Yhteiskunta maksaa matujen ajokortin ja autokoulun

Matujen moninkertaisesti kantaväestöä suuremmat sosiaalietuudet paljastettu virallisista kela papereista.

Katso alla oleva vk video ja levitä sitä somessa.

SYRJITYT
Maahanmuuttajat saavat moninkertaiset tuet verrattuna kantaväestöön. (Kesto 3½ min)

vk.com/video353410894_456239345

Sitten virallinen vahvistus lehdestä matut saavat uusia laitteita sossun piikkiin. Täydentävästä tuesta saa erityistarpeisiin, kuten lastenvaunut, kodinkoneiden ja kodin irtaimiston hankintaan tai erityisluonteisiin matkakuluihin. Tuella ei ole ylärajaa. Katso kuvat tai video tai molemmat. Vaikka kaikki esimerkit ovat lieksasta on sama käytäntö yleinen kaikkialla Suomessa.

Karjalainen lehti, paperilehti suora lainaus, lyhennetty

”Tukea muun muassa kodinkoneisiin

Maahanmuuttajat saavat toimeentuloturvansa useista eri lähteistä, joka alkaa kaupungin maksamasta 800 euron kertaluontoisesta avustuksesta.

Toimeentulotuen perusosa on yksin asuvalle henkilölle 419 euroa kuukaudessa. Tämän lisäksi saa tarpeen mukaan tukea perusmenoihin, kuten vuokraan, sähköön, vakuutuksiin, ruoka- ja vaatekuluihin, vähäiset terveydenhoitomenoihin, sanomalehtien tilaukseen, televisiolupaan, puhelimen käyttöön ja harrastustoimintaan.

Esimerkiksi Lieksassa tyypillinen maksettava toimeentulotuki on perusmenojen jälkeen noin 800 euroa, jonka päälle tulee mahdollinen täydentävä toimeentulotuki.
Täydentävää tukea saa erityistarpeisiin, kuten lastenvaunujen, kodinkoneiden ja kodin irtaimiston hankintaan tai erityisluonteisiin matkakuluihin. Tuelle ei ole määrätty ylärajaa.”

Alla samat videossa ja kuvissa lehdestä ja ne ovat faktoja, joita ei voi valehtelematta kiistää. Kyseisen jutun on kirjoittanut lehden toimittaja.

aijaa.com/fED8md

Yli puolet matuista huijaavat sosiaalietuuksia siten, että yksi matu hakee useilla eri henkilöllisyyksillä tukia. Keskimäärin huijari matuilla on 20 eri henkilöllisyyttä mutta tiedetään joillakin olevan yli 50 henkilöllisyyttä. Tuet näissä tapauksissa kantasuomalaisiin tukiensaajiin ovat 20-50 kertaa suuremmat.

Yksi turvapaikanhakija tai pakolainen maksaa vuodessa 53 000 euroa yhteiskunnalle.

On hyvä muistaa se, että Suomi käyttää yli 13 miljardia euroa vuodessa ulkomaalaisiin, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Tuo 13 miljardia euroa jakautuu kunnille ja valtiolle maksettavaksi. Tuolla summalla ja samalla päättäväisyydellä jolla elintasopakolaisia eli pakolaisia ja turvapainahakijoita hoidetaan. Olisi köyhyys, asunnottomuus ja työttömyys poistettu ajat sitten. Kaikki nykyiset leikkaukset ja verojenkorotukset olisi voitu perua ja korottaa opintotukea, työttömyyskorvausta, kansaneläkettä 30%. Lisäksi poistaa työttömyyskorvauksesta 20% vero. Silti rahaa olisi jäänyt yli 10 miljardia euroa tuosta 13 miljardista käytettäväksi. On hyvä muistaa, että kyseessä on kaikkien eduskuntapuolueiden poliittinen valinta ja päätös pitää kantasuomalaiset köyhinä, työttöminä ja asunnottomina. Mutta aina löytyy heti rahaa, asunto ja ilmainen elämä veronmaksajien rahoilla pakolaisille ja turvapaikanhakijoille, mutta ei koskaan kantasuomalaisille. Näin siis Suomessa on kusetettu kantasuomalaisia vuosikausia ja tahti kiihtyy, kun länsirajasta tulee elintasopakolaisia joka päivä lisää. Elintasopakolaiset eivät maailmasta lopu vaan niitä tulee useita miljoonia Suomeen. Ei hätää rajat pysyvät auki ja sinä maksat kustannukset.

“Lista asioista jotka sosiaalitoimi kustantaa mamuille harkinnanvaraisesta toimeentulotuesta. Yhteiskunta maksaa samat myös pakolaisille ja turvapaikanhakijoille. Yhteistä on se, että rahat tulevat suomalaisten veronmaksajien rahoista. Näitä kaikkia etuja ei kukaan kantasuomalainen saa koskaan. Vaikka kaikki esimerkit ovat lieksasta on sama käytäntö yleinen kaikkialla Suomessa.

-ajokortti ja autokoulu

– katsastukset

-auto (käytetty noin 3000-6000 euroa) perheen koko vaikuttaa ja mitä isompi perhe sitä isompi ja kalliimpi auto.

-autonvakuutukset

-autonhuollot/korjaukset

-polttoaineet

-autotarvikkeet esim uudet renkaat ja niiden vaihdot talvi/kesärenkaat

-tulkit

-konsultit eli tämä ryhmä kertoo kädestä pitäen mitä tukia he voivat saada

-Kaikki seuraavat laskut vesi, sähkö, puhelin, netti, vuokra, vakuutukset esim koti yms sossu maksaa

– Kaikki uudet kodinkoneet, uudet kodinelektroniikka, esim, uudet taulutelevisiot.  200-500€ älypuhelimet koko perheelle, pelikonsolit ps4 tai xbox one, kannettavat tietokoneet, pölynimuri, liesi, jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, pyykinpesukone, astianpesukone jne. Kaikki uusia.

– Kaikki uudet vaatteet, sängyt, sohvat, patjat, verhot, matot, tuolit pöydät, lakanat, kodinhuonekalut, kaikki uudet harrastusvälineet ja niidenkulut jne. Kaikki uusia

  • Turvapaikanhakijat ja pakolaiset saavat lisäksi seuraavat:
  • Ilmainen asuminen, vesi, sähkö, ruoka, siivous, yksityinen terveydenhuolto.
  • Kun turvapaikanhakijat ja pakolaiset sitten pääsevät muuttamaan veronmaksajien kustantamaan asuntoon. Tulee veronmaksajille noin 10 000  euron kustannus, koska turvapaikanhakija tai pakolainen tarvitsee kaikki kodinkalusteet ja elektroniikan mitä esimerkiksi mamut/matut saavat. Autokoulu, ajokortti, auto ja muut jotka on jo aikaisemmin mainittu.

