Vakuutuksissa kolmen yhtiön monopoli ja siksi hinnat nousevat jatkuvasti

If, pohjola,ja lähi-Tapiola hallitsevat markkinoita 70-80% osuudella. Toivottavasti ihmiset alkavat äänestää lompakollaan ja siirtävät vakuutuksensa pois noiden ylikalleiden yhtiöiden luota. Edellä mainitut yhtiöt jättävät myös korvaamatta vahinkoja, koska mitä vähemmän korvataan sitä suuremmat voitot saadaan. Yhtiöt korottavat vakuutusmaksuja jatkuvasti, koska mitä enemmän korotetaan sitä enemmän tulee voittoa. Mitä tehdä, kun vakuutusyhtiö ei korvaa, vaikka pitäisi. 1. Siirtää kaikki vakuutukset pois kyseisestä yhtiöstä heti ja kertoa asiasta muille ja kehottaa muita tekemään samoin.  2. Jos oikeuteen haluaa lähteä niin sitten tämä on ihan ok mutta jos ei niin sitten vaihtoehto 1. on paras. Jos vakuutusyhtiö ei korvaa vahinkoja vaihda kaikki vakuutukset heti toiseen yhtiöön! Kilpailuta vakuutusyhtiöitä ja älä koskaan ota kolmen monopoli yhtiön vakuutuksia. Näin toimimalla hinnat tulevat laskemaan ja korvaukset saadaan aina.

Pieni asia vakuutusyhtiöistä. Vakuutusyhtiöt säästävät rahaa ja kasvattavat voittojaan hylkäämällä mahdollisimman monta korvausta. Silti vakuutusmaksut nousevat, joka vuosi 10-20%. Monelle tulee yllätyksenä, kun vakuutusyhtiö ilmoittaa ettei se korvaa yhtään mitään. Järkevät ihmiset irtisanovat kaikki muut paitsi pakolliset vakuutukset. Pakolliset vakuutukset kannattaa kilpailuttaa ja valita halvin.

Turva, pohjantähti, fennia, folksam ja popvakuutus ovat hyviä vaihtoehtoja kolmen suuren monopolia ylihintoja  vastaan. Kilpailuta kaikki vakuutukset ja valitse edellä mainituista sinulle sopivin.

Suomen edullisimmat vakuutukset saat www.folksam.fi

www.taloussanomat.fi/palvelut/2015/04/02/vakuutukset-yha-kalliimpia-tassa-kootut-selitykset/20154144/12

www.folksam.fi/fi/

www.popvakuutus.fi

www.turva.fi/

www.pohjantahti.fi/

www.fennia.fi/

www.kilpailuttaja.fi/palvelut/autovakuutukset_vertaa_ja_kilpailuta_autovakuutus/

www.halvempivakuutus.fi/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.