Näin ruotsinkieliset säätiöt lahjovat kansanedustajia pitämään ruotsinkielen pakollisena

Ruotsia edistävän säätiön vaalituki ei kelvannut SDP:n ehdokkaalle – 1400 euroa liian vähän!
mvlehti.net/2015/03/30/ruotsia-edistavan-saation-vaalituki-ei-kelvannut-sdpn-ehdokkaalle-1400-euroa-liian-vahan/

Tukholman kaupunki määräsi: Ei sanaakaan suomea työajalla!

mvlehti.net/2015/03/29/tukholman-kaupunki-maarasi-ei-sanaakaan-suomea-tyoajalla/

Katso puolueet ja kansanedustajat, jotka äänestivät JAA eli pakkoruotsin pysymisen puolesta. Eli kaikki muut puolueet paitsi perussuomalaiset.

www.eduskunta.fi/aanestystulos/1/166/2014

Edustajat, jotka saavat rahaa ruotsinkielisiltä säätiöiltä

mvlehti.net/2015/04/02/he-saivat-rahaa-ja-tukea-kaksikielisen-suomen-puolesta-saatiolta/

Pakkoruotsi ja kaksikielisyys tulee poistumaan tulevaisuudessa ja siinä ei ruotsinkielisten säätiöiden kansanedustajien ja puolueiden lahjonta vaalitukina tule auttamaan. Taistelu itsenäisyydestä jatkuu kunnes pääsemme eroon kyseisistä asioista pysyvästi. Pakkoruotsi ja kaksikielisyys maksavat yli 10 miljardia euroa vuodessa veronmaksajille ja summa kasvaa joka vuosi. Suomella ei ole varaa pitää pakkoruotsia ja kaksikielisyyttä yllä. Myös pakolaiset, turvapaikanhakijat ja sosiaalituilla elävät ulkomaalaiset maksavat veronmaksajille kaikkine kuluineen 8-10 miljardia euroa vuodessa ja summa kasvaa jatkuvasti. Suomella ei ole varaa ottaa yhtään lisää pakolaista, turvapaikanhakijoita, eikä ulkomaalaisia maahanmuuttajia, jotka elävät sosiaalituilla. Kaikki nykyiset pakolaiset, turvapaikanhakijat ja sosiaalituilla elävät ulkomaalaiset maahanmuuttajat. Voitaisiin koska tahansa lähettää takaisin kotimaahansa ja säästö olisi useita miljardeja euroja heti. 25% verovaroista menee pakkoruotsin, kaksikielisyyden, pakolaisten, turvapaikanhakijoiden ja ulkomaalaisten sosiaalituilla elävien maahanmuuttajien kustannuksiin. Noista asioista leikkaamalla Suomi säästäisi 20 miljardia euroa vuodessa heti. Maksamme siis +25% veroja lisää sellaisista asioista, joita meillä ei ole varaa ylläpitää ja joita me emme tarvitse. Suomen ei tarvitse, eikä Suomi voi toimia koko maailman sosiaalitoimistona. Jos kannatat noita asioita haluat maksaa lisää veroja, koska ne eivät ole ilmaisia ja niiden kustannukset kasvavat jatkuvasti, joka ikinen vuosi. Valitettavasti kaikki puolueet paitsi perussuomalaiset kannattavat sitä, että Suomi toimii koko maailman sosiaalitoimistona lue suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/suomi-toimii-euroopan-sosiaalitoimistona-ulkomaalaisille/

Somalit perustavat satoja yhdistyksiä  Suomessa, jotka saavat rahoituksen suoraan veronmaksajien rahoista. Puhutaan useista kymmenistä jopa sadoista miljoonista euroista vuosittain.

mvlehti.net/2015/03/30/vaihteeksi-tietoa-lieksan-somaleista/

Alla oleva liveleak 6.07 minuutin dokumentti kertoo kaiken maahanmuutosta. Niin selvästi, ettei kenellekkään jää epäselväksi se asia, että pakolaisten, turvapaikanhakijoiden ja ulkomaalaisten sosiaalituilla elävien maahanmuuttajien. Määrän lisääminen ei auta yhtään mitään mutta maksaa veronmaksajille liian paljon ja Suomella ei ole varaa siihen.

www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

Rikokseen syyllistyneen ulkomaalaisen karkoittaminen allekirjoita kansalaisaloite
www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/970

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

2 Comments

  1. Minä tuomitsen jokaisen kantasuomalaisen RASISTIKSI, joka vastustaa tai ei hyväksy ulkomaalaisia maahanmuuttajia, pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Suomessa on tilaa ja kaikki ulkomaalaiset ovat tervetulleita tänne asumaan ja elämään vaikka sosiaaliturvalla. Minä tuomitsen tämän sivuston rasistiseksi! Minä kannatan 2 miljoonan ulkomaalaisen maahanmuuttajan ottamista Suomeen edustan SDP:tä ja sen kantaa. Toivon, että jokainen minun kannattajani haukkuu kaikki suvaitsemattomat rasisteiksi! Me taistelemme suvaitsevaisuuden puolesta ja olet joko meidän puolella tai meitä vastaan oleva RASISTI!

Comments are closed.