Yhteiskunta siis maksaa kaiken ulkomaalaisille, jotka tulevat Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Mitään veroja he eivät tule maksamaan, koska jatkuvat verojenkorotukset ja leikkaukset koskevat aina vain ja ainoastaan kantasuomalaisia. Niin kauan kuin Suomi jatkaa toimintaansa koko maailman sosiaalitoimistona. Niin kauan useat miljoonat elintasopakolaiset suuntavat Suomeen. Valitettavasti kaikki eduskuntapuolueet ovat sitoutuneet siihen, että Suomi toimii aina koko maailman sosiaalitoimistona. Mitään muutosta ei ole tulossa valmistaudu siis maksamaan jatkuvasti kasvavia veroja ja kärsi jatkuvista leikkauksista. Juuri sinä kantasuomalainen orja, sinun ainoa tehtäväsi on elättää ulkomaalaisia, jotka eivät koskaan tule mitään työtä tekemään vaan elävät sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Tee siis kovasti töitä ja maksa vielä jatkuvasti kovenevia raskaita veroja, jotta ulkomaalaiset voivat elää sinun maksamillasi verorahoillasi koko elämänsä. Sinun maassasi nimeltä Suomi koko maailman sosiaalitoimisto.

Mamuperheen aloituspaukku 6000-10 000 euroa 13.1.2015

Kun mamuperhe,jolla ei käytännössä ole muuta omaisuutta kuin vaatteet päällään muuttaa pakolaiskeskuksesta oman katon alle tyhjään asuntoon, on aloituskustannus melkoinen.
Mamuperhe tarvitsee huonekalut,TV:n,sohvat,verhot,talvivatteet, matot,astianpesuoneen,pyykinpesukoneen,pöydät,tuolit,hyllyt ,kaapistot,peilit,tietokoneet,tabletit,kännykät jne.
Kaikki elämiseen tarvittavat pelit ja vehkeet.Kierätyskeskuksen käytetyt ei kelpaa.Pitää olla priimaa.
En ota kantaa siihen onko tämä oikein vai väärin.tunne on se,että saisi jo riittää,koska valtio on velkainen ja köyhä. Siinäkin on jo liikaa,että itse elämme velaksi.

opteryx.puheenvuoro.uusisuomi.fi/184332-mamuperheen-aloituspaukku-6000-10-000-euroa

Netistä poimittua

“Yhteiskunta maksaa mamujen/pakolaisten ajokortin, autokoulun, polttoainekulut, auton ,vakuutukset….”

Mutta yhteiskunta ei maksa köyhien suomalaisten ajokorttia eikä autokoulua.
Sanomalehti Karjalainen 30.4.2011. Huom. kyseessä ei ole yleisökirjoitus vaan lehden oman toimittajan kirjoitus “Valtio maksaa esimerkiksi Lieksan vastaanottokeskuksessa oleville nuorille ajokortin, autokoulun ja tulkki tulee Helsingistä tulkkaamaan ajon ajaksi.”

 

Linkki yllä olevaan kuvaan voi jakaa vapaasti aijaa.com/fED8md

 

Voi jakaa vapaasti seuraavasta linkistä aijaa.com/v.php?i=007457983339.jpg

Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten ottaminen on täysin järjetöntä, eikä auta mitään, mutta tuhoaa sen maan talouden, joka niitä ottaa. Tämä asia selvitetään seuraavalla liveleak videolla, jonka jokaisen tulisi katsoa vain 6 minuuttia suomi tekstit www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

Katso alla oleva video joka selittää miksi turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten ottaminen pitää lopettaa kokonaan. Suomi tekstit

Vantaalaisvaltuutettu: Maahanmuuttajat maksavat Vantaalle liikaa 124 miljoonan euroa

www.vantaansanomat.fi/artikkeli/263837-vantaalaisvaltuutettu-maahanmuuttajat-maksavat-vantaalle-liikaa

Maahanmuuttajat syyllisiä pk-seudun asuntopulaan

hankamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/132461-maahanmuuttajat-syyllisia-pk-seudun-asuntopulaan

Kokoomus avaisi portit ulkomaiselle työvoimalle
yle.fi/uutiset/kokoomus_avaisi_portit_ulkomaiselle_tyovoimalle__demariedustaja_hammastelee/7792136

“Lisäksi mamuille maksetaan auto ja bensat. esim helsingissä 40 % toimeentulotuesta menee maahanmuuttaja taustaisille ihmisille espoossa 20 %. Ajokortti, autokoulu, auto, polttoaine, vakuutukset on siis myönnetty sossuluukulta!!! Tuossa TALENTIA-lehden kirjoituksessa S.Syrjäläinen myöntää somalien ajokortit, autot sekä bensamaksusitoumukset.Syynä näihin se, että matkat ovat pitkät ja perhettä paljon.”

www.talentia-lehti.fi/lehti/talentia-lehti/ilmiot//maahanmuuttoa_ja_politiikkaa.6062.blog

Linkki yllä olevaan kuvaan voi jakaa s12.postimg.org/e2863y54t/bensalaskut.jpg

 

Linkki yllä olevaan kuvaan voi jakaa vapaasti s2.postimg.org/4uqry3hop/abc_lieksa2.jpg

“TULIHAN SE SIELTÄ !Monelleko suomalaiselle opiskelijalle, työssäkäyvälle ja perheelliselle sosiaalitoimi Lieksassa tai missään muualla Suomessa myöntää ajokortin, auton, bensat ja vakuutukset siksi että matkat ovat pitkät kouluun tai työhön????? Sellaisia EI ole”

 

linkki kuvaan s11.postimg.org/3k2tc47qr/huonekalutyms.jpg

Maahanmuuttajaperheen sosiaaliavustukset eri Euroopan maissa voi jakaa muille s21.postimg.org/cx74ep2p3/rheen_sosiaaliavustukset_eri_Euroopan_maissa.jpg

Valtamedia vaikenee: Suomeen 20 000 – 30 000 turvapaikanhakijaa vuosittain lisää. Mikä lisää 1 miljardilla eurolla Suomen menoja.

Valtamedia vaikenee: Suomeen 20 000 – 30 000 turvapaikanhakijaa vuosittain lisää!!

Maahanmuutto työlistää suomalaisia byrokraatteja, jotka elävät veronmaksajien rahoilla

mvlehti.net/2015/05/03/maahanmuutto-tyollistaa/

Pakolaisten yksiön vuokra: 4 500 euroa kuussa.Veronmaksajien piikkiin tietenkin!
mvlehti.net/2015/05/06/pakolaisten-yksion-vuokra-4-500-euroa-kuussa/

Maahanmuuton taakanjakoa ja numeroita

www.halla-aho.com/scripta/taakanjakoa_ja_numeroita.html

Suomessa 34% raiskaustuomion saaneista henkilöistä on ulkomaalaisia.

oikeusjakohtuus.blogspot.fi/2012/08/monikulttuurisuuden-todellisuus.html

Nyt on saatu varmuus että Suomessa maksetaan somaleille veronmaksajien rahoilla ajokortit.
mvlehti.net/2015/03/tarja-lehto-allahin-lahja-lieksan-somaleille/

Tämä lappu kertoo sen kaiken, että mikä on suomen sosiaalitoimiston mielipide “kohtuu vuokrasta” joita maksetaan maahanmuuttajille. 1345 euroa.
mvlehti.net/2015/03/tama-kiintestonvalitystoimistosta-saatu-dokumentti-kertoo-enemman-kuin-1000-sanaa/

