Alkoholin tilaaminen ulkomailta on laillista ja ostajan ei tarvitse maksaa veroja.

Tarkasti kerrotut faktat lue www.reittausblogi.info/2014/09/vapauden-manifesti-alkoholin.html

www.reittausblogi.info/p/oluiden-tilaaminen-netista.html

www.reittausblogi.info/2014/03/47-raja-stoppi-talle-uskomattomalle.html

Hyödynnä EU:ta ja kierrä verot laillisesti ja säästä jopa 90%

Hyödynnä EU:ta ja kierrä verot laillisesti ja säästä jopa 90%

Mikäli Suomen hallitus yrittää laittomasti estää alkoholin tilaamisen ulkomailta jollain kiellolla. Etämyynnin kielto on EU:n lain mukaan selkeästi laiton ja sitä ei voida tehdä laillisesti. Tee Suomen valtiosta kantelu heti EU:hun. ec.europa.eu/assets/sg/report-a-breach/complaints_fi/

Verottajan arvion mukaan EU-maissa toimii noin 2 miljoonaa alkoholin nettikauppaa, jotka lähettävät alkoholia ulkomaisille asiakkaille. Niistä yli miljoona on myynyt alkoholia säännöllisesti myös suomalaisille.

Mikäli tulli takavarikoi toisesta EU maasta netinkautta tilatut alkoholit on se laitonta. Alempana EU direktiivi kohdassa on selitetty asia tarkemmin.

Tullin suosituksmäärät alkoholin matkustaja ja nettitilauksissa on lain vastainen. Mitään rajoja ei ole lain mukaan. www.iltalehti.fi/uutiset/2015070119964940_uu.shtml

Copypastea tai ei, missä vaiheessa noita valmisteveropäätöksiä on alettu jakaa kaavamaisesti tuota suositusmäärää rajana käyttäen? Tuossa ilmeisesti kyse matkustajatuonnista, eikä tilaamisesta mutta sopinee tulliperseilyn.

Tuolla ohjetasollahan kun ei edelleenkään ole mitään suoraa lainvoimaa, muuten kuin sen todistustaakan määräytymisen osalta. Omaan käyttöön saa tuoda enemmänkin, ja ei-omaan käyttöön tuonti on verollista vaikka toisi yhden litran.

KHO:sta on olemassa ennakkopäätös jo kymmenen vuoden takaa, jossa uskottava omaan käyttöön tuotu määrä oli moninkertainen tuohon ohjetasoon nähden, eli eikö tällaisia copypaste-“päätöksiä” voi ja pidä haastaa oikeudessa, potentiaalisesti hyvällä menestyksellä? Olettaen tietysti, että oikeasti on tuotu omaan käyttöön, eikä jo aiemmin myönnetty jotain muuta.

KHO päätös alla jonka mukaan kaikki saavat tuoda niin paljon, kuin haluavat alkoholia Suomeen. Mitään rajoituksia ei ole. Jos tulli väittää muuta näyttäkää päätös ja kieltäytykää maksamasta. Jos tulli ei vieläkään usko viekää tulli oikeuteen voitto on 100% varma.

www.kho.fi/fi/index/ajankohtaista/tiedotteet/2005/06/khopysyttins.ylisuurenviinalastinverotuspaatoksen.html

Vai onko siirrytty kyynisyydessä jo sille tasolle, että luotetaan siihen, että ihmiset eivät ymmärrä ettei mitään absoluuttista rajaa ole, eivät uskalla valittaa, kokeillaan kepillä jäätä jos joku lankeaisi ihan suoraan kusetukseen, tyyliin gourmondon pakettien aukominen ja sisään laitetut valelaskut.

Elintarvikkeet ulkomailta paljon Suomea halvemmalla -50%-70%-90%

Elintarvikkeet ulkomailta paljon Suomea halvemmalla -50%-70%-90%

Lääkkeiden tilaaminen EU:sta on laillista 300% halvemmalla, kuin Suomessa

Lääkkeiden tilaaminen EU:sta on laillista 10-30 kertaa halvemmalla, kuin Suomessa

