Johtava ekonomisti kertoo totuuden maahanmuutosta

www.youtube.com/watch?v=z9gZnRnN6Xk

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

10 Comments

 1. Monet ihmiset uskovat edelleen monikulttuurisuuspropagandaan. Menepä huviksesi ulos tekemään katugalluppia. Hyvin monet vastaantulijat, erityisesti nuoret naiset, toistelisivat naamasi edessä monikulttuurin vakiofraaseja rikkaudesta ja voimavarasta, rauhan uskonnosta ja suomalaisten kaameasta rasismista.

  Vaikka rationaalisesti ajattelevat ihmiset tajuavat, ettei monikulttuuri-ideologiassa ole päätä eikä häntää, useat ihmiset eivät valitettavasti ajattele järjellä vaan tunteella. He sulkevat silmänsä ja korvansa faktuaalisilta tilastoilta ja uutisilta, jotka osoittavat monikulttuurin toimimattomuuden, koska haluavat olla hyviä ihmisiä ottamalla tänne kehitysmaalaisia valepakolaisia.

 2. ei tajua tai ei halua tajuta mamuongelmaa,joka näkyy ja paisuu joka pvä pahemmaksi kaikkialla,myös suomessa.
  lähetetään jyrkille brysseliin kaikki mamut,se niitä kaipaakin. mamu-ovi kiinni ja 95% mamuista ulos on ainoa toimiva keino.
  saksa on ku-ses-ssa hullujen uskonto- ja loismamujen kanssa,jotka elävät kuin siat pellossa.

 3. Niissä lähiöissä, joissa maahanmuuttajapopulaatio on käynyt ongelmaksi, asuu vain pienen pieni osa suomalaisista. Siksi niin monet eivät tajua mamutuksen ongelmia. Heillä kun ei ole (vielä) omakohtaista kokemusta niistä.
  Hitaasti mutta varmasti nämä haittamamut kuitenkin levittäytyvät kaikkialle Suomeen.
  Jossain vaiheessa myös se suojatuimmassakin norsunluutornissa asuva matti meikäläinen joutuu katsomaan mamuongelmia silmästä silmään.
  Toivottavasti siinä vaiheessa ei vain ole jo liian myöhäistä korjata asioita.

 4. Jokainen jolla on järki päässään myös ymmärtää että tämä nykyinen hallitsematon ja tarpeeton maahanmuutto on vain ja ainoastaan tarkoitettu hajoittamaan yhteiskuntaa helpommin vietäväksi ties mihin liittoihin mukaan. Euro oli tarkoitettu kusemaan talous ja sitä kautta saada meidät antamaan jälleen lisään omaa valtaamme pois.

  Jokainen jolla on järki päässään ymmärtää että eihän tässä mitään järkeä ole, mutta vaäkisin vaan jatketaan vaikka kaikki tosiseikat puhuisi vastaan. Jokin suuri kusetus tässä on takana oltava.

 5. Tämähän on päivänselvää jokaisella jolla on vähänkin älliä päässään. Jo vuosia sitten kävi ilmi etteivät monet muslimit halua sopeutua, saati tulla yhteiskunnan tuottaviksi jäseniksi.

 6. En hylkäisi keskustelua mamuilusta eduskuntavaalien yhteydessä. Se on kuitenkin mitä ominta eduskunnan toimivaltaan kuuluvaa aluetta, ja koskee nimenoman Suomen asiaa.
  Siitä olisi myös syytä alkaa puhumaan avoimemmin. Perehdyin tuon Pediga liikkeen vuoksi Suomen ulkomaalaisten rikostilastoihin ja tosiasiallinen tilanne suomessa on paljon pahempi kuin oletin.

  Esim. Helsingin raiskauksista 35-40% on ulkomaalaisten tekemiä. Ryöstöistä 30-35%, väkivaltarikoksista 25%. Vain alkoholirikoksissa ulkomaalaistaustausten osuus oli väestöosuutta pienempi. Jopa 25% vastaanottokeskusten tulijoista syyllistyi rikoksiin odotusaikanaan tai omasi rikollisen taustan.

  Poliisin tekemistä karkotus esityksistä maahanmuuttoviraston ja oikeuden käsittelyn jälkeen karkotetaan käytännössä vain 15%. (Vakavat rikokset)

  Tilastot ovat siksi vakavia että asiasta tulisi keskustella. Ongelman kuoliaaksi
  vaikeneminen vie pohjan hallintomme uskottavuudelta.

 7. sossu ja valtio kustantaa mamuille/pakolaisille ajokortin, autokoulun, auton, polttoaineet, korjaukset yms. + Tulkit ja konsultit.
  ”Valtio maksaa esimerkiksi Lieksan vastaanottokeskuksessa oleville ajokortin ja tulkki tulee Helsingistä tulkkaamaan ajon ajaksi.