80,1% somaleista elää suomalaisten veronmaksajien rahoilla koko elämänsä.

mvlehti.net/2015/02/somaleissa-on-jotakin-vikana-jopa-muidenkin-afrikkalaisten-rinnalla-mitattuna/

Monikulttuurinen rikkaus on kallista!
mvlehti.net/2015/04/02/monikulttuurinen-rikkaus-on-kallista/

Ruotsi: Monikulttuurisuushörhöily täyttää 40 vuotta!! Täysin epäonnistunut kokeilu joka maksaa useita kymmeniä miljardeja euroja veronmaksajien rahoja joka vuosi.

mvlehti.net/2015/02/ruotsi-monikulttuurisuushorhoily-tayttaa-40-vuotta/

Liittokansleri Merkel: ”Monikulttuurinen Saksa epäonnistui täysin”
www.uusisuomi.fi/ulkomaat/103966-liittokansleri-merkel-%E2%80%9Dmonikulttuurinen-saksa-epaonnistui-taysin%E2%80%9D

Väärin tiedoin kansalaisuuden hakeneet saivat pysyä suomalaisina

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1425522579510.html

“Suomeen on tulossa perheenyhdistämisvelvoitteen nojalla tuhansia luku- ja kirjoitustaidottomia somaleja (HS 29.8.2010). Tilanne on kestämätön. Yhdistäminen johtaa tuhansien uusien asuntojen tarpeeseen. Suuri osa yhteiskunnan rahoilla rakennettavista asunnoista menee maahanmuuttajien asuttamiseen. Sosiaaliturvaa varten tarvitaan yhä lisää rahaa, eikä loppua näy. Kotouttajia ja muita maahanmuutosta elantonsa saavia tarvitaan tuhansittain lisää. Ja kaikki rahoitetaan velaksi.”

blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2010/08/31/somalien-perheenyhdistaminen-suomalaisperheisiin/

Wikipedia: Vuonna 2010 Helsingin väestöstä 8,2 prosenttia oli maahanmuuttajia, joihin kohdistui 27 prosenttia toimeentulotukimenoista. OECD-maista tulleilla maahanmuuttajilla oli jopa suomalaista kantaväestöä vähemmän toimeentulotuen saajia, sillä he ovat muuttaneet useasti työn perässä. OECD-maista Turkista ja Virosta tulleilla oli suurin riski päätyä toimeentulotuen varaan. Korkein riski on Afrikan pakolaismaista ja Lähi-idästä tulleilla, joista tulevat maahanmuuttajat saavat myös vuodessa keskimäärin 300–1 600 euroa kantaväestöä enemmän toimeentulo*tukea. Ero selittyy pääasiassa sillä, että heillä on keskimäärin enemmän tukikuukausia vuodessa kuin kantaväestöllä. Hiljattain muuttaneiden pakolaisten kohdalla tuensaajien suurta osuutta selittää se, että heille maksetusta toimeentulotuesta on merkittävä osa kotoutumistukea. Kotoutumisprosessi kestää pakolaisilla kauan ja heidän on vaikea siirtyä toimeentulotuelta työmarkkinoille. Syynä tähän voivat olla monet tekijät, kuten kielitaidon tai koulutuksen puute. Lisäksi selityksenä voivat olla kulttuurilliset seikat ja diskriminointi työmarkkinoilla. OECD-maiden ulkopuolelta muuttaneilla osuus kuitenkin laski maassaoloajan mukana.[19] Helsingissä vuonna 2013 toimeentulotuen saajista joka neljäs oli ulkomaalainen.[20]

Espoossa ulkomaalaisten toimeentulotukiasiakkaiden määrä on kasvanut neljässä vuodessa noin 40 prosenttia aina vuoteen 2013 saakka. Espoolaisista vajaat 8 prosenttia on ulkomaalaisia, toimeentulotuen saajista 21 prosenttia. Vantaalla joka viides toimeentulotuen saaja oli vuonna 2012 ulkomaalainen.[20]

Vuonna 2013 tuensaajia oli pelkästään Helsingissä lähes 2500 odotettua enemmän, mikä aiheutti noin 21 miljoonan euron budjetin ylityksen. Budjetin ylitys maksoi siis noin 8 400 euroa per uusi toimeentulotuen saaja.[21]

Totuus mamut saavat 4.4 kertaa enemmän tukia, kuin kantasuomalaiset!
kantasuomalainen.net/2015/08/09/totuus-mamut-saavat-moninkertaisesti-enemman-tukia-kuin-kantasuomalaiset/

Maahanmuuttajiin menee 156 miljoonaa viikossa ja 8 miljardia vuodessa
kantasuomalainen.net/2015/08/16/maahanmuuttajiin-menee-156-miljoonaa-viikossa-ja-8-miljardia-vuodessa/

Tässä ihan kansainvälistä vertailua, siitä kuinka paljon enemmän maahanmuuttajat saavat erilaisia etuisuuksia kantaväestöön verrattuna. Esim. Suomessa sosiaalitukia 4,4 kertaa enemmän, ja asumistukea 2,4 kertaa enemmän kantasuomalaisiin verrattuna. Linkki vie sivulle 175, mutta senkin jälkeen on mielenkiintoisia taulukoita. Jakakaa mahdollisimman laajasti, on virallista tietoa (jota on visusti pimitetty kansalta). Alla oleva linkki on virallinen OECD ja se on julkaistu 2013

www.keepeek.com/Digital-Asset-Management/oecd/social-issues-migration-health/international-migration-outlook-2013_migr_outlook-2013-en#page175

Linkki yllä olevaa kuvaan  s22.postimg.org/nc4cc3g0x/mamukustannukset.jpg

Tulosten tarkastelussa nähdään, että maahanmuuttajat saavat toimeentulotukea selvästi kantaväestöä enemmän. Maahanmuuttajia on aineistossa 8,2 prosenttia, mutta heidän osuutensa toimeentulotukimenoista on 27 prosenttia. Eri maahanmuuttaja ryhmien välillä on kuitenkin huomattavaa hajontaa. Esimerkiksi OECD-maista tulleilla, jotka muuttavat pääosin työn vuoksi, on toimeentulotuen riski osin jopa kantaväestöä pienempi. Sen sijaan pakolaismaista tulleilla riski on huolestuttavan suuri.”

Lähde: Köyhyyttä Helsingissä. Toimeentulotuen saajat ja käyttö 2008-2010., SIVU 73

helda.helsinki.fi/bitstream/handle/10138/38938/Tutkimuksia127.pdf?sequence=1

Tosin kansalaisten olisi syytä ymmärtää että poliisi on poliittisesti ohjailtu ja tekee kuten valtapoliitikkomme haluavat. Kaikki moninkulttuurisuuden vastustajat ja mamu ongelmien, kustannusten ja haitojen esille tuojat halutaan vaientaa.