Alla olevista linkeistä voi tilata laillisesti alkoholia ulkomaisista nettikaupoista. Nettikaupat hoitavat verot, koska kaikki netistä tehtävistä tilauksista tapahtuu etämyyntinä, jolloin velvollisuus valmisteverojen maksuun on myyjällä. Alkoholin tilaaminen netistä on laillista toimintaa ja etämyynnissä vastuu veroista on verkkokaupalla. Näin siis on Suomen laissa yksiselitteisesti todettu. Mikäli tulli rupeaa hankalaksi ja juomat jäävät tulliin kannattaa aina muistaa mainita tullille kaksi asiaa laki ja direktiivi. 1. Etämyynnissä vastuu veroista on aina verkkokaupalla. 2. Jos on kyse yhdestä EU-maasta toiseen tapahtuvasta etämyynnistä, on myyjän tai hänen asiamiehensä maksettava valmistevero siinä EU-maassa, jonne tavarat on määrä lähettää. Mikäli tulli ei anna juomia kannattaa juomat jättää aina tulliin. Jos haluaa pistää tullin koville voi tullin päätöksistä aina valittaa ja viedä tarvittaessa EU-tuomioistuimeen. Alla tarkemmin laista.

EU direktiivi

Jos on kyse yhdestä EU-maasta toiseen tapahtuvasta etämyynnistä, on myyjän tai hänen asiamiehensä maksettava valmistevero siinä EU-maassa, jonne tavarat on määrä lähettää. europa.eu/legislation_summaries/taxation/fi0003_fi.htm

Etämyynti

Etämyynnissä verovelvollinen on etämyyjä. Etämyynnillä tarkoitetaan myyntiä, jossa yksityishenkilö on ostanut toisesta jäsenvaltiosta kulutukseen luovutettuja valmisteveron alaisia tuotteita, jotka etämyyjä tai joku tämän puolesta suoraan tai välillisesti lähettää tai kuljettaa Suomeen. Kuljetus katsotaan myyjän järjestämäksi esimerkiksi silloin, kun myyjä ohjaa Internet-sivuillaan tilauksen yhteydessä asiakkaita käyttämään tiettyjä kuljetusliikkeitä tai jotenkin muuten osallistuu kuljetusta koskeviin järjestelyihin. www.ostaulkomailta.com/blog/tullin-avaama/ Mikäli asiasta haluaa lukea tarkemmin tässä linkki www.ostaulkomailta.com/blog/tullin-parahdus-2/

Alkoholijuomien ostaminen internetin kautta on laillista, tämä perustuu EU-tuomioistuimessa annettuun päätökseen C-179/04 (Ns.Rosengren tapaus) jonka mukaan alkoholin etämyynti on sallittua eikä sitä voida estää olemassa olevan EU perussopimuksen 34 artiklan (SEUT 34) mukaisen tavaroiden vapaan liikkuvuuden edellytysten takia.

Tullissa tiedetään hyvin ettei kuluttajalle voi etämyynnissä syntyä verovelvollisuutta arvonlisäveron tai valmisteveron suhteen, eikä lähetyksiä myöskään voida takavarikoida verotuspäätöstä varten koska se haittaisi yhteisöalueen vapaata liikkuvuutta. Asiasta on olemassa myös yhteisöalueen tuomioistuimen päätös (rosengren vs. ruotsi) joka velvoittaa jäsenvaltioita YLEISESTI. Näin ollen omavaltaisuuksista seuraa syyte törkeästä virkavellosuuden rikkomisesta.

Tulli saattaa avata lähetyksen ja laittaa mukaan kirjeen alla kuva. Netissä on on aina kyse etämyynnistä siksi ostajan ei tarvitse ilmoittaa, eikä maksaa yhtään mitään. Etämyynti ja verovelvollinen on etämyyjä. Alla kuva esimerkki tullin kirjeistä. Tekstin muoto on sellainen, jossa pelotellaan ostajia maksamaan tai ilmoittamaan asiasta tullille. Mitään ilmoitusta EI TARVITSE TEHDÄ, eikä mitään veroja tarvitse ostajan maksaa, kun ostetaan alkoholia muista EU maista netin kautta. Paperin voi nakata roskiin tai pyyhkiä sillä takapuolta. Mitään muuta merkitystä sillä ei ole. Jos tulli sattuu soittamaan ja kysymään asiasta vastauksena kannattaa antaa, että kyseessä on etämyynti, jolloin tulli jättää sinut rauhaan.