  aijaa.com/fED8md

  ”Lieksalla on sopimus maahanmuuttajien vastaanottamisesta ELY-keskuksen kanssa. Sopimusta päivitettiin vuonna 2006. Ilman sopimusta ei kunta saa valtion avustuksia maahanmuuttajista syntyviin kuluihin. Seuraavaksi muutti muutama somaliperhe Kontiolahdella suljetusta vastaanottokeskuksesta. Sitten tuli taas yksi perhe, sitten toinen.Soili Syrjäläinen ei alkuun tiennyt, miten laajasta tehtävästä kotouttamisessa on kysymys.
  – Kaikki pitää osata miettiä ja ratkaista: terveydenhuolto, tulkkaus, kielikoulutus, yhteisöllisyyden tukeminen. Yhteistä kieltä ei yleensä ole, sillä eivät tulijat osaa englantia.
  Kun Lieksaan tuli 16-henkinen perhe suoraan pakolaisleiriltä. Heidät haettiin Lieksaan Helsinki-Vantaan lentokentältä ja asutettiin 4 huoneen kerrostaloasuntoon.
  – Melkoinen mylläkkähän siitä alkoi. Piti opettaa kaikki vesihanojen ja vesivessojen toiminnasta alkaen. Ihan kertasanomisella eivät uudet tavat juurtuneet. Naapureilta tuli sanomista vähän joka asiasta, ei vähiten tarpeiden tekemisestä ulos ja metelistä.
  – Ahtauskin oli perheelle tietysti ongelma. Miten 4 huoneeseen mahtuu 16 ihmistä? Lopulta löysimme kaikkia tyydyttävän ratkaisun, tyhjilleen jääneen 20-paikkaisen päiväkodin, jonne perhe majoitettiin.
  Soile Syrjäläinen on tyytyväinen ammattikorkeakouluopiskelijoiden työpanokseen maahanmuuttajien alkuperehdyttämisessä. Opiskelijat tekivät hyvää työtä ja saivat aineiston lopputyöhönsä. Nyt TE-keskus järjestää koulutusta.
  Kotoutumisessa kielen oppiminen on keskeinen asia. Kielikurssien järjestäminen ei ole aivan yksinkertaista eikä koulutusta polkaista tyhjästä. Vieraan kielen opiskelu ei ole helppoa varsinkaan, jos oman kielen luku- ja kirjoitustaito puuttuu. Uutta kieltä pitää voida käyttää, mutta jos kurssilla istuu päivät pitkät toisten kielipuolien kanssa, niin harjoittelemaan ei juuri pääse.
  Kotouttamispolitiikka ja maahanmuuttopolitiikka ovat valtakunnallisia ja niiden vaihtelut näkyvät myös yksittäisissä kunnissa. Nyt näkyy se, että perheenyhdistämispolitiikka on kiristynyt. Silti nykyisin Lieksaan tulee uusia maahanmuuttajia lähinnä perheenyhdistämispäätösten kautta.
  Tosiasia on, että auto on pitkien välimatkojen vuoksi monesti välttämättömyys, jotta voi käydä työssä, opiskella tai liikkua suuren perheen kanssa. Julkinen liikenne ei palvele riittävästi, kertovat Syrjäinen ja Lehto.
  – Toisella paikkakunnalla opiskelemassa käyvä on voinut saada maksusitoumuksen polttoaineeseen, hyvästä ja perustellusta syystä.”

  www.talentia-lehti.fi/lehti/lehden_jutut/tasta_puhutaan/maahanmuuttoa_ja_politiikkaa.6062.blog

 8. Syy miksi Katainen Halonen jne. tuovat maahan mamuja

  Karainen ja puoluesihteeri Taru Tujunen tekivät projektin
  jossa Kataisesta tehdään komissaari
  sen jälkeen molemmat erosivat ja pakenivat Suomen politiikasta
  homma hoidettu mission accomplished

  Halonen pyrki YK-hommiin turvaneuvostoon eläkeläisenä,
  aloitti massiivisen painostuksen Libanonin rauhanturvaajien
  lisäämiseksi (turvaneuvoston jäseniltä odotetaan panostusta
  eli rahaa yk-joukkoihin)
  ja Halonen yhdessä Erkki Tuomiojan ja Tarja Cronbergin
  kanssa aloitti massiivisen propangandan

  maamiinojen poistamiseksi näytelmämielessä ( siis ne eivät
  ole hyökkäysaseita ne eivät ole maassa vaan varastossa jne.)

  KATAINEN JA HALONEN ja sen kaltaiset eivät pääse
  kansainvälisiin tehtäviin jos he ajavat Suomen etua
  jos he rakentavat armeijaa
  kieltävytävt Ottawan miinasopimuksesta (Ottawa on Kanadassa
  jonka turvallisuudesta huolehtii USA ja toinen ajaja Englanti on saari
  joka ei tarvitse ydinsaseensa lisäksi maamiinoja)

  jos he vastusvat sosuun seisomaan tulevia mamuja heidät leimataan
  rasisteiksi ja se katkaisee ilman muuta kansainvälisen uran

  KUKA ON MENNYT ÄÄNESTÄMÄÄN KATAISTA STUBBIA HALOSTA
  JA SEN KALTAISIA on vain tehnyt karmean virheen

  Väärät valinnat asioissa (puolustus, maahanmuutto) JOTKA OVAT PERUUTTAMATTOMIA
  ovat peruuttamattomia ja vaarallisia

  keskustelu.suomi24.fi/node/13261074#comment-76510392

  Varo väärää valintaa joka on pysyvä
  Kataisen – Stubbin hallitus voidaan kaataa, työllisyyspolitiikka muuttaa

  VIRHEET PUOLUSTUSPOLITIIKASSA JA MAAHANMUUTOSSA OVAT PERUUTTAMATTOMIA

  MAA VOIDAAN VALLATA TÄYSIN TAI OSITTAIN vrt. Ukraina
  MAASSA ASUVIA MAMUJA JA HEIDÄN LAPSIAAN EIKÄ HEIDÄN LUOMIA
  VIERAITA KULTTUUREJA EI KOSKAAN SAADA ENÄÄ POIS

  Siksi valitse Perussuomi ettet sekoita päivänpolitiikkaa iltalehtiuutisia jne. pysyviin
  tuhoisiin valintoihin joista ei käytännössä ole paluuta

  muista maahanmuutto- ja puolustuspolitiikka
  jussiniinisto.fi/index.php/2015/01/tasavallan-presidentti-on-puhunut

Comments are closed.