Totuus kriisimaista ja EU:sta kaikki on suurta huijausta.

Kreikan ja Euroopan massiivinen monivaiheinen ryöstö sekä orjuutus
Pidä mielessä lukiessasi allaolevaa missä tilanteessa Suomi on ja mitä toimenpiteitä täällä suoritetaan.

“Anna miehelle ase ja hän voi ryöstää pankin. Anna kusipäille pankkijärjestelmä ja he ryöstävät koko maailman.”

Valtamedian mukaan nykyinen Kreikan talouskriisi johtuu siitä että Kreikka on käyttänyt liikaa rahaa kansalaisiinsa ja on siksi nyt konkurssissa. Tämä väite kuitenkin on valhe. Pankit tuhosivat maan, sen vuoksi että oligarkit ja kansainväliset yhtiöt voisivat tehdä

collapsepromotions.blogspot.fi/2015/07/kreikan-ja-euroopan-massiivinen.html?m=1

Kreikan “velkakriisin” syy: Ihmisten täytyy kärsiä jotta pankkiirit voivat tienata!!
Koskee myös Suomea!!

mvlehti.net/2015/07/14/kreikan-velkakriisin-syy-ihmisten-taytyy-karsia-jotta-pankkiirit-voivat-tienata

Antti Ronkainen: Kreikka on totuus Euroopasta II (blogi)
Kreikkalaiset äänestivät talouskuria vastaan, minkä seurauksena Kreikasta ollaan tekemässä siirtomaa, jossa on lainsäädännöllisesti taattu nukkehallitus.

mvlehti.net/2015/07/14/antti-ronkainen-kreikka-on-totuus-euroopasta-ii-blogi/

Suomi -Ajatuksia Euroopan Unionista
EU on hukkumassa korruptioon ja EU:n komissiossa toimii lahjotut ja ostetut narsistit, kokoelma psykopaatteja. Suomen hallitus ei ilmeisesti ole tietoinen, että EU-komissio koostuu psykopaateista ja sosiopaateista jotka eivät saisi olla päättävissä asemissa.
mvlehti.net/2015/07/12/suomi-ajatuksia-euroopan-unionista/

No oli miten oli, nykyinen pankki/rahajärjestelmä perustuu saatanan moiseen kusetukseen josta suurin osa nykyistä järjestelmää puolustelevista talousammattilaisista ja poliittisista päättäjistä pitää suunsa visusti kiinni!

Pelkästään EU:n velkasotkut todistavat tämän täysin aukottomasti.

Suuret rahaeliitin omistamat liikepankit tienasivat satojen miljardien korkotuotot roskaluotoittamalla nämä kriisimaat. Itse he lainasivat rahat lähes nolla korolla(joissain tapauksessa korottomasti) keskuspankeilta!

Tästä kaikesta “kusetuspaskasta”lasku lankeaa meille jokaiselle EU:n veronmaksajalle!

Näissä “talkoissa” ei olla siis pelastamassa kuseen joutuneita kriisimaita vaan ainoastaan näitä rikollisesti toimineita eliitin liikepankkeja jotka tienaavat sitä enemmän mitä kauemmin tämä EU:n velkasotku kestää!

Tämä kaikki on siis ollut tarkoin suunniteltua ja harkittua.

Jokainen EU:n päättäjä tietää kyllä tämän vaikka julkisuudessa muuta puhuukin.

Tästä sotkusta seuraa lukuisia pahoja seuraamuksia niin valtion kuin yksityistenkin talouksien pidolle.

1.Julkisen sektorin voimakas velkaantuminen joka vääristää koko yhteiskunnan talouden rakenteen(ylisuureksi paisunut julkinen sektori korkeine palkkoineen ja yltiöpäisine tuhlaamisineen)

Tämä näkyy kaikkialla Euroopassa! Suomi on tästä hyvä esim. meillä on aivan liian suuri julkinen sektori verrattaessa vaikkapa Britanniaan. Keskustelin tästä jokin aika sitten liikemies ystäväni kanssa jolla on bisneksiä Briteissä enkä meinannut uskoa todeksi kun hän lateli kylmiä lukuja pöytään!!

2. Poliittisten päätösten tekijöiden välinpitämättömyys koska koko poliittinen järjestelmämme on käytännössä “orjuutettu” tämän “kieron ja perverssin” talousjärjestelmän alaisuuteen!

Kuinka monta poliitikkoa tänä päivänä tiedätte joka olisi uskaltanut puhua tätä nykyistä kusetus-järjestelmää vastaan edes yhden kokonaisen edustuskautensa ajan!

3. Kun valtion velat ovat lopulta nousseet tappiin(hyvä esim. Kreikka) alkavat suuret liikepankit nostamaan korkoja joka kaataa lopullisesti vaikeuksiin joutuneen maan talouden!

Velkoja aletaan vaatimaan maksuun ja tämä pakoittaa maan myymään omaisuuttaan jota nämä ahneet liikepankit sitten ostavat itselleen.

Tästä on valtavasti esimerkkejä jo paljon aikaa ennen EU:ta. 70-80 luvuilla Jenkit harrastivat tätä alvariinsa yhdessä CIA:n,Maailman pankin ja USAID kautta.

Köyhiä kolmansia maita houkuteltiin ottamaan jättimäisiä lainoja suuruuden hullujen tulevaisuuden suunnitelmien sokaisemina. Nämä valtiot eivät tietenkään kyenneet maksamaan lainojaan pois(oli etukäteen tiedossa näillä kusettajilla)

No Heille sanotiin että ei mitään hätää vaikka ette voisikaan maksaa lainojanne takaisin kunhan vedätte tähän paperiin nimen alle niin Me(Jenkit,Maailman pankki ym.) huolehdimme kyllä että lainat hoituvat!

No lainat “hoituivat” mutta millä SAATANALLISELLA hinnalla!!

Käytännössä suuret eliitin omistamat Jenkki kaivosyhtiöt tyhjensivät näiden kehitysmaiden luonnonvarat lähes TÄYSIN.

Tämän seuraamuksena kyseisten  maiden talous syöksyi hirvittävään jamaan aiheuttaen miljoonien ihmisten työttömyyttä, nälänhätää ja monenlaisia yhteiskunnallisia vakavia kriisejä!

Yksi vakavista seuraamuksista edellä mainittujen lisäksi oli kaivosyhtiöiden saastuttaminen.

Ryöstettyään maiden luonnonvarat yhtiöt eivät välittäneet paskaakaan jälkiensä siivoamisesta!

Kun näistä tapahtumista menemme sitten takaisin nykypäivään huomaamme että suurten liike/sijoituspankkien toiminta ei ole muuttunut yhtään eettisesti ja moraalisesti!

Hyvä esim. tästä tuo “Perkeleen sikijöiden” Goldman Sachs.

Tiedossa on, että Goldman Sachsilla on noin <a href=”http://www.zerohedge.com/news/five-banks-account-96-250-trillion-outstanding-derivative-exposure-morgan-stanley-sitting-fx-de” target=”_blank”>50 biljoonaa dollaria</a> kiinni johdannaismarkkinoilla, mikä on suunnilleen yhtä paljon kuin koko maailman BKT(n. 71.8 biljoonaa Money Morning Staff Reports – September 18th, 2013).

Pankki omistaa myös valtavasti luonnonvaroja esim. kahvi ja riisiviljelmiä ja harvinaisempia metallivaroja. Ei siis ihme että jotkut talouden ammattilaiset ovat tätä mieltä G.S:stä:

Oletteko muuten ihmetelleet miksi riisin ja kahvin hinta on noussut viime vuosina?

Tähän on helppo syy. Nämä suuret liikepankit jotka omistavat viljelmiä laskevat kokoajan vähemmän riisiä ja kahvia maailmanlaajuiseen myyntiin(dokumentoitu fakta) josta seuraa tietenkin se että kyseisten tuotteiden hinta nousee. Siis manipuloivat tuotteiden tukkuhintoja sikamaisesti saaden itse suurempia voittoja. Sama pätee näihin arvokkaisiin malmivaroihin.

Kannattaa lukea huolellisesti kokonaan tämä kirjoitus joka tuo järkyttävällä tavalla esille rikollisten liikepankkien toimintatavat:

rahanvalhe.puheenvuoro.uusisuomi.fi/84535-goldman-sachs-hallitsee-maailmaa

Ja tämäkin on vasta “pintaraapaisu” tuon Pankkiperkeleen rikoslistassa!

Oletteko muuten koskaan ihmetelleet mihin katoavat ne sadat miljardit jotka liikkuvat laittoman asekaupan, huumekaupan, ihmiskaupan ja kaikenlaisen järjestäytyneen rikollisuuden parissa?

Niin ei niitä kukaan missään kamelin selässä taikka auton takapenkillä kuskaile, kyllä ne löytävät tiensä nätisti maailman suurimpien pankkien holveihin joissa tuo raha pestään!

Miettikääpä kuinka suuri tulonlähde/valuuttareservi tuo on suurille liikepankeille!

Eihän mikään mafia ym. rikollisjärjestöt koskaan tietenkään nosta kaikkia varoja kerrallaan pois joten pankeille nuo suuret likaiset varat antavat suuren pelivaran!

Mielestäni talousdemokraattien ajamat uudistukset voisivat olla hyvä alku jollekin uudelle erilaiselle tulevaisuuden rahajärjestelmälle. En väitä että kaiki heidän ehdottamansa olisi välttämättä toimivaa ja hyvää!

Mutta niin kuin edellä olevasta vuodatuksestani voidaan päätellä, ei nykyinen järjestelmä jossa 90% maksaa korkoja ja 10% vastaanottaa korkoja hyödytä kuin Pankki-eliittiä joka jo valmiiksi omistaa ja tienaa pirusti.

Muuten jo Edison ja Ford aikanaan totesivat että jos valtio voi painaa velkakirjoja, voi se painaa myös rahaa, joten valtion velassa on kyse oikeastaan poliittisesta päätöksestä.

MEIDÄN EI TARVITSE HALUTESSAMME OLLA NÄIDEN RIKOLLISTEN PANKKIEN ORJIA!!

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.