Leikkaukset eivät Suomea pelasta vaan ajavat maan syvempään lamaan.

taloustilanne on verkkokyselyn perusteella heikoin kenties hivenen yllättävässä ikäryhmässä: 35–49-vuotiailla. Heistä 44 prosentille ei jää lainkaan rahaa jäljelle laskujen maksun jälkeen

Lue miksi kaikki leikkaus ehdotukset ovat törkeitä valheita, joilla sumutetaan äänestäjiä.

www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=13107

Leikkaukset kasvattavat velkaa.  

therealnews.com/t2/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=74&jumival=13439

EU-johto tehtailee vääriä todisteita pakottaakseen palkkaleikkauksia

www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=13140

Leikkaukset heikentävät merkittävästi kuluttajien ostovoimaa. Samalla lailla kuin jatkuvat tasaverojen korotukset ja hintojen nousu. Suomi on yksi euroopan heikoimpia maita ostovoimalla mitattuna. Syynä ovat liiallinen byrokratia, maailman kovin verotus, verottaja, alipalkkaus, nollasopimukset, jatkuva hintojen nouseminen, jatkuvat leikkaukset, jatkuvat tasaverojen korotukset, alle euroopan keskitason palkkataso, liian pienet sosiaalietuudet. Leikkauksilla, jatkuvilla tasaverojen korotuksilla ja jatkuvilla hintojen nousulla varmistetaan, että tulee paljon lisää työttömiä, tuloerot kasvavat, köyhyys lisääntyy, yhä useampi keskituloinen tippuu pienituloiseksi, yhä useampi pienituloinen ei elä palkallaa vaan joutuu hakemaan sosiaalietuuksia.

Edellä mainitut asiat tekevät pk-yrittämisen myös kannattamattomaksi Suomessa, sekä varmistavat sen, että kaikilla muilla paitsi rikkailla jää jatkuvasti vähemmän rahaa käyttöön. Sano EI tälle järjettömyydelle ja anna Suomen hukkua omaan paskaansa. Tai äänestä mitä tahansa muuta puoluetta kuin eduskunnassa on paitsi perussuomalaisia. Siirry ostamaan kaikki palvelut, tuotteet, tavarat Virosta tai  ulkomailta netistä, osta lidlistä. Säästät rahaa moninkertaisesti enemmän edellä mainituilla keinoilla. Muuta parempiin maihin Portugali, Espanja, Viro, joissa 75%-150% kaikki hinnat halvempia, eikä ole Suomen ongelmia edessä.

suomimedia.wordpress.com/2015/02/02/alkoholin-tilaaminen-ulkomailta-on-laillista-ja-veroja-ei-tarvitse-maksaa-suomeen/

suomimedia.wordpress.com/2015/02/02/ruokaa-ulkomailta-paljon-suomea-halvemmalla-30-50-70-90/

suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/hyodynna-euta-ja-kierra-verot-laillisesti-ja-saasta-jopa-90-2/

Lue lisää miten hallituspuolueet tietoisesti lisäävät työttömyyttä ja valtionvelkaa.

www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=12992

Lue muista Suomen järjettömyyksistä

suomimedia.wordpress.com/category/hallitus/

suomimedia.wordpress.com/category/kansan-huijaaminen/

suomimedia.wordpress.com/category/maahanmutto/

suomimedia.wordpress.com/category/politiikka-lama-tyottomyys/

suomimedia.wordpress.com/category/euro-ja-eu/

suomimedia.wordpress.com/category/kokoomus/

Kaikki puolueet paitsi perussuomalaiset kannattavat pakkoruotsia ja kaksikielisyyttä, josta tulee noin 10 miljardin euron kulut veronmaksajille ja summa kasvaa jatkuvasti joka ikinen vuosi.

suomimedia.wordpress.com/2015/03/06/kaikki-muut-puolueet-paitsi-perussuomalaiset-aanestivat-pakkoruotsin-puolesta/

Kaikki puolueet paitsi perussuomalaiset haluavat lisää pakolaisia, turvapaikanhakijoita ja ulkomaalaisia maahanmuuttajia. Siitä tulee noin 5-6 miljardin euro kustannukset veronmaksajille ja summa kasvaa jatkuvasti joka ikinen vuosi.

Hyvä kommentti nimimerkiltä EVP

“Niinpä niin ,täytyy vai ihmetellä näitä kokoomusta edellisissä vaaleissa äänestäneitä .Puolueen äänimäärä oli 599 126 ääntä. Kyllä köyhällistö kokoomusslaisia on paljon jos katsoo verotettavien palkkajakaumaa 2012 verotuksessa. Kokoomuksesta hyötyy vain yli 10 000€/kk tienaavat, eivät ne jotka kuvittelevat olevansa rikkaita tai kuvittelevat kuuluvansa rikkaisiin. Kaikki muut joutuvat maksamaan paljon lisää veroja, kun samaan aikaan rikkaille annetaan verohelpotuksia ja rikkailla on verosuunnittelun ja veroparatiisien ja hallintarekisterin avulla kiertää kaikki verot 0% verotuksella. Suomalaisten todellinen keskipalkka on 1500€ /kk”

Tuloluokka              1-14999       15-24999           25-34999

maksajien määrä     1189645          967044            881487

Tuloluokka              35-54999      55-74999             75000 –

maksajien määrä        812588         223342            148229

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

2 Comments

  1. Iso kiitos teille monien silmät avautuvat ja tärkeintä on saada mahdollisimman moni ihminen tietämään totuus kaikkien puolueiden huijaamisesta. Suomalaiset ovat maailman tyhmin kansa ja lampaita. Pitää paikkansa. On muutoksen aika ei ikinä enään kokoomusta eikä sdp:tä eikä keskustaa, eikä vihreitä, eikä rkp:tä hallitukseen!

  2. Suuret kiitokset teille kaikesta. Olette pelastaneet useita pienituloisia ihmisiä monin eri tavoin. Olette paljastaneet kaikkien puolueiden kaikki valheet, olette paljastaneet, että valtamedia palvelee kokoomusta ja salaa, pimittää ja ei kerro totuutta asioista. Olen yksinhuoltaja äiti ja minulla on kolme ihanaa lasta. Toivottavasti mahdollisimman moni järkevä ihminen pistää kaikki teidän linkit ja sivustonne jakoon somessa. Virossa ja ulkomaalaisissa nettikaupoissa ruoka, lastentarvikkeet ja kaikki mitä kuka tahansa tarvitsee moninkertaisesta edullisemmin, kuin Suomesta saa. Tämä linkki säästää kaikilta Suomalaisilta useita tuhansia euroja rahaa vuodessa pistäkää someen jakoon suomimedia.wordpress.com/category/osta-ulkomailta-netista/

Comments are closed.