Näin “miljonääri” Sipilän hallitus yrittää tappaa suomalaisia

‘Joukkovoima Hallituspolitiikkaa Vastaan’ kokoaa suomalaisia – 22.8.15 odotettavissa suurprotesti

Hallituksen leikkaukset perustuslainvastaisia ja ihmisoikeuksienvastaisia
suomimedia.wordpress.com/2015/06/15/hallituksen-leikkaukset-perustuslainvastain-ja-ihmisoikeuksienvastaisia/

“Uuden hallituksen säästötavoitteet suuntautuvat täysin yhteiskunnan vähäosaisimpia vastaan. Uhataan lapsilisä- ja opintotukileikkauksella, sähköveron korotuksella, asuntovelkaisen korkovähennysoikeuden poistamisella, työttömyysturvan puolittamisella, pitkäaikaistyöttömien siirtämisellä kunnan vastuulle, pyhäkorvauksien poistamisella, jos me tavalliset kansalaiset emme hyväksy hallituksen politiikkaa.

Lisäksi hallitus on suunnitellut Suomelle lisäsäästöjä ja yhteiskuntasopimusta.

Yhteiskuntasopimuksen allekirjoittaminen tarkoittaa sitä, että työväestön palkkoja lasketaan ainakin 10 % ja palkankorotukset jäädytetään vuosiksi eteenpäin (eli, vaikka asiat korjaantuisivatkin nopeassa aikataulussa, palkat eivät tule vuosiin nousemaan!).

Autoveron alennuksen kustantavat köyhät kun samanaikaisesti nostetaan ajoneuvoveroa. Köyhällä ei kuitenkaan ole varaa uuteen autoon, koska joutuu jo vanhastakin maksamaan lisää.

Hallitus leikkaa jo alakanttiin laskettuja sosiaalietuisuuksia. Hallitus kiristää kiinteistöveroa ja kiinteistön lämmittämisen kustannuksia. Hallitus leikkaa monin tavoin koulutuksesta, perhepäivähoidosta, eläkeläisten asumistuesta jne., jne. Koko säästölista tuntuu loputtomalta.

Hallituspolitiikka suosii varakkaita, kun pääoma- ja osinkotukien veroja ei koroteta. Edelleen jatketaan lapsilisien maksua parempituloisille. Väärinkäytökset esim. rakennusalalla jatkuvat. Ovet ovat edelleen avoimina veroparatiiseihin.

Me tavalliset kansalaiset emme näe hallituksen suunnittelemia säästötoimenpiteitä järkevinä toimenpiteinä tämän hetkisessä taloudellisessa tilanteessa. Yhteiskunnan vähempiosaisten taloudellista tilannetta huonontamalla, huononnetaan koko yhteiskunnan tilaa. Se, mikä säästyy, on jo suunniteltu jaettavaksi varakkaammille tulo- ja autoveron alennuksena. Suomen velat jäävät silti maksamatta eikä tämä kehitys ole kenenkään kannalta järkevää.”

Lähde:  joukkovoima.com/

Miljonääri Sipilälle ei tuota ongelmia tehdä päätöksiä tappaa köyhiä suomalaisia. Stubin aikana joka toinen päivä yli 65 vuotias köyhä eläkeläinen päätyi itsemurhaan, koska rahat eivät riitä elämiseen. Ei ole epäilystäkään, etteikö Sipilä pistä paljon paremmaksi ja vähintään 100 köyhää ihmistä päivässä tulee kuolemaan, koska rahat eivät riitä ruokaan ja lääkkeisiin.Kaikki johtuvat Sipilän hallituksen leikkauksista. Sipilä tahtoo johtaa Suomea kuin yritystä, jossa ihmisarvolla ei ole väliä. Vain numerot merkitsevät, siksi köyhien on kuoltava rahan puutteeseen.

s21.postimg.org/jj0xybknb/sipilanhallitustappaa.jpg

 

