Kiistämätön totuus ja faktat maahanmuutosta

Totuus mamut saavat 4.4 kertaa enemmän tukia, kuin kantasuomalaiset!
suomimedia.wordpress.com/2015/08/09/totuus-mamut-saavat-moninkertaisesti-enemman-tukia-kuin-kantasuomalaiset/

Maahanmuuttajiin menee 156 miljoonaa viikossa ja 8 miljardia vuodessa
suomimedia.wordpress.com/2015/08/16/maahanmuuttajiin-menee-156-miljoonaa-viikossa-ja-8-miljardia-vuodessa/

Katso videot ne selittää kaiken maahanmuutosta niin selvästi ettei yhtään mitään jää epäselvää kenellekään ja levitä kyseistä videota netissä kaikille.  Videoiden katsomisen jälkeen kukaan ei voi valehtelematta väittää maahanmuuton olevan hyödyllistä tai auttavan mitään. www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900  Taistelu maahanmuuton valheita vastaan ja totuuden paljastamiseksi on alkanut. Jos et osaa kirjoittaa levitä tietoa somessa, jos osaat kirjoittaa kirjoita. Valtamedia valehtelee ja salaa kaikki maahanmuuton ongelmat. Valtamedia valehtelee aina kannattaessaan maahanmuuttoa. Kaikki maahanmuuttoa kannattavat valehtelevat tai ovat tyhmiä aivopestyjä. Valtamedia aivopesee ihmisiä valheilla, jos olet maahanmuuttokriittinen sinut leimataan heti rasistiksi, natsiksi, fasistiksi tai muuksi. Kestääkö Suomi 2 miljoonan maahanmuuttajan ottamista. Suvakit ja valtamedia sanoo, että Suomeen mahtuu. Suomen talous ei kestä edes 200 000 maahanmuuttajan ottamista. Samaan aikaan kun Sipilän hallitus leikkaa kantasuomalaisilta ja kantasuomalaisia tulee kuolemaan, koska raha ei riitä ruokaan ja lääkkeisiin. Sipilän hallitus on antamassa ensi vuonna maahanmuuttoon noin 1,5 miljardia euroa lisää. Rahaa siis on, mutta kantasuomalaisten on kuoltava, jotta saadaan lisää rahaa maahanmuuttajille. Nyt käydään suurin taistelu isänmaan ystävien ja isänmaata vihaavia ihmisiä vastaan. Suurin osa suomalaisista vastustaa 2 miljoonan afrikkalaisten maahanmuuttajien ottamista Suomeen. Maahanmuuton kannattajat ovat pieni mutta äänekäs vähemistö. Muutos saadaan äänestämällä sellaista puoluetta, joka vastustaa perussuomalaisia enemmän maahanmuuttoa. muutospuolue.fi/

Kun ottaa kaiken valheena mitä valtamedia julkaisee maahanmuutosta niin pärjää vallan mainiosti.

Nyt olis aika nostaa julkisuuteen myös nämä Suomalaiset uhrit, naiset jotka raiskattiin ja murhattiin hallituksen maahanmuuttopolitiikan vuoksi.

Iltalehti kertoo miten maailma suree pakolaisten kohtaloa, mutta siitä kun Suomessa maahanmuuttajat raiskaavat tai tappavat kantasuomalaisia, niin kansalle ei kerrota mitään ja kukaan ei sure maahanmuuttajien tappamia tai raiskaamia uhreja.

Kokoomus ja kaikki eduskuntapuolueet kannattavat/vaativat 2 miljoonan afrikkalaisen maahanmuuttajan ottamista Suomeen se perustuu alla olevaan salaiseen hankkeeseen,

EU:lla on salainen hanke yli 50 miljoonan afrikkalaisen siirtämiseksi Euroopan Unioniin!!
Englantilainen Daily Express lehti vahvistaa tiedon. Suomen osuus 2 miljoonaa maahanmuuttajaa.
Eri puolille Afrikkaa on tarkoitus avata keskuksia joiden kautta afrikkalaiset kehitysmaalaiset ohjataan EU:n alueelle vuoteen 2050 mennessä…”,
mvlehti.net/2015/07/27/eulla-on-salainen-hanke-yli-50-miljoonan-afrikkalaisen-siirtamiseksi-euroopan-unioniin/