Suomi ottamassa salaa 80 000 turvapaikanhakijaa vuodessa.
esaniemi0.puheenvuoro.uusisuomi.fi/195802-sisaministerio-pyytaa-kuntia-varautumaan-80-000-turvapaikanhakijan-tuloon

Ruotsi ohjaa turvapaikanhakijoita Suomeen
mvlehti.net/2015/08/01/torkeaa-ruotsi-ohjaa-turvapaikanhakijoita-suomeen/

Maahanmuuton kaikki kustannukset 2-3 miljardia euroa vuodessa rajussa kasvussa
suomensisu.fi/sisulaisen-sanomaa-maahanmuuton-kustannukset/

Niin kauan, kun taikaseinästä jaetaan verorahoja pitkin maailmaa, niin kauan Suomi nähdään houkuttelevana turvapaikkamaana.
mvlehti.net/2015/08/02/hernesniemi-maahanmuutto-sosiaalituet-ja-hyvinvointivaltio-blogi/

Eurooppa ja Suomi ajautuu todelliseen katastrofiin kehitysmaatunkeutujien toimesta!
mvlehti.net/2015/08/02/tajukangas-eurooppa-ajautuu-todelliseen-katastrofiin-kehitysmaatunkeutujien-toimesta/

Turvapaikanhakija saa Suomessa eniten
Suomi maksaa turvapaikkaa hakeneelle perheelle EU-maista suurimmat kuukausittaiset avustukset, kertoo Aamulehti sisäministeriön selvitykseen pohjautuen. Suomessa maksetut avustukset ovat jopa yli kaksinkertaiset Ruotsin maksamiin verrattuna. Turvapaikanhakija saa kuukaudessa toimeentulotukea 1 277 euroa lisäksi asuminen on ilmaista.

yle.fi/uutiset/turvapaikanhakija_saa_suomessa_eniten/5922350

Somalit saavat valtion kustantamat henkilökohtaiset somaliankieliset avustajat
mvlehti.net/2015/02/11/somalitaustaiselle-nuorelle-miehelle-haetaan-henkilokohtaista-somaliankielista-avustajaa/

Mitäpä jos lopetettaisiin armeija ja pyyhittäisiin rajat pois? Kauanko kestäisi kunnes viimeinen suomalainen olisi elossa?”
mvlehti.net/2015/08/02/hamunen-kuka-palkitsee-olli-immosen/

Mikä meitä vaivaa? Eikö suomalaisen kulttuurimme ole säilyttämisen arvoinen? Eikö meillä ole arvoa? Eurooppa on jo nyt siirtymässä kaaokseen. Mogadishussa on turvallisempaa kuin Malmössa. Miltä Eurooppa näyttää 28 vuoden kuluttua, jos emme rajoita maahanmuuttoa, jolle ei loppua näy. Oman maan ja kansan rakastaminen ei ole rikos. Jos me emme suojele maatamme ja kansaamme, sitä ei tee kukaan muukaan. Me olemme pieni vähemmistö tässä maailmassa.
mvlehti.net/2015/07/28/mihin-hallitsematon-maahanmuutto-johtaa-tahan-video-k-18/

Somalit syyllistyvät raiskaukseen väestömäärään suhteutettuna noin 17 kertaa useammin kuin kantaväestö!

Raiskausilmoitusten määrä kaksinkertaistunut!!

Maahanmuuttokriittisyys kohdistuu 99-prosenttisesti taloudelliseen hyötyyn tähtäävään maahanmuuttoon alikehittyneitä maista, mikä rasittaa aivan ylettömästi vastaanottajamaita, koska lähtötaso on usein lukutaidottomuus, kirjoitustaidottomuus ja ammattitaidottomuus. Eli yhä useampi ulkomaalainen tulee Suomeen vain elämään sosiaaliturvalla ja se on ainoa syy. Afrikasta ei tule koulutettuja. Huoltosuhde on niin raskas, että on parempi ottaa tietty kiintiö, joka pystytään kotouttamaan ja siitä huolehtimaan. Nykymaahanmuutto, yli tuhat kiintiöpakolaista plus useita tuhansia ominpäin tulleita myöhempine perheenyhdistämisineen ja laittomasti tulleita ja oleskelivia, on kestämätön vastaanottavan maan kannalta. Tästä on hyvä esimerkki Ruotsin Malmö. Monikulttuurisuus maksaa niin paljon ettei Suomella ole varaa ottaa yhtään enempää elintasopakolaista, turvapaikanhakijaa tai ulkomaalaista maahanmuuttajaa, joka tulee elämään sosiaaliturvalla. Esimerkkinä somalit heidän lapsensa ja lasten lapset 85% elävät koko elämänsä sosiaalietuuksilla. Sosiaalietuuksilla elävät mamut myös lisääntyvät ja tekevät rikoksia mikä jatkuvasti kasvattaa kantasuomalaisten veronmaksajien veroja. Noin 10%-15% jokaisesta maksetusta veroeurosta menee kattamaan sosiaalietuuksilla elävien maahanmuuttajien, pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden kaikkia Suomella aiheutuvia kuluja. Tämä aiheuttaa valtiolla ja kunnille useiden miljardien eurojen menot vuodessa, jotka kasvavat joka ikinen vuosi.

EU:lla on salainen hanke yli 50 miljoonan afrikkalaisen siirtämiseksi Euroopan Unioniin!!
Englantilainen Daily Express lehti vahvistaa tiedon. Suomen osuus 2 miljoonaa maahanmuuttajaa.
Eri puolille Afrikkaa on tarkoitus avata keskuksia joiden kautta afrikkalaiset kehitysmaalaiset ohjataan EU:n alueelle vuoteen 2050 mennessä…”,
mvlehti.net/2015/07/27/eulla-on-salainen-hanke-yli-50-miljoonan-afrikkalaisen-siirtamiseksi-euroopan-unioniin/

Media vaikenee: Suomi aikoo ottaa 20 000 – 30 000 turvapaikanhakijaa vuosittain
mvlehti.net/2015/07/30/media-vaikenee-suomi-aikoo-ottaa-20-000-30-000-turvapaikanhakijaa-vuosittain/

Tajukangas: turvapaikanhakijoille ilmaiset bussikortit, ne maksatetaan kantavaestön veronmaksajien rahoilla!
mvlehti.net/2015/07/28/tajukangas-kalmarin-laanin-turvapaikanhakijoille-ilmaiset-bussikortit/

Lieksa maksaa Mamuille omat uintivuorot, maastopyörät, kuntosalikortit kantaväestön veronmaksajien rahoilla.

Lieksa: Mamuille omat uintivuorot, maastopyörät, kuntosalikortit!!

