K/S-ryhmä huijasi hintojen alennuksilla asiakkaita.

Todellisuudessa hintojen alennukset olivat todella pieniä ja merkityksettömiä. Katso lista.

www.taloussanomat.fi/raha/2015/02/19/tama-kaikki-halpeni-katso-100-tuotteen-lista/20152194/139

Citymarketin kauppiailla menee hyvin moni tienaa yli miljoona euroa. Parhain tienaa 3.6 miljoonaa euroa. Citymarket kauppias kertoo ”Suomalaiset ovat tottuneet maksamaan paljon ruuasta ja se tarkoittaa isoja voittoja meille. Aivan kuin lampaat suomalaiset tulevat laumassa kauppoihin bonusten perässä ja maksavat rajua ylihintaa ruuasta. Suomalaiset ovat tottuneet hintojen jatkuvaan kasvuun, siksi hintoja on helppo säännöllisesti nostaa usein. Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan joka maksaa. Pahinta olisi, jos riittävän suuri määrä asiakkaista ostaisi kaiken Lidlistä tai siirtyisi Lidliin, koska se pakottaisi kaikki suomalaiset kaupat alentamaan hintojaan merkittävästi yli 50% nykyisestä. Euroopassa ei juurikaan ole bonusjärjestelmiä ja kilpailu on ankaraa, koska asiakkaat ovat tarkkoja hinnoista, eivätkä ala maksamaan ylihintaa. Kaikki on onneksi toisin Suomessa ja hintoja voidaan aina nostaa sännöllisesti, kertoo citymarketin kauppias.”

www.iltalehti.fi/verot/2011110114678936_vr.shtml

www.iltalehti.fi/verot/2013110117675355_vr.shtml

Miten bonuskortti huijaus toimii. Ihmisille luvataan bonuksia esim 1-5% ostoksista. Moni ei ymmärrä, että bonukset ovat jo hinnoissa ja kaikki maksaa 5%-10% enemmän. Lisäksi bonusjärjestelmän ylläpito maksaa noin miljardia euroa vuodessa per yksi järjestelmä eli tarkoittaa noin 10% lisää hintoihin. Koko bonusjärjestelmän takia hinnoissa on noin 15-20% lisää hintaa. Lidlissä ei ole tätä ongelmaa säästät heti rahaa vähintään 20%-84%.  www.lidl.fi/fi/index.htm Esimerkki bonuksien järjettömyydestä ostat 125 eurolla päivässä ja saat 5 euroa takaisin omaa rahaasi bonuksina. Ostat samat tuotteet lidlistä 100 eurolla ja säästät 25 euroa rahaa heti. Ostat samat tuotteet ulkomaisesta nettikaupasta ja maksat postikuluineen vain 60 euroa. Siinä voi miettiä miksi euroopassa on parhaimmillaan ruoka yli kymmenen kertaa halvempaa, kuin Suomessa.

Sähköyhtiöt pettyivät S-bonuksiin – “söivät katetta”

www.taloussanomat.fi/asuminen/2015/02/24/sahkoyhtiot-pettyivat-s-bonuksiin-soivat-katetta/20152409/310

+87%…+66%… katso, miten arkiruokien hinnat räjähtivät 10 vuodessa

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288697892492.html

Bonusjärjestelmistä hyötyvät eniten suurituloiset. Maksumiehinä ovat sinkut ja pienituloiset.

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288696433290.html

Elintarvikkeet Saksasta netistä 50% edullisemmin
suomimedia.wordpress.com/2015/02/02/ruokaa-ulkomailta-paljon-suomea-halvemmalla-30-50-70-90/
Samoin ulkomailta ostamisen vinkit.
suomimedia.wordpress.com/category/osta-ulkomailta-netista/

Lääkkeet voi ostaa kuka tahansa suomalainen eurooppalaisella reseptilla mistä tahansa EU maasta vaikka netin kautta. Tarvitsee vain hakea lääkäriltä kirjallisena eurooppalainen resepti ja lähettää se siihen paikkaan josta netistä tilaa. Englannissa lääkkeet ovat 10-30 kertaa Suomea halvemmat.
suomimedia.wordpress.com/2015/06/10/laakkeiden-tilaaminen-eusta-on-laillista-95-halvemmalla-kuin-suomessa/

Suomessa on maailman kallein ruoka ja maailman nopeiten kallistuva ruoka. Syy tähän on S ja K ketjujen duoboli eli monopoliasema. fi.wikipedia.org/wiki/Duopoli
Ainoa keino kaataa kyseinen monopoli on lopettaa S ja K ketjuista kaikki ostaminen ja siirtyä ostamaan kaikki ruuat lidlistä vähintään 20% halvemalla mutta jopa 84% iltalehti 30.01.2013 tutkimuksen mukaan.
www.lidl.fi/cps/rde/xchg/lidl_fi

Jopa 16 % nousua – ruuan hinta karkasi käsistä
www.taloussanomat.fi/kauppa/2013/04/05/jopa-16-nousua-ruuan-hinta-karkasi-kasista/20134980/12

AL: Ruuan hinta nousee Suomessa nopeammin kuin muissa euromaissa
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288554475788.html