EU:n suunnitelma 62 miljoonaa maahanmuuttajaa Suomeen. Suomessa on siis tilaa 62,323,045 ihmiselle. Tämä käy ilmi EU:n raportista. Suomesta tehdään pakolaisten säilöntäallas!
mvlehti.net/2015/08/22/foliohattu-paahan-ja-akkia-katsokaa-tata/

Alla olevan liveleakin linkki videoon on paras suomi teksteillä. Katso se ja levitä somessa ja näytä kaikille!

www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

 

Valitse Suomi tekstit youtubesta

www.youtube.com/watch?v=YBjEIxfUAUo

Poliisi suojelee rikollisia mamuja? Kantasuomalaisia tuomitaan liian helposti kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, jotta keskustelu maahanmuuton ongelmista saataisiin lopetettua. lue

mvlehti.net/2015/03/kantelu-valtakunnansyyttajalle-tappouhkauksien-syyttamattajattamisesta/

Useat MaMu-kriitikot ovat saaneet tappouhkauksia! Poliisia ei kiinnosta.
Alla oleva säälittävä viesti putkahti nyt James Hirvisaaren sähköpostiin tänään.

mvlehti.net/2015/03/useat-mamu-kriitikot-ovat-saaneet-tappouhkauksia/

Somaleita syytetään terrorismin rahoittamisesta
Sosiaalitukina ja muina verovaroin saaduin tuin rahoitetaan terrorismia.

mvlehti.net/2015/03/somaleita-syytetaan-terrorismin-rahoittamisesta/

Mikseivät valkoiset uskalla ajaa etuaan?

mvlehti.net/2015/03/mikseivat-valkoiset-uskalla-ajaa-etuaan/

mvlehti.net/2015/03/paivan-video-ja-kuva/

Koskettava kirjoitus lähipiiristä.

Rakkaan ystäväni tyttären, ja koko perheen tuskaa on vaikea käsittää. Ja vaikea pukea sanoiksi tätä järkytyksen määrää, tai yleensäkään ymmärtää koko tapahtunutta.Julkaisemme löytämämme kirjoituksen sellaisenaan Puhun siis Tapanilan raiskauksesta. Sain luvan lainata ystäväni ystävän kirjoittamaa tekstiä, jossa on mielestäni kiteytetty täysin myös omat ajatukseni. Ole ystävällinen ja lue alla oleva teksti. Tätäkö nyky-Suomi on ja miten sitä voisi muuttaa?

mvlehti.net/2015/03/koskettava-kirjoitus-lahipiirista/

Valtamedian puolueellisuus!!
Kuinka valtamedia suosii maahanmuuttajia ja tahtoo syyttää heidän rikoksistaan Suomen kantaväestöä. Näin kirjoittaa Valkoista Suomea blogin pitäjä.

mvlehti.net/2015/03/valtamedian-puolueellisuus/

Tavallisen surullinen tarina suomalaisen alkoholipolitiikan vaikutuksista
Valtiovaltamme toimii kuin väkivaltainen ja narsistinen sosiopaatti. Se elää meidän tavallisten kansalaisten rahoilla, mutta muistaa silti säännöllisin väliajoin kertoa, kuinka kelvottomia juoppoja ja saamattomia ihmishylkiöitä me olemme. Näin kirjoittaa blogissaan Tere Sammallahti.

mvlehti.net//2015/03/tavallisen-surullinen-tarina-suomalaisen-alkoholipolitiikan-vaikutuksista/

Kaikki suomalaiset pitäis tappaa! kertoo mamu
Näin eräälle henkilölle lähettämässä yksityisviestissä uhosi tammikuussa humanitaarista suojaa nauttiva MAMU mies.