Hintavertailua Harboe Classic 4,6% 24×0,33l ds 8.95EUR netistä tilattuna. Jos kyseistä olutta myytäisiin Suomessa kaupassa 24×0,33l olisi hinta 25-29€. Alkoholin hinta on noin 3 kertaa halvempaa muissa maissa, kuin Suomessa. Siksi suurin osa ihmisistä hakee alkoholin Virosta tai tilaa netistä. www.viinikauppa.com/catalog/product_info.php?cPath=317_355&products_id=4265

Harboe Gold 5,9% 24×0,33l ds.8.95EUR netistä tilattuna. Suomessa kyseistä olutta saisi ostaa vain alkosta ja hinta 24×0,33l 35€. www.viinikauppa.com/catalog/product_info.php?cPath=317_355&products_id=4031 Alle 10 euron 24×0.33l oluet www.viinikauppa.com/catalog/tanska-c-317_355.html

Ulkomaalaiset nettikaupat, jotka myyvät laillisesti alkoholia Suomeen ja hoitavat verot. Sinun tarvitsee vain tilata ja nauttia, eikä tarvitse huolehtia kuka maksaa verot. Googlella löytää useita kymmeniä tuhansia alkoholia eu:sta Suomeen myyviä nettikauppoja. Alla lista muutamista.

www.ebay.co.uk/

www.amazon.co.uk/

www.ebay.de/

www.amazon.de/

alcoexpress.eu/

www.viinikauppa.com/catalog/

www.viinakauppa.eu/

www.viinahuuto.com/

mydrink.ee/

www.htfw.com/

www.thewhiskyexchange.com

Alla nimimerkki Henri oulusta lähetti mulle viestiä. Hän tilasi vuoden oluet netistä kotiinsa ja www.viinikauppa.com/  Henri suosittelee ostamaan suoraan oluet lavatarjouksista 99x 24×0,33l tai 108x 24×0,33l. Hinnat 800-900€, kun 99x24x0,33l maksaa Suomessa 2800€ ja yli 3000€ 108x 24×0,33l. Säästät siis noin 2000€ www.viinikauppa.com/catalog/lavatarjoukset-c-328.html Klikkaa Henrin vuoden oluet kuvaa suuremmaksi

Alla oleviin linkkeihin vaihda kieli englanniksi sivujen oikeassa yläkulmassa olevasta lipusta tai tekstistä tai käytä translate.google.com/  ja käännä sivut Suomeksi. www.ebay.de/

www.amazon.de/

www.gourmondo.de

www.lebensmittel.de

www.weinfinger.de

www.vinexus.de (Huom! edulliset toimitukset)

www.superiore.de

www.ewine.eu

www.wein-bastion.de

www.karl-kerler.de

www.americanfood4u.de/

www.bierstars.de

Googlella löytää EU:n alueelta useita kymmeniä tuhansia nettikauppoja, jotka myyvät alkoholia Suomeen. Uusia nettikauppoja tulee yli 100 per päivä, joten www.google.fi

Tulli yrittää huhujen mukaan estää laittomasti lainvastaisesti alkoholin tilaamista netistä. Rikkomalla lähetyksiä, varastamalla lähetyksiä = hukkaavat, pysäyttämällä ne ja palauttamalla ne eri tekosyiden varjolla. Suosittelemme tilaamaan alkoholin tölkeissä tai muovipulloissa ja välttämään lasipulloja. Lue mvlehti.net/2015/03/30/sabotoiko-suomen-tulli-alkoholilahetyksia/

Laadukkaita viinejä www.its-langefeld.com/index_fi.html

Useiden ihmisten ilmoituksen mukaan tulli on kuulemma valitettavasti laittomasti eli EU ja Suomen lakia rikkoen, joiltakin tilaajilta lainvastaisesti ottanut alkoholijuomat talteen. Tämä on tosin harvinaista ja alle 10% EU netin kautta tilatusta alkoholista jää tullin laittomien toimien takia tulliin. Jos tulli toimii näin alla ohjeet miten tehdään asialliset valitukset ja kantelut tullin laittomasta toiminnasta.

“Tullin toimien lainvastaisuuden toteaminen, ja etämyynnin jatkuminen jälleen Suomeen; miten tapahtuu lain mukaan. Moi kaikille. Olen juristina seurannut asiaa, ja alla infoa. Älkää alistuko tullin toimiin; Viranomaisen suorittamat toimet eivät tarkoita sitä, että ne olisivat automaattisesti lainmukaisia; toimet jatkuvat niin kauan kunnes ne todetaan laittomiksi; Suomessa ja EU:ssa on lainvalvontaviranomaiset sitä varten, että ne valvovat viranomaisten (kuten tullin) toimien lainmukaisuutta; tehkää kantelu johonkin seuraavista alla mainituista valvontainstansseista; kantelun tekeminen ei maksa mitään ja kantelu on helposti tehtävissä lyhyesti esim. sähköpostitse eikä siitä seuraa itselle mitään haittaa, vaan lainvalvontaviranomainen selvittää asian virkansa puolesta itsenäisesti; kun lainvalvontaviranomainen toteaa, että tulli ei voi rajoittaa tavaran vapaata liikkuvuutta EU-alueella nyt tapahtuneella tavalla, niin tulli ei voi sitten jatkossa enää jatkaa alkoholin nettikaupan rajoittamista, kun asiasta on annettu lainvalvontaviranomaisen päätös.

