Kokoomuksen leikkaukset kohdistuvat pk-tuloisiin ja palkansaajiin.

Kokoomuksen leikkauslista karkoittaa noin 3 miljoonaa äänestäjää. Leikkaukset kohdistuvat kaikkiin ihmisiin, jotka käyttävät jotakin sosiaalietuutta esimerkiksi opiskelijat, työttömät, lapsiperheet, eläkeläiset ja sairaat. Indeksien jäädytys koskettaa siis noin 2 miljoonaa suomalaista, joka saa jotain seuraavista eduista yleinen asumistuki, eläkkeensaajan asumistuki, opintotuki, työttömyyskorvaus, toimeentulotuki, kansaneläke. Leikkaukset siis kohdistetaan eläkeläisiin. opiskelijoihin, pieni- ja keskituloisiin, sekä työssäkäyviin. Ansiosidonnaisen työttömyysturvan lyhentämisen koskee kaikkia palkansaajia, koska kuka tahansa voi joutua irtisanotuksi, koska tahansa. Rikkaille = yli 10 000 euroa / kk tienaaville kokoomus tarjoaa miljardien veronkevennykset, Ne veronkevennykset maksatetaan kaikille muille seuraavien verojen korotuksena arvonlisävero, polttoainevero, autovero, energiaverot ja muilla tasaveroilla. Miljardien leikkaukset kuntien valtionavuista aiheuttavat sen, että kunnat nostavat kunnallisveroja ja kiinteistöveroja, jotka ovat tasaveroja.

Kuten kaikki tietävät kokoomus on aina kylmästi leikkaamassa pienituloisilta ja palkansaajilta. Kokoomus vaatii palkansaajilta palkka-alea ja vastaavasti verotus kiristyy jatkuvasti ja kaikki hinnat nousevat jatkuvasti. Nämä ehdotukset vain todistavat sen faktan, että kokoomus on täysin vieraantunut kansan arjesta. Äänestä protestina kokoomusta vastaan äänestämällä kokoomuksen kilpailijoita kuten keskusta, sdp ja perussuomalaiset. Jos maahanmuuton lisääminen ja tukipakettien jatkuva lisääminen ei haittaa vaikka verotus kiristyy ja leikkauksia tulee paljon lisää on keskusta ja sdp hyvä vaihtoehto. Mikäli ei halua maksaa lisää ja jatkuvasti kiristyvää verotusta on perussuomalaiset ainoa vaihtoehto. Alexander “koulukiusaaja” Stubb on parempi pellenä sirkuksessa, kuin pääministerinä. Suomen historian ylivoimaisesti huonoin pääministeri. On häpeällistä, että kokoomus elää veronmaksajien rahoilla. Ne jotka suunnittelevat äänestämättä jättämistä tulevat kärsimään eniten. Koska jatkuvat leikkaukset ja veronkiristykset ja kaikkien hintojen jatkuva nouseminen, koskee juuri eniten heitä.

Kokomuus valehtelee aina. Lue miten ja miksi.

ariojapelto.blogspot.fr/2010/08/kokoomuksen-nousu-valheiden-varassa.html

Kokoomuksen leikkauslistat.

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1425697217457.html?pos=ksk-trm-uutk-ostu

www.talouselama.fi/uutiset/yle+nama+leikkaukset+stubb+tekisi/a2295951

www.talouselama.fi/uutiset/kokoomuksen+sopeutus+on+menoleikkauksia/a2291325

Suomen yksi yleisin valhe “Suomi elää viennistä” ei pidä paikkaansa lue. Vientivetoisen kasvun harha

www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=13051

Työ luo työtä on valhe samoin kuin ”vain työtä tekemällä syntyy uutta jaettavaa ja hyvinvointia”.

www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=13064

Suomi takaa kaikkien maiden velat ja veronmaksajat joutuvat maksamaan ne velat pian.

www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=12998

Julkisen sektorin suuri koko on valhe. Tavoite on leikata eläkkeitä ja sosiaalietuuksia kaikilta.
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=13014

Etuudet, ansiosidonnainen,…

Eliitin osallistuminen loistaa poissaolollaan. Miten olisi rahan hakeminen veroparatiisilaisilta, veropakolaisilta, ruotsalaisilta säätiöiltä, johtajien bonushimmeleistä, ylisuurten varallisuuskasojen, esim. yli 3.000.000 euron, kertaluontoisella 30% solidaarisuusverolla, rahassa kylpevien, esim. yli 50.000 euroa vuodessa tienaavien progression kiristämisellä, jnejne.

