Valtamedia, Sipilä ja Stubb paniikissa koittavat vaientaa totuuden, jonka Immonen sanoi

Valtamedia, Sipilä ja Stubb ja muut mamu hyysärit kokoomus, rkp, sdp, kristilliset, vihreät ja vasemistoliitto koittavat estää ja vaientaa kaiken keskustelun maahanmuuton pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden. Aiheuttamista jatkuvasti kasvavista kustannuksista ja jatkuvasti kasvavista ongelmista suomalaisille veronmaksajille. Nyt jokainen näkee ketkä ovat mamu hyysäreitä ja mamu hyysärit eivät ole suomalaisten asialla  vaan suomalaisia vastaan!

Lue kuinka paniikissa valtamedia ja kaikki mamu hyysärit ovat, kun totuus sanotaan monikulttuurisuus on vakava uhka ja ongelma.

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1437878282175.html

www.iltalehti.fi/paakirjoitus/2015072620092746_pk.shtml

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1437970310977.html

Jospa Immonen on oikeassa?
Kilpaa kauhistelijoilla ja kivien heittelijöillä on häiritsevä yhteinen nimittäjä, joka on se, että varsinaiseen asiaan ei oteta mitään kantaa. Niin kipeältä kuin se tuntuukin, kysymys kuuluu; onko ns. monikulttuurisuus uhka? Voiko monikulttuurisuus toimia? Näin kirjoittaa Antti Halonen blogiissaan.

mvlehti.net/2015/07/26/jospa-immonen-on-oikeassa/

Samaan aikaa hallitus tappaa leikkauksilla köyhiä vanhuksia, joiden rahat eivät riitä enään ruokaan ja lääkkeisiin ja he kuolevat sen takia. Sipilän hallitus kirjaimellisesti tappaa kantasuomalaisia, mutta mamuille, Kreikalle ja EU:lle syydetään lisää rahaa jatkuvasti.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

 1. Nyt jos koskaan ei saa jäädä tuleen makaamaan.

  Meidät jyrätään ellei me laiteta vastaan ja kovaa.

  Immosen fb-päivitys paljasti sekä omien että vastustajien todelliset karvat.

  Immosen fb-kirjoitus/päivitys ei vielä auennut kaikille. Kyllä siinä sanotaan asia niin kuin se on. Nyt on liian myöhäistä haihatella
  että nappia painamalla eduskunnassa nämä asiat muuttuvat. Eivät tule muuttumaan ennen kuin suomalaiset ottavat kadut ja torit konkreettisesti haltuun. Ja turvapartioita ja suojajoukkoja on kaikissa vähänkin suuremmissa kaupungeissa.

  Tästähän nimenomaan on kyse! Turha sitä on kieltää.

  Monikulttuurisuus, mitä se on? Se on tuhomekanismi kansallisvaltion hävittämiseksi.

  Suomeen on aina saanut tulla töihin tai yrittäjäksi. Ravintolamaailma on täynnä monikulttuurisuutta. Se on hyvää monikulttuurisuutta. Ja maistuu hyvältä monen suomalaisen mielestä.

  Mikä taas on se monikulttuurisuus joka uhkaa hävittää kansalliset kulttuurit. Sitä vastaan on taisteltava. Se on miehityskulttuuri. Vihollinen. Sitä vastaan ei pelkästään tule taistella vaan se pitää ajaa pois maasta!

  Kyseisen monikulttuurisuuden tuhon jälkiä on jo runsaasti maassamme!

  -Perheen aseman tuhoaminen yhteiskunnassa.

  – Miesten(kantaväestön miesten) syyllistäminen heidän luontaisesta roolistaan yhteiskunnassa.

  – Uskonnon aseman romahduttaminen ja uskonnollisten oppien korruptointi.

  – Toisinajattelijoiden julistaminen epähenkilöiksi ja virallisen mielipiteen kanonisointi tiedotusvälineissä.

  – Homoseksuaalien nostaminen jalustalle ja heidän esittämisensä jonkinlaisina yhteiskunnan tasa-arvon mittareina. (Noin yksi prosentti väestöstä homoja.)

  – Maahanmuuton lisääminen ja väestöryhmien voimasuhteiden muuttaminen sen avulla, mukaanlukien ammattiryhmien ja sosiaaliryhmien sisäisen koheesion tuhoaminen tuomalla halpatyövoimaa.

  – Yhteiskunnan koheesion tuhoaminen monikulttuurisuudella.

  – Kansallisen identiteetin tuhoaminen.

  Tästä on tultava loppu. Tätä vastaan on taisteltava. Se on Suomen, meidän Kansallisvaltion elämän ja kuoleman kamppailu. Ellei tätä monikulttuurisuuden tyranniaa saada rauhanomaisesti pois Suomesta, sitä vastaan on taisteltava viime kädessä asein.

  Tätä Immonen tarkoitti – vaikka hän nyt vähän vetäytyy.

Comments are closed.