Hallituspuolueet valehtelivat ja huijasivat kansalaisia.

Kokoomus, keskusta ja perussuomalaiset puolueet lupasivat, ettei koulutuksesta leikata. Kuitenkin koulutuksesta leikataan 541 miljoonaa euroa. Töissä olevia pieni- ja keskituloisia autonomistajia ja asunnonomistajia valtio verottaa kovimmin. Kaikkien työntekijöiden asemaa ollaan merkittävästi myös heikentämässä enemmän töitä pienemmällä palkalla. Tämä lisää työttömyyttä ja heikentää palkansaajien ostovoimaa, mikä syventää lamaa ja lisää työttömyyttä.Työnantajat ovat saaneet jo miljardien verohelpotukset yhteisöveron laskusta ja työnantajien kelamaksun poistosta. Työnantajat haluavat maksimoida voittonsa. Siksi he haluavat, että työntekijät tekevät 7 päivää viikossa, 16 tuntia päivässä töitä puolet pienemmällä palkalla Siksi onkin erittäin tärkeää, että palkansaajat eivät suostu hallituksen kiristykseen eli yhteiskuntasopimukseen. Eli valehtelu ja kansan huijaaminen jatkuu. Lue nyt.fi/a1305959039814

Pörssiosinkojen kokonaisveroaste eräissä EU-maissa 2014, %
– 64,4 Ranska
– 56,2 Tanska
– 54,5 Irlanti
– 48,6 Saksa
– 45,4 Ruotsi
– 45,1 Iso-Britannia
– 41,8 Suomi
– 33,4 Kreikka

Lähde OECD Tax database (2014)

Suurin osa suomalaisista tulonsaajista (70%) tienaa alle 2600 euroa kuukaudessa ja maksavat 60% valtionveroista. Kun rikkaat maksavat valtionveroista vain 10% ja loput 30%.

Mistähän tämä koko hype palkkojen laskusta muka kadotetun kilpailukyvyn palauttamiseksi on lähtenyt liikkeelle. Todellisuudessa kyse on halusta lisätä yritysten voittoa -Suomen teollisuuden työtunnin hinta ei nimittäin mitenkään merkittävästi poikkea kilpailijoista:

Eurostatin julkaiseman tilaston mukaan työvoimakustannukset tuntia kohden teollisuudessa vuonna 2014 olivat esimerkiksi:

Suomi 35,9 euroa
Saksa 37,1
Belgia 44,1
Tanska 42,1
Ranska 37,0
Ruotsi 41,8
Norja 63,8

Lue kirja Austerity: a dangeorus idea. Siinä Ivy League professori selittää kuinka koko “säästämis” politiikka on kusetus.Tänä päivänä suurilla finanssilaitoksilla on niin suuret taloudelliset intressit, että ne sanelevat politiikan.Köyhiltä viedään ihan kaikki, ja kaikki tämän kusetuspolitiikan nimissä.

www.bbc.com/news/business-30875633

Juha Sipilän hallitus on valinnut toisenlaisen tien. Se haluaa entisestään kurjistaa pienituloisten ja sosiaalitukien varassa elävien toimeentuloa. Opiskelijat, eläkeläiset, lapsiperheet ja työttömät monien muiden ryhmien ohella joutuvat tinkimään pakon edessä elämisensä menoista.

Oikeistohallitus on nimensä mukaisesti aito oikeistohallitus, joka pitää pääoman omistajien puolta, vaikka retoriikassaan kainosti aneleekin heitä osallistumaan taakankannon talkoisiin.

Todellinen ja hyvin pikaisesti tarvittava rakenneuudistus on verotuksen rakenteen uudistaminen. Pääoma on Suomessa verotuksen vapaamatkustaja, eikä ongelma poistu ennen kuin lähenemme tältä osin EU:n keskitasoa. Siis KESKIARVOA, ei mitään huippua.

Varallisuus on Suomessa verottajan erityissuojeluksessa

Rajuja muutoksia yhteiskuntaan rikkaat rikastuvat ja kaikki muut köyhtyvät. Erityisesti leikkaukset iskevät kaikkiin köyhiin ja pienituloisiin esim. eläkeläiset, lapsiperheet, yksinhuoltajat, opiskelijat, työttömät ja sairaat. Näillä ryhmillä ei enää riitä rahat elämiseen, asumiseen, ruokaan ja lääkkeisiin. Sipilän hallitus yrittää tappaa köyhät ja pienituloiset. Keskituloinen työssäkäyvä auton ja asunnon omistaja on sipilän hallituksen kovimmin verotettu lypsylehmä. Josta lypsetään kaikki irti verottamalla lisää ja pidentämällä työaikaa korvauksetta ja alentamalla palkkaa. Rikkaat eivät osallistu sipilän talkoisiin.

