Kaikki muut puolueet paitsi perussuomalaiset äänestivät pakkoruotsin puolesta.

On aika hämmästyttävää, että kaikki muut puolueet paitsi perussuomalaiset vastustavat kansan selvän enemmistön kantaa. Kanta on pakkoruotsi pois! Puolueet, jotka ovat RKP:n korruptoimia ja jotka äänestivät pakkoruotsin puolesta kokoomus, sdp, keskusta, vihreät, rkp, kristilliset ja vasemmistoliitto. RKP:llä on suuri valta, kun kaikki muut puolueet paitsi perussuomalaiset äänestivät pakkoruotsin säilymisen puolesta. Samalla nämä puolueet todistivat sen, että ne palvelevat RKP:tä ja ne eivät välitä Suomen kansan enemmistön kannasta yhtään mitään. Kyseiset puolueet ovat täysin vieraantuneet kansasta. Ruotsalaiset rikkaat säätiöt Suomessa, jotka eivät maksa veroja Suomeen rahoittavat muita puolueita. Vaalit lähestyvät ja ankarana protestina kaikille muille puolueille on tärkeää äänestää perussuomalaisia. Tämä todistaa myös sen, että Suomi ei ole demokraattinen maa. Pakkoruotsin yli 10 miljardin euron vuosittaiset kustannukset jäävät veronmaksajien maksettavaksi.

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1425613980190.html?pos=ksk-trm-uutk-ostu

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1425537074309.html?pos=ksk-trm-uutk-ostu

Kaikki muut puolueet paitsi perussuomalaiset siis kannattavat pakkoruotsia, pakolaisten ja maahanmuuton lisäämistä ja tukipakettien antamista kaikille maailman maille. Nämä kustannukset maksatetaan veronmaksajille jatkuvasti kiristyvässä verotuksessa ja jatkuvilla leikkauksilla. On erittäin tärkeää, että jokainen joka ei halua maksaa lisää veroja äänestää vaikka protestina perussuomalaisia, jotta saadaan muutosta ja perussuomalaiset suurimmaksi puolueeksi.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.