Lainvalvontaviranomaiset: Suomen eduskunnan oikeusasiamies; oikeusasiamies@eduskunta.fi (www.oikeusasiamies.fi/Resource.phx/eoa/index.htx) Valtioneuvoston oikeuskansleri; kirjaamo@okv.fi (www.oikeuskansleri.fi/fi/) Euroopan unionin oikeusasiamies; linkissä kantelulomake taikka sähköinen kantelulinkki; secure.ombudsman.europa.eu/atyourservice/secured/complaintform.faces Kanteluun voi kirjoittaa vain lyhyesti ydinasian, ja lainvalvontaviranomainen selvittää asian sitten perusteellisesti itse (toki parempi aina, jos jaksaa kirjoittaa perusteellisemmin, ja laittaa todisteeksi esim. linkit yleisessä tiedossa oleviin seikkoihin, kuten keskustelufoorumeille, joissa otteita ulkomaisten nettikauppojen sähköposti vastauksista, että juuri tullin toimien vuoksi ovat lopettaneet toimitukset Suomeen).

Lyhyt esimerkkiteksti kanteluksi: ”Kantelu. Tullin toimenpiteiden johdosta EU:n alueella toimivien alkoholin etämyyjien tavaran toimitukset Suomeen ovat estyneet. On yleisesti tiedossa ja etämyyjien itsensäkin myöntämä faktatieto, että Suomen tulli on aloittanut toimenpiteet, jotka ovat helmi-maaliskuussa 2015 johtaneet siihen, että lukuisat EU-alueella toimivat alkoholin etämyyjät ovat lopettaneet tavaran toimitukset Suomeen. Pyydämme tutkimaan 1) onko tullin toimet lainvastaisesti rajoittaneet tavaran vapaata liikkuvuutta EU-alueella, 2) onko tullin toimet lainvastaisia, 3) onko tulli ylittänyt toimivaltansa toimenpiteissään, 4) onko asiassa tapahtunut muuta lainvastaista, 5) onko alkoholin etämyynti nettikaupan välityksellä muista EU-maista Suomeen sallittua, siten ettei sitä voida rajoittaa. Todisteet: Keskustelupalstaotteita, joissa tietoa ja mm. otteita EU-alueella sijaitsevien nettikauppojen sähköpostivastauksista, joista käy ilmi, että nämäkin etämyyjät ovat lopettaneet tavaran toimitukset Suomeen tullin toimenpiteiden johdosta: viewtopic.php?f=57&t=54&start=120 ylilauta.org/satunnainen/35363389 www.facebook.com/inhoanalkoa?fref=nf (kohdassa 27 tammikuuta/toinen 27 tammikuuta -kohta ylhäältä päin lukien) murobbs.muropaketti.com/threads/import-juomat-ex-coca-cola-cherry-thread.652297/page-242 blog/lieferello-de-toimitusongelmat/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

14 Comments

 1. Kiitos teille meidän varastosta netin kautta on myyty yli 35 miljoona litraa alkoholia Suomeen puolessa vuodessa. Toivottavasti kaikki suomalaiset pistävät nyt kaikki nämä linkit nettiin. Veroista ei tarvitse huolehtia ostajien kaikki myyjät maksavat veronsa aina. Eli pistäkää linkit jakoon ja mitä enemmän tilaatte kerralla sitä isommat alennukset saatte. Ei muuta kuin isoja tilauksia vetämään nyt lähtee hullun halvalla!!!

  1. Te väitätte, että ostajan ei tarvitse huolehtia veroista, mutta teidän omilla nettisivuilla sanotaan, että ostajan pitää huolehtia itse veroista ja 2-4 päivää ennen pitää ilmoittaa tullille. Eli siis jos teiltä tilaa, niin pitäisi ilmoittaa Tullille ja jos ei ilmoita vahingossa, niin voi saada syytteet lievästä veropetoksesta kiinni jäädessä. Vai miten teillä nykyään menee tämä asia? Ettekö ole jaksaneet päivittää nettisivujanne?

   1. Tullissa tiedetään hyvin ettei kuluttajalle voi netissä EU:n alueella syntyä verovelvollisuutta arvonlisäveron tai valmisteveron suhteen, eikä lähetyksiä myöskään voida takavarikoida verotuspäätöstä varten koska se haittaisi yhteisöalueen vapaata liikkuvuutta. Asiasta on olemassa myös yhteisöalueen tuomioistuimen päätös (rosengren vs. ruotsi) joka velvoittaa jäsenvaltioita YLEISESTI. Kaikki netissä tapahtuva myynti on etämyyntiä riippumatta siitä miten tavarat toimitetaan. Tullille ei tarvitse koskaan ilmoittaa mitään ja mitään seuraamuksia ei tule. Nuo veropetos jutut on aika lailla tullin omaa peloittelu kampanjaa. Tämäkin asia on käsitelty varmaan yli tuhat kertaa. Veroista kannattaa huolehtia vain siinä tapauksessa itse, jos tilaamasi alkoholi juomat menevät myyntiin, eikä omaan käyttöön. Silloin kuluttaja on verovastuussa itse. Sitä tuo teksti tarkoittaa nettisivuilla. Niin kauan kun tilaatte netistä omaan käyttöön niin mitään ei tarvitse tullille ilmoitttaa, eikä mitään veroja maksaa. Kaikki myyjät maksavat veroja.

 2. Yli 50 miljoona litraa alkoholia toimitettu Suomeen. Raja ylittyi nopeammin, kuin moni uskoi. Kiitos kaikille asiakkaille. Tullin ahdistelujen takia paketit tulevat tästä lähtien eri lähettäjä yritysten nimellä, vaikka lähetykset tulevat samasta paikasta. Meillä on valmiina kaikki euroopan yritysten nimet ja osoitteet, jotka tulevat satunaisesti kaikkiin meiltä lähteviin paketteihin lähettäjänä. Jos tulli yrittää, estää alkoholin tulemista Suomeen, joutuu tulli avaamaan, jokaisen EU:sta tulevan lähetyksen, mikä on mahdotonta. Moni muukin yritys toimii samalla lailla lähettäjäksi tulee random yritys tietoineen. Eli ei muuta, kuin tilauksia vetämään nyt hurjat alennukset päällä ei postikuluja ja -20% pois hinnasta yli 100 euron tilauksista.

 3. Pistäkää someen jakoon yllä olevaa linkkiä tai suoraan www.viinikauppa.com/catalog/
  Tarkoitus olisi saada yli 100 miljoonaa litraa alkoholia vuodessa myytyä Suomeen. Ensi vuonna 200 miljoonaa litraa ja sitä seuraavana 300 miljoonaa litraa.

  1. Ei vaikuta mitenkään uudet momentit valmisteverotuksen, veronvastuuseen ja veron maksuun. Ostajan ei koskaan tarvitse maksaa veroja netistä tilatusta alkoholista.

 4. Aivan järkyttävää miten kehtaatte paljastaa ihmisille miten ostaa alkoholia netistä laillisesti. Myös tullin laittomuuksien paljastaminen on kiellettyä. Jotenkin nämä paljastukset pitää saada estettyä tai sensuroitua. Ei ole oikein, että ihmiset ostavat alkoholia netistä kolme kertaa halvemmalla.

  – Minna tullivirkailija

 5. Tilasin laatikkoviinejä, joista kuljetuksessa hajosi yksi ylimmistä. Se oli valunut alla olevien 23 laatikon päälle, joiden kaikki pakkaukset rikkoutuivat sen seurauksena.
  Viinikauppa.com tarjoaa korvausta ainoastaan täysin rikkoutuneesta laatikosta. Vastaavat näin: “Kuljetusyritys ei korvaa kuin hajonneet tuotteet, ei juomakelpoisia tuotteita. Emme ikävä kyllä voi vaikuttaa heidän korvausmenettelyynsä.”
  Kuitenkin heidän sivullaan lukee: Viinikauppa.com maksaa täyden hyvityksen mahdollisesti viallisista tuotteista”
  Myöskään eivät julkaise asiakaspalautetta, jossa on jotain huomautettavaa, ainoastaan tilaajien positiivisia kokemuksia.
  Epärehellistä toimintaa!
  Viinikauppa.com, vastatkaa mielellään molempiin yllämainittuihin kohtiin, kiitos!

 6. Alkoholia saa ostaa ihan laillisesti netistä… 🙂 esim netpris.dk, olen tilannu halpaa viiniä ja alkoholia ja aina toimitettu nopeasti ja hyvin pakattuna.

Comments are closed.