Uusi laskelma: Näin hyvätuloiset nettoavat Sipilän veropolitiikalla

www.vihrealanka.fi/uutiset-kotimaa/uusi-laskelma-n%C3%A4in-hyv%C3%A4tuloiset-nettoavat-sipil%C3%A4n-veropolitiikalla

Suurituloisten verovapaa vyöhyke

yle.fi/aihe/artikkeli/2010/11/29/suurituloisten-verovapaa-vyohyke

Lisää rahaa Suomen rikkaille
yle.fi/aihe/artikkeli/2009/08/31/lisaa-rahaa-suomen-rikkaille

Miksi nousukauden Suomessa tuloerot alkoivat kasvaa? Miten rikkaat rikastuivat ja köyhät köyhtyivät? Timo-Erkki Heino selvittää ilmiötä ja kurittaa päättäjiä.
yle.fi/aihe/artikkeli/2009/04/02/suomi-ylos-palkat-alas

Näistäkin eduista työnantaja haluaisi sinun luopuvan
www.taloussanomat.fi/tyomarkkinat/2015/06/03/naistakin-eduista-tyonantaja-haluaisi-sinun-luopuvan/20157161/12?pos=related

Työttömyys rajussa kasvussa, joka kuukausi työttömyys kasvaa noin 60 000 ihmisellä. Työttömien työnhakijoiden määrä ylitti rajan 610 600

www.tem.fi/files/43099/TKAT_Huhti_2015.pdf

SAK: Työajan pidentäminen ei lisää tuottavuutta
www.taloussanomat.fi/tyo-ja-koulutus/2015/05/22/sak-tyoajan-pidentaminen-ei-lisaa-tuottavuutta/20156506/139?pos=related

Varallisuus on Suomessa verottajan erityissuojeluksessa

Varallisuus on Suomessa verottajan erityissuojeluksessa

Noin miljoona työtöntä Suomessa karuja faktoja…

suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/yli-miljoona-tyotonta-suomessa-karuja-faktoja/

Suurin osa suomalaisista maksaa yli 70% veroja.
suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/suurin-osa-suomalaisista-maksaa-yli-70-veroja/

Yli miljoonalla suomalaisella ei ole varaa ostaa Suomesta ja määrä kasvaa.

suomimedia.wordpress.com/2015/04/15/yli-miljoonalla-suomalaisella-ei-ole-varaa-ostaa-suomesta-ja-maara-kasvaa/

Vain Suomessa työttömien ja pienituloisten kannattaa järjestää itsensä vankilaan.
suomimedia.wordpress.com/2015/03/18/vain-suomessa-tyottomien-ja-pienituloisten-kannattaa-jarjestaa-itsensa-vankilaan/

Hallitus leikkaa “kaikilta” – eniten sosiaalietuuksista ja koulutuksesta
www.hs.fi/politiikka/a1432695626255

Eläkkeensaajat: Hallituksen säästöt iskevät kohtuuttomasti pienituloisiin eläkeläisiin
www.hs.fi/talous/a1433123403850

Kyseiset kolme puoluetta myös valehtelivat, että kaikki osallistuvat leikkauksiin ja veronkorotusten maksuun. Todellisuudessa kaikki muut paitsi rikkaat osallistuvat “talkoisiin”. Lue

www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/keskustan-pinnan-alla-kuohuu-%E2%80%9Dyli-3000-%E2%82%AC-kk-veroprosentti-yl%C3%B6s%E2%80%9D/ar-BBkI6ag?ocid=mailsignoutmd

www.taloussanomat.fi/raha/2015/05/29/sipila-ei-leikkaa-kaikilta-kolme-hallitusohjelman-voittajaa/20156842/139

Asuminen ja autoilu kallistuvat

Leikkaukset eivät kosketa suurituloisia

www.hs.fi/politiikka/a1432701388790?ref=hs-art-artikkeli

VM: Eläkeläiset ja lapsiperheet kärsivät eniten hallituksen leikkauksista
www.hs.fi/politiikka/a1433127909225

Ansiosidonnaisen leikkaamisella voisi Fjäderin mukaan olla ikäviä seurauksia.
www.uusisuomi.fi/kotimaa/82715-nyt-tuli-juha-sipilalle-tiukka-ehto-tama-200-milj-eu-leikkaus-peruttava

