Vain Suomessa työttömien ja pienituloisten kannattaa järjestää itsensä vankilaan.

Suomessa vangeilla on paljon paremmat oltavat ja toimeentulo kuin työttömillä, asunnottomilla, alkoholisteilla, huumeiden käyttäjillä, pienituloisilla ja monella muulla. Siksi heidän on kannattavampaa järjestää itsensä vankilaan rikoksia tekemällä, kuin kärsiä köyhyyttä, rahattomuutta, te-toimiston ja sossun karensseja ja sossu tukien -40% alennuksia. Suomessa työttömien ja pienituloisten asiat/tulot kaikki puolueet ovat järjestäneet niin huonoiksi, että vankila on paljon parempi vaihtoehto. Totean vain faktan sosiaalietuuksien ja työttömyyskorvauksen merkittävä nostaminen tulisi moninkertaisesti yhteiskunnalle halvemmaksi, kuin nykyinen järjestelmä, jossa pienituloisten on kannattavampaa tehdä rikoksia ja järjestää itsensä vankilaan. Kenenkään ei tarvitse kuolla nälkään tai jäädä ilman asuntoa. Varastamalla ruokaa saa ruokaa ja tekemällä tarpeeksi rikoksia pääsee vankilaan, joka on valtion järjestämä ilmainen asunto ja elämä.

Helpointa on jokaisen saada noin 2% lisää tuloja eroamalla kirkosta.
www.eroakirkosta.fi/dynamic/index.php/

Moni myy olemattomia tavaroita, jotta saa rahaa ruokaan ja elämiseen www.tori.fi/ Maksu yleensä vain etukäteen tilille koko summa tai puolet. Moni myös varastaa kaupasta ruokaa tai muuta jota voi myydä, jotta voi saada rahaa ruokaan ja elämiseen.

Rahaton mies söi ja joi mahansa täyteen ravintolassa – tehnyt saman kymmeniä kertoja
www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/449800-rahaton-mies-soi-ja-joi-mahansa-tayteen-ravintolassa-tehnyt-saman-kymmenia-kertoja

Sosiaalietuuksia, työttömyyskorvauksia jatkuvasti vähennetään, mutta tasaveroja jatkuvasti nostetaan ja kaikki hinnat nousevat jatkuvasti. Mikä lisää merkittävästi työttömyyttä, köyhyyttä, kasvattaa tuloeroja, lisää rikollisuutta ja harmaata taloutta.
mvlehti.net/2015/03/16/vangeille-lisaa-palkkaa-kaikki-tama-vain-suomessa/

“Työttömäthän ovat jo työttömiksi jouduttuaan rikollisia,ei siihen tarvitse erillistä oikeuskäsittelyä tuomareita tai asianajajia.Faktaa työtön on rikollinen.Entäs sitten rikoksen tehnyt joka on vankeuteen tuomittu:hänellä on oikeus saada ilmainen ylläpito,terveydenhoito ja hän saa jopa valita mitä työtä hän haluaa tehdä ja siitä työstä maksetaan tessin mukainen palkka.Mutta työtön on vailla oikeusturvaa.” “Vangeilla on paremmat ruoat kuin suomalaisvanhuksilla ja koululaisilla, hän saa ulkoilla, harrastaa vaikka mitä, katsella ilmaiseksi tv:tä, lukea lehdet ilmaiseksi (jos osaa), opiskellakin voi, jos kykenee, ynnä muuta, ynnä muuta. Kaikki terveydenhuolto on ilmaista, samoin hammashoito, eikä tarvitse jonotella. Asuminen (valo, sähkö, vesi, lämpö, sisustus) on ilmaista, veronmaksajien maksamaa. Vaatteetkin on talon puolesta pesulapalveluineen. Mukava perhehuonekin on ilonansa. Pikku askareista nettoaa enemmän palkkaa kuin  keskituloinen  työllään.

Tällaista ruokaa vankilassa syödään paljon parempaa, kuin kouluissa ja vanhustenhoidossa

www.ruokala.net/uutiset/tallaista-ruokaa-syodaan-suomen-vankiloissa-aidot-kuvat-paljastavat/1429318663175

Suomessa vangeilla on avaimet ja he saavat palkkaa!

mvlehti.net/2015/04/17/suomessa-vangeilla-on-avaimet-ja-he-saavat-palkkaa/

” Nimimerkki elämäntapavanki kirjoitti ja innoitti minua tutkimaan ja nostamaan tämän asian esiin. Suomessa työttömien ja pienituloisten asiat/tulot kaikki puolueet ovat järjestäneet niin huonoiksi, että vankila on paljon parempi vaihtoehto. Only in Finland this is possible! Lue hänen tarinansa…

