KOK, SDP ja keskusta valehtelevat yleisimmät ja törkeimmät valheet.

Erityisesti kokoomus on kunnostautunut toistamaan ja jatkuvasti valehtelemaan seuraavista asioista. Lue faktat valheista. Alexander “koulukiusaaja” Stubb on niin epäsuosittu kansan keskuudessa, että Stubb joutuu aina kulkemaan poliisisaattuessa. Ainoa asia mitä Stubbia kiinnosti hallituksen luottamuksen äänestyksessä oli olut. Kuvaa hyvin Stubbia ylimielinen, itsekeskeinen valehtelija huijari. Eli jatkaa Jyrki “asiakirjaväärentäjä” Kataisen linjoilla. Kokoomus suosii aina valehtelijoita ja huijareita. www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/stubb-huokaisi-helpotuksesta-missa-hitossa-on-olueni/1929330 www.netti-tv.fi/katso/poliisisaattueessa-%C3%A4%C3%A4nestykseen-rient%C3%A4nyt-stubb-toivottavasti-ei-aiheutettu-h%C3%A4mminki%C3%A4/189910 jamesgonzo.wordpress.com/2014/09/11/el-caudillo-stubbido-onkin-mopojonne/ jamesgonzo.wordpress.com/2015/03/01/hyodyllinen-idiootti-stubbesta-tammikuun-tollo/ Kokomuus valehtelee aina. Koko kokoomuksen historia ja olemassaolo perustuu valheille Lue miten ja miksi. ariojapelto.blogspot.fr/2010/08/kokoomuksen-nousu-valheiden-varassa.html Kilpailukyky ja kestävyysvaje ovat valheita. Kilpailukyvyn nimissä halutaan jatkuvasti laskea kaikkien suomalaisten työntekijöiden palkkoja ja pidentää työaikaa. Suomessa palkat ovat alle keskiarvon. Hyvin monessa maailman maassa maksetaan paljon parempaa palkaa, kuin Suomessa. Siksi palkankorotukset ovat tarpeellisia mutta kokoomus EK, EVA, SDP, keskusta ei halua työntekijöiden rikastuvan työllään. suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/kilpailukyky-ja-kestavyysvaje-ovat-valheita/ Eläkeuudistus jossa eläkeikää pidennettiin ja luotiin lisää työttömiä ja köyhiä suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/suuri-elakeratkaisu-huijaus/ Rakenneuudistus valhetta suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/karu-totuus-kestavyysvaje-ja-rakenneuudistus-on-valhetta/ Mitä rakenneuudistus todella tarkoittaa suomimedia.wordpress.com/2015/01/10/mita-rakenneuudistus-todella-tarkoittaa/ Julkisen sektorin suuri koko on valhe. Tavoite on leikata eläkkeitä ja sosiaalietuuksia kaikilta. Mitkä ovat tosiseikat?

  • Bruttokansantuote (bkt) koostuu taloudessa tuotettujen tavaroiden ja palvelujen arvosta, ei julkisista ja yksityisistä menoista
  • Vuonna 2013 julkinen sektori tuotti 21% bkt:sta, yksityinen sektori 79% bkt:sta
  • Julkisten menojen suhde bruttokansantuotteeseen on 58%, yksityisten menojen suhde on 239%