Yhteiskunnan heikoimmassa asemassa olevilta leikataan eniten työttömiltä, eläkeläisiltä, lapsiperheiltä, sairailta ja opiskelijoilta. Hallituksen tarkoituksena on yrittää tappaa nämä ihmiset. Kyseinen tapa leikata niiltä, joilla ei rahat muutenkaan riitä ruokaan, lääkkeisiin. Ei eroa natsi aikojen keskitysleireistä, muuten kuin tavalla jolla se tehdään. Hallitus yrittää kylmästi tappaa kaikki köyhät ihmiset. Kun rahat eivät riitä lääkkeisiin ja ruokaan, joutuvat ihmiset luopumaan lääkkeistä. Osalla ei riitä rahat edes ruokaan. Miljoonääri Sipilä ei välitä pieni- ja keskituloisista, eikä köyhistä. Kepu pettää aina, kokoomus valehtelee ja huijaa aina ja perussuomalaiset pettivät kaikki lupauksensa. 1 miljardin euron leikkaus tarkoittaa 50 000 työtöntä lisää. Hallituksen 10 miljardin leikkaukset tarkoittavat 500 000 työtöntä lisää. Leikkaukset ja veronkorotukset lisäävät merkittävästi työttömyyttä ja heikentävät kansalaisten ostovoimaa. Se syöksee koko maan syvempään lamaan. Lue karut faktat

KOK, SDP ja keskusta valehtelevat yleisimmät ja törkeimmät valheet.
suomimedia.wordpress.com/2015/03/12/kok-sdp-ja-keskusta-valehtelevat-yleisimmat-ja-torkeimmat-valheet/
Leikkaukset eivät Suomea pelasta vaan ajavat maan syvempään lamaan.
suomimedia.wordpress.com/2015/03/15/leikkaukset-eivat-suomea-pelasta-vaan-ajavat-maan-lamaan/

Näin hallituspuolueet pistävät kaikki suomalaiset kärsimään paitsi rikkaat.

www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=13480

Hyvinvointi perusoikeutena ja taantumuksen ‘SSS’
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=13414

Hallitus kansalle vai suuryrityksille ja sotateollisuudelle?
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=13515

Mikään eduskuntapuolue ei ole onnistunut pelastamaan Suomea, eikä todellista halua ole. Kokoomus, keskusta ja perussuomalaiset jatkavat samalla lailla, kuin kokoomus ja sdp + muut. Eli työttömyys vain kasvaa, kaikki hinnat nousevat jatkuvasti, verot nousevat jatkuvasti. Tuleva hallitus tuhoaa Suomen täysin, jos et usko odota niin näet. Koska kaikki eduskuntapuolueet huijaavat, valehtelevat ja kurjistavat kaikkien muiden elämää paitsi rikkaiden. On aika hylätä valehtelevat huijarit ja äänestää tulevaisuudessa eduskuntavaalien ulkopuolella olevia puolueita esimerkiksi itsenäisyypuoluetta  http://ipu.fi/

Moni saattaa ihmetellä kaikkien eduskuntapuolueiden samaa toistoa “on tehtävä kipeitä päätöksiä” “On sopeutettava” “On tehtävä rakeenteellisia uudistuksia” Kaikki ovat valheita. Kaikki paitsi rikkaat joutuvat kärsimään. Työntekijät joutuvavat maksamaan enemmän veroja, tekemään enemmän töitä paljon pienemmällä palkalla. Suomessa on menossa varallisuuden siirto pieni- ja keskituloisilta rikkaille. Rikkaat rikastuvat ja kaikki muut köyhtyvät ja mikään ei muutu, vaan kaikki muuttu huonommaksi. Niin kauan kun ihmiset äänestävät väärin tai jättävät äänestämättä he kärsivät seuraukset. Monelle työssä olevalle, jotka joutuvat työttömiksi tulee yllätys töitä ei ole ja on pakko tehdä ilmaiseksi töitä loppu elämänsä tai muuten tuet loppuu. Työkokeilu ja kuntouttavan työtoiminnan nimissä 600 000 suomalaista tekee ilmaiseksi töitä ja vie 300 000 palkallisen työpaikan. Hallituksen tavoite on nostaa ilmaista työtä tekevien määrän yli miljoonaan ja vie samalla 500 000 töissä olevalta palkallisen työn. Työttömien työnhakijoiden määrä ylitti rajan 610 600.

Kokoomuksen paras valehtelija näyttää esimerkkiä.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.