Kiistämätön totuus ja faktat maahanmuutosta

Kaikki mamu ongelmat, haitat, kustannukset ja ongelmat. Mamu rikollisten nimet ja kuvat. Osa mamuista raiskaa, tappaa suomalaisia ja elää sossun tuilla lue mvlehti.net/

Sano kaikki mitä haluat mamuista ilman pelkoa syytteistä. Poliisille ei anneta tietoja tästä foorumista, eikä poliisi saa tietoja kirjoittajista. keskustelu.mvlehti.net/

peter lind

“Noissa musuissa se ero verrattuna meihin että ne pitää yhtä pirun ihailtavasti. Suomessa esimerkiksi on järjetön hajaannus maahanmuuton mielipiteissä. Samaan aikaan kun maassa jo asuvat maahanmuuttajat rakentavat poliittista linnaketta josta on hyvä organisoida ja manipuloida suomalaisia tuntemaan itsensä rasistisiksi ja ulkomaalaisfoobikoiksi. Tosiasia mitä kadulla näkee ja kokee on se että iso osa maahanmuuttajista on toimettomia maleksijoita. Pointtihan on yhteiskunnassa se että kaikilla on työtä ja ostovoimaa niin elämä on mukavaa. Mutta maailman tämänhetkinen talouslama, joka on varmasti kokonaisuutena pahimpia mitä tämä sukupolvi on nähnyt, ei todellakaan anna mahdollisuutta tuohon mukavaan elämään.
Sairaimpia väitteitä hallitukselta oli tuo maahanmuuton lisäämisen tarve työvoimapulan paikkaamiseen, aikana jolloin suurtyöttömyyttä on ennätysmäärä ja firmat potkivat ihmisiä pihalle. No eiköhän tuossa tullut jo ulostettua tarpeeksi pahaa oloa ulos… Toivottavasti aurinko alkaa paistamaan pian =) “
 

Kokoomus Suomi tarvitsee kaksi miljoonaa maahanmuuttajaa
www.taloussanomat.fi/uutiset/2008/05/27/suomi-tarvitsee-kaksi-miljoonaa-maahanmuuttajaa/200814366/12

www.uusisuomi.fi/kotimaa/99166-al-erikoinen-etu-suomi-maksoi-600-pakolaiselle-1000-euron-lennon

Ulkomaalaiset mamut, pakolaiset ja turvapaikanhakijat maksavat yhteiskunnalle miljardeja vuodessa. Suomalaiset eivät halua enää maksaa näitä kustannuksia ja siksi maahamuuttopolitiikkaan tulee muutos.

Ruotsissa kerrottiin rehellisesti kansalle, että veroja joudutaan nostamaan ja kantaväestön sosiaalietuuksia leikkaamaan, jotta lisääntyvä maahanmuuttajien määrä pystytään elättämään. Meillähän näin tehdään (mm. lapsilisäleikkaukset), mutta syyt verhotaan ”rakenteellisiin uudistuksiin” ym. epämääräiseen. Joku on arvioinut, että maahanmuuton kustannukset Suomessa olisivat yli miljardin vuodessa. Tarkkoja lukuja on tällä hetkellä vaikea saada. Lisäksi kehitysapu miljardin, ulkomaalaisten verorahoilla kouluttaminen ym.
Ensisijaisesti on pidettävä huolta omista kansalaisista, muuten kenelläkään ei ole kohta elämisen mahdollisuuksia. Maahanmuuton sijaan on tuettava suomalaisia lapsiperheitä, jotta syntyvyys nousee. Luku- ja kirjoitustaidottomien ihmisten rahtaaminen Suomeen ei paranna taloustilannetta – päinvastoin.

Suomella ei ole yksinkertaisesti varaa ottaa yhtään enempää ulkomaalaista maahanmuuttajia, pakolaista ja turvapaikakanhakijaa. Työttömät tai rikoksia tekevät maahanmuuttajat tulee poistaa Suomesta heti ja asettaa maahantulokielto.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

167 Comments

 1. Luku ja kirjoitustaidottomat mamut päätyvät sosiaaliasiakkaiksi lopuksi ikäänsä mikä on tosiasia nykyisessä paljon koulutustaustaa vaativassa työelämässä.

 2. Noille 16-henkisille “perheille” vois määrätä dna-testin. Katsoa moniko siitä oikeasti on perhettä. Mitään serkkujahan ne ei kai saa tuoda mukanaan..

  Hetkonen, eihän? :O

 3. Haluaisin nähdä kelan ja toimeentulotuki lapun mustaa valkoisella, mielellään leiman ja puumerkkien kanssa!
  Lapsista saa kyllä enemmän rahaa mutta siihen tarvitsee vastikkeellisuutta!

 4. Voin sanoa tähän vaan että somalit huijareista pahimpia. Itselläni sfrikkalainen mies (EI somali) ja olemme keskustelleet paljon tästä aiheesta. Häntä suututtaa koska somalit eivät edes vaivaudu opettelemaan maan kieltä jonne asettuvat! Mieheni taas suoritti peruskoulun tänne tullessaan ja suomenkielen kurssit kaikki käynyt ja puhuu suomea kuin vettä vaan. Somaleilla tapana tulla suurella joukolla, ei edes sukua mutta väittäävät olevansa perhettä, saamaan hyvät olot. Olen päässyt (joutunut) näkemään moista toimintaa läheltä :/ arvatkaapa oonko vihainen??? Totta helvetissä!!! Minusta ei mitään mamuja enää. Pilaavat asunnotkin :/ Ja muslimeja ovat…niitä kun tänne rantautuu on ongelmia tiedossa. Aletaan puuhata moskeijoja yms. mitkä ei meidän kulttuuriin kuulu. Mieheni kunnioittaa maatamme (EI muslimi!) ja ei vaadi mitään, päinvastoin yrittää itse. Sopeutunut hyvin ja elää kuten me. Emmehän mekään saa somaliassa tehdä suomen juttuja! Älyhoi..hallitus tai mikä taho se nyt meidän asioista päättääkään…surkeasti on meillä asiat kun somalit pannaan arvojärjestyksessä oman kansan eelle :((

 5. Jos tämä kaikki on totta niin ei hyvältä näytä, tällä saadaan kiukku maahanmuuttajia kohtaan ja se on virkamiesten moka. Me ei olla ollenkaan samalla viivalla, maahanmuuttajia tulee auttaa mutta ei tällä tavalla ja jos porsaan reikiä on niin ne täytyy korjata eihän mekään pystytä huijaamaan virkamiehiä ja jos joku onnistuu niin jokainen tietää mitä siitä seuraa . Surullista!!!!!!

 6. Aika älytöntä touhua rahan kylväminen ulkomaalaisiin pakolaisiin varsinkin tällaisena aikana kun valtio säästää ja leikkaa joka asiasta. Parempi kun ei otettaisi lainkaan pakolaisia muutamaan vuoteen. Kansakunnan etu on ensisijainen. Sitten vasta ulkomaalaiset.
  Nämä pakolaisiin menevät rahat olisivat tarpeen omiin kansalaisiin, esim vanhushoitoon. Nyt ollaan säästösyistä poistettu huonosti liikkuvilta vanhuksilta 6n matkan kukausittainen ns sote-kyyti taksilla bussilipun hintaan säästösyistä. Säästöt eivät koske ukomaalaisia koska kunta ottaa vastaan humanit.pakolaisia asukkaikseen. Heille rahaa tuntuu riittävän vuosi vuodelta enemmän.

  Raha jolla pakolaiset asutetaan ja elätetään, on pois suomalaisilta.

 7. Pakolaisbisnes: Valtion kassasta kunnan kassaan kaikki pois veronmaksajien rahoista!
  Pakolaisesta maksetaan 2 300 euroa

  Kaupunki3.6.2014 2:00

  Suomeen otetaan vuosittain noin 750 pakolaista. Jokaiselle pitäisi löytyä jostain päin Suomea koti ja välttämättömimmät tarvikkeet elämiseen.

