Suomi Oy konkurssikypsä

“Suomi on ollut vuodeta 1994 lähtien yritys ja me olemme konkurssin partaalla. Myönnän eläneeni pitkään harhakuvitelmassa, oletettuani Suomen olevan valtio, ja että kansantaloutta yritettäisiin hoitaa makrotalouden periaattein, vaikka välineitä siihen ei ole. Sekin olisi kyllin paha juttu.

Suomi Oy katsoo luottavaisena menneisyyteen

Suomi onkin ollut jo vuodesta 1994 yritys, mistä johtuen tunnuslukuja ja suorituskykyä on tarkasteltava aivan eri pohjalta. Jos kyseessä olisi valtio, luvut olisivat huolestuttavia, mutta kun kyseessä onkin yritys, ne ovat aivan helvetin huonot.

Tulokset ovat katastrofaalisia

Ei vain huonon, vaan kokonaan puuttuvan johdon vuoksi tuotannollinen omavaraisuus on romahtanut 20 vuodessa ja koko tuotanto- ja yhteiskuntarakenne on pahoin vinoutunut. Olemme keskittyneet bulkkiin ja välituotteisiin, mikä kuluttaa hillittömästi energiaa suhteessa ”liikevaihtoon”. Kykenemme tuottamaan omasta kulutuksestamme enää noin 7-8 %, kun ennen EU-jäsenyyttä puhuttiin vielä tasosta 35-40 %.

90 % ongelmista on itse aiheutettuja

Oy Suomi Ab:n strategiat eivät siis ole perustuneet juurikaan markkinarealiteetteihin, vaan pelkkään suuruuden ekonomian ideologiseen ihannointiin ja vanhentuneisiin rakenteisiin. Haaskaamme resursseja, energiaa ja tuhoamme ihmisten fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin harhanäkyyn, joka pakottaa meidät myymään jopa parhaat yritykset ja arvokkaimmat resurssimme pilkkahintaan.”

lähde: www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=12595

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

 1. Kokoomus voittaa aina realistinen vaaliteema ja tavoitteet muista äänestää ja saat nämä asiat 100% varmasti takuulla.
  – Verot ylös
  – Työttömyys ylös
  – Kaikki hinnat ylös
  – Arvonlisäveron nosto 50%
  – Leikkaukset eläkeläisiltä, sairailta, opiskelijoilta, lapsiperheiltä, työttömiltä
  – Lisää veroja pieni – ja keskituloisille tasaveroina = kaikki kallistuu jatkuvasti loputtomasti.
  – Verohelpotuksia kaikille yli 10 000€ /kk tienaaville
  – 1.8 miljoonaa maahanmuttajaa lisää Suomeen helpottomaan työvoimapulaa
  – Lisää etuuksia ja tukia pakolaisille ja maahanmuuttajille
  – Kaikkien sosiaalietuuksien lopettaminen kantasuomalaisilta. Esim. opintotuki, asumistuki, työttömyyskorvaus, sosiaalituki, kansaneläke.
  – Opiskelu maksulliseksi kaikille 5000€ / vuosimaksua vastaan
  – Terveydenhuolto maksulliseksi kaikille 10000€ vuosimaksua vastaan
  – Kaikki ilmaiset ja julkiset palvelut lopetetaan ja muutetaan yksityiseksi ja maksulliseksi.
  – Mikäli jollain ei ole varaa maksaa se jätetään kylmästi yhteiskunnan ulkopuolella. Kuolkoon nälkään tai muuhun kukaan ei auta.

Comments are closed.