Hallituksen eläkkeensaajien asumistuen leikkaus laskee jopa 200-300€ /kk tuloja

Tarkoituksena on tappaa köyhät eläkelaiset. Noin 50 000 eläkeläisellä tulot tippuvat 100-200€ kuukaudessa. Muutamalla tuhannella eläkeläisellä tulot laskevat 200-300€ kuukaudessa. 180 000 eläkkeensaajalla tulot tippuvat keskimäärin 43€ kuukaudessa. 90 000 eläkeläisellä tulot tippuvat noin 100€ kuukaudesa. Porvarvi hallitus on nyt näyttänyt kuinka se käy häikäilemättä ja tunteettomasti yhteiskunnan kaikkein heikoimmassa asemassa olevien kimppuun. Tarkoitusena tappaa kaikki köyhät. Hyvin monella ihmisellä eivät riitä rahat ruokaan ja lääkkeisiin. Mikä tarkoittaa tinkimistä toisesta ja kuolemaa. Keskusta, kokoomus ja perussuomalaiset ovat siis julkisesti hyväksyneet köyhien ihmisten tappamisen. Tällainen raukkamainen toiminta ei kuulu hyvinvointivaltioon. 124 miljoonan leikkaukset eläkkeensaajien asumistukeen olisi voitu ottaa tupakkaveronkorotuksesta, kehitusavusta, maahanmutosta, pakkoruotsista, kaksikielisyydestä tai mistä tahansa muusta. Nämä 3 puoluetta ovat häpeä Suomelle ja toivottavasti kansa tekee yleislakon, kunnes tämä tappaja hallitus eroaa. Köyhien ja sairaiden vanhusten tappaminen ei sovellu kenenkään normaalin ihmisen ajatusmaailmaan. Kokoomukselle, keskustalle ja perussuomalaisille se sopii ongelmitta. Tämä hallitus on huonoin hallitus ikinä. Siksi on tärkeää, että tämä hallitus saadaan kaadettua mahdollisimman nopeasti yleislakolla tai muilla keinoilla. Kokoomusta ja keskustaa ei kukaan halua nähdä ikinä enää hallituksessa. Nämä 3 puoluetta tekivät poliittisen itsemurhan hyökätessään köyhien suomalaisten kimppuun. 3-4 miljoonaa suomalaista kärsii rajusti.

Eläkkeensaajan asumistukea ei saa laskea yleisen asumistuen tasolle. Allekirjoita adressi.
www.adressit.com/a/116770

Eläkkeensaajat eivät saa tukea sosiaalitoimistosta

“Kun eläkkeensaajien tulot putoavat, voi olla, että yhä useampi joutuu hakemaan toimeentulotukea. Hännisen mukaan toimeentulotukea ei kuitenkaan välttämättä helposti myönnetä eläkeläisille. Näin ollen hallituksen säästöt purevat vastavaikutuksesta huolimatta.”

Ja niin kuin millähän perusteella ei myönnetä? Onko ajatuksena että odotetaan että se kuolisi pois? Vanhuuseläkeläisillä on paljon lääkemenoja, ja jos ei edes lääkkeisiin anneta tukea, kun niitä ei ole enää varaa ostaa, niin sehän on TAPPOMEININKI. Sairauseläkeläisilläkin voi olla lääkekuluja, ja heillä on vielä paljon elämää edessään jos ovat nuoria. Tai olisi…

Näin ollen se että eläkkeensaajan as.tuki viedään ja yleiselle as.tuelle pudottaminen vähentää tuloja pahimmillaan satamäärin euroja kuussa meinaa sitä että tässä maassa on alkanut varsinainen pudotuspeli.

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1433935937591.html

Kela korjasi laskuvirheensä: Heiltä voi lähteäkin 200 €/kk – näille paikkakunnille osuu kipeimmin

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1433935937591.html

HS: Professorit protestoivat leikkausten maksattamista naisilla
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1433981151155.html

Tuhannet raivostuivat hallitukselle: ”Järjetöntä, että nyt säästetään heikoimmilta”
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1433934996231.html

Varhaiskasvatusleikkauksia vastustetaan eri puolilla Suomea
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1433861985352.html

Päivähoitoprotesti leviää nopeasti – adressin allekirjoittanut yli 50 000
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1433722215961.html

EKL:n Kokko ryöpyttää hallitusohjelmaa: Leipäjonot tulevat kasvamaan
www.studio55.fi/tastapuhutaan/article/ekl-n-kokko-ryopyttaa-hallitusohjelmaa-osa-elakelaisista-tukehtuu-sulfaan/5174050

Sadan tunnin vuosityöajan pidennys merkitsisi runsasta viittä prosenttia. Se ei kuitenkaan lisää työn tuottavuutta. Siinä käy päinvastoin. Väsynyt ihminen tekee vähemmän kuin virkeä.

