Lääkkeiden tilaaminen EU:sta on laillista 10-30 kertaa halvemmalla, kuin Suomessa

Jos Englanti eroaa EU:sta joskus vuosien päästä. Sitten kannatta lääkkeet ja itsehoitolääkkeet ostaa Virosta 85% halvemmalla, kuin Suomesta. Toki Virosta voi kuka tahansa ostaa lääkkeet jo nytkin netistä tai käymällä Virossa. Myös Saksasta saa noin 2-3 kertaa halvemmalla, kuin Suomesta.

Apteekit Virossa keskustelu.suomi24.fi/t/7056481/apteekit

Testi osoitti: Näin helposti Tallinnan lääkäreiltä saa reseptin lääkärinkulut noin 80% pienemmät, kuin Suomessa
www.lansivayla.fi/artikkeli/240600-testi-osoitti-nain-helposti-tallinnan-laakareilta-saa-reseptin

Säästöä apteekin hyllyltä, Virosta samat lääkkeet jopa 80% halvemmalla, kuin Suomesta.
balticguide.ee/fi/saastoa-apteekin-hyllylta

Sallittua on  itsehoitolääkkeiden ja sellaisten reseptilääkkeiden hankinnasta, joihin tilaajalla on resepti. Tässä jutussa pureudutaan ensimmäiseksi mainittujen Englannista tilaamiseen. Lääkkeiden myös itsehoitolääkkeet hinnat ovat keskimäärin 10-30 kertaa halvempia, kuin Suomessa, vaikka ne ovat täysin samoja, kuin Suomessa. Myös ilman reseptiä myytävät lääkkeet ovat noin 10 kertaa halvempia, kuin apteekeissa Suomessa myytävät. Kaikki reseptilääkkeetkin on täysin laillista tilata EU:sta, jos vain omistaa reseptin kyseisiin lääkkeisiin. Kuten tapana on, listaan tälläkin kertaa asiasta kiinnostuneille muutaman em. rekisteristä löytyvän englantilaisen apteekin. Syy, miksi listaan ja puhun nyt vain englantilaisista apteekeista on se, että niiden käyttö ja tulkinta on suomalaisille huomattavsti helpompaa, kuin esimerkiksi saksalaisten apteekkien. Alla olevat apteekit ovat englannissa erittäin tunnettuja ja luotettavia. Saat oikeita lääkkeitä, eikä väärennöksiä yhtä varmasti, kuin mistä tahansa apteekista Suomesta.

Kunhan tekee taustatyöt huolellisesti, tutustuu tullin ohjeisiin, http://www.tulli.fi/fi/yksityisille/matkailijat_muuttajat/laakkeet/netti-tilaaminen/index.jsp ei lähde tietoisesti rötöstelemään,  käyttää maalaisjärkeä.

Suomalaiset on tullin ja lehdistön toimesta peloteltu hysterian partaalle, kun puhutaan ulkomaisista apteekeista. Kaikki ulkomailta tilattavat lääkkeet eivät kuitenkaan ole väärennöksiä ja valtava määrä apteekkeja toimii kuten kotimaassakin. Mistä sitten tietää, onko apteekki luotettava? Brittiläisten apteekkien sivuilta pitää löytyä oheinen kuva, joka kertoo että apteekki on luotettava ja löytyy myös paikallisesta apteekkeja listaavasta tietokonnasta www.pharmacyregulation.org/registers

lähde: www.ostaulkomailta.com/blog/laakkeet-loppu/

Monet lääkkeet, jotka vaativat reseptin Suomessa eivät vaadi reseptiä englannissa. Tarkista voitko tilata tarvitsemaasi lääkettä eli laitat ostoskärryyn ja tilaat. Ilmoittaa automaattisesti jos tarvit reseptin. Reseptillä tai eurooppalaisella reseptilla ostetuista ulkomaisista EU maista lääkkeistä saa jälkikäteen kelakorvauksen, kunhan toimittaa kuitit itse kelaan Jos tarvitset reseptin. Eurooppalainen resepti mahdollistaa lääkehankinnat myös muissa EU-maissa Suomessa kirjoitetulla reseptillä voi hankkia lääkkeitä myös muiden EU- ja Eta-maiden apteekeista. Yhtä lailla myös toisessa EU- tai Eta-maassa kirjoitetulla eurooppalaisella lääkemääräyksellä on mahdollista hankkia lääkkeitä Suomen apteekeista. Kaikki reseptit eivät kuitenkaan automaattisesti käy Suomen ulkopuolella, vaan potilaan tulee pyytää lääkäriltä eurooppalainen lääkemääräys.

