Suomen valtionvelka ylitti 130 miljardin rajan

Tästä saat kiittää Kokoomusta 130,193,188,388€ www.nationaldebtclocks.org/debtclock/finland

Luonnollisesti tuo tarkoittaa, että 1. Verot kiristyvät jatkuvasti joka vuosi. 2. Valtio leikkaa kuntien valtionapuja, mikä tarkoittaa sitä, että kunnat nostavat kunnallisveroja ja kiinteistöveroja joka vuosi.  Eli niin tai näin verot kiristyvät aina, kaikki kallistuu ja hinnat nousevat jatkuvasti. Mutta palkat eivät nouse vaan EK haluaa palkka-alen ja jäädyttää palkat. Jos suostut palkkojen jäädytykseen suostut palkka-aleen, koska kaikki hinnat nousevat ja verot kiristyvät jatkuvasti.

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1420939350241.html?pos=ksk-trm-uutk-ostu

10806244_10202687374255694_2868197186366070244_n

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

6 Comments

 1. Karut faktat ja luvut todistavat Kokoomusjohtoisen hallituksen täydellisestä epäonnistumisesta.

 2. Palkankorotuksissa ollaan vuosia noudatettu lähes nollalinjaa. Mitä siitä on seurannut? Kulutus on romahtanut. Hyötyjiä vain omistajat. Onko se kansan etu? Kenen etuja kokoomus ajaa? Suomalaistenko? En usko.

 3. Olen erittäin varakas yrittäjä. Musta on selvää, että rikkaat ovat parempia ja korkeampiarvoisia ihmisinä kuin pk-tuloiset. Jotta mun yritys tuottaa maksimaalista voittoa mulle. On tärkeää saada se voitto jostain ja sen saa työntekijöiltä eli orjilta, jotka tekee kovasti töitä pienellä palkalla jotta minä rikastun. Tärkeintä on, että työntekijöiden palkkoja voi laskea mitä enemmän sen enemmän voittoa tulee. Lisäksi työaikoja tulee pidentää ja palkkojen laskun kanssa. Paras tilanne olisi jos yhteiskunta maksaisi kaikki työntekijöiden kulut niin sillä maksimoitaisiin parhaat voitot. Onneksi nyt ollaan ajamassa mallia osallistuva sosiaaliturva, jossa ihmisten on pakko tehdä töitä ilmaiseksi.

  PK-tuloinen = pienituloinen ja keskituloinen.

  Pk-tuloiset = orjat painaa pitkää päivää keskinkertaisella tai pienellä palkalla jotta yritykset rikastuu ja niiden omistajat.

  Rikkaiden verotus on järkyttävän korkea Suomessa. Onneksi siihenkin on tulossa muutos työnverotuksen keventämisen muodossa. Toki ne korvataan jatkuvasti kasvavilla tasaveroilla, jolloin saadaan pk-tuloiset maksamaan paljon enemmän. Näiden asioiden takia Kokoomus on paras puolue meille rikkaille, joiden etuja Kokoomus ja EK ajavat aktiivisesti aina.

 4. pk-tuloisten elämän tehtävä on jatkuvasti rikastuttaa pientä rikasta eliittiä, joka rikastuu jatkuvasti. Samaa tapahtuu koko maailmassa myös Suomessa. Rikkaat omistavat koko maailman kohta ja luonnollisesti rikkaat ihmiset ja yritykset omistavat puolueet, joiden avulla hallitaan massoja. PK-tuloisia verotetaan tasaveroilla Suomessa vuonna 2015 enemmän kuin koskaan aikaisemmin koko Suomen historiassa.

  “10% rikkaasta Suomen eliitistä omistaa 90% Suomen varallisuudesta. 90% suomalaisista omistaa vain 10% suomen varallisuudesta. Rikkaat rikastuu ja kaikki muut köyhtyvät jatkuvasti”

  “Sveitsiläisen Credit Suisse –pankin tutkimuksen mukaan rikkain 1 % maailman kansalaisista omistaa 48 % maailman varallisuudesta. Vastaavasti puolet ihmiskunnasta omistaa vain 1 % maailman vaurauksista.”

 5. Miten pieni – ja keskituloisille saadaan “myytyä” idea äänestää sellaisia puolueita, jotka heikentävät pk-tuloisten asemaa jatkuvasti. Valhe perustuu illuusioon, että jokainen töitä kovasti tekevä voi rikastua. Todellisuudessa alle 3% rikastuu kovasti töitä tekemällä. Sama illuusio on lotossa vain lottoamalla voit voittaa on sanonta. Miljoonat suomalaiset lottoavat ja yrittävät päävoittoa. Kuitenkin matemaattisesti laskettuna ja realistisesti loton päävoiton voittaminen on lähes mahdotonta. Lotto on ollut Suomessa 1970 luvulta alkaen wikipedian mukaan. Päävoittoja on yli 2000 kierroksesta vain alle 80 kpl. Koko loton historiassa päävoittajia on ollut alle 80. Miljoonista ihmisistä.

  Pk-tuloinen ei voi koskaan rikastua Suomessa, koska sen estää. Verotus erityisesti jatkuvasti kasvavat tasaverot ja kaikki kallistuu jatkuvasti = hinnat nousevat.

  Rikkaus periytyy siten, että rikkaat vanhemmat jättävät valtavan perinnön ja jos perilliset on opetettu kunnolla. He osaavat sijoittaa rahat tuottamaan voittoa tai pystyvät elämään rahoilla loppuelämänsä ajan. Rikkailla on veroparatiisien ja paaomatulojen kautta mahdollisuus kiertää veroja. Kun rahat kierrättää veroparatiisien kautta 0% veroilla on tuotto ja voitto valtava. Siihen ei pk-tuloiset pysty.

 6. Kokoomus voittaa aina realistinen vaaliteema ja tavoitteet muista äänestää ja saat nämä asiat 100% varmasti takuulla.
  – Verot ylös
  – Työttömyys ylös
  – Kaikki hinnat ylös
  – Arvonlisäveron nosto 50%
  – Leikkaukset eläkeläisiltä, sairailta, opiskelijoilta, lapsiperheiltä, työttömiltä
  – Lisää veroja pieni – ja keskituloisille tasaveroina = kaikki kallistuu jatkuvasti loputtomasti.
  – Verohelpotuksia kaikille yli 10 000€ /kk tienaaville
  – 1.8 miljoonaa maahanmuttajaa lisää Suomeen helpottomaan työvoimapulaa
  – Lisää etuuksia ja tukia pakolaisille ja maahanmuuttajille
  – Kaikkien sosiaalietuuksien lopettaminen kantasuomalaisilta. Esim. opintotuki, asumistuki, työttömyyskorvaus, sosiaalituki, kansaneläke.
  – Opiskelu maksulliseksi kaikille 5000€ / vuosimaksua vastaan
  – Terveydenhuolto maksulliseksi kaikille 10000€ vuosimaksua vastaan
  – Kaikki ilmaiset ja julkiset palvelut lopetetaan ja muutetaan yksityiseksi ja maksulliseksi.
  – Mikäli jollain ei ole varaa maksaa se jätetään kylmästi yhteiskunnan ulkopuolella. Kuolkoon nälkään tai muuhun kukaan ei auta.

Comments are closed.