Vuoden paras kertomus palkinto on ja menee…

”Batlo on asunut miehensä kanssa Suomessa 2000-luvulla. Hän saapui maahanmuuttajana. Batlo on seurannut, mitä maahanmuutto/pakolaisyhteisössä tapahtuu.
– Suomalaiset ovat tyhmiä lampaita, orjakansaa, jotka hyväksyvät mitä vain. Osa maahanmuuttajista ja pakolaisista raiskaa naisenne ja vie rahanne käyttämällä väärin sosiaalijärjestelmäänne. He myös tekevät rikoksia ja ryöstävät ihmisiä ja ajoneuvoja. Miten voitte olla niin tyhmiä lampaita, että ette tee mitään asioille. En voi arvostaa sellaisia ihmisiä. Kertoo Batlo ja sylkee maahan ja jatkaa. Näin vähän arvostan lampaita, jotka eivät pidä oman maan kansalaistensa puoliaan ja sylkee maahan uudelleen. Annatte liian paljon liian helposti. Se tulkitaan heikkoudeksi ja sitä käytetään häikelemättömästi hyväkseen. En voi ymmärtää miksi maahanmuttajia ja pakolaisia ei kohdella tasavertaisesti suomalaisten kanssa. Samat lait ja edut kaikille. Teidän poliisinne pelkää rasismi syytteitä, eikä uskalla puuttua ulkomaisiin rikollisten toimiin. Se on suuri häpeä. Teidän hallitus on tyhmiä täynnä. Miksi äänestätte tyhmiä ihmisiä päättämään asioistanne. Miksi annatte maanne pois muille. Miksi yksinäinen suomalainen saa tukia vain 400-680 euroa kuussa, kun yksinäiset ulkomaalaiset/pakolaiset saavat tukia 1000-2000 euroa kuussa. Ulkomaalaiset/pakolaiset saavat myös paljon muita etuja mitä suomalaiset eivät saa. Ihmettelee Batlo. Se on väärin. Missään muussa maassa omia kansalaisia ei kohdella yhtä huonosti, kuin teidän maassa. Missään muualla ulkomaalaiset/pakolaiset eivät saa yhtä paljon etuja ilmaiseksi, kuin teidän maassanne. Teillä sanotaan olevan demokratia, mutta en ymmärrä miksi lait ja etuudet eivät ole samat kaikille. Te itse olette syyllisiä, koska äänestätte hyvin tyhmiä ihmisiä päättämään asioistanne. Siksi te kärsitte omasta tyhmyydestänne. Kertoo Batlo.”

suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/somali-mohamed-a-kertoo-miten-sossua-huijataan/

Totuus kuullaan rehellisen, suorapuheisen ja rohkean maahanmuuttajan suusta.

Alla oleva palkinto menee suomalaiselle nimimerkki Arto L

“En hylkäisi keskustelua mamuilusta eduskuntavaalien yhteydessä. Se on kuitenkin mitä ominta eduskunnan toimivaltaan kuuluvaa aluetta, ja koskee nimenoman Suomen asiaa.
Siitä olisi myös syytä alkaa puhumaan avoimemmin. Perehdyin tuon Pediga liikkeen vuoksi Suomen ulkomaalaisten rikostilastoihin ja tosiasiallinen tilanne suomessa on paljon pahempi kuin oletin.

Esim. Helsingin raiskauksista 35-40% on ulkomaalaisten tekemiä. Ryöstöistä 30-35%, väkivaltarikoksista 25%. Vain alkoholirikoksissa ulkomaalaistaustausten osuus oli väestöosuutta pienempi. Jopa 25% vastaanottokeskusten tulijoista syyllistyi rikoksiin odotusaikanaan tai omasi rikollisen taustan.

Poliisin tekemistä karkotus esityksistä maahanmuuttoviraston ja oikeuden käsittelyn jälkeen karkotetaan käytännössä vain 15%. (Vakavat rikokset)

Tilastot ovat siksi vakavia että asiasta tulisi keskustella. Ongelman kuoliaaksi
vaikeneminen vie pohjan hallintomme uskottavuudelta.”

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

 1. Kokoomus voittaa aina realistinen vaaliteema ja tavoitteet muista äänestää ja saat nämä asiat 100% varmasti takuulla.
  – Verot ylös
  – Työttömyys ylös
  – Kaikki hinnat ylös
  – Arvonlisäveron nosto 50%
  – Leikkaukset eläkeläisiltä, sairailta, opiskelijoilta, lapsiperheiltä, työttömiltä
  – Lisää veroja pieni – ja keskituloisille tasaveroina = kaikki kallistuu jatkuvasti loputtomasti.
  – Verohelpotuksia kaikille yli 10 000€ /kk tienaaville
  – 1.8 miljoonaa maahanmuttajaa lisää Suomeen helpottomaan työvoimapulaa
  – Lisää etuuksia ja tukia pakolaisille ja maahanmuuttajille
  – Kaikkien sosiaalietuuksien lopettaminen kantasuomalaisilta. Esim. opintotuki, asumistuki, työttömyyskorvaus, sosiaalituki, kansaneläke.
  – Opiskelu maksulliseksi kaikille 5000€ / vuosimaksua vastaan
  – Terveydenhuolto maksulliseksi kaikille 10000€ vuosimaksua vastaan
  – Kaikki ilmaiset ja julkiset palvelut lopetetaan ja muutetaan yksityiseksi ja maksulliseksi.
  – Mikäli jollain ei ole varaa maksaa se jätetään kylmästi yhteiskunnan ulkopuolella. Kuolkoon nälkään tai muuhun kukaan ei auta.

Comments are closed.