Yli miljoonalla suomalaisella ei ole varaa ostaa Suomesta ja määrä kasvaa.

EU:n ja euron myötä monet hinnat 6-10 kertaistuivat hetkessä. Tasaverot nousevat jatkuvasti ja kaikki hinnat nousevat jatkuvasti, verotus kiristyy jatkuvasti. Suomalaiset yritykset ja yrittäjät elävät yhä aikaa, jolloin rajat olivat kiinni ja ulkomailta tilatut tuotteet olivat kalliita tuontitullien takia. Sen takia ne repivät älyttömiä ylihintoja ja voittoja ja nostavat hintoja jatkuvasti. Ne eivät ole vieläkään ymmärtäneet sitä faktaa, että he kilpailevat kaikkien maailman yritysten kanssa globaalisti. Suomi ei voi enää maailmanmarkkinoilla hinnoitella itseään ulos kilpailusta, vain jotta voitot kasvavat yrityksissä.

Pienituloisilla ihmisillä ei ole enää varaa ostaa Suomesta. Myös keskituloisilla jää jatkuvasti vähemmän rahaa säästöön tai käteen. Kokoomus, SDP, Keskusta ja RKP haluavat jäädyttää indeksikorotukset. Mikä tarkoittaa sitä, että, kun hinnat ja tasaverot nousevat jatkuvasti on pienituloisilla ihmisillä jatkuvasti vähemmän rahaa käytettävissä. Indeksikorotukset koskevat kaikkia, jotka saavat kelalta tai sosiaalitoimistolta avustuksia. Tarkoitus on siis tappaa pienituloiset ja köyhät ihmiset, jotka joutuvat valitsemaan ruuan ja lääkkeiden väliltä, koska rahat eivät riitä molempiin. Pienituloiset ovat alle 1000 euroa kuukaudessa saavia.

Onneksi EU:n ja netin ansiosta kaikilla suomalaisilla on mahdollisuus ostaa kaikkia tuotteita, tavaroita, palveluita, elintarvikkeita yms muista EU maista jopa yli 10 kertaa halvemmalla. Hyvin moni suomalainen ei osta Suomesta yhtään mitään enää. On taloudellisesti ajateltuna järjetöntä maksaa yli 10 kertaisia hintoja ja hyvin monella ei ole varaa siihen. On taloudellisesti järjetöntä maksaa myös kaksinkertaisia hintoja. Joko kaikki Suomessa toimivat yritykset ja yrittäjät laskevat kaikkia hintojaan (tuotteet, palvelut, tavarat yms.) pysyvästi vähintään -50%. Tai yhä useampi suomalainen ei osta Suomesta yhtään mitään. Valinta on yrityksillä kaikki hinnat alas -50% pysyvästi tai asiakkaat ostavat muualta. Tositarinoita rapistuvasta “pahoinvointivaltiosta” nimeltä Suomi. Lähde mukaan kampanjaan kaikki hinnat alas pysyvästi -50% Suomessa. Kesto 50 vuotta, mikäli kaikki hinnat eivät laske pysyvästi -50% Suomessa. Ostavat ihmiset kaiken ulkomailta ja eivät juuri mitään Suomesta.

Eläkeläisillä on myös paljon vaihtoehtoja minne muuttaa. Portugali tarjoaa 0% eläkeverotuksen 10 vuodeksi. Espanja tarjoaa paljon Suomea alempaa verotusta tuloista ja paljon Suomea alempaa kaikkia hintoja. Viro tarjoaa -80% alemmat hinnat, elinkustannukset ja paljon Suomea pienemmän verotuksen eläkkeistä ja tuloista. Myös yrittäjillä ja työntekijöillä on samat mahdollisuudet. Viro, Espanja ja Portugali tarjoavat parempaa palkkaa, paljon pienempää palkkatulojenverotusta ja kaikki hinnat ja elinkustannukset paljon Suomea edullisemmin. Miksi siis jäädä kurjistuvaan Suomeen, jossa samalla rahalla saa jatkuvasti aina vain vähemmän?