Työllä pärjääminen on myytti – Suomessa on puoli miljoonaa työssäkäyvää köyhää
yle.fi/uutiset/tyolla_parjaaminen_on_myytti__suomessa_on_puoli_miljoonaa_tyossakayvaa_koyhaa/8078329

Matalat palkat rapauttavat sosiaaliturvaa
vastavalkea.fi/2015/09/09/matalat-palkat-rapauttavat-sosiaaliturvaa/

Suurten rahojensa turvin rikkaat pystyvät huolehtimaan eduistaan. Rahoillaan he hallitsevat koko laajaa valtamediaa. Siksi he voivat puhua puuta heinää ja kansa näyttää kaiken uskovan.

Vaalien jälkeen Keskustan Sipilä kasasi hallituksen. Se tekee enshätiin 4,7 miljardin euron menoleikkaukset. Sen jatkoksi Keskusta ja Sipilä asettivat vaatimuksen yhteiskuntasopimuksesta.

Se oli syötti, jonka teräväkoukku oli näkyvissä. Siksi AY-liike ei sitä nielaisut. Sipilä pitää sitä kuitenkin niin hyvänä aseena, että sitä kannatta tavoitella edelleen. Sopimuksen juoni on aivan mallikas. Siinä hallitus edellyttää tuottavuuden viiden prosentin kasvua. Normaaliin työvuoteen verraten sata ilmaista lisätuntia on 5 %. Hallitus ei kuitenkaan kertonut sitäkö hallitus tarkoitti?

Porvarillisessa talouspolitiikassa tuottavuudella on niin monta merkitystä, että päätä huimaa. EU:ssa se tarkoittaa työtunteja henkeä kohden. Se on kuitenkin täysin älytöntä, kun 63 % työvoimasta tekee täydet 12 kuukautta työvuodessa, mutta 37 % tekee vain alle 6 kuukautta. Työkuukausista laskien tulos on aina väärä, mutta se antaa loistavat mahdollisuudet tulkita asiaa hallitukselle sopivaksi.

Jos sopimusta ei synny, tehdään lisäleikkaukset. Vaikka sopimus syntyisi, hallitus voi osoittaa, että tuottavuus ei kasvanutkaan joten tehdään 1,5 miljardin euron lisäleikkaukset. Siis kävi miten kävi, niin hallitus tavoittelee 6,2 miljardin leikkauksia.

Kävi miten tahansa yhteiskuntasopimus antaa mahdollisuuden lykätä lisäleikkausten syyn ay-liikkeelle ja hallitus saa propagandavoiton. Hallitus siis osoittautuu todelliseksi verenimijäksi!

Homma ontuu molemmin jaloin

Hallituksen muodostaja Sipilä ilmoitti heti kärkeen, että häntä ei kiinnosta tulot vaan menot. Hallitus onkin herttaisen yksimielinen siitä, että kansan on pakko osallistua julkisten palvelujen alasajoon ja turvaverkkojen purkamistalkoisiin. Suurituloisille mitään pakkoa ei aseteta. Heille esitetään vain hurskas toive ahneuden hillitsemiseksi.

Sipilä luultavasti tiesi, että uusimalla henkilöverotus saataisiin helposti jättipotti. Laskemalla kaikki tulot yhteen ja panemalla veroprogressio uusiksi niiden tulonsaajien osalta, joiden tulot ylittävät 55 000 euroa vuodessa, olisi saatu lisää verotuloja runsaat 7 miljardia euroa. Se ei olisi aiheuttanut kenellekään mitään kipua eikä särkyä. Veromuutoksen jälkeenkin näiden suurten tulot olisivat olleet huimasti suuremmat kuin heitä vähemmän ansainneilla.

Mielenkiintoista on havaita, että 400 tuhatta suurituloista saa jäädä säästötalkoiden ulkopuolelle. Siihen joukkoon kuuluvat myös pääministerin Minna-Maria vaimo, jonka vuositulot olivat 354 784 euroa. Ja pääomatuloa ja ilmeisesti verokin jäi ihan olemattomaksi. Siihen kuuluvat myös Ässä-kolmikko Sipilä-Soini-Stubb ja koko hallitus.