mvlehti.net/2015/03/kaikki-suomalaiset-pitais-tappaa/

KRP yrittää estää maahanmuuttokriittisen keskustelun ja uhkailee maahanmuuton ongelmia esiintuovia ihmisiä. Jotta kukaan ei uskaltaisi tuoda esiin maahanmuuton ongelmia ja mamujen tekemiä rikoksia. Se ei tule kuitenkaan koskaan onnistumaan, koska kaikki tieto joka on nettiin laitettu sitä on mahdoton saada pois. Netin ansiosta mamu ongelmat ja mamujen tekemät rikokset ovat kaikkien saatavilla. Siinä mielessä http://mvlehti.net/  on korvaamaton tietolähde, jota ei KRP pysty ikinä estämään toimimasta, eikä sensuroimaan. Kun haluat tietää mamu ongelmien laajuuden ja mamujen rikokset mvlehti.net/  on paras paikka.

mvlehti.net//2015/03/krp-kiinnostui-tapanilan-raiskaus-raivostutti-nettikirjoittajat/

“Noissa musuissa se ero verrattuna meihin että ne pitää yhtä pirun ihailtavasti. Suomessa esimerkiksi on järjetön hajaannus maahanmuuton mielipiteissä. Samaan aikaan kun maassa jo asuvat maahanmuuttajat rakentavat poliittista linnaketta josta on hyvä organisoida ja manipuloida suomalaisia tuntemaan itsensä rasistisiksi ja ulkomaalaisfoobikoiksi. Tosiasia mitä kadulla näkee ja kokee on se että iso osa maahanmuuttajista on toimettomia maleksijoita. Pointtihan on yhteiskunnassa se että kaikilla on työtä ja ostovoimaa niin elämä on mukavaa. Mutta maailman tämänhetkinen talouslama, joka on varmasti kokonaisuutena pahimpia mitä tämä sukupolvi on nähnyt, ei todellakaan anna mahdollisuutta tuohon mukavaan elämään.
Sairaimpia väitteitä hallitukselta oli tuo maahanmuuton lisäämisen tarve työvoimapulan paikkaamiseen, aikana jolloin suurtyöttömyyttä on ennätysmäärä ja firmat potkivat ihmisiä pihalle.”

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

11 Comments

 1. Suomileaiset te olete merkity ny hakaame teitä ja raiskaame naisene!! Suomilaiset te olete orjakansaa alinta paskaa hakaame teita ja raiskaame naisene!

 2. Minä olen oikea Saku Timonen ja te olette poistaneet minun vastauksen laittomasti. Vaadin, että palautatte sen välittömästi takaisin. Vaadin tuon henkilön joka muka väittää olevansa “oikea minä” viestin poistamista, koska hän on nettitrolli. Alla viestini vielä kerran.

  Minä tuomitsen jokaisen kantasuomalaisen RASISTIKSI, joka vastustaa tai ei hyväksy ulkomaalaisia maahanmuuttajia, pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Suomessa on tilaa ja kaikki ulkomaalaiset ovat tervetulleita tänne asumaan ja elämään vaikka sosiaaliturvalla. Minä tuomitsen tämän sivuston rasistiseksi! Minä kannatan 2 miljoonan ulkomaalaisen maahanmuuttajan ottamista Suomeen edustan SDP:tä ja sen kantaa. Toivon, että jokainen minun kannattajani haukkuu kaikki suvaitsemattomat rasisteiksi! Me taistelemme suvaitsevaisuuden puolesta ja olet joko meidän puolella tai meitä vastaan oleva RASISTI!

 3. Minä tuomitsen tämän sivuston te olette vain alhaisia ja säälittäviä paskahousuja, rasisteja, natseja, uusnatseja ja fasisteja. Te ette suostu ymmärtämään, että teillä ei ole oikeutta paljastella maahanmuuton asioita, jotka ovat salaisia. Te paljastatte sellaisia asioita, jotka tulisi pitää salassa kantasuomalaisilta. Teidän paljastukset saavat ihmiset ymmärtämään miten asiat todella ovat. Se ei käy! Teidän on poistettava kaikki paljastukset ja toimittava samalla lailla, kuin valtamedia. Ette saa puhua maahanmuuttajista, ettekä paljastaa yhtään mitään. Muuten minä tuomitsen teidät rasisteiksi!

