Päivittäistavarakauppa allyouneedfresh.de jopa -50% halvempi, kuin K/S-kaupat

Suomessa kauppalasku 266% kalliimpi kuin Espanjassa mvlehti.net/2015/05/02/suomessa-kauppalasku-266-kalliimpi-kuin-espanjassa/ Suomessa kauppalasku 285% kalliimpi kuin Virossa. Prosentteja miettiessä tulee jo paha olo. Suomi on 285 % kalliimpi, tai paremmin sanottuna Viro on 85% halvempi. Tarjontansa suhteen www.allyouneedfresh.de verkkokauppa kyseessä on todellinen verkon supermarket. Saahan täältä kotiin lähes kaikki päivittäistavarat ja elintarvikkeet. Kauppa on täynnä tuttuja merkkejä, kuten Gillette, Oral, Dove, Pampers, Persil, Dr. Oetker, Wella, Syoss, Colgate, Sensodyne, Barilla, Nescafé, Uncle Bens, Red Bull ja Coca Cola. Alkoholiakin on valikoimissa, mutta sitä kauppa ei toimita Suomeen. Kyseinen kauppa suomennettuna translate.google.fi/translate?sl=de&tl=fi&js=y&prev=_t&hl=fi&ie=UTF-8&u=https%3A%2F%2Fwww.allyouneedfresh.de%2F&edit-text= Hintataso on Saksalaiseen tapaan -20-50% kotimaista edullisempi. Ainakin partakoneen terät, partavaahdot, hiuslakat, sähköhammasharjan harjat ja Syoss hiusvärit irtoavat tästä kaupasta huomattavasti kotimaista tarjontaa edullisemmin. Toimituskulutkaan eivät pääse pahemmin hintoja nostamaan, sillä toimitus maksaa vain 7,90€ ja yli 70 euron ostokset saa maksutta kotiin. Toimitukset hoitaa DHL. Kaupan valikoimat ovat todellakin valtavat. Kaupasta löytyy netistä pääasiassa vain hyviä kokemusia. Makeiset ja virvoitusjuomat yli -50% halvempia, kuin Suomessa. Suosittelen todellakin ostamaan kaikki tuotteet kyseisestä kaupasta ja jättämään kaikki suomalaisten kauppojen ylihintaiset ja ylikalliit tuotteet hyllyyn. Miksi ostaa suomalaisesta ruokakaupasta, kun samat tuotteet saa netinkautta tilattuna postikuluineen -50% halvemmalla suoraan Saksasta. Taloudellisesti ajateltuna on täysin jäjetöntä maksaa +50% enemmän täysin samoista tuotteista.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.