  Kuntien osallistuminen pakolaisten vastaanottamiseen on kuitenkin vapaaehtoista, ja siitä päätetään poliittisesti kunnanvaltuustoissa.

  Siksi osa kunnista ei ota pakolaisia.

  Valtio yrittää saada kuntia mukaan tarjoamalla rahaa jokaisesta pakolaisesta. Alle kouluikäisestä valtio maksaa kunnalle vuosittain 6 845 euroa neljän vuoden ajan ja yli seitsemänvuotiaasta 2 300 euroa.

  Sen lisäksi on olemassa vielä suuri määrä erilaisia tapauskohtaisia korvauksia.

  Kunnille pakolaisen vastaanottaminen tarkoittaa ainakin asunnon hankkimista. Useimmissa kunnissa tulijalle järjestetään myös astioita, terveystarkastus, opastusta asiointiin sekä kielikoulutusta.

  Lisäksi pakolainen on oikeutettu kaikkiin kuntalaisen peruspalveluihin.

  www.hs.fi/kaupunki/a1401682391349?ref=hs-art-artikkeli

 8. Hyvät kantasuomalaiset ystäväni linkit jakoon nettiin ja facebook, twitter! Pitäkää tämä asia ja sivusto esillä. Vaalit lähestyy ja kuka haluaa maksaa lisää veroja ja kärsiä leikkauksista, kun kaikki puolueet paitsi perussuomalaiset, haluavat lisää mamuja ja pakolaisia. On se kumma, että rahaa löytyy mamu pakolaisille mutta rahaa ei löydy sotaveteraaneilla, sairaille yms kantasuomalasille. Pistäkää jokainen näitä linkkejä jakoon ja lukekaa
  suomimedia.wordpress.com/category/maahanmutto/

  suomimedia.wordpress.com/2015/01/19/maahanmuuttaja-huijasi-tukia-yli-200-000-euron-edesta/

  suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/suomi-toimii-euroopan-sosiaalitoimistona-ulkomaalaisille/

 9. Tulevaisuudessa tulee tilanne jossa kantasuomalaiset ovat vähemmistönä ja maahanmuuttajat ovat enemmistönä. Silloin maahanmuuttajien oma puolue on Suomen ylivoimaisesti suurin jopa yli 50%. Nykyiset valtapuolueet ovat marginaalipuolueita. Eli lisäämällä maahanmuttoa nykyiset valtapuolueet tuhoavat tulevaisuudessa itsensä sekä Suomen talouden. Sen jälkeen alkaa kunnon terrori kantasuomalaisia kohtaan. Lait muutetaan suosimaan mamuja ja syrjimään kantasuomalaisia. Kantasuomalaisille ei makseta palkkaa vaan pakko tehdä ilmaiseksi duunia ja mitään sosiaalietuuksia ei kantasuomalaiset saa. Näin se vain tulee tapahtumaan tämä on fakta, joka on myös historiassa nähty useita kertoja. Maahan on tullut uusi kansa joka on lopulta ajanut alkuperäiskansan sukupuuttoon. Läpi historian tuo on toistunut ja hyvinkin. 100 vuoden päästä Suomikin on täynnä eri maista tulleita ihmisiä ja kantasuomalaisia on hyvin vähän tai ei ollenkaan.

  Ainoastaan perussuomalaiset suhtautuvat tähän asiaan siihen kuuluvalla vakavuudella. Suomen ei pitäisi olla koko maailman sosiaalitoimisto mutta Suomi on koko maailman sosiaalitoimisto
  suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/suomi-toimii-euroopan-sosiaalitoimistona-ulkomaalaisille/

  1. Minkä alan akateeminen koulutus “tutkijalla” mahtaa olla?Eikö tulevaisuuden tutkiminen ole tulevaisuuden tutkimista eikä “faktaa”.Joka tapauksessa, tulevaisuutta tutkitaan monitieteellisesti, olisi siis varmaan hyvä mainita muutkin tahot, jotka tekevät tätä tutkimusta “tutkijan” kanssa.

  2. Suomen nykyinen asukasluku 5 400 000 (käytetään tätä tarkkuutta helpottamiseksi)
   Maahanmuuttajia vuodessa 20 000 <- Näistä tosin niitä humanitäärisiä, eli turvapaikansaajat (hakijoista pomppaa 2/3) ja kiintiöpakolaiset yhteensä noin 2400 /vuosi. Loput tulevat töihin (5000) ja opiskelemaan (5600) ja suurin osa noiden kahden ryhmän perheitä. Yhteensä perheenyhdistämisiä n. 6800, joista kv. suojelun perusteella n. 2100 vuonna 2014.

   Tästä saadaan noiden humanitääristen määräksi yhteensä n. 4500 vuodessa. Lasketaan, että kantaväestöä on tasan 5 000 000, mikä on toki aavistuksen alakanttiin. Lasketaan sitten, kuinka monta vuotta menee, että noita humanitäärisiä mamuja – työperäisethän ovat ok, eikö?
   5 000 000 / 4 500 = 1 111 vuotta. Että olisiko se matematiikan kertaus jotenkin paikallaan, samoin tilastollisiin menetelmiin perehtyminen? Tietty jos kapasiteettia on annettu lusikalla, niin eihän sitä kauhalla…

   1. Pohjimmainen ongelma meillä globaalin talouden ja vapaan liikkuvuuden maailmassa kuitenkin on yhteiskuntamme rakenne huippuverotuksineen ja anteliaine sosiaaliturvineen. Maamme houkuttelee jatkuvasti väkeä, joka ei pysty elättämään itseään (sosiaaliturvashoppailu) ja karkoittaa väkeä, jotka pystyvät itsensä lisäksi elättämään monta muutakin (veropakolaisuus). Tilanne on täysin kestämätön ja pitäisi korjata nopeasti. Väitän jopa, että se on merkittävin yksittäinen syy Suomen kestävyysvajeeseen, sitä ei vain haluta myöntää ja tunnustaa, vaan hoetaan tasan päinvastoin, että maahanmuutto olisikin rikkaus, vaikka se on köyhyytemme.

    Tilastokeskuksen mukaan Suomesta on muuttanut tällä vuosituhannella noin 200 000 ihmistä ja tänne on muuttanut noin 350 000 ihmistä. Vuositasolla se ei paljon tee, mutta kun aletaan katsomaan vuosikymmenten tähtäimellä, Suomessa on käynnissä väestönvaihto, jossa maastamme poistuu kyvykkäintä ja työteliäintä porukkaa ja tilalle tulee vähemmän kyvykästä ja vähemmän työteliästä porukkaa. Tietenkään jokaikinen tulija ei ole työtön, eikä jokainen lähtijä ole Nalle Wahlroos, mutta tämä on iso kuva, jota valitettavasti ei näe tutkittavan, eikä siitä näytetä huolestuvan. Paitsi rasistien piirissä.

