Miksi yrittäminen ei kannata Suomessa ja miksi yritykset eivät menesty

Suurimmat syyt ovat verotus, byrokratia, verottaja, sääntely

www.taloussanomat.fi/tyo-ja-koulutus/2015/04/10/veroni-pienenee-kun-osa-palkasta-siirtyy-viroon/20154427/139

Jos olet yrittäjä niin on parempi, että siirrät yrityksesi Viroon ja muutat itse Viroon, sekä irtisanot suomalaiset työntekijät ja palkkaat Virossa virolaiset 4 kertaa edullisemmin. Sääntelystä ja monopoleista on vain haittaa ja ne on avattava täysin kilpailulle, jotta hinnat laskevat. Pahimmat monopolit: YLE, alko, finnair, vr, posti, apteekit, valio, pakkoruotsi, kaksikielisyys, K/S-kaupat…

Virossa asuvat suomalaiset: “Viro eroaa kielloilla täydennetystä holhouskulttuurista”

mvlehti.net/2015/04/27/virossa-asuvat-suomalaiset-viro-eroaa-kielloilla-taydennetysta-holhouskulttuurista/

HS: Iso osa vironsuomalaisista suosittelee muuttoa Viroon

www.taloussanomat.fi/yrittaja/2015/04/27/hs-iso-osa-vironsuomalaisista-suosittelee-muuttoa/20155252/137

Eläkeläisillä on myös paljon vaihtoehtoja minne muuttaa. Portugali tarjoaa 0% eläkeverotuksen 10 vuodeksi. Espanja tarjoaa paljon Suomea alempaa verotusta tuloista ja paljon Suomea alempaa kaikkia hintoja. Viro tarjoaa -80% alemmat hinnat, elinkustannukset ja paljon Suomea pienemmän verotuksen eläkkeistä ja tuloista. Myös yrittäjillä ja työntekijöillä on samat mahdollisuudet. Viro, Espanja ja Portugali tarjoavat parempaa palkkaa, paljon pienempää palkkatulojenverotusta ja kaikki hinnat ja elinkustannukset paljon Suomea edullisemmin. Miksi siis jäädä kurjistuvaan Suomeen, jossa samalla rahalla saa jatkuvasti aina vain vähemmän?

YLE:n pakkoveron turvin heidän johtajat nostavat isompia bonuksia

mvlehti.net/2015/04/18/ylen-pakkoveron-turvin-heidan-johtajat-nostavat-isompia-bonuksia/

yrittäjä maaliskuu 14, 2015 05:15
itse siirsin yritykseni viroon ja irtisanoin kaikki suomalaiset työntekijät ja tilalle palkkasin virolaiset työntekijät jotka maksavat kaikkine kuluineen 4 kertaa vähemmän ja muutin itse viroon vaimoni kans. Yrityksemme tuotto kasvoi 6 kertaiseksi. Suomen verottaja, verotus, byrokratia tappaa yritykset ja yrittämisessä ei ole Suomessa yhtään mitään järkeä!

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.