Eurooppalainen resepti kirjoitetaan pääosin vaikuttavan aineen perusteella. Poikkeuksia ovat niin sanotut biologiset lääkevalmisteet tai lääkärin perustelemat erityistilanteet. Huumausaineita eurooppalaisella reseptillä ei voida määrätä. Suomen rajojen ulkopuolella ostamansa lääkkeet potilas maksaa itse. Korvauksen hakeminen Kelasta jälkikäteen on mahdollista vaikka tietyllä lääkevalmisteella ei olisi myyntilupaa Suomessa. Sairausvakuutuskorvaus myönnetään, jos jokin vastaava valmiste on korvattava Suomessa. Potilasdirektiivi velvoittaa hyväksymään toisessa EU- tai Eta-maassa tai Sveitsissä kirjoitetut lääkemääräykset, jos lääkkeellä on myyntilupa siinä jäsenmaassa, jossa se aiotaan hankkia. Apteekki voi kieltäytyä toimittamasta lääkettä potilaalle, jos apteekissa herää epäilys ulkomaisen reseptin aitoudesta, sisällöstä tai ymmärrettävyydestä. Reseptin voimassaoloaika määräytyy sen maan lainsäädännön mukaan, jossa lääke hankitaan. Esimerkiksi Suomessa reseptit ovat voimassa vuoden ajan. lähde: www.hs.fi/kotimaa/a1387937854162

Esimerkiksi jos tarvitset reseptin, jotta voit tilata Englannista sinun täytyy hankkia lääkäriltä eurooppalainen resepti kirjallisena paperilla. Mikäli haluat tilata lääkkeesi seuraavasta linkistä www.chemistdirect.co.uk/  Niin lähetät eurooppalainen reseptin kirjeenä osoitteeseen ChemistDirect.co.uk, Unit 8 Demuth Way, Oldbury B69 4LT Sitten odotat viikon, jotta ChemistDirect kerkeää saamaan reseptisi kirjeenä ja tilaat netin kautta heiltä.

In order to dispatch orders for these products we require the original prescription form to be sent to: ChemistDirect.co.uk, Unit 8 Demuth Way, Oldbury B69 4LT We can accept human prescriptions from both the UK and European Union www.chemistdirect.co.uk/faqs

Eikä kannata unohtaa netin suurinta supermarkettia, josta saa kaikki samat tuotteet, kuin suomalaisista kaupoista. Mutta 50-60% halvemmalla postikuluineen 15,90€ translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=de&tl=fi&u=https%3A%2F%2Fwww.allyouneedfresh.de%2F Googlen kääntäjällä saa nuo kaikki saksalaiset kaupat käännettyä, joko Suomen tai englanninkielelle. Ostaminen on paljon helpompaa. Eli se saksalaisen kaupan www.kauppa.de linkki kopioidaan ja liitetään tuohon translateen translate.google.fi www.allyouneedfresh.de/

www.americanfood4u.de/

Tilaa elintarvikkeet Saksasta

suomimedia.wordpress.com/2015/02/02/ruokaa-ulkomailta-paljon-suomea-halvemmalla-30-50-70-90/

Itsehoitolääkkeet 4-5 kertaa halvemmalla kuin Suomesta

Englannista ilman tulleja www.bodykind.com/

detoxpeople.eu/

skanstullshalsokost.se/

Usasta tullit tulee jos yli 35 euroa postikuluineen tilaus muista käyttää aina Global mail kuljetusyritystä, koska DHL vie tullaukseen. eu.iherb.com/?

Kaikki renkaat 2-6 kertaa halvemmalla, kuin Suomesta
suomimedia.wordpress.com/2016/09/07/kaikki-renkaat-2-4-kertaa-halvemmalla-kuin-suomessa/

Öljyt ajoneuvoihin.

www.vialube.de
www.bundf-schmierstoffe.de
shop.oil-center.de
www.redoil.com

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

7 Comments

 1. Olemme eläkeläispariskunta ja elämme pienimmillä kansaneläkkeillä rahat eivät riitä lääkkeisiin, koska on pakko syödä, jotta voi elää. Sosiaalitoimisto ei anna meille rahaa. Ilman teidän vinkkejänne olisimme jo kuolleet.

 2. Voisitteko tehdä jutun ja laskelmat kun eläkeläisten asumistuki muutetaan yleiseksi asumistueksi. Tarkoittaa se sitä, että monillä eläkeläisillä asumistuki pienenee jopa 200€ kuukaudessa. Mikä tarkoittaa, että rahat ruokaan ja lääkkeisiin eivät riitä mitenkään. 200€ lisäkulut kuukaudessa rahat eivät riitä edes ruokaan.

  1. Ei kun vaan JOS. Asia ei ole varmaan muutetaanko sitä edes.

 3. “300% halvemmalla”
  Tuolla hinnalla minä tilaan jo ihan mitä tahansa, se on puhdasta voittoa itselle

 4. Mielenkiintonen artikkeli, mutta mitä noita katoin, niin kaikki linkit ei tunnu enää toimivan. Itse löysin semmosen kun euroclinix, joka myös näyttää olevan Britanniaan rekisteröity. Vaikuttaa ihan pätevältä ainakin sillä perusteella, että niillä näyttää olevan tuo vaadittu sertifikaatti.
  www.euroclinix.net/fi/

 5. Netistä lääkkeiden tilaaminen on kyllä varsin kätevää verrattuna lääkärillä ja apteekissa jonottamiseen. Noita britteihin rekisteröityjähän on myös ainakin healthexpress: www.healthexpress.eu/fi/

  1. Haluaisin tilata kipulääkettä panacod 500mg poretabletteja C kpl 1rasia

Comments are closed.