www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=13014 Työ luo työtä on valhe samoin kuin ”vain työtä tekemällä syntyy uutta jaettavaa ja hyvinvointia”. www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=13064 Sote nostaa kaikkien kuntien veroprosentteja ja osalla jopa 25% www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1425017219645.html?pos=ksk-trm-uutk-ostu Julkisten menojen suhde bruttokansantuotteeseen on yhä matalammalla kuin edellisen laman aikaan. Luku paisuu jo eläkkeiden tilastointitavan takia 13 prosenttiyksikköä. www.taloussanomat.fi/kansantalous/2014/01/16/onko-57-prosenttia-paljon-vai-vahan/2014745/12 Kunta-ja sote-uudistushuijaus www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=9519 Totuus leikkauksista lisää työttömyyttä. Miljardin leikkaus merkitsee vähintään 50 000 työpaikan katoamista ja kahden miljardin poistuminen kotimaisesta kierrosta tietenkin vähintään 100 000 työpaikan menettämistä. Suomi tarvitsee kokoomuksen mukaan 10 miljardin leikkaukset mikä merkitsee 500 000 työpaikan katoamisen = 500 000 työtöntä lisää. Totuus veronkorotuksista heikentää kuluttajien ostovoimaa ja siten lisää yritysten konkursseja ja työttömien määrää. SDP 50/50 malli leikataan 5 miljardilla = 250 000 lisää työtöntä ja korotetaan veroja 5 miljardilla = 250 000 työtöntä lisää. Ei toimi leikkaukset eivätkä veronkorotukset. Suomi on lamassa ja uppoaa yhä syvemmälle. Siksi kansalaisten olisi korkea aika pelastaa itse itsensä, eikä upota Suomen mukana. Jos olet eläkeläinen muuta Portugaliin 0% verot 10 vuotta, eikä veroja Suomeen tai muuta Espanjaan, eikä tarvitse maksaa veroja mihinkään maahan, jos tulot alle 22 000 euroa vuodessa.  www.kaleva.fi/juttutupa/politiikka/espanja-on-elakelaisten-veroparatiisi/2468705. Portugalihan on myöntänyt kymmenen vuoden verovapauden maahan tuleville eläkeläisille. demokraatti.fi/nakokulma-veropakolaisia-ja-veropakolaisia/ Jos olet työssäkäyvä kannattaa muuttaa ulkomailla, koska palkka on paljon parempi ja verotus paljon pienempi. Eu tarjoaa kaikille suomalaisille 75%-200% halvempia hintoja kaikissa tuotteissa. Hyödynnä nämä edut ja säästä rahaa tilaa kaikki tuotteet ja tavarat ulkomailta netistä tai hae Virosta ja kaikki palvelut, tuotteet ja tavarat saat 75% halvemmlla Virosta. suomimedia.wordpress.com/2015/02/02/ruokaa-ulkomailta-paljon-suomea-halvemmalla-30-50-70-90/ suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/hyodynna-euta-ja-kierra-verot-laillisesti-ja-saasta-jopa-90-2/ Perintoverosta luopuminen on huijaus ja hyödyttää vain rikkaita. demokraatti.fi/perintoverosta-kirjoittaneelle-susanna-koskelle-napakka-kuitti-ei-hallitse-perusteita/ Kuten jokainen tietää näiden valehtelevien huijaripuolueiden taktiikka on aina ollut keksiä jokin sana tai aihe ja toistaa sitä jatkuvasti valehdellen tietoisesti. Esimerkiksi työvoimapula, sote, kestävyysvaje, palkkamaltti, rakenneuudistus, kuntauudistus, vientiteollisuus saatava nousuun, rakennemuutos, kilpailukyky, perintoverosta on luovuttava ( totuus vain rikkaat hyötyvät) Suomi tarvitsee maahanmuuttajia, maahanmuuttajien avulla työllisyys paranee ( totuus vaikka 700 000 suomalaista on työttömänä)….. Levitä tietoutta ja aina kun kuulet minkä tahansa puolueen tai poliitikon puhuvan mistä tahansa yllä olevista asioista ja sanoista tiedät niiden olevan törkeitä valheita. Toki puolueet ja poliitikot keksivät uusia valheita joita alkavat toistamaan. Tärkeintä ja helpointa on se kun ei ikinä enää luota eikä usko yhteenkään valheesta kiinni jääneeseen puolueeseen eikä poliitikkoon.

Pahimmat valehtelijat tulevat 1. kokoomus 2. sdp 3. keskusta 4. rkp 5. vihreät 6. kristilliset. Noihin puolueisiin ei voi kukaan enään ikinä luottaa, eikä niiden nykyisiin eikä tuleviin poliitikkoihin. Kokoomus valehtelee aina on todistettu faktaksi. Keskusta pettää aina ja SDP huijaa aina ja RKP kusettaa aina ja vihreät maksattavat vihreyden nimissä lisää tasaveroja kaikille. Vaalit lähestyy ja moni on vuosien varrella ihmetellyt miksi mikään ei muutu parempaan. Siksi, koska ihmiset äänestävät samoja valehtelija ja huijaripuolueita valtaan uudelleen ja uudelleen. On aika lopettaa valehtelevien huijareiden äänestäminen ja äänestää protestina perussuomalaisia tai vasemmistoliittoa tai eduskunnan ulkopuolella olevia puolueita kuten itsenäisyyspuolue ipu.fi/. Edellä on tarkoin selvitetty ja todistettu miten puolueet ja niiden poliitikot valehtelevat ja huijaavat kansalaisia. Koskaan ei kannata uskoa mitään mitä puolueet ja poliitikot sanovat ennen kuin tarkistaa asian netistä useista eri puolueettomista lähteistä kuten www.verkkomedia.org/ . Kaikki ongelmat ovat yleensä valheita ja tarkoitus on aina heikentää kansalaisten asemaa, Korottaa veroja ja leikata eläkkeitä ja sosiaalietuuksia ja palkkoja ja pidentää työaikaa. Läpi koko Suomen historiaan pahimmat valehtelevat huijaripuolueet ovat aina olleet kokoomus, sdp, keskusta, rkp ja vihreät. Eduskunnassa istuu monta rikoksesta tuomittua kansanedustajia katso keitä he ovat ja mistä puolueesta kokoomus, sdp, keskusta fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_rikoksista_tuomituista_kansanedustajista Lue miten kok, sdp, keskusta, rkp korruptio voi hyvin Suomessa suomimedia.wordpress.com/2015/03/02/keskustan-sdpn-ja-kokoomuksen-hyvavelijarjestelma-korruptio/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Suuret kiitokset teille kaikesta. Olette pelastaneet useita pienituloisia ihmisiä monin eri tavoin. Olette paljastaneet kaikkien puolueiden kaikki valheet, olette paljastaneet, että valtamedia palvelee kokoomusta ja salaa, pimittää ja ei kerro totuutta asioista. Olen yksinhuoltaja äiti ja minulla on kolme ihanaa lasta. Toivottavasti mahdollisimman moni järkevä ihminen pistää kaikki teidän linkit ja sivustonne jakoon somessa. Virossa ja ulkomaalaisissa nettikaupoissa ruoka, lastentarvikkeet ja kaikki mitä kuka tahansa tarvitsee moninkertaisesta edullisemmin, kuin Suomesta saa. Tämä linkki säästää kaikilta Suomalaisilta useita tuhansia euroja rahaa vuodessa pistäkää someen jakoon suomimedia.wordpress.com/category/osta-ulkomailta-netista/

Comments are closed.