 4. Suomella maailman parhaat mamutuet.

  1. Suomi 2 283 € /kk

  2. Ruotsi 2 143 € /kk

  3. Saksa 1935 € /kk

  4. Tanska 1 765 € /kk

  5. Ranska 1 740 € /kk

  6. Britannia 1 179 € /kk

  7. Espanja 1 520 € /kk ( vain 3 kk:n ajan)

  8. Italia 0 €

  9. Kreikka 0 €

  yle.fi/aihe/artikkeli/2010/02/15/maahanmuuton-hinta-kasikirjoitus

  Järjettömäksi pakolaisten ja maahanmuuttajien tuet tekee sen, ettei niitä tarvitsisi maksaa ollenkaan. Suomi mallimaana maksaa vaikka ei ole pakko. Italia ja Kreikka ja monet muut maat eivät maksa pakolaisille ja mamuille yhtään mitään.

  Sosiaalitukea ei tarvitse maksaa maahanmuuttajalle, joka ei hae työtä
  www.talouselama.fi/uutiset/nyt+tuli+kova+linjaus++sosiaalitukea+ei+tarvitse+maksaa+maahanmuuttajalle+joka+ei+hae+tyota/a2276268

 5. Toivoisin, että Suomimedia kantaisi vastuunsa ja poistaisi kaikki paljastukset, koska ne vain ruokkivat kateutta. Huomattaisin vielä, että teillä ei ole mitään oikeutta paljastaa näitä asioita. On väärin, että paljastatte jatkuvasti sellaisia asioita, jotka ovat salaisia ja salassa pidettäviä. Kenenkään kansalaisen ei tulisi saada nähdä näitä paljastuksia. Toivoisin myös, että ihmiset kantaisivat vastuunsa ja lopettaisivat näiden paljastusten levittämisen somessa.
  -Virpi maahanmuuttovirasto

  1. MIKSIKÖHÄN SITTEN VARSINKIN KANTASUOMALAISTEN VEROTIEDOT OVAT JULKISIA, MUTTA MAAHANTUNKEUTUJIEN KAIKKI ETUUDET EIVÄT – KYSYMYS ON TULOSTA JOS IDIOOTTI ETTE YMMÄRRÄ

   LEONARDO
   IQ n200
   HIGH-TECH TEOLLISUUDESTA!

   BTW Mensa ja kaltaisensa on tarkoitettu lapsille ja lapsenmielisille ml eeeenpuuuuskeee

 6. KOHTAHAN, TUO ON TULOSSA SUOMEENKIN, ”vai mitä blogisti” – NÄIN ARABIMAISSA

  MITÄHÄN MIELTÄ SUOMEN VIHERVASSARIT OVATKAAN?

  Egyptissä kiistelty parlamentaarikko Elhamy Agina on jälleen raivostuttanut lausunnoillaan. Tällä kertaa hän vaati, että kaikkien naisten olisi osallistuttava neitsyystesteihin ennen kuin heidät voidaan hyväksyä yliopistoihin Egyptissä.

  Youm7 -sanomalehdelle antamassaan haastattelussa Agina vaati Egyptin opetusministeriöä antamaan hänelle mandaatin, jonka mukaan hän tai hänen toimistonsa väki saisivat luvan nähdä neitsyystestien tulokset ennen kuin naisille annetaan opiskelijakortti.

  – Meidän täytyy tarkistaa lääketietellisten tutkimusten tuloksen kaikilta yliopistoon pääseviltä tytöiltä, jotta he voivat todistaa olevansa neitejä. Sen vuoksi jokaisen tytön tulee toimittaa ennen yliopistoon hyväksymistään virallinen dokumentti siitä, että hän on neiti, Agina sanoi lehden välityksellä

  Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Aginan lausunnot ovat raivostuttaneet Egyptissä. Aiemmin tässä kuussa hän vaati, että naisten sukuelimet on silvottava, jotta ”heidän seksuaaliset halunsa vähenisivät”. Tämän tarkoituksena Aginan mukaan olisi, että naiset vastaisivat paremmin Egyptin ”seksuaalisesti heikkoja” miehiä.