Iät ja ajat meille on toitotettu, että kilpailukykyä ja tuottavuutta on parannettava ja yritysten veroja laskettava. Siten saadaan investointeja ja uusia työpaikkoja. Hokema kuitenkin ontuu molemmilla jaloilla.

Investoinnit ovat karanneet muille maille, eivätkä yritysverot vaikuta kilpailukykyyn, sillä vero kannetaan lopputuloksesta, kapitalistien voittoista. Jos yritykset pakotettaisiin muka talkoisiin, vero voitaisiin nostaa 50 %:iin, jossa se oli 1992. Siitä tulisi lisää tuloja 5 miljardia euroa.

Katsottaisiinko jo totuutta silmiin?

Suomi on kapitalistinen maa, jossa on pääomat omistava pieni kapitalistien luokka, mutta suurin osa ei omista vain työvoimaansa. Kapitalismin oloissa poliitikot toimivat, halusivat tai ei, kapitalistien ehdoilla. Siksi kapitalistien ja väestön enemmistön välillä on ikuinen ristiriita.

Miltä tuo ristiriita näyttää?

Kaikkien vuoden 2013 tulojen perusteella lähes 4,2 miljoonaa henkeä, 91 %, on opiskelijoita ja eläkeläisiä sekä pienyrittäjiä, haalari- ja valkokaulustyöläisiä. Heillä tulot olivat bruttona enintään 4 583 euroa kuukaudessa, keskimäärin 1 899 euroa ja verojen jälkeen nettotulo oli 1 549 euroa kuukaudessa. Tämä joukko on elinolojensa vuoksi lähinnä työväenluokkaista.

Kapitalistien luokan ydinjoukon koko on noin 400 tuhatta henkeä, 9 % kaikista tulonsaajista. Heidän tulonsa olivat ilman ylärajaa bruttona vähintään 4 583 euroa kuukaudessa, keskimäärin 7 716 euroa. Tähän joukkoon kuuluu kapitalistien luja ydin 4 100 henkeä 0,1 % tulonsaajista.

Heidän omaisuuteensa perustuvat tulot olivat keskimäärin 73 378 euroa kuukaudessa. Jos tältä joukolta olisi otettu 7 miljardia lisää veroja niin heillä, tuloluokasta riippuen, nettotulot olisivat olleet 3 460–14 680 euroon kuukaudessa.

Omistuksensa turvin tämä joukko määrää suoran tai välillisesti tuotanto- ja pankkipääomista, sekä investoinneista. Kapitalistisessa maassa kapitalistien edut ovat aina etusijalla, vaikka muut tekevät työt ja luovat kaikki uudet rikkaudet.

Oltakoon mitä meiltä tahansa – hallituksen teoista näkyy, että näiden kahden väestöryhmän edut ovat sovittamattomassa ja ikuisessa ristiriidassa keskenään. Porvarihallitus on kapitalistien asialla, siksi se toimii kuin verenimijä.
Suurten rahojensa turvin kapitalistit hallitsevat koko laajaa valtamediaa. Lisäksi sen näppien lujassa otteessa on itse asiassa kaikki koulutuksen, tutkimus- ja kulttuurilaitokset, sekä poliisi ja armeija. Ja lisäksi asialla ovat yhdysvaltalaisten lobbari- ja konsulttiyhtiöt sekä mainostoimistojen jättimäinen suurkapitalistien verkosto, globaalit verenimijät.

Rahojensa turvin kapitalistit ovat kyenneet ostamaan tuekseen haalari- ja valkokaulusduunareita, jotka ymmärtämättä asemaansa toimivat vastoin omia etujaan.

