Totuus monikulttuurisuudesta Ruotsi on varoittava esimerkki.

Mikä meitä vaivaa? Eikö suomalaisen kulttuurimme ole säilyttämisen arvoinen? Eikö meillä ole arvoa? Eurooppa on jo nyt siirtymässä kaaokseen. Mogadishussa on turvallisempaa kuin Malmössa. Miltä Eurooppa näyttää 28 vuoden kuluttua, jos emme rajoita maahanmuuttoa, jolle ei loppua näy. Oman maan ja kansan rakastaminen ei ole rikos. Jos me emme suojele maatamme ja kansaamme, sitä ei tee kukaan muukaan. Me olemme pieni vähemmistö tässä maailmassa.
mvlehti.net/2015/07/28/mihin-hallitsematon-maahanmuutto-johtaa-tahan-video-k-18/

Tämä kirjoitus on tarkoitettu erityisesti niille normaaleille länsimaisille ihmisille, joita siis on ylivoimainen enemmistö meistä, jotta he heräävät huomaamaan, että heidän täysin itsestään selvinä pitämät asiat ovat uhattuna monikulttuurin taholta.
mvlehti.net/2015/07/29/lukija-yhtenaiskulttuurinen-julistus/

EU:lla on salainen hanke yli 50 miljoonan afrikkalaisen siirtämiseksi Euroopan Unioniin!!
Englantilainen Daily Express lehti vahvistaa tiedon.
Eri puolille Afrikkaa on tarkoitus avata keskuksia joiden kautta afrikkalaiset kehitysmaalaiset ohjataan EU:n alueelle vuoteen 2050 mennessä…”,
mvlehti.net/2015/07/27/eulla-on-salainen-hanke-yli-50-miljoonan-afrikkalaisen-siirtamiseksi-euroopan-unioniin/

Jostakin kumman syystä nyt, olipa ideologia mikä tahansa, kaikki mamu hyysärit ja suvakit haluavat kovasti kaikkien olevan samaa mieltä itsensä kanssa. Suvaitsevaisuusylimystö haluaa kaikkien muuttuvan maailmankylän monikulttuurisiksi monirotuisiksi kulttuurien moniottelijaksi, joka hyväksyy kivitystuomiot ja ympärileikkaukset osana ihanaa kulttuurien kirjoa.  Ja mamu suvakit ja hyysärit vaativat kaikkia muita noudattamaan omaa tahtoaan. Se on merkillistä. On keksitty uusia lakeja, joiden ainoa tarkoitus on estää kaikki maahanmuuttokriitinen keskustelu, sekä estää tuomasta faktoja mamujen rikoksista, kustannuksista ja ongelmista. Kiihottaminen kansanryhmää vastaan esimerkiksi. Myös jo olemassa olevia lakeja käytetään maahanmuuttokriitisten hiljentämiseen. Esimerkki mamu kriitikosta poliisi hyökkäsi ja vei putkaan.

Poliisi rynnäköi asuntooni, vie tavarani ja heittää minut päiväksi putkaan! Nettilinkin jakamisesta!
markusjansson.blogspot.fi/2015/06/poliisi-rynnakoi-asuntooni-vie-tavarani.htm

Mielenkiintoista on se, että valtamedia, poliisi ja hallitus ovat hiljaa ja koittavat aina salata, kun mamut tekevät rikoksia esim. raiskaavat, tappavat, ryöstävät, hakkaavat kantasuomalaisia. Rasismikortti otetaan aina esiin, kun puhutaan maahanmuuton ja moninkultuurisuuden ongelmista, kustannuksista ja haitoista. Hallitus tekee lakeja,  poliisi valvoo, ettei mamukriitikot vain pääse kertomaan totuutta. Valtamedia vaikenee kaikista mamu ongelmista ja suoltaa propagandaa monikultuurisuudesta. Valtamedia myös muistaa ottaa aina negatiiviseen julkisuuteen mamu kriitikkoja. Näin toimii valvontayhteiskunta, jossa on kiellettyä kertoa totuus moninkultuurisuudesta. Neekeri sanasta tuli kielletty ja kukaan ei enään uskalla sanoa sitä ääneen. Rasismirikosten pelossa suurin osa ei uskalla enään puhua monikulttuurisuuden tuomista ongelmista.