    Ensimmäinen ja aivan helppo toimenpide olisi lakkauttaa rahallinen sosiaaliturva muilta kuin Suomen kansalaisilta. Viime aikojen EU-päätösten valossa se olisi täysin sallittua ja mahdollista, joten miksi ihmeessä niin ei tehdä? Se olisi jo valtava korjaus parempaan suuntaan ja vaikutukseltaan paljon suurempi kuin uskalletaan myöntää. Mutta yhteiskunta tarvitsee paljon muutakin toipuakseen, en näe pahemmin syytä muuttaa aiempia näkemyksiäni vallitsevassa tilanteessa.

    somalit suomessa
    vuonna 1990 suomessa oli 0 somalia.
    vuonna 2009 noin 12000 somalia.
    vuonna 2030 suomessa tulee olemaan noin 70000 somalia.fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_somalit
    viime neljänä vuotena heidän lisääntymis vauhti on 29% vuodessa. mikäli nuo www.migri.fi/netcomm/content.asp?article=3923 5000 somalia päästetään tänne suomessa on v.2030 yli sata tuhatta somalia.

   2. Mistä sä “tutkija” tuota propagandaasi sosiaaliturvashoppailusta revit? Suurin osa tulee tänne vieläkin töihin ja opiskelemaan ja se turvapaikanhakijoiden pomppausaste on yhä se 2/3. Kyllä se on niin tiukassa kontrollissa, kuin se vain voi olla.

    Tuo ns. väestönvaihto, mistä puhut, ei kylläkään vie pelkästään kyvykkäimpiä, vaan sen myötä tänne tulee myös kyvykkäitä ihmisiä töihin. Ne työperäiset maahanmuuttajat, ketä tänne tulee, ovat rakennustyöläisten lisäksi myös suurelta osin korkeasti koulututettuja teknologiateollisuuden palvelukseen tulevia, koska Suomessa ei omasta takaa kouluteta tarpeeksi osaajia niihin töihin.

    Sosiaaliturva Suomessa on kuitenkin tarkoitettu täällä asuville ja on myös työperusteista EU-jäsenmaiden kansalaisille. Ja kuten sanoin, niistä 20 000 vuosittaisesta maahantulijasta sosiaaliturvan pariin tulee korkeintaan 4500. Puhutaan siis niin pienistä summista koko valtion budjetissa, ettei niillä ole mitään käytännön merkitystä. Ja vielä vähemmän voidaan puhua turvapaikkashoppailusta varsinkin, kun nuo sisäänottomäärät ovat varsin pientä verrattuna etelä- ja keski-Euroopan maihin.

    Tuo somalienkaan määrä tuskin nousee missään vaiheessa täällä sataan tuhanteen asti, vaikka niin tässä pelotteletkin. Se, että siellä osalla on vaikeuksia työllistyä ja osalla ehkä jopa haluttomuutta, ei oikeuta leimaamaan kaikkia Suomessa asuvia somaleita.

    Kokeile muuten linkata ensi kerralla ihan oikea artikkeli migri.fi:stä, äläkä sellaista, joka antaa 404-virheen.

   3. Suomessa vakituisesti vuoden 2012 lopussa asuneista 25–34-vuotiaista lähes joka kymmenes oli ulkomaista syntyperää. Pääkaupunkiseudulla vastaava osuus oli vuoden 2012 lopussa lähes viidennes.

    Tiedot selviävät Tilastokeskuksen väestörakennetilastosta.

    Kaikkiaan Suomessa asui vakituisesti ulkomaista syntyperää olevia henkilöitä vuoden 2012 lopussa 279 616 henkilöä, mikä on 5,2 prosenttia väestöstä.

    Ulkomaista syntyperää olevien osuus väestöstä oli suurin Ahvenanmaan maakunnassa, 12,1 prosenttia ja toiseksi suurin Uudellamaalla, 9,6 prosenttia. Ahvenanmaan ulkomaista syntyperää olevista ruotsalaistaustaisia oli lähes puolet. Ulkomaista syntyperää olevien osuus väestöstä oli pienin Etelä-Pohjanmaalla, 1,7 prosenttia.

    Kunnittain tarkasteltuna ulkomaista syntyperää olevien henkilöiden osuudet väestöstä olivat Manner-Suomen kunnista suurimmat Helsingissä, 12,6 prosenttia, Vantaalla, 12,3 prosenttia ja Espoossa, 11,4 prosenttia. Pienimmät osuudet olivat Reisjärven ja Rautavaaran kunnissa, 0,3 prosenttia.

 10. Luku ja kirjoitustaidottomista ikuisista sossumamuista ei ole Suomelle mitään hyötyä vaan koko ajan vain miljarditolkulla rahanmenoa kankkulan kaibvoon.

 11. Nyt te Suomimediassa olette kyllä menneet aivan liian pitkälle. Teidän on heti poistettava nämä paljastukset, koska maahanmuuttajien ja pakolaisten tuet ovat salassa pidettäviä tietoja. Nämä paljastukset voivat ruokkia kateutta suomalaisten kohdalla. Suomalaisten ei tule tietää maahanmuttajien ja pakolaisten tukien tasoa mahdollisen kateuden vuoksi, mikä voisi ruokkia rasismia.
  Itse työskentelen sosiaalitoimessa ja kyllähän tällaiset paljastukset miten asiat todella ovat. Ruokkivat kateutta ja rasismia suomalaisten keskuudessa. Tärkeintä on nyt saada minimoitua vahingot ja saada nämä paljastukset pois netistä kokonaan. Sensuroimalla pois kaikki tällaiset paljastukset netistä. Sitten voimme jatkaa rauhassa samalla lailla kuin aina aikaisemminkin.
  -Anu sosiaalivirkailija.

  1. Anu, sun mielestä on siis oikein että maahanmuuttajat saavat enemmän kuin suomalaiset?
   Onko sun mielestä oikein että ku me painetaan työtä ja maksetaan veroja, niin toiset ei tee kumpaakaan, vaan nostavat veroja omille tileilleen?
   Onko sun mielestä oikein, että valtio joutuu salaamaan tälläisiä lukuja, sillä paljastuessaan ne voivat nostattaa rasismia ja kateutta?
   Oletko oikeasti noin aivopesty, ettet ymmärrä et valtion ei pitäisi tehdä MITÄÄN sellaista mikä voi aiheuttaa rasismia ja vihaa!
   Mieti nyt jumaliste itekkin miten tyhmältä toi sun selitys kuulostaa!!
   Maahanmuuttajat ovat niin pitkään ok, kun tulevat suomeen ja tekevät JOKA IKINEN töitä, opettelevat kulttuurin, arvostavat suomalaisia ja meidän kulttuuria, tajuavat että tulivat meidän maahamme ja opettelevat kielen.
   Maassa maan tavalla ja tämä on väärin, sanoi Anu mitä sanoi!
   kertakaikkiaan uskomatonta, että joku Anu täällä edes voi ajatella, että tämä on millään tavalla oikein!
   missä vaiheessa multa kysyttiin kun verojakin makselen ja kärsin jatkuvasti verojen kiristyksistä, että otetaanko tälläisiä lisärasitteita maahamme nostamaan veroja entuudestaan?