Olisi jo aika katsoa totuutta silmiin, vaikka valtamedia ei sitä salli!

lähde: kaikontturi.blogspot.fi/2015_06_01_archive.html

”Haikaileeko hallitus paluuta luokkayhteiskuntaan, jossa perheen varallisuus ja tausta määrittävät lasten ja nuorten mahdollisuudet?”

vastavalkea.fi/2016/04/15/missa-sipilan-hallitus-siella-pulma/

Hallitus pienentämällä asumistukia köyhille eläkeläisille, on ajamassa heidät todelliseen ahdinkoon.

www.adressit.com/elakkeensaajan_asumistukea_ei_saa_leikata_yleisenasumistuen_tasol
HallituSSSaatanat ja Suomen heikkoudet
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=13552

Herää Suomi – meneillään on harvainvallan ja kansanvallan kamppailu!
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=13551

Miksi Suomi vastustaa elvytystä?

Miksi Suomi vastustaa elvytystä?

Voi tätä paskanjauhannan hurskautta
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=13480

Hallituksen leikkauksille on vaihtoehtoja

Hallituksen leikkauksille on vaihtoehtoja

Sipilän hukattu tilaisuus?

Sipilän hukattu tilaisuus?

Ulkoistamisen näyteikkuna

Ulkoistamisen näyteikkuna

Leikkaako leikkaajilla? Hallitusohjelman taloudellisen rationalismin pohdintaa

Leikkaako leikkaajilla? Hallitusohjelman taloudellisen rationalismin pohdintaa

Richest 1% to own more than rest of world, Oxfam says
www.bbc.com/news/business-30875633

Which Corporations Control the World?
www.internationalbusinessguide.org/corporations/

Sadan tunnin vuosityöajan pidennys merkitsisi runsasta viittä prosenttia. Se ei kuitenkaan lisää työn tuottavuutta. Siinä käy päinvastoin. Väsynyt ihminen tekee vähemmän kuin virkeä.

Valtionvarainministeri Stubb sanoikin eräässä TV-haastattelussa, että tuottavuus tarkoittaa nimenomaan työn tuottavuutta. Luultavasti hänelle oli kerrottu, että virallisista tunneista laskien viimevuonna (2014) olisi töihin tarvittu 106 740 vähemmän täysiä työvuosia ja että vähintään sillä määrällä työttömyysjono olisi pidentynyt.

Mutta ja mikä tärkeintä: tuottavuuden kasvun ansiosta yritykset olisivat säästäneet henkilökuluina vähintään 3,5 miljardia euroa, joka olisi näkynyt puhtaana voittona. On turha luulla, että joku uhraisi moisen riskittömän voiton epävarmoille markkinoille talouskasvun ja työllisyyden toivossa.

Varsinkin jokainen tietää, että kaikkialla kysyntä jatkuvasti hiipuu ja työllisyys heikkenee. Senkin jokainen tietää, että yritysten ainoa tehtävä on tuottaa voittoa ja että sen pitää jatkuvasti kasvaa.
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=13580
Eli kaikessa yksinkertaisuudessaan “kestävyysvajeena” kerrotun valheen ainoa tarkoitus on Suomalaisten lasten ja nuorten tulevaisuuden tuhoaminen. Ei terveydenhuoltoa, ei sivistystä, ei sosiaaliturvaa, ei tulevaisuutta muille kuin niille joilla on varaa maksaa siitä.
ebolakani.blogspot.fi/2013/11/kestavyysvajeena-kerrotun-valheen-ainoa.html

Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä “A-nelosella”
koti.mbnet.fi/jorjaa/historia.php

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

3 Comments

 1. Sipilän hallitus tappaa köyhiä suomalaisia tietoisesti, kuinka moni vanhus, sairas kuolee, koska ei ole varaa ostaa lääkkeitä. Stubin hallitus tappoi useita tuhansia köyhiä ja Sipilän hallitus tappaa useita kymmeniätuhansia suomalaisia. Mamuille tulossa lisää rahaa, kun köyhiä suomalaisia hallitus tappaa!!!!!

  suuryritysten käsiin on tarkoitus keskittää kaikki. tuolla infografiikkaa asiasta: which corporations control the world?

  www.internationalbusinessguide.org/corporations/

  Sadan tunnin vuosityöajan pidennys merkitsisi runsasta viittä prosenttia. Se ei kuitenkaan lisää työn tuottavuutta. Siinä käy päinvastoin. Väsynyt ihminen tekee vähemmän kuin virkeä.

  Valtionvarainministeri Stubb sanoikin eräässä TV-haastattelussa, että tuottavuus tarkoittaa nimenomaan työn tuottavuutta. Luultavasti hänelle oli kerrottu, että virallisista tunneista laskien viimevuonna (2014) olisi töihin tarvittu 106 740 vähemmän täysiä työvuosia ja että vähintään sillä määrällä työttömyysjono olisi pidentynyt.

  Mutta ja mikä tärkeintä: tuottavuuden kasvun ansiosta yritykset olisivat säästäneet henkilökuluina vähintään 3,5 miljardia euroa, joka olisi näkynyt puhtaana voittona. On turha luulla, että joku uhraisi moisen riskittömän voiton epävarmoille markkinoille talouskasvun ja työllisyyden toivossa.

  Varsinkin jokainen tietää, että kaikkialla kysyntä jatkuvasti hiipuu ja työllisyys heikkenee. Senkin jokainen tietää, että yritysten ainoa tehtävä on tuottaa voittoa ja että sen pitää jatkuvasti kasvaa.
  www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=13580

  Eli kaikessa yksinkertaisuudessaan ”kestävyysvajeena” kerrotun valheen ainoa tarkoitus on Suomalaisten lasten ja nuorten tulevaisuuden tuhoaminen. Ei terveydenhuoltoa, ei sivistystä, ei sosiaaliturvaa, ei tulevaisuutta muille kuin niille joilla on varaa maksaa siitä.
  ebolakani.blogspot.fi/2013/11/kestavyysvajeena-kerrotun-valheen-ainoa.html

 2. Sipilän hallitus tappaa köyhiä suomalaisia tietoisesti, kuinka moni vanhus, sairas kuolee, koska ei ole varaa ostaa lääkkeitä. Stubin hallitus tappoi useita tuhansia köyhiä ja Sipilän hallitus tappaa useita kymmeniätuhansia suomalaisia. Mamuille tulossa lisää rahaa, kun köyhiä suomalaisia hallitus tappaa!!!!! Meidän kaikkien eläkeläisten on lopetettava keskustan ja kokoomuksen äänestäminen se tarkoittaa noin 2 miljoonan äänen menettämistä. Meidän eläkeläisten eikä kenenkään suomalaisen tule hyväksyä hallituksen leikkauksia jotka tappavat sairata ja vanhuksia! HERÄTYS ihmiset tuo eläkkeensaajien asumistuen lopettaminen tulee aiheuttamaan monen sairaan ja vanhuksen kuoleman, koska rahat eivät riitä mitenkään ruokaan, lääkkeisiin ja sairaalahoitoihin. EMME VOI HYVÄKSYÄ SIPILÄN HALLITUKSEN TAPPAMIS PÄÄTÖSTÄ IKINÄ elämämme Suomessa emmekä missään pohjoiskoreassa. Sipilän on erottava!!!!!

 3. Kyllä, Tämä hallituksen tarkoitus on tappaa tuottamaton kansanryhmä, Eläkeläiset/sairaat. Esim. Lääkkeiden omavastuun nosto tulee tappamaan vuodessa itsemurhan kautta paljon näitä maamme hiljaisia kärsijöitä. Mutta eihän se takametsien mummon/papan kärsimykset ylitä uutiskynnystä Suomessa saatikka sitten EU tasolla. Sipilä näyttää onnistuvan Tässä ” joukkomurhassa”.

Comments are closed.