suomimedia.wordpress.com/2015/03/18/vain-suomessa-tyottomien-ja-pienituloisten-kannattaa-jarjestaa-itsensa-vankilaan/

suomimedia.wordpress.com/2015/04/02/vakuutuksissa-kolmen-yhtion-monopoli-ja-siksi-hinnat-nousevat-jatkuvasti/

suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/suurin-osa-suomalaisista-maksaa-yli-70-veroja/

suomimedia.wordpress.com/2015/02/20/ks-ryhma-huijasi-hintojen-alennuksilla-asiakkaita/

elakelaisetmaaliskuu 14, 2015 04:58
Olemme eläkeläispariskunta ja elämme pienimmillä kansaneläkkeillä rahat eivät riitä lääkkeisiin, koska on pakko syödä, jotta voi elää. Sosiaalitoimisto ei anna meille rahaa. Ilman teidän vinkkejänne olisimme jo kuolleet. Erityisesti ulkomaisen ruuan ostamisen vinkit pelastivat meidät suomimedia.wordpress.com/2015/02/02/ruokaa-ulkomailta-paljon-suomea-halvemmalla-30-50-70-90/
Samoin ulkomailta ostamisen vinkit.
suomimedia.wordpress.com/category/osta-ulkomailta-netista/Nykyään käymme kerran viikossa virossa ja ostamme sieltä kaiken mitä tarvitsemme 75% halvemmalla kuin Suomesta. Ostamme siis ruuat, reseptilääkkeet, autonhuollot, katsastukset, vakuutukset, auton ja kaikki muutkin virosta. Suomesta emme osta enää ikinä mitään.Sunnittelemme muuttoa portugaliin, koska siellä on vielä halvempaa eikä eläkkeistä peritä yhtään veroja, eikä Suomi voi periä veroja jos asuu portugalissa, vaikka tulot kuten eläketulo tulisi Suomesta. Eläkkeet maksetaan Suomesta suomalaisille asuivatpa he missä maassa tahansa. Suosittelemme jokaiselle pienituoloiselle ja köyhälle ostamaan kaiken ulkomaista. Mikäli mahdollista muuttamaan viroon tai portugaliin tai espanjaan. Siellä kaikki hinnat ovat 75%-200% halvempia kuin Suomessa.

säästöämaaliskuu 14, 2015 05:06
meidän perhe keskitti kaikki ostokset lidliin ja säästöä tuli vuodessa tuhansia euroja verrattuna kaikkiin muihin ruokakauppoihin. K/S-ryhmän kaikki kaupat helwetin kalliita!
liisamaaliskuu 16, 2015 02:23
Suuret kiitokset teille kaikesta. Olette pelastaneet useita pienituloisia ihmisiä monin eri tavoin. Olette paljastaneet kaikkien puolueiden kaikki valheet, olette paljastaneet, että valtamedia palvelee kokoomusta ja salaa, pimittää ja ei kerro totuutta asioista. Olen yksinhuoltaja äiti ja minulla on kolme ihanaa lasta. Toivottavasti mahdollisimman moni järkevä ihminen pistää kaikki teidän linkit ja sivustonne jakoon somessa. Virossa ja ulkomaalaisissa nettikaupoissa ruoka, lastentarvikkeet ja kaikki mitä kuka tahansa tarvitsee moninkertaisesta edullisemmin, kuin Suomesta saa. Työttömien ja pienituloisten yhteensä yli 3 miljoonan suomalaisen ei kannata ostaa Suomesta yhtään mitään ikinä vaan ostaa kaikki virosta, netistä, lidlistä, ulkomailta. Minäkään en osta Suomesta ikinä enään yhtään mitään! Tämä linkki säästää kaikilta Suomalaisilta useita tuhansia euroja rahaa vuodessa pistäkää someen jakoon suomimedia.wordpress.com/category/osta-ulkomailta-netista/
tapanimaaliskuu 19, 2015 04:05
Perheenä lopetimme kaiken ostamisen Suomesta ja ostamme kaikki tuotteet ja tavarat netistä -90% Suomea halvemmalla postikuluineen. Virosta ostamme myös kaikki palvelut, autonhuollot, terveydenhuolto, sekä kaikki tuotteet ja tavarat -75% halvemmalla. Säästö on ollut yli 20 000 euroa vuodessa. Suomesta emme mekään osta enää ikinä yhtään mitään. Moninkertaiset ylihinnat ja voitot karkoittaa kaikki asiakkaat suomalaisilta yrityksiltä. Koko netin paras vinkki lista löytyi juurikin teiltä someen jakoon kaikillesuomimedia.wordpress.com/category/osta-ulkomailta-netista/
Arjamaaliskuu 19, 2015 04:17
Monikaan työtön ei tajua, että ulkomailta netistä voi ostaa myös elintarvikkeet monta kertaa halvemlla postikuluineen HERÄTYS!!. Samoin kaikki kodintarvikkeet esimerkiksi wc-paperi, talouspaperi, astianpesuaineet, pyykinpesuaineet ja kaikki muut joita KS-ryhmä myy ylihintaan ylivoitolla. Hitto hyödyntäkää ihmeessä EU:ta ja keskittäkää kaikki ostoksenne ulkomaisiin nettikauppoihin monta kertaa halvempaa. Ei meillä työttömillä ole varaa ostaa Suomesta yhtään mitään ikinä enään! ISO KIITOS TEILLE KAIKISTA VINKEISTÄ JA PALJASTUKSISTANNE JATKAKAA SAMAAN MALLIIN KIITOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
opiskelijamaaliskuu 19, 2015 05:46
Hyvin monella ei ole varaa ostaa Suomesta yhtään mitään. Lisäisin listaan opiskelijat, eläkeläiset, sossun tuilla elävät, sairaat, köyhät, asunnottomat, leipäjonoissa olevat ja työttömät. Eli kaikki pienituloiset. Ei kenenkään opiskelijankaan kannata ostaa Suomesta yhtään mitään, eikä kenenkään pienituloisen. Itse herkkujen ystävän ostan netistä ulkomailta makeiset, virvoitusjuomat, mehut, suolaiset ja kaiken. Esimerkkejä ulkomaiden hinnoista 5kg karkkeja 80 centtiä, kun Suomessa yli 10€, 2 litraa limonaadia 30 centtiä, kun Suomessa 1.5€-2€, mehut 10-20 centtiä litra, Suomessa noin 1€, suklaa 1kg 40 centtiä, Suomessa 10€.Olisi hyvä jos me kaikki pienituloiset ja muut pistäisimme kaikki ostokset boikottiin Suomessa. Ehtomme on -50% kaikista hinnoista Suomessa pois koskee kaikkia tuotteita, tavaroita ja palveluita. Opintotuki, työttömyyskorvaus, toimeentulotuki, kansaneläke tulee nostaa 900€ kuukaudessa ja se tulo on verotonta. Mikäli hallitus ei suostu ehtoihin emme tule ikinä ostamaan Suomesta yhtään mitään. Meitä on kuitenkin yli 3 miljoonaa ihmistä ja sillä on valtava vaikutus. Olisi hyvä jos me kaikki pienituloiset keskittäisimme äänemme itsenäisyyspuolueelle tai perussuomalaisille tai vasemmistoliitolle. Ainoastaan ne puolueet ajavat meidän etuja.Itse en tule koskaan ostamaan Suomesta yhtään mitään periaatepäätöksestä, jää valtiolta kaikki verot saamatta. Ne mitä on pakko ostaa Suomesta ostan käytettynä = ei veroja. Maksan käteisellä ihmisille, jotka tekevät pimeitä töitä = ei veroja. Moni korruptio puolue kuten kokoomus elää veronmaksajien rahoilla, pakolaiset, turvapaikanhakijat, ulkomaalaiset maahanmuuttajat elävät veronmaksajien rahoilla. Nyt kun en maksa mitään veroja Suomeen vaikka asun ja opiskelen Suomessa en tue, enkä anna verorahojani nille joille se ei kuulu. Lista verorahojen hukkaan menemisestä jatkuu kehitysapu, pakkoruotsi, kaksikielisyys, ahvenmaa, EU, euro kaikki kustannetaan suomalaisten verorahoista. Kaikki jotka jakavat näkemykseni mukaan toimintaan. Veroja ei makseta Suomeen ja kaikki ostetaan netistä ulkomailta tai haetaan Virosta. Virosta muuten voi tuoda halpoja polttoaineita Suomeen tuhansia litroja ja käyttää ne itse tai myydä muille. Sama alkoholissa tuoda satoja litroja ja käyttää itse tai myydä muille. Suomessa kurjuus, työttömyys, köyhyys ja asunnottomuus lisääntyy hurjaa vauhtia, sitä nopeampaa tulee hyvin väkivaltainen kansannousu, jossa nykyiset rikkaat ryöstetään ja heidän omaisuus jaetaan tasan pieni- ja keskituloisten kanssa. Eliitin jäsenet hirtettään ja tapetaan julkisesti. Luokkasota tulee!

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.