Ai niin, mutta mainostoimisto kokoomuksen agendahan onkin varallisuuden siirtäminen etenkin köyhiltä ja enenevässä määrin myös keskiluokalta rahassa jo valmiiksi rypevälle eliitille.

Motto: 4.5 miljoonaa kansalaista kannattaa ajaa ahdinkoon, jotta kaveri saisi lisänollan tiliotteensa loppuun. Elämä 100 miljoonaa tilillä kun on niin paljon kivempaa kuin vain 10 miljoona tilillä.

Kun kokoomuksen aivoriihen tuloksia miettii niin toddennäköistä on se, jos kokoomus saa päättää niin tasverot nousevat ALV:t, polttoaine, tupakka, sähkö, sokeri. Siis kaikki ne, jotka koskettavat pieni-ja keskituloisia enemmän, kuin hyvätuloisia. Tietysti prosenttuaalinen palkkaveron alennus 10% kaikista veroluokista. Siis 1000 euroa tienaava saa 100 euroa ja 10000 euroa tienaava 1000 euroa enemmän. Tämä on kokoomuksen harjoittamaa oikeudenmukaista politiikkaa.

Lue miten järjetön ehdotus palkka-ale on todellisuudessa

www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2013/01/06/yleinen-palkka-ale-olisi-mieleton-vikatikki/2013185/12

Lue kaikki faktat kokoomuksesta.

suomimedia.wordpress.com/category/kokoomus/

Suomessa vallitsee laaja yhteisymmärrys siitä, että meillä on liian suuri julkinen sektori. Tästä huolimatta johtavat poliitikot ovat haluttomia yksilöimään supistettavia alueita. Usein myös esitetään näkemys, että väistämättömät ”leikkaukset” ovat ”kipeitä”.

www.talouselama.fi/Tebatti/kysymykset/siirrytaan+pakkokollektivisoinnista+kansanvaltaan/a2295619

Suurin osa suomalaisista maksaa yli 70% veroja.

suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/suurin-osa-suomalaisista-maksaa-yli-70-veroja/

Hyödynnä EU:ta ja kierrä laillisesti suurin osa kokoomuksen veroista ja säästät todella paljon rahaa.

suomimedia.wordpress.com/category/verotus/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Suuret kiitokset teille kaikesta. Olette pelastaneet useita pienituloisia ihmisiä monin eri tavoin. Olette paljastaneet kaikkien puolueiden kaikki valheet, olette paljastaneet, että valtamedia palvelee kokoomusta ja salaa, pimittää ja ei kerro totuutta asioista. Olen yksinhuoltaja äiti ja minulla on kolme ihanaa lasta. Toivottavasti mahdollisimman moni järkevä ihminen pistää kaikki teidän linkit ja sivustonne jakoon somessa. Virossa ja ulkomaalaisissa nettikaupoissa ruoka, lastentarvikkeet ja kaikki mitä kuka tahansa tarvitsee moninkertaisesta edullisemmin, kuin Suomesta saa. Työttömien ja pienituloisten yhteensä yli 2 miljoonan suomalaisen ei kannata ostaa Suomesta yhtään mitään vaan ostaa kaikki virosta, netistä, lidlistä, ulkomailta. Minäkään en osta Suomesta ikinä enään yhtään mitään! Tämä linkki säästää kaikilta Suomalaisilta useita tuhansia euroja rahaa vuodessa pistäkää someen jakoon suomimedia.wordpress.com/category/osta-ulkomailta-netista/

Comments are closed.