“Nuo te-toimistojen ja sossujen karenssit ja alennukset lisäävät merkittävästi rikollisuutta, sekä harmaata taloutta (pimeät duunit). Samoin lisäävät ihmisiä jotka haluavat vankilaan pysyvästi Kannattaa muistaa, että vankilassa on nykyisin mahdollisuus kouluttautua, säästää rahaa ja tehdä töitä. Ruoka on hyvää ja saat katsella elokuvia, kuntoilla, pelailla pelikonsolia ja harrastaa. Myös sosiaalista elämää on paljon ja terveydenhuolto on ilmaista. Kakun lusittua sinulle hankitaan asunto ja mahdollisesti myös palkallinen työharjoittelupaikka. Itse olen valinnut vankilan elämäntavaksi. Yhteiskunta maksaa kaiken ja ei tarvitse miettiä eikä tapella tukien kanssa. Eikä tarvitse tehdä yhtään mitään ja valtio maksaa kaiken. Suomessa on merkittävässä kasvussa elämäntapavangit, jotka tekevät rikoksia vain päästäkseen vankilaan mahdollisimman pitkäksi aikaa. Jotta valtio maksaa kaiken ja ei tarvitse tehdä yhtään mitään. Itse olen huomannut, että Suomessa hallitus kannustaa ihmisiä tekemään pimeitä töitä ja rikoksia ja hankiutumaan vankilaan istumaan. Itse teen rikoksia jotta pääsen vankilaan. Vankilassa on helppoa Suomessa varsinkin avovankilassa jossa suoritan 5 vuoden tuomiota. Nyt olen lomilla vankilasta ja huomena meen takas 08:00.

Valtio maksaa kaiken antaa asunnon, ruuan ilmaiseksi kaikki on ilmaista vankilassa. Mä kysyisin, että miksi hallitus on tehnyt vankilassa olon ainoaksi kannattavaksi valinnaksi monelle ihmiselle? Kuka jaksaa tapella te-toimistojen/sossun kanssa ja elää rahalla jolla ei elä? Vankila on paratiisi monelle. Kannattaa muistaa, että vankilassa on nykyisin mahdollisuus kouluttautua, säästää rahaa ja tehdä töitä. Ruoka on hyvää ja saat katsella elokuvia, kuntoilla, pelailla pelikonsolia ja harrastaa. Myös sosiaalista elämää on paljon ja terveydenhuolto on ilmaista. Kakun lusittua teet rikoksia, että pääset takaisin mahdollisimman nopeasti ja mahdollisimman pitkäksi aikaan. Koska sossu/te-toimisto ei anna rahaa tai antaa karenssia ja alentaa toimeentulotukea -40%. Ei kukaan elä 280€/kk. Itse olen valinnut vankilan elämäntavaksi. Yhteiskunta maksaa kaiken ja ei tarvitse miettiä eikä tapella tukien kanssa. Teen mitä haluan mua ei pakoteta mihinkään ja valtio maksaa kaiken. Suomessa on merkittävässä kasvussa elämäntapavangit, jotka tekevät rikoksia vain päästäkseen vankilaan mahdollisimman pitkäksi aikaa. Jotta valtio maksaa kaiken, koska se on monelle ainoa vaihtoehto. Monelle alkoholistille, huumeiden käyttäjälle vankila on paras paikka olla katkolla jopa vuosia. Ja päästä eroon riippuvuudestaan. Itsekin pääsin vankilan avulla eroon noista aineista. Vankila on mun kotini ja siitä mä en luovu ennen kuin täytän 65 ja pääsen eläkkeelle tai sitten olen vankilassa loppu elämäni en tiedä vielä olen vasta 50 vuotias, 30 vuotta viettänyt vankiloissa. Yhteiskunta on aika hullu kun vankila on 1000 kertaa parempi vaihtoehto kuin työttömänä oleminen. Ehkäpä hallitus haluaa mahdollisimman monen työttömän valitsevan vankilan?”

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

3 Comments

  1. Suomella menee päin helwettiä ja vauhti kiihtyy sen on jokainen normaali suomalainen huomannut! Mikään hallituspuolue ei ole saanut asioita yhtään paremmaksi viimeiseen 8 vuoteen. Kaikki asiat ovat merkittävästi pahentuneet, seuraavat asiat kasvavat jatkuvasti: työttömyys kasvaa, köyhyys kasvaa, leipäjonot kasvaa, tuloerot kasvaa, Suomen valtionvelka kasvaa, asunnottomuus kasvaa. Seuraavat asiat nousevat jatkuvasti: verotus kiristyy jatkuvasti ja kaikki hinnat nousevat jatkuvasti. Kaikki puolueet ovat olleet hallituksessa paitsi perussuomalaiset. Olisiko nyt muutoksen aika ja persut suurimmaksi puolueeksi ja hallitukseen. On kapinan ja kansannousun paikka nyt jokainen toimeen NYT SAA RIITTÄÄ!!!!

  2. Vankilassakaan työskentely ei ole kannattavaa jos on ulosottovelkaa.

  3. Aivan, silloin jos saa tes-mukaista palkkaa.
    Siviilissä saat palkkaa ja ulosmitataan,, mutta maksat itse asumisesi ja ruokasi, vankilassa et sillain, vaikka siitä meneekin määrätty korvaus noihin vaate, asumis ja ruokaan, minkä artikkelin kirjoittaja unohti mainita.

Comments are closed.