Eurokriisi jatkuu ja pahenee ei toivoa paremmasta. Suomi joutumassa maksamaan…

Troikan mokat kostautuvat Kreikassa

ANALYYSI Eurokriisi kytee taas Kreikassa, jossa suurlaman ärsyttämä kansa kokoontuu uuden vuoden alussa vaaliuurnille. Tarkoitus on valita maahan uusi parlamentti, mutta samalla kansa ilmaissee mielipiteensä troikan nyt jo viisi vuotta jatkuneesta talouskurituksesta ja muista “pelastustoimista”. Näissä vaaleissa troikan mokat kostautuvat.

www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2014/12/31/troikan-mokat-kostautuvat-kreikassa/201417786/12

Lue lisää eurokriisistä  www.taloussanomat.fi/juttusarjat/eurokriisi/

www.eurokriisi.fi/

Suomen vastuut ovat 13,974 miljardia euroa ERVV:ssä ja alkupääomana 1,44 miljardia euroa EVM:ssä, jossa ne tarvittaessa lisääntyvät aina 12,6 miljardiin euroon saakka.

Vastuista on tullut sisun sijasta Suomi-neidolle susi, joka uhkaa hotkaista koko neidon.
Suomen tie on Kreikan tie, kuten kirjoitin jo 17.6.2011. Troikkaa odotellessa voi katsoa velkakelloon Suomen velka tällä hetkellä 126,597,227,575 €  http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/finland

Suomen velka kasvaa jatkuvasti. Siksi

Todellinen kokonaisveroaste on monilla yli 70% eivätkä he edes ymmärrä sitä lue ja laske oma todellinen kokonaisveroaste. Todellisen kokonaisveroasteen raju kasvu johtuu jatkuvien tasaverojen nostamisesta, jota juuri Kokoomus ajaa. Stubb on luvannut lisätä ja korottaa tasaveroja merkittävästi. Eli kyseessä ovat tulonsiirrot pieni-ja keskituloisilta rikkaille.

suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/suurin-osa-suomalaisista-maksaa-yli-70-veroja/

Lue myös lista minne valtio tuhlaa melkein 30 miljardia euroa joka ikinen vuosi. Nämä valtion menot ovat turha rasite suurimmalle osalle suomalaisista.

1. Pakkoruotsinkulut yli 5 miljardia euroa / vuosi

2. Kaksikielisyydenkulut yli 10 miljardia euroa / vuosi

3. Byrokratia. Turhat ja tarpeettomat virkamiehet, virkailijat, jotka elävät veronmaksajien rahoilla noin 10 miljardia euroa / vuosi. Lue kuinka Suomen byrokratia tappaa Suomen suomimedia.wordpress.com/2015/01/03/mielisairas-suomi-on-byrokraattien-paratiisi/

4. Kriisimaiden tukeminen Kreikka yms. yli 2 miljardia euroa / vuosi

5. Kehitysapu 1.2 miljardia euroa /vuosi

6. EU:hun kuuluminen 1.2 miljardia euroa /vuosi

7. Maahanmuuton ja pakolaisten kustannukset yli miljardi euroa / vuosi

8. Ahvenanmaa saa joka vuosi yli miljardi euroa tukea valtion varoista.

Yli 30 miljardia euroa valtio tuhlaa jokaisen suomalaisen verovaroja vuodessa sellaisiin asioihin yllä olevat, joita ilman jokainen suomalainen pärjää hyvin. Yli 15 miljardin euron vuosittainen säästö saataisiin kun muutettaisiin pakkoruotsi vapaaehtoiseksi ja Suomi yksikieliseksi maaksi. Tässä taloudellisessa tilanteessa Suomella ei yksinkertaisesti ole varaa pitää pakkoruotsia ja kaksikielisyyttä yllä. Jos Suomi luopuisi näistä. Saataisiin heti yli 15 miljardin euron säästö. Mikä tarkoittaa sitä, että Suomen valtion budjetti olisi yli 10 miljardia ylijäämäinen. Minkä ansiosta kaikki 2008 vuoden jälkeen tehdyt verojenkorotukset voidaan perua ja silti budjetti olisi yli 5 miljardia ylijäämäinen.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.