Siksi onkin tärkeää, että moninkulttuurisuuden kaikki ongelmat, haitat ja kustannukset tuodaan esiin ja mitä useampi kantasuomalainen somessa kirjoittaa ja levittää tietoa asiasta. Sitä vaikeampaa on estää totuutta ja tietoa leviämästä. Kantasuomalainen on orja omassa maassaan, jonka tehtävänä on maksaa jatkuvasti kasvavia veroja ja verorahoille saa jatkuvasti vähemmän vastinetta. Kantasuomalainen on alin orja suomalaisessa yhteiskunnassa, jota ei kukaan puolusta. Ylimmässä asemassa suomalaisessa yhteiskunnassa ovat isot rikkaat yritykset ja ihmiset , poliitikot ja mamut. Sitten ovat kantasuomalaiset orjat joiden tehtävänä on tehdä kovasti työtä ja maksaa kovasti veroja, jotta ylimmässä asemassa olevat rikkaat, poliitikot ja mamut voivat hyvin ja saavat aina vain lisää rahaa.

Kaikkein merkillisintä on kuitenkin tämä: aina, siis joka jessuksen kerta, kun kansa alkaa päästä oikeasti jyvälle siitä miten kantasuomalaisia kusetetaan ja sorretaan, nousee esiin rasismi. Sillä yritetään aina salata ja peittää moninkulttuurisuuden ongelmat ja kustannukset. Sekä se fakta, että moninkultuurisuus on epäonnistunut kaikissa maissa ja tulee epäonnistumaan aina. Islamisti ei tule muuttumaan vaan tulee muuttamaan sitä maata jossa asuu islamistiseksi maaksi. Jopa Angela Merkel on todennyt, että monikulttuurisuus on epäonnistunut ja mahdoton toteuttaa. Ruotsin Malmö toimii hyvänä esimerkkinä siellä mamut riehuvat raiskaavat, tappavat, hakkaavat kantaruotsalaisia, tekevät rikoksia, autot palavat, kranaatit räjähtelevät ja siellä ammuskellaan joka päivä. Malmö näyttää siltä, kuin siellä olisi sota ja sotahan siellä on. Mamut taistelevat ruotsalaista yhteiskuntaa vastaan, eikä heille ole mitään aikomusta sopeutua vaan he haluavat ruotsalaisten muuttuvan heidän vaatimusten mukaisiksi. Tämä sama tulee olemaan edessä myös Suomessa ja sitä kaikki moninkulttuurisuutta kannattavat juuri haluavatkin.

Puoleina kaikki puolueet paitsi perussuomalaiset kannattavat monikulttuurisuutta ja sen tuomaan tuhoa Suomeen. Valtamedia ja kaikki puolueet ylistävät monikulttuurisuutta ja sen tuomaa tuhoa ja kustannuksia. Aivopesu on tehokasta Suomessa, euroa ja EU:ta kehutaan ikuiseksi ja maailman parhaaksi asiaksi, vaikka totuus on aivan toista. Kantasuomalaisille valtamedia ja puolueet valehtelevat jatkuvasti ja totuus on aivan paljon pahempaa ja muuta. Mitä valtamedia ja puolueet väittävät. Veroilmoituksessa tulisi olla kohta, jossa lukee haluan maksaa +15% lisää veroja, jotta moninkulttuurisuus saadaan rahoitettua. Rastittamalla tämän kohdan sitoutuu maksamaan lisää veroja ja ilman rastia ei sitoudu. Näin saadaan aidosti selville, kuinka moni kantasuomalainen on todellisuudessa valmis maksamaan monikulttuurisuudesta ja kuinka paljon. Arvio on, että yli 90% ei halua maksaa lisää veroja. Monikultuurisuus maksaa paljon ja mikäli ei ole valmis maksamaan lisää veroja sen takia. Ei voi kannattaa monikulttuurisuutta. Mikään ei ole ilmaista ja kaikki maksaa rahaa. Verotuksessa voisi olla myös vihreä vero +15% lisää veroja, kun laittaa rastin ruutuun. Sitoutuu maksamaan lisää. Näin saataisiin taas aidosti tietää, kuinka moni kannattaa vihreitä arvoja ja kuinka paljon on valmis siitä maksamaan. Myös pakkoruotsin ja kaksikielisyyden kohdalla olisi hyvä olla samantapainen veroilmoituksessa valinnanvapaus +15% lisää veroja rasti ruutuun. Näin saataisiin tietää, kuinka moni todellisuudessa kannattaa ja on valmis maksamaan kaksikielisyyden ja pakkoruotsin kustannuksia. Valitettavasti nykyään kaikki maksavat näitä kustannuksia, jotka kasvavat jatkuvasti ja siksi verotus kiristyy jatkuvasti. Jokaisesta maksetusta veroeurosta 45% menee yllä mainittujen kustannusten maksamiseen.

