Autokorjaamoissa merkkiliikkeiden tuntihinnat lähenevät jo 200 euroa.

Kilpailuta ja vaihda pois merkkiliikkeistä saat ei merkkiliikkeistä 50-80€ tuntihinnat säästät jopa kolminkertaisesti www.korjaamovertailu.fi/   Tai huollata autosi virossa 10-20 euron tuntihinnoilla merkkikorjaamoissa tai muissa. Eräs vanhempi pariskunta järkyttyi merkkiliikkeiden autonhuolloista 10 tunnin pelkät korjauskulutut ilman osia olivat 2000 euroa ja osat päälle 1000 euroa. Muissa kuin merkkiliikkeissä vastaavat olisi maksanut 500-700 euroa ja osat 500 euroa. Eli kaikki yhteensä 1000-1200 euroa. Säästöä 1800-2000 euroa. Virossa vastaava olisivat maksaneet 200 euroa ja osat 400 euroa eli kaikki yhteensä 600 euroa. Pimeänä työnä Suomessa työt 100 euroa ja osat 300 euroa.  Muistakaaa kilpailuttaa se on tyhmää maksaa liikaa.

10 tunnin autonkorjaustyö ja osat.

3000 euroa merkkiliikkeissä

1200-1500 euroa muissa autokorjaamoissa.

600 euroa Virossa.

400 euroa pimeänä työnä Suomessa.

Kilpailuta autojenhuollot
www.korjaamovertailu.fi/
autojerry.fi/
autojerry.fi/hinnat/
www.autohuoltaja.fi/

Biltemasta saat auton tarkat tiedot, jotka helpottavat autonosien ostamista www.biltema.fi/fi/Autoilu—MP/

Öljyt ajoneuvoihin.

www.vialube.de
www.bundf-schmierstoffe.de
shop.oil-center.de
www.redoil.com

Kaikki renkaat 2-6 kertaa halvemmalla, kuin Suomesta
suomimedia.wordpress.com/2016/09/07/kaikki-renkaat-2-4-kertaa-halvemmalla-kuin-suomessa/

Merkkiliikkeen autonkorjaamon huoltopäälikkö vastaa, että tuntihinnat ovat 100-200 euroa. Syy miksi hinnat nousevat, joka vuosi on se, että ihmiset ovat valmiita maksamaan jatkuvasti kasvavia hintoja. Suomalaiset ovat tottuneet maksamaa isoja ja jatkuvasti kallistuvia hintoja. Niin kauan, kun asiakkaat ovat valmiita tähän hinnat nousevat. Sitten, kun asiakkaat alkavat kilpailuttaa ja korjaamaan autonsa muualla merkittävissä määrin. Vasta sitten hinnat alkavat laskea. Käyväthän lähes kaikki suomalaiset K/S-kaupoissa, vaikka hinnat ovat sielläkin nousseet kymmenkertaiseksi siitä alkaen, kun Suomi liittyi euroon. Vaikka lidl onkin 20-30% halvempi, suurin osa haluaa maksaa liikaa. Se tavallaan kuuluu suomalaiseen kulttuuriin ja luonteeseen, että maksetaan kovia ja jatkuvasti kasvavia hintoja. Euroopassa on päinvastainen kulttuuri ja ankara kilpailu ja hinnat laskevat. Suomessa suurin osa asiakkaista maksaa liikaa ja käy liikkeissä, jotka ovat todella kalliita. Näin he tukevat omalla käyttäytymisellään hintojen nousua ja duopoleja ja monopoleja. Vasta sitten, kun suomalaiset alkavat kilpailuttaa kunnolla, vasta sitten hinnat alkavat laskea kaikissa yrityksissä, toteaa huoltopäälikkö.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.