  Naisten sukupuolielinten silpominen on yhä erittäin yleistä Egyptissä. Jopa 90 prosenttia aikuisista naisista on joutunut toimenpiteen kohteeksi.

  Aiemmin tällä viikolla Agina puolestaan sanoi, että siirtolaisveneiden kaatumisen yhteydessä hukkuvat ihmiset eivät ansaitse sympatiaa.

  Agina on parlamentin humanitaarisen komitean jäsen. HEH HEH, SEURAAVAKSI VAADITAAN ILMEISESTI JOKA TOISEN NAISEN MURHAAMISTA

 7. Pirkkalan koululaisia aivopestiin kokeilulla, jonka piti olla sosialismin alkusoittoa
  5.5.2016

  TAMPEREEN VIEREINEN KUNTA : Pirkkalan moniste oli vain jäävuoren huippu.
  Peruskoulua piti muuttaa niin, että tulevista äänestäjistä kasvaa sosialisteja.

  Päätavoite oli muuttaa kapitalistinen yhteiskunta sosialistiseksi,
  sanoo tutkija ja kirjailija Jari Leskinen.

  Leskisen tänään ilmestyvä kirja Kohti sosialismia nostaa uudella tavalla esiin
  Pirkkalassa vuosina 1974 ja 1975 toteutetut opetussuunnitelmakokeilut.

  – Kyseessä oli lasten ideologinen aivopesu, jonka toteuttivat yhdessä opetusministeriö,
  kouluhallitus ja Tampereen yliopiston psykologian laitos.
  Käytännössä kaiken takana oli SDP:n vasemmistosiipi, joka ajoi vain omaa etuaan.

  Siksi ihmiset suuttuivat silloin.
  Ja suuttuvat aivan varmasti myös nyt, sanoo Leskinen.

  – Uskon, että kirjani saa aikaan todellisen tsunamin.
  Jos nyt pidettäisiin vaalit ja demarit kärsisivät rökäletappion, syynä olisi minun kirjani.

  – Aamulehden toimittaja Matti Arjanne oli ensimmäinen,
  joka uskalsi tuoda julkisuuteen sen mitä Pirkkalassa oikeasti tapahtui.

  Niin, mitä siellä tapahtui?

  – Virallisesti viidensien luokkien historian opetuksessa kokeiltiin uutta menetelmää.
  Käytännössä käynnissä oli kaikkia ikäluokkia koskeva
  kommunistinen aivopesu ja sosialistisen psyyken rakentaminen, sanoo Leskinen.

  – Tavoitteena oli kokeilun jälkeen ulottaa samat opetusmenetelmät ja materiaalit
  koko maahan Hagosta Utsjoelle jo vuoteen 1980 mennessä.

  Mutta miksi kokeilu toteutettiin juuri Pirkkalassa?

  – Koska Tampereen yliopiston psykologian laitos oli lähellä.
  Siellä tehtiin monisteet, professori Tapio Nummenmaan johdolla,
  oppilastyönä, sanoo kirjaa viisi vuotta kirjoittanut Leskinen.

  – Pirkkala taas oli sopivan pieni ja vähän sivussa, se sopi mainiosti kuvaan.

  Leskisen mukaan kouluhallituksen pääjohtaja Erkki Aho oli kaiken takana.
  Kirjassa Leskinen nostaa esiin myös yllättäviä nimiä.

  Pirkkalan monisteen kansikuvassa kehotettiin mielenosoituksiin.

  Yksi heistä on PENTTI ARAJÄRVI,
  joka oli nuorena virkamiehenä junailemassa rahaa Pirkkalan opetusmenetelmäkokeilulle.