Pieni asia valtionvelasta, se on hallituspuoleiden ottama velka Suomen valtiolle. Se ei ole kaikkien suomalaisten velka vaan vain valtion velka. On hyvä erottaa omatalous ja valtiontalous ovat kaksi täysin eri asiaa. Valtamedia ja hallituspuolueet yrittävät aina tuoda esiin kuinka valtionvelka olisi muka koko kansanvelka ja vastuulla. Näin ei ole valtionvelka on valtion ja hallituspuolueiden vastuulla ja heidän ongelmansa. Kantasuomalaisen ei ole pakko osallistua maksamaan valtionvelkaa. Aina voi muuttaa pois tai hyödyntää veroparatiiseja tai ostaa ulkomailta tai ostaa käytettyjä tuotteita näin et maksa veroja Suomeen tai maksat hyvin vähän veroja. Mikäli haluat maksaa moninkultuurisuuden, vihreiden arvojen, kaksikielisyyden ja pakkoruotsin jatkuvasti kasvavia kuluja ja verotus kiristyy jatkuvasti. Ostat kaiken Suomesta ja asut Suomessa ja maksat aina vain lisää veroja ja saat aina vain vähemmän vastinetta rahoillesi.

Hyödynnä EU:ta ja kierrä verot laillisesti ja säästä jopa 90%
suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/hyodynna-euta-ja-kierra-verot-laillisesti-ja-saasta-jopa-90-2/

Malmö – pelon kaupunki
rahmispossu.net/reportaasit/malmo-pelon-kaupunki/

Ruotsalaiset ovat jo vähemmistö Malmössä
magneettimedia.com/ruotsalaiset-ovat-jo-vahemmisto-malmossa/

Malmö – Ruotsin ruutitynnyri
www.rd.fi/malmo-ruotsin-ruutitynnyri

Malmö on Euroopan pahin getto ja länsimaiden­ ­kohtalo, jos muslimien maahanmuutto ei lopu. Näin väittävät islamin vastustajat ympäri maailman.­ Image meni katsomaan, mitä ­Malmö kertoo ­monikulttuurisesta tulevaisuudestamme.
www.image.fi/image-lehti/maailmojen-sota

Malmön jouluvalot
www.halla-aho.com/scripta/malmon_jouluvalot.html

Maahanmuuttokriittisyys kohdistuu 99-prosenttisesti taloudelliseen hyötyyn tähtäävään maahanmuuttoon alikehittyneitä maista, mikä rasittaa aivan ylettömästi vastaanottajamaita, koska lähtötaso on usein lukutaidottomuus, kirjoitustaidottomuus ja ammattitaidottomuus. Eli yhä useampi ulkomaalainen tulee Suomeen vain elämään sosiaaliturvalla ja se on ainoa syy. Afrikasta ei tule koulutettuja. Huoltosuhde on niin raskas, että on parempi ottaa tietty kiintiö, joka pystytään kotouttamaan ja siitä huolehtimaan. Nykymaahanmuutto, yli tuhat kiintiöpakolaista plus useita tuhansia ominpäin tulleita myöhempine perheenyhdistämisineen ja laittomasti tulleita ja oleskelivia, on kestämätön vastaanottavan maan kannalta. Tästä on hyvä esimerkki Ruotsin Malmö. Monikulttuurisuus maksaa niin paljon ettei Suomella ole varaa ottaa yhtään enempää elintasopakolaista, turvapaikanhakijaa tai ulkomaalaista maahanmuuttajaa, joka tulee elämään sosiaaliturvalla. Esimerkkinä somalit heidän lapsensa ja lasten lapset 85% elävät koko elämänsä sosiaalietuuksilla. Sosiaalietuuksilla elävät mamut myös lisääntyvät ja tekevät rikoksia mikä jatkuvasti kasvattaa kantasuomalaisten veronmaksajien veroja. Noin 15% jokaisesta maksetusta veroeurosta menee kattamaan sosiaalietuuksilla elävien maahanmuuttajien, pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden kaikkia Suomella aiheutuvia kuluja. Tämä aiheuttaa valtiolla ja kunnille useiden miljardien eurojen menot vuodessa, jotka kasvavat joka ikinen vuosi

Kaikki mamu ongelmat, haitat, kustannukset ja ongelmat. Mamu rikollisten nimet ja kuvat. Osa mamuista raiskaa, tappaa suomalaisia ja elää sossun tuilla lue mvlehti.net/

Sano kaikki mitä haluat mamuista ilman pelkoa syytteistä. Poliisille ei anneta tietoja tästä foorumista, eikä poliisi saa tietoja kirjoittajista. keskustelu.mvlehti.net/

Monikulttuurisuuden UTOPIA JA SEN TOTEUTTAJAT
monikulturismi.wordpress.com/

Katso video se selittää kaiken maahanmuutosta niin selvästi ettei yhtään mitään jää epäselvää kenellekään ja levitä kyseistä videota netissä kaikille

www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

Valitse Suomi tekstit youtubesta

This is a very very powerful video which really does show what the future is for our people. What is happening in White European nations is now self-evident to those people clever enough to see through the lies of the left, the media and government. They can no longer hide what they have done, it is everywhere and by the day more and more Europeans are waking up. For years many Europeans immersed themselves in denial and many still do, however the damn of lies and treachery is breaking and when it does, the leftist enablers, facilitators and their masters will be held accountable for their intentional destruction of our people. Build the traitor gallows high for all the world to see.

Seuraava kirjoitus sisältää rasismia, kansanryhmään kohdistuvan vihan lietsomista, rodullisen eriarvoisuuden avointa ihailua, ja kansanvallan halveksimista. Kuinka muuten voisi ollakaan, sillä lainattu kirjoittaja on EU:n taustalla olevan ryhmän pääideologi. Emme vastaa hänen mielipiteistään, vaan vastustamme niitä, kuten kommenteistamme selviää. R.Coudenhove-Kalergin teksti on julkaistu sellaisenaan, rikoksen tuntomerkit täyttäviä yksityiskohtia poistamatta, sillä haluamme antaa lukijoillemme realistisen kuvan nykyaikaisesta rodullisesta suprematismista, jonka ilmaus on valheellinen “monikulttuuri”-propaganda. Kehoitamme lukijaa käyttämään kriittisyytensä koko arsenaalia.
Näillä evästyksillä, lukemisen iloa!”)

Tähän Immosen “lapsellisuuteen” liittyy vahvasi myös seuraava, joka osoittaa että em. Kalergi-suunnitelmaa ei tehty pelkästään arkistoitavaksi:

”FREE MUSLIM IMMIGRATION TO EUROPE 2
Secretive European Union-agreements with 10 European and North African Countries
Abstract from the Barcelona – Euro Mediterranean Declaration of 1995:
The Euro Mediterranean Declaration was agreed upon by the EU, Morocco, Algeria, Tunisia, Egypt, Jordan, the Palestinian Authority, Syria, Lebanon, Turkey and Israel and comprises:…”,

balder.org/avisartikler/Barcelona-Declaration-Euro-Mediterranean-English-Version-2009.php

[Huomaa sana ’SECRETIVE’ eli salattava, salakähmäinen]

Mainitun Barcelonan Euro-Välimeren sopimuksen mukaan: ”The EU Offers the Populations of 9 Muslim Countries Free Movement of Goods, Services, Capital and People into the EU”

eli

EU tarjoaa yhdeksälle MUSLIMI-VALTIOLLE VAPAAN tavaroiden, palveluiden pääoman JA IHMISTEN liikkumisen Euroopan Unioniin!

Kauan eläköön suuri ja mahtava SUPER-Neuvostoliitto?!

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

10 Comments

 1. Aivan loistava kirjoitus jokaisen tulisi lukea tuo. Näin asiat toimivat Suomessa juuri näin!

 2. Suomi tarvitsee kaksi miljoonaa maahanmuuttajaa lisää paikkamaan työvoimapulaa. Maahanmutto on suuri rikkaus Suomelle. Emme voi olla sulkeutuneita ja sisäänpäin kääntyneitä. Emme voi ajatella elävämme ilman miljoonia maahanmuuttajia. Vain maahanmuuttajien avulla turvaamme suomalaisen hyvintointiyhteiskunnan tulevaisuuden. On kaikkien etu, että otamme mahdollisimman paljon lisää maahanmuuttajia. Kaikki ulkomaalaiset maahanmuuttajat ovat avoimesti tervetulleita Suomeen.

 3. Nyt jos koskaan ei saa jäädä tuleen makaamaan.

  Meidät jyrätään ellei me laiteta vastaan ja kovaa.

  Immosen fb-päivitys paljasti sekä omien että vastustajien todelliset karvat.