Ruuan hinta nousee tänäkin vuonna, kirjoittaa Aamulehti
www.taloussanomat.fi/kauppa/2013/03/26/ruoka-kallistuu-selvasti-tana-vuonna/20134509/12

S ja K ketjut vakoilevat asiakkaitaan bonuskorttien avulla.

www.talouselama.fi/uutiset/yle+sryhma+tietaa+kantaasiakkaistaan+taman++kryhma+tietaa+paljon+enemman/a2173601

Ylen Kuningaskuluttaja-ohjelma otti selvää, millaisia tietoja kaupat keräävät kanta-asiakkaistaan. Keskolla on kanta-asiakkaistaan enemmän tietoa kuin S-ryhmällä. Kuningaskuluttajan toimittaja tilasi henkilötietolain mukaiset rekisteriotteet S- ja K-ketjujen rekistereistä. Rekistereihin tallentuvat kaikki ostokset, mitä hän on tehnyt S-etukorttia ja K-Plussa-korttia näyttämällä. Otteista selvisi, että Keskolla on kanta-asiakkaistaan enemmän tietoa kuin S-ryhmässä. K-Plus Oy:n toimittamassa rekisteriotteessa asiakas on luokiteltu esimerkiksi ruokailutavan mukaan. Asiakas voi olla itsestään huolehtiva terveyshakuinen, itsestään huolehtiva valistunut tai helppoutta arvostava.
www.talouselama.fi/uutiset/yle+sryhma+tietaa+kantaasiakkaistaan+taman++kryhma+tietaa+paljon+enemman/a2173601

K-Plussa-kortin säännöt muuttuvat: Näin tarkkaan 3,8 miljoonan suomalaisen ostokset rekisteröidään

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1424785980352.html?pos=ksk-trm-uutk-ostu

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

4 Comments

 1. Suomessa on kaikki helvetin ylikallista, maailman kovin verotus ja kalleimmat hinnat. Lähes kaikki hinnat nousevat jatkuvasti mutta palkat eivät nouse vaikka verotuskin kiristyy jatkuvasti.

 2. Kovia faktoja pahoinvointi Suomesta. ISO KIITOS kirjoitatte asiaa mistä puolueet ja valtamedia vaikenee ja salaa ja valehtelee kansalle. Suomella menee lujaa päin helvettiä ja pian romahtaa isosti!

 3. Suomi on helvetti monella kantasuomalaiselle. Rikkaat saa verohelpotuksia ja kiertää veroja veroparatiisien avulla. Työttömyys kasvaa jatkuvasti, leipäjonot kasvaa jatkuvasti, köyhien määrä kasvaa jatkuvasti, verotus kiristyy jatkuvasti, jatkuvasti leikataan. Kuka haluaa maksaa veroja tässä paskamaassa, jossa rikkaat ja mamut saa kaikki edut ja muut jää nuolemaan paskaa. Suomi EI OLE mikään hyvinvointivaltio suurimmalle osalle suomalaisista.

  Taulukossa on yhdeksän suurimman suomalaisyhtiön yritysverotiedot prosentteina konsernin tuloksesta:

  Fortum 11,3 %

  Sampo 5,1 %

  Kone 6,2 %

  Nokia 0,1 %

  Wärtsilä 18,6 %

  UPM-Kymmene 3,9 %

  Nokian renkaat 0,0 %

  Metso 0,0 %

  Stora Enso 2,8 %

  Kuvateksti:

  Ylijohtaja Lasse Arvelan mukaan hollantilaiset ovat mestareita kehittelemään innovaatioita, joilla suuryrityksiä houkutellaan maksamaan veronsa sinne.”

  jormaajaakkola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/117029-suuryritysten-veronkiertoa

 4. Kaikki toteutettu nimimerkki puhuu asiaa. Nimittäin taloustohtori Urmas Heikki kertoo nettivideoilla kirjastaan “raadolliset toverit ja vallan väärinkäyttäjät”. Lisäksi entinen verovirkailija Liisa Mariapori kertoo myös aiemmin sensuroidusta kirjastaan”verottaja tappolinjalla”. He tulevat kokemiensa tapahtumien perusteella johtopäätökseen, että Suomesta oli tarkoitus tehdä sosialististen oppien mukainen valtio koiviston johdolla.

  Mariapori voitti Suomen valtion EIT:ssä ja yksin hänen tiedossa on 500 tapausta, joissa verottaja kaatoi ja putsasi yrityksen laittomasti.

  Mariaporin mukaan Suomessa yrittäjä on lainsuojaton. Verottajan ei tarvitse noudattaa jääviyssäädöksiä, rikosilmoituksia verottajasta ei oteta vakavasti, yrittäjän näkökantaa ei huomioda verotarkastuskertomuksissa eikä verottajan toimintaa valvota.Hänen mukaansa näitä asioita on myös vältelty esittää julkisuudessa. Toisarvoiset asiat ovat olleet enemmäm julkisuudessa esillä sumuttamassa näitä yritysten sosialisointeja ja yksityisomistusta sorsivia päätöksiä.

Comments are closed.