  – Arajärvi höynäsi määrärahoja muilta tutkimushankkeilta Pirkkalan kokeilulle.
  Pitää muistaa, että hän oli siihen aikaan hyvin lähellä kommunisteja.
  Arajärvi myös luki kaiken opetusmateriaalin ja hyväksyi sen täysin, tietää Leskinen.

  – Pääsin ensimmäisen lukemaan kaikki kuulustelupöytäkirjat. Arajärvi myöntää niissä kaiken.

  Kohu Pirkkala monisteen ympärillä laantui nopeasti.
  – Sen todellinen koko haluttiin kätkeä, vähäteltiin tapahtunutta.

  Eikä kukaan saanut edes varoitusta.
  ”Sanallinen huomautus tulevaisuuden varalle” oli suurin rangaistus.

  Uskomatonta, sanoo Jari Leskinen,
  joka tällä hetkellä työskentelee strategisen rikosanalyysin erikoistutkijana keskusrikospoliisissa.

  Korjattu 5.5.2016 kello 9.15:
  Nimi muutettu Pentti Aravirrasta PENTTI ARAJÄRVEKSI (= HARJA TALOSEN ns PUOLISO).

  Fakta
  Pirkkalan moniste

  Pirkkalan moniste oli opetusministeriön,
  kouluhallituksen ja Tampereen yliopiston psykologian laitoksen o
  petusmenetelmäkokeilussa tuottama historian 95-sivuinen, kuvitettu opetusmoniste.

  Pirkkalan monistetta käytettiin lukuvuonna 1974–1975
  Pirkkalan kunnan peruskouluissa viidennen luokan opetuksessa.

  Suoria esimerkkejä

  ”Neuvostoliitossa asuu 16 kansallisuutta. Millainen asema niillä on toisiinsa nähden?
  1) Venäläiset ovat johtavassa asemassa,
  2) Kaikki ovat tasa-arvoisia
  3) vähemmistökansallisuuksia syrjitään.”
  (Oikea vastaus: 2).

  ”Sosialismi loi ensimmäisenä edellytykset talouden suunnitelmalliselle johtamiselle koko maassa.
  Näin syntyy mahdollisuus vapautua kapitalismille
  ominaisista kriiseistä ja laskukausista ja työttömyydestä.”

  ”Miksi melkein kaikki Suomen tehtaat ovat Etelä-Suomessa?
  1) Koska tehtaanomistaja saa siellä suurimman voiton,
  2) koska suurin osa ihmisistä asuu Etelä-Suomessa,
  3) Pohjois-Suomessa ei ole tarpeeksi raaka-aineita?”
  (Oikea vastaus: 1)

  ”Neuvostoihminen omistaa itse kaikki tehtaat yhdessä toisten kanssa
  eikä hänelle siten ole yhdentekevää, kuinka asiat tuotantolaitoksessa sujuvat.”

  ”Imperialismin ja monopolien määräysvaltaa vastaan ovat kaikkialla maailmassa
  nousseet rauhan ja yhteiskunnan edistyksen puolesta taistelevat voimat.”

  Petoryhmä

  Historian opetusmonisteen laati nelihenkinen tutkijaryhmä
  nimeltä Peto (Peruskoulun toimivan opetussuunnitelman projekti).
  Sen jäsenten maailmankatsomusta leimasi Leskisen mukaan marxilaisuus.

  Ryhmän professorijäsenet olivat Tapio Nummenmaa Tampereen yliopiston psykologian laitokselta,
  Annika Takala Joensuun korkeakoulun kasvatustieteiden osastolta ja Juhani Karvonen Turun yliopistosta.
  Mukaan kutsuttiin myös psykologian tohtori Liisa Rantalaiho Tampereen yliopiston sosiologian laitokselta.

