kerätään ajoneuvoista verotuloina valtiolle yli 8 miljardia euroa vuodessa ja siitä vain 800 miljoonaa käytetään teiden kunnostamiseen. Miehet pitävät ajoneuvoista siksi niiden verotusta tulee kiristää jatkuvasti. Lisäksi pitää käyttää kaikki keinot kantasuomalaisten miesten hiljentämiseen esimerkiksi vihapuhe, rasismi, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, venäjän trolli, informaatio vaikuttaminen ja muut rasistiset rikokset. Valitettavasti osa kantasuomalaisista miehistä, ovat ymmärtäneet asetelman, että he joutuvat maksajiksi ja tulevat tuhoutumaan ajan kuluessa. Siks he vastustavat pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Nämä on hiljennettävä käyttämällä natsirasistikorttia tai venäjän trolli tai informaatio vaikuttaminen kortteja. Kantasuomalaisten miesten todellinen kokonaisveroaste on vasta noin 70% vaikka sen pitäisi olla 100% suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/suurin-osa-suomalaisista-maksaa-yli-70-veroja/

  Meidän naisten on taisteltava, jotta vapaudumme kantasuomalaisten miesten orjuudesta, joka päivä vapautuminen on lähempänä. Meillä on onneksi puolellamme kaikki eduskuntapuolueet, poliisi, valtamedia, kaikki suvakit, kirkko, spr, euroopan unioni, euro, oikeuslaitos ja lähes kaikki kansanedustajat. Meitä vastassa ovat vain rasistit ja heidän aivopesämät apurit ja rasistiset mediat kuten mvlehti.net/ ja rasistinen keskustelualue keskustelu.mvlehti.net/ Kaikki eduskuntapuolueet kannattavat Suomen islamisaatiota, siksi turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten määrä tulee aina vain kasvamaan. Siksi lähes kaikki tulijoista on muslimi miehiä. Suomeen tulee joka viikko lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita ja tulijat eivät maailmasta lopu niitä on satoja miljoonia. Kantasuomlaiset miehet saadaan hävitettyä 20-30 vuodessa pysyvästi ja Suomesta tehtyä islamilainen valtio.

  -Liisa feministi muslimi.

 8. Tämä on tosiaan mukavaa, kun rasistitkin myöntävät, että Suomella on varaa ja voimme ottaa lisää useita miljoonia. Suomi voi pelastaa koko maailman ja rajat ovat auki ja joka ikinen päivä tulee lisää turvapaikanhakijoita ja pakolaisia. Rajat eivät tule menemään koskaan kiinni ja kaikki ulkomaalaiset ovat tervetulleita elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä Suomessa. Sitä eivät rasistit ole pystyneet 2015 vuoden jälkeen muuttamaan. Ainoa mitä rasistit tekevät ovat, että ne huutelevat ja paljastavat kustannuksia mutta mitään he eivät käytännössä saa aikaan. Siitä todisteena rajat ova auki ja Suomeen tulee jatkuvasti lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita.

 9. SUOMEEN OTETAAN MILJOONIA MUSLIMIMIEHIÄ JA SUOMI ISLAMISOIDAAN. SILLE ASIALLE TE RASISTIT ETTE VOI YHTÄÄN MITÄÄN. VAIKKA KUINKA YRITÄTTE PALJASTELLA KUSTANNUKSIA, ONGELMIA, RIKOLLISUUTTA JA MUITA TURVAPAIKANHAKIJOISTA JA PAKOLAISISTA. NYT VAAN PITÄÄ ESTÄÄ JOKAINEN SUOMIMEDIAN PALJASTUKSEN LEVIÄMINEN SOMESSA JA LEIMATA KAIKKI NÄIDEN PALJASTUSTEN LEVITTÄJÄT NATSIRASISTEIKSI. TOTUUS EI SAA PALJASTUA KOSKAAN!

 10. Sakuille saatananmoinen lasku. Aloitetaan Lapin polttamisesta, sitten saksalaispankkien pelastamisesta Kreikasta ja nyt näistä Matuista.

Comments are closed.