  Immosen fb-kirjoitus/päivitys ei vielä auennut kaikille. Kyllä siinä sanotaan asia niin kuin se on. Nyt on liian myöhäistä haihatella
  että nappia painamalla eduskunnassa nämä asiat muuttuvat. Eivät tule muuttumaan ennen kuin suomalaiset ottavat kadut ja torit konkreettisesti haltuun. Ja turvapartioita ja suojajoukkoja on kaikissa vähänkin suuremmissa kaupungeissa.

  Tästähän nimenomaan on kyse! Turha sitä on kieltää.

  Monikulttuurisuus, mitä se on? Se on tuhomekanismi kansallisvaltion hävittämiseksi.

  Suomeen on aina saanut tulla töihin tai yrittäjäksi. Ravintolamaailma on täynnä monikulttuurisuutta. Se on hyvää monikulttuurisuutta. Ja maistuu hyvältä monen suomalaisen mielestä.

  Mikä taas on se monikulttuurisuus joka uhkaa hävittää kansalliset kulttuurit. Sitä vastaan on taisteltava. Se on miehityskulttuuri. Vihollinen. Sitä vastaan ei pelkästään tule taistella vaan se pitää ajaa pois maasta!

  Kyseisen monikulttuurisuuden tuhon jälkiä on jo runsaasti maassamme!

  -Perheen aseman tuhoaminen yhteiskunnassa.

  – Miesten(kantaväestön miesten) syyllistäminen heidän luontaisesta roolistaan yhteiskunnassa.

  – Uskonnon aseman romahduttaminen ja uskonnollisten oppien korruptointi.

  – Toisinajattelijoiden julistaminen epähenkilöiksi ja virallisen mielipiteen kanonisointi tiedotusvälineissä.

  – Homoseksuaalien nostaminen jalustalle ja heidän esittämisensä jonkinlaisina yhteiskunnan tasa-arvon mittareina. (Noin yksi prosentti väestöstä homoja.)

  – Maahanmuuton lisääminen ja väestöryhmien voimasuhteiden muuttaminen sen avulla, mukaanlukien ammattiryhmien ja sosiaaliryhmien sisäisen koheesion tuhoaminen tuomalla halpatyövoimaa.

  – Yhteiskunnan koheesion tuhoaminen monikulttuurisuudella.

  – Kansallisen identiteetin tuhoaminen.

  Tästä on tultava loppu. Tätä vastaan on taisteltava. Se on Suomen, meidän Kansallisvaltion elämän ja kuoleman kamppailu. Ellei tätä monikulttuurisuuden tyranniaa saada rauhanomaisesti pois Suomesta, sitä vastaan on taisteltava viime kädessä asein.

  Tätä Immonen tarkoitti – vaikka hän nyt vähän vetäytyy.

 4. Toverit, olemme menettäneet kaiken Suomalaisuuden ja jotta saisimme vanhan kulta kauden takaisin pitäisi saada kaikki mamu- vastaiset hallitukseen päättämään.

  Mutta koska tämä kansa on liian nössö eikä tee mitää asialle niin ehdotan että piilotamme häpeällisen maamme nimen “Finland” ja muunnamme sen maahanmuuttajia miellyttäväksi nimeksi: “Multiland”.

  – Tervehdimme teitä vierasmaalainen kuluttaja, rikastuta meitä kebab-ravintoloillasi ja pahan hajuisilla suitsuikkeillasi.

  – Merkitse meidät rasisteiksi kun kyseenalaistamme toimesi ja ärsyynnymme päällekkäisestä puheistasi.

  – Hyödynnä vieraanvaraisuuttamme ja hanki vain parastas kun hallitus/kaupunki ryhtyy takaajaksi.

  – Jne…

 5. Voisivat hyvin pysyä siellä Afrikassa. Mutta kun tämä Suomi hyva maa, niin hyva maa. Täällä saa kaiken ilmaiseksi ja vielä rahaa kouraan. Tulkki järjestetään vaikka puhut afrikanperäkylän slangia, tulkki löytyy. Heillähän on vain oikeuksia. Ei ole velvollisuutta oppia edes kieltä mihin maahan tulevat. Kaikilla on heti vähintään Lumiat, lapsilla merkkivaatteet ja lastenvaunut viimeistä huutoa, mikään ale tuote ei edes kelpaa. Marketissa ostoskärryssä ei ole halparuokaa. Maksamattomia laskuja ei peritä. Terveydenhuolto on taattu, on mamulääkäri ja mamuterkka. Kaikki järjestyy.