  Oppimateriaalin laatijoiden joukossa ei ollut yhtään historiatieteen kokenutta asiantuntijaa,
  vaan siitä huolehtivat psykologit.
  Tosin osa tiedosta oli kopioitu suoraan Petroskoissa painetusta neuvostoteoksesta Yleinen historia.

  www.aamulehti.fi/kulttuuri/tuore-kirja-pirkkalan-koululaisia-aivopestiin-kokeilulla-jonka-piti-olla-sosialismin-alkusoittoa/

  ———————————

  NÄIN MEILLÄ, MITENKÄ NAAPURISSA

  TAMPEREEN VIEREINEN KUNTA : Pirkkalan koululaisia aivopestiin kokeilulla, jonka piti olla sosialismin alkusoittoa
  5.5.2016

  Pirkkalan moniste oli vain jäävuoren huippu.
  Peruskoulua piti muuttaa niin, että tulevista äänestäjistä kasvaa sosialisteja.

  Päätavoite oli muuttaa kapitalistinen yhteiskunta sosialistiseksi,
  sanoo tutkija ja kirjailija Jari Leskinen.

  Leskisen tänään ilmestyvä kirja Kohti sosialismia nostaa uudella tavalla esiin
  Pirkkalassa vuosina 1974 ja 1975 toteutetut opetussuunnitelmakokeilut.

  – Kyseessä oli lasten ideologinen aivopesu, jonka toteuttivat yhdessä opetusministeriö,
  kouluhallitus ja Tampereen yliopiston psykologian laitos.
  Käytännössä kaiken takana oli SDP:n vasemmistosiipi, joka ajoi vain omaa etuaan.

  Siksi ihmiset suuttuivat silloin.
  Ja suuttuvat aivan varmasti myös nyt, sanoo Leskinen.

  – Uskon, että kirjani saa aikaan todellisen tsunamin.
  Jos nyt pidettäisiin vaalit ja demarit kärsisivät rökäletappion, syynä olisi tämä kirja.

  – toimittaja Matti Arjanne oli ensimmäinen,
  joka uskalsi tuoda julkisuuteen sen mitä Pirkkalassa oikeasti tapahtui.

  Niin, mitä siellä tapahtui?

  – Virallisesti viidensien luokkien historian opetuksessa kokeiltiin uutta menetelmää.
  Käytännössä käynnissä oli kaikkia ikäluokkia koskeva
  kommunistinen aivopesu ja sosialistisen psyyken rakentaminen, sanoo Leskinen.

  – Tavoitteena oli kokeilun jälkeen ulottaa samat opetusmenetelmät ja materiaalit
  koko maahan Hagosta Utsjoelle jo vuoteen 1980 mennessä.

  Mutta miksi kokeilu toteutettiin juuri Pirkkalassa?

  – Koska Tampereen yliopiston psykologian laitos oli lähellä.
  Siellä tehtiin monisteet, professori Tapio Nummenmaan johdolla,
  oppilastyönä, sanoo kirjaa viisi vuotta kirjoittanut Leskinen.

  – Pirkkala taas oli sopivan pieni ja vähän sivussa, se sopi mainiosti kuvaan.

  Leskisen mukaan kouluhallituksen pääjohtaja Erkki Aho oli kaiken takana.
  Kirjassa Leskinen nostaa esiin myös yllättäviä nimiä.

  Pirkkalan monisteen kansikuvassa kehotettiin mielenosoituksiin.

  Yksi heistä on PENTTI ARAJÄRVI SSSSDDDDPPPSTASIDDR HARJA TALOSEN ns PUOLISO
  joka oli nuorena virkamiehenä junailemassa rahaa Pirkkalan opetusmenetelmäkokeilulle.

  MIKSIHÄN MUUTEN STASILISTAA EI OLE VIELÄKÄÄN JULKAISTU!
  TÄSSÄ JO HYVIN SELKEÄÄ “OSVIITTAA” TIETYLTÄ TAHOLTA …

  – Arajärvi höynäsi määrärahoja muilta tutkimushankkeilta Pirkkalan kokeilulle.
  Pitää muistaa, että hän oli siihen aikaan hyvin lähellä kommunisteja.
  Arajärvi myös luki kaiken opetusmateriaalin ja hyväksyi sen täysin, tietää Leskinen.

  – Pääsin ensimmäisen lukemaan kaikki kuulustelupöytäkirjat. Arajärvi myöntää niissä kaiken.