   Mussa ei ole tippaakaan rasismia ja tää juttu ei liity rasismiin millään asteella, kyseessä on ihan yksinkertaisesti se et ei mene nallekarkit tasan!
   mulla oli ongelmia pitkän aikaa etten meinannu saada leipää pöytään, niin en saanu tukia koska mun ja muijan tulot on yhteensä 2000€, vuokra 650€ + muut laskut.
   Nykyään jo helpottanut, mun omat tulot jo isommat ku meiän tulot ennen yhteensä, mut minä, joka en ikinä sossusta hakenut rahaa, elin monta vuotta 14,000€ vuosituloilla, sillä halusin lähteä talkoisiin paremman tulevaisuuden puolesta (en siis rasittanut omalta osaltani kuntaa), niin voitko Anu edes käsittää miten toi sun idioottimainen sepitys pistää raivostuttamaan??
   etenki ku mä tiesin tasantarkkaan et moni ihmisroska tienaa monin kerroin enemmän rahaa ku minä ja vain sillä et esittää nii vitun avutonta!!

  2. Voi vittu,mikä soppaämmä!missähän kaupungissa mahdat tehdä töitä!minimoida vahingot??!!eikö tuo ole aika saatanan iso vahinko,että yleensä noilla periaatteilla olet töissä.kenkää tollasille nekrun nuolijoille.se olisi vahinkojen korjaamisien ensi askel!täällä itärajalla on,tuo vanha konnunsuo,sinne nämä yhteiskunta kelvottomat lapsien raiskaajat kuuluvat.niin kuin on tehtykkin.aikaisemmin ne apinat sijoitettiin rauhan vastaanottokeskukseen.mutta huomattiin kuinka paljon he toivat levottomuuksia mukanaan kotimaastaan kaupungin päättäjät tajusivat,että jotain pitää tehdä.kun vastaanottokeskus siirtyi 15km päähän lähimmästä asutus alueesta,väheni polkupyörä varkaudet,järjestyshäiriöt,pahoinoitelyt yms. Huomattavasti.kaikki rikoksesta tuomitut johokin hevonkuuseen vaan odottelemaan karkotusta.sitten halpalentoyhtiön halvimpaan koneeseen,sen verran bensaa koneeseen että nousevat rajan yli.alastulosta ja sen tyylistä,tai määränpäästä huolehtimatta!toivottavasti pääsevät ukrainaan asti.

 12. Ja ihan kuin mamua ja sosiaalihyysäriä ei saisi syyttää mistään, koska se katsotaan rasismiksi. Sitten jokainen tervepäinen on rasisti !

  Sosiaalipummeja tämä maa ei ulkoa enää kestä !

  Se luo vastakkainasettelua ja vihaa, turha siinä on enää suomalaisten asenteista syytellä.

  Ulkomaaliset tehtailee asuntomurtoja 3700 kpl:tta vuonna 2014, joista pääosa ulkomaalaisten toteuttamia. Lukuun ei lasketa vapaa-ajan asuntoihin tehtyjä murtoja.

  10 kpl:tta/ jokainen vuoden päivä !

 13. Jopas on sossut paniikissa kun kaikki salattu tieto onki paljastettu. Ny vaan äkkiä pitäis sossujen saada paljastukset piiloon taas, ettei vaa seli seli ”ruokkis kateutta ja rasismia”. Sossut pelaa aina rasismikortilla ku on hankala paikka. Tuota rasismikorttia käytetään aina kun yritetään estää puolueeton ja jopa kriittinen maahanmuttokeskustelu. Toi on kyl käsittämätöntä, että maahanmuttajien ja pakolaisten saamat edut ovat salaistakin salaisempaa tietoa, ettei vaan sais kukaan suomalainen tietää miten asiat ovat todellisuudessa. Onneks nyt on tullut isot paljastukset julki. Mietin vaan mitähän sossut keksii nyt selitykseksi kun on fakta, että maahanmuuttajien edut ovat todellakin moninkertaiset suomalaisiin verrattuna. Sossuilla oli aikaisemmin selitys, että yksittäistapaus. Ei toimi kun nuo paljastukset paljastivat kaikkien maahanmuuttajien edut.

 14. Kantasuomalaisen rooli on maksaa jatkuvasti kasvavia veroja ja jatkuvien veronkorotusten jälkeen ja hintojen jatkuvan nousun jälkeen. Käteen ei kohta jää juuri mitään. Jostain syystä valtiolla on varaa kustantaa kaikki mamuille ja antaa vielä moninkertaisesti enemmän rahaa kuin kantasuomalaisille. Noista rahan antamisesta ja kaiken kustantamisesta esim. kaikki terveydenhuolto yksityisellä ilmaista mamuille. Mamut saavat jopa ilmaiset laserleikkaukset jos haluavat silmälasit pois ja paljon muuta. Tuosta tulee useamman miljardin euron lasku veronmaksajille. Suomella ei ole varaa ottaa yhtään lisää pakolaisia ja maahanmuuttajia, jotka elät sosiaalituilla. Suomella ei ole edes varaa pitää nykyisiä pakolaisia ja mamuja. 50% nykyisistä mamuista ja pakolaisista pitää poistaa Suomesta. Koska ei ole varaa pitää heitä täällä. Kaikki mamujen ja pakolaisten kustannukset valtio kattaa lisävelalla. Suomella ei ole vain varaa olla koko maailman sossu ja ottaa jatkuvasti lisää mamuja ja pakolaisia.

 15. Voi helwetti sentään näiden paljastusten jälkeen on monella kantasuomalaisella. Sellainen olo että on valtiovalta pannut kunnolla takapuoleen kantasuomalaisia kohtaan. Voi wittu sanon mä. Kuinka witun monta kertaa sosiaaliviranomaiset on toistellu tuet ovat samat kaikille. Aina kun on paljastunut jotain on vedottu yksittäistapaukseen. PRKL viranomaisten valehtelu tästä saa raivon valtaan. Näiden paljastusten jälkeen jokainen kantasuomalainen tietää, että mamut saa moninkertaisesti enemmän tukia ja ne maksaa moninkertaisesti enemmän veronmaksajille kuin työttömät suomalaiset. Mamuille kustannetaan kaiken lisaksi autot, ajokortit, autokoulu,bensat autonvakuutukset, vakuutukset, asunto, vesi, sähkö, asunto, uudet kodinkoneet, uudet vaatteet, uudet puhelimet, uudet harrastusvälineet, uudet lastenvaunut, uudet kodinelektroniikka jne. Prkeleen TUNARIT hallitus ja valtiovalta vaaleissa nähdään se on PRKL. Yksikään puolue, joka on järjestellyt näitä etuja mamuille ei saa mun ääntäni eikä monen muunkaan suomalaisen. Te stnan petturit SDP, Kokoomus, Keskusta, VIhreät, Kristilliset ja RKP olette nämä edut mamuille antaneet. On se PRKL kumma kun kantasuomalainen sotaveteraani tai vanha eläkeläinen ei pysty ostamaan lääkkeitä kun rahat ei riitä edes ruokaan. Sossu-Kela ei anna rahaa kantasuomalaisille mutta mamuille sitä rahaa kaadetaan säkkikaupalla. Kustannetaan vielä autot, ajokortit ja autokoulut ja vakuutukset. Turha on tulla kenenkään sossu virkailijan tai kansanedustajan jauhamaan paskaa, että Suomessa on kaikki saman arvoisia. Vaaleissa nähdään se on varmaa

 16. Ainoastaan äänestämällä oikeaa puoluