Totuus kokoomuksesta

Vaalit lähestyvät. Minkälainen puolue on Kansallinen Kokoomus? Kokoomus on elinkeinoelämän etujen ajamiseen keskittynyt puolue, jonka arvomaailman jalkoihin jäävät vanhukset, sairaat, lapsiperheet, yksinhuoltajat ja ennenkaikkea tavalliset työtä tekevät Suomen kansalaiset. Kokoomus vannoo kapitalismin, globalisuuden ja yksityistämisen nimeen. Kokoomuksessa kannetaan vastuuta kaikesta muusta ja kaikista muista, mutta ei suomalaisista tavallisista kansalaisista. Poliitikassa ihmisten ostaminen, lahjominen ja tiskin alta vaikuttaminen on sallittua ellei peräti toivottavaa, koska vain näillä periaatteilla voidaan vahvistaa korporaatioiden asemaa yhteiskunnassa.

Jos olet miljonääri, elinkeinoelämän edustaja tai peräti yritysjohtaja, kookomus on varmasti sinun puolueesi. Jos kuulut siihen 99% suomalaisista olemalla itsenäisesti ajatteleva tavallinen palkansaaja tiedät jo valmiiksi miksi kokoomus puolueena ei ole sinua varten!

Haluatko sinä eläkeläisenä, pienituloisena opiskelijana tai ahkerana ja töitä toimeentulonsa eteen paiskivana suomalaisena työntekijänä, että …

 • sairastuessasi, tai lapsesi sairastuessa, ensimmäiset sairaslomapäivät ovat palkattomia
 • yrityksissä vallitseva kiihkeä työtahti, ylisuuri työkuorma, ylimitoitettu tulostavoite, huono johtaminen ja surkea työilmapiiri ajavat sinut sairaslomalle josta sinua rankaistaan lopettamalla palkanmaksu
 • työuraansa aloittelevien nuorten palkkoja leikataan
 • nuoret ja työllistyvät pistetään työskentelemään ilmaiseksi harjoittelupaikan varjolla
 • tulevaisuuden työeläkettäsi heikennetään eläkkeen alajarajaa nostamalla
 • eläkeikääsi nostetaan
 • pitkän työuran tehneet vanhukset jätetään hoitamatta
 • vähäosaisista ja köyhistä lapsiperheistä ei huolehdita
 • suomalainen koulutusjärjestelmä ajetaan alas
 • vammaiset jätetään oman onnensa nojaan
 • irtisanomissuoja heikkenee
 • työntekijöiden oikeuksia poljetaan
 • työsuhdeturva pitää lopettaa jotta korporaatiot voivat helpommin sortaa työntekijöitään
 • elinkeinoelämän ja kasvottomien korporaatioiden tarpeet ajavat ohi tavallisten ihmisten hyvinvoinnin
 • Kun jäät työttömäksi sinun on pakko tehdä töitä ilmaiseksi loppuelämäsi esim. osallistuva sosiaaliturva. Toimii käytännössä te-toimisto pakottaa työkokeiluun ja kuntouttavaan työtoimintaan vuosikausiksi. Noista et saa ikinä palkkaa, eikä kerry eläkettä, eikä ole oikeutta työterveyshuoltoon. Mikäli kieltäydyt te-toimisto määrää karenssin ja sosiaalitoimisto -20-40% alennukset.
Mutta ennenkaikkea, haluatko sinä kokoomuslaisen arvomaailman mukaisen yhteiskunnan jossa on tilaa vain rikkaille ja kokoomuslaiset normit täyttäville menestyville ihmisille? Sitäkö sinä haluat?

Vaikka monista asioista ei päätetä kunnallisella tasolla on kokoomuslainen arvomaailma ja linja hyvin selkeä. Jokainen tavallisella maalaisjärjellä ja normaalilla päättelykyvllä varustettu ihminen ymmärtää, että yksikin päättävään asemaan valittu kokoomuslainen poliitikko tässä yhteiskunnassa on askel kohti yhtä väkivaltaisemmin raiskattua Suomea, missä ainoastaan kylmille arvoille ja vastemieliselle eriarvoisuudelle löytyy sija. Mieti hetki, oletko todella sitä mieltä että yhteiskuntavastuu, tasa-arvoisuus ja oikeudenmukaisuus kuuluukin olla pelkkää sanahelinää?

Äänestäminen on tärkeä keino vaikuttaa! Nyt sinun on viimein aika kantaa vastuuta ja pitää huoli ettei yksikään kokoomuslainen elinkeinoelämän huora saa sinun ääntäsi!

Jos sinulla on vähänkin järkeä päässä, edes hivenen lämpöä sydämessä ja kykyä ajatella itsenäisesti, sinä tiedät ja sinä ET äänestä KOKOOMUSLAISTA ehdokasta vaaleissa.
Fakta: Termi “elinkeinoelämän huora” tarkoittaa kokoomuslaista poliitikkoa, joka on ehdokkaana kunnallisvaaleissa, eduskuntavaaleissa tai on valittuna edustustehtävään tai ministerin virkaan.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.