  Kohu Pirkkala monisteen ympärillä laantui nopeasti.
  – Sen todellinen koko haluttiin kätkeä, vähäteltiin tapahtunutta.

  Eikä kukaan saanut edes varoitusta.
  ”Sanallinen huomautus tulevaisuuden varalle” oli suurin rangaistus.

  Uskomatonta, sanoo Jari Leskinen,
  joka tällä hetkellä työskentelee strategisen rikosanalyysin erikoistutkijana keskusrikospoliisissa.

  Korjattu 5.5.2016 kello 9.15:
  Nimi muutettu Pentti Aravirrasta PENTTI ARAJÄRVEKSI (= HARJA TALOSEN ns PUOLISO).

  Fakta
  Pirkkalan moniste

  Pirkkalan moniste oli opetusministeriön,
  kouluhallituksen ja Tampereen yliopiston psykologian laitoksen o
  petusmenetelmäkokeilussa tuottama historian 95-sivuinen, kuvitettu opetusmoniste.

  Pirkkalan monistetta käytettiin lukuvuonna 1974–1975
  Pirkkalan kunnan peruskouluissa viidennen luokan opetuksessa.

  Suoria esimerkkejä

  ”Neuvostoliitossa asuu 16 kansallisuutta. Millainen asema niillä on toisiinsa nähden?
  1) Venäläiset ovat johtavassa asemassa,
  2) Kaikki ovat tasa-arvoisia
  3) vähemmistökansallisuuksia syrjitään.”
  (Oikea vastaus: 2).

  ”Sosialismi loi ensimmäisenä edellytykset talouden suunnitelmalliselle johtamiselle koko maassa.
  Näin syntyy mahdollisuus vapautua kapitalismille
  ominaisista kriiseistä ja laskukausista ja työttömyydestä.”

  ”Miksi melkein kaikki Suomen tehtaat ovat Etelä-Suomessa?
  1) Koska tehtaanomistaja saa siellä suurimman voiton,
  2) koska suurin osa ihmisistä asuu Etelä-Suomessa,
  3) Pohjois-Suomessa ei ole tarpeeksi raaka-aineita?”
  (Oikea vastaus: 1)

  ”Neuvostoihminen omistaa itse kaikki tehtaat yhdessä toisten kanssa
  eikä hänelle siten ole yhdentekevää, kuinka asiat tuotantolaitoksessa sujuvat.”

  ”Imperialismin ja monopolien määräysvaltaa vastaan ovat kaikkialla maailmassa
  nousseet rauhan ja yhteiskunnan edistyksen puolesta taistelevat voimat.”

  Petoryhmä

  Historian opetusmonisteen laati nelihenkinen tutkijaryhmä
  nimeltä Peto (Peruskoulun toimivan opetussuunnitelman projekti).
  Sen jäsenten maailmankatsomusta leimasi Leskisen mukaan marxilaisuus.

  Ryhmän professorijäsenet olivat Tapio Nummenmaa Tampereen yliopiston psykologian laitokselta,
  Annika Takala Joensuun korkeakoulun kasvatustieteiden osastolta ja Juhani Karvonen Turun yliopistosta.
  Mukaan kutsuttiin myös psykologian tohtori Liisa Rantalaiho Tampereen yliopiston sosiologian laitokselta.

  Oppimateriaalin laatijoiden joukossa ei ollut yhtään historiatieteen kokenutta asiantuntijaa,
  vaan siitä huolehtivat psykologit.
  Tosin osa tiedosta oli kopioitu suoraan Petroskoissa painetusta neuvostoteoksesta Yleinen historia.

  www.aamulehti.fi/kulttuuri/tuore-kirja-pirkkalan-koululaisia-aivopestiin-kokeilulla-jonka-piti-olla-sosialismin-alkusoittoa/

  PARI NIMEÄ YLEN TOIMESTANYT 1-10-2016 LISÄTTY, KUN SIITÄ YLELLE HUOMAUTIN EMAILILLA

Comments are closed.