Espanja on paljon parempi maa eläkeläisille, kuin Suomi

Esimerkki Espanjan eläkeläisten eduista
Espanjan eläkeläiset voivat kaikin puolin hyvin ja ovat tutkimusten mukaan elämäänsä erittäin tyytyväisiä. Syitä on monia. Ilmasto yksi euroopan parhaista ja sosiaalipalvelut eläkeläisillä ja muille Euroopan parhaasta päästä, toisin kuin Suomessa.

mvlehti.net/2015/06/23/esimerkki-espanjan-elakelaisten-eduista/

Asuminen Espanjassa

espanjasta.blogspot.fi/2011/11/asuminen-espanjassa.html

Espanjassa vuokra asuntojen hinnat ovat 5-10 kertaa Suomea halvemmat. Vuokrat ovat noin euro / per neliö. Myös Portugalissa ja Virossa samaa luokkaa euro per neliö. Eli 70 neliön saa 70€ / kk. Vesi ja sähkö ovat myös monta kertaa Suomea halvemmat veteen ei mene kuin 1-5€ /kk ja sähköön 5-10€ /kk. Espanjassa, Portugalissa ja Virossa on myös ilmainen julkinen terveydenhuolto eläkeläisille ja muille, joissa ei ole Suomen kaltaisia ruuhkia. Pääset heti hoitoon ilmaiseksi ilman jonoja. Eli kaikki terveyspalvelut ovat ilmaisia eläkeläisille ja muille hammaslääkäristä kaikkiin muihin terveydenhuoltopalveluihin. Lääkkeiden hinnat ovat 10-30 kertaa Suomea halvemmat. Espanjassa, Virossa ja Portugalissa, kun muistaa maksaa käteisellä kaiken ja mainita ettei halua kuittia niin kaikki hinnat tippuvat 50-90%. Myös vuokranmaksut käteisellä ilman kuittia ja kaikki muut saa 50-90% alennuksella Espanja, Portugali ja Viro.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.