  Mutta suomalaisethan hyväksyy tämän, mutta varjele jos arvostelet homoja tai tai puhut negatiiviseen sävyyn julkisesti mamuista, niin tämä sama suomalainen nousee laittaa heti mellakan pystyyn, voi sitä energiaa ja myötätuntoa. Niin kaks naamaista porukkaa.

 6. Koska ovat huomanneet ja Etiopiassa lähetyssaarnaajan kertoneet että Suomi on hyvinvointivaltio ja täällä asuminen on ilmaista.

  No kelle on kelle ei.

  Vanhukset tapetaan Suomessa koska heistä ei ole hyötykäyttöön.

  Somalit sen sijaan Ovat hyödyllisiä koska tappavat ja pahoinpitelevät Suomalaiset, ei tarvi valtion toimesta tappaa, kuten tehdään niissä maissa joissa ei ole pyöveleitä.

 7. Se vielä menis jos tänne tulis nuoria naisia Aasiasta mutta eikun perkele nuo jotka tulee on muslimeja ja raiskaajia. Saatanan raketti-insinöörejä, neurokirurgeja, ydinfyysikoita ja arkkitehtejä, yms moniosaajia ja työvoimapulamme ratkaisijoita suoraan tieteen ja kulttuurin kehdosta, Afrikasta. Voi fittande. Mihin tässä mennään.

 8. Intellektuelli-totuus

  Professori Myllykangas–Maahanmuutto on Itsetuho

  Intellektuelli-totuus

  Professori Markku Myllykangas kolumnissa Kuopion Kaupunkilehdessä maahanmuutosta ja sen johtamasta perikadosta tuttuun tyyliin suorasanaisesti.

  .

  “Sallimalla hallitsemattoman maahanmuuton länsimaat ovat käynnistäneet itsetuhokoneiston”.

  .

  Muhamettilaiset linnoittautuvat vihan ja väkivallan kyllästämiin ghettoihinsa.

  Radikaalit islamistit huutavat kaduilla kurkku suorana kuolemaa uskottomille ja islamin loukkaajille .

  Heillä on unelma islamin hallitsemasta maailmasta, jossa vapaus voi painua helvettiin.

  Muhamettilaisten suvaitsevaisuus loppuu siihen kun Suomenlaki tai koulun säännöt tulevat vastaan.

  Suomessa on jo moskeijoita ennen suurmoskeijahanketta, joissa lietsotaan ääriajattelua.

  Shiat ja sunnit ovat kahakoineet väkivaltaisesti pääkaupunkiseudulla.

  HS(31.7) haastattelussa shiojen ja sunnien edustajat eivät suostuneet yhteisiin kuviin. Uskonsotaa viritellään jo.

  .

  Myllykangas viittaa myös professori Timo Vihavaisen sanoin–Maahanmuutto on “turmiollisen hulluuden riemumarssi.”

  .

  Kuopion Kaupunkilehti 08.08.2015 kolumni.

 9. Olen kyllästynyt maksamaan älypuhelimia, merkkivaatteita, polkupyöriä, sohvakalustoja monikulttuurisille mamuille!

 10. Sipilän hallitus tappaa köyhiä suomalaisia tietoisesti, kuinka moni vanhus, sairas kuolee, koska ei ole varaa ostaa lääkkeitä. Stubin hallitus tappoi useita tuhansia köyhiä ja Sipilän hallitus tappaa useita kymmeniätuhansia suomalaisia. Mamuille tulossa lisää rahaa, kun köyhiä suomalaisia hallitus tappaa!!!!! Meidän kaikkien eläkeläisten on lopetettava keskustan ja kokoomuksen äänestäminen se tarkoittaa noin 2 miljoonan äänen menettämistä. Meidän eläkeläisten eikä kenenkään suomalaisen tule hyväksyä hallituksen leikkauksia jotka tappavat sairata ja vanhuksia! HERÄTYS ihmiset tuo eläkkeensaajien asumistuen lopettaminen tulee aiheuttamaan monen sairaan ja vanhuksen kuoleman, koska rahat eivät riitä mitenkään ruokaan, lääkkeisiin ja sairaalahoitoihin. EMME VOI HYVÄKSYÄ SIPILÄN HALLITUKSEN TAPPAMIS PÄÄTÖSTÄ IKINÄ elämämme Suomessa emmekä missään pohjoiskoreassa. Sipilän on erottava!!!!!

Comments are closed.