Valtionvarainministeri Stubb sanoikin eräässä TV-haastattelussa, että tuottavuus tarkoittaa nimenomaan työn tuottavuutta. Luultavasti hänelle oli kerrottu, että virallisista tunneista laskien viimevuonna (2014) olisi töihin tarvittu 106 740 vähemmän täysiä työvuosia ja että vähintään sillä määrällä työttömyysjono olisi pidentynyt.

Mutta ja mikä tärkeintä: tuottavuuden kasvun ansiosta yritykset olisivat säästäneet henkilökuluina vähintään 3,5 miljardia euroa, joka olisi näkynyt puhtaana voittona. On turha luulla, että joku uhraisi moisen riskittömän voiton epävarmoille markkinoille talouskasvun ja työllisyyden toivossa.

Varsinkin jokainen tietää, että kaikkialla kysyntä jatkuvasti hiipuu ja työllisyys heikkenee. Senkin jokainen tietää, että yritysten ainoa tehtävä on tuottaa voittoa ja että sen pitää jatkuvasti kasvaa.
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=13580
Eli kaikessa yksinkertaisuudessaan “kestävyysvajeena” kerrotun valheen ainoa tarkoitus on Suomalaisten lasten ja nuorten tulevaisuuden tuhoaminen. Ei terveydenhuoltoa, ei sivistystä, ei sosiaaliturvaa, ei tulevaisuutta muille kuin niille joilla on varaa maksaa siitä.
ebolakani.blogspot.fi/2013/11/kestavyysvajeena-kerrotun-valheen-ainoa.html

Se mitä jokainen kansalainen voi tehdä on mielenosoitukset, adressit, lakkoilu, kaikenlaiset protestit. Lopettaa kaikkien tuotteiden osto Suomesta ja ostaa ne EU:sta, kiertää veroja niin paljon, kuin pystyy.

suomimedia.wordpress.com/category/osta-ulkomailta-netista/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

3 Comments

 1. Todellakin on näin mitä tämä artikkeli kertoo. Laskin asumistuen muutoksen perheen tulot tippuvat jotta ruokkaa ei sitten osteta eikä lääkkeitä. Ei kyllä toisin ole tähänkään saakka elämiseen pahemmin rahaa ollut. Hallitus vain leikkaa kaikilta pienituloisilta muttei isotuloisilta eli itseltään. Vääryyttä mitä ensin vaalilupauksilla luvattiin ja ihan muuta tehdään.

 2. Sipilän hallitus tappaa köyhiä suomalaisia tietoisesti, kuinka moni vanhus, sairas kuolee, koska ei ole varaa ostaa lääkkeitä. Stubin hallitus tappoi useita tuhansia köyhiä ja Sipilän hallitus tappaa useita kymmeniätuhansia suomalaisia. Mamuille tulossa lisää rahaa, kun köyhiä suomalaisia hallitus tappaa!!!!!

  suuryritysten käsiin on tarkoitus keskittää kaikki. tuolla infografiikkaa asiasta: which corporations control the world?

  www.internationalbusinessguide.org/corporations/

  Sadan tunnin vuosityöajan pidennys merkitsisi runsasta viittä prosenttia. Se ei kuitenkaan lisää työn tuottavuutta. Siinä käy päinvastoin. Väsynyt ihminen tekee vähemmän kuin virkeä.

  Valtionvarainministeri Stubb sanoikin eräässä TV-haastattelussa, että tuottavuus tarkoittaa nimenomaan työn tuottavuutta. Luultavasti hänelle oli kerrottu, että virallisista tunneista laskien viimevuonna (2014) olisi töihin tarvittu 106 740 vähemmän täysiä työvuosia ja että vähintään sillä määrällä työttömyysjono olisi pidentynyt.

  Mutta ja mikä tärkeintä: tuottavuuden kasvun ansiosta yritykset olisivat säästäneet henkilökuluina vähintään 3,5 miljardia euroa, joka olisi näkynyt puhtaana voittona. On turha luulla, että joku uhraisi moisen riskittömän voiton epävarmoille markkinoille talouskasvun ja työllisyyden toivossa.

  Varsinkin jokainen tietää, että kaikkialla kysyntä jatkuvasti hiipuu ja työllisyys heikkenee. Senkin jokainen tietää, että yritysten ainoa tehtävä on tuottaa voittoa ja että sen pitää jatkuvasti kasvaa.
  www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=13580

  Eli kaikessa yksinkertaisuudessaan “kestävyysvajeena” kerrotun valheen ainoa tarkoitus on Suomalaisten lasten ja nuorten tulevaisuuden tuhoaminen. Ei terveydenhuoltoa, ei sivistystä, ei sosiaaliturvaa, ei tulevaisuutta muille kuin niille joilla on varaa maksaa siitä.
  ebolakani.blogspot.fi/2013/11/kestavyysvajeena-kerrotun-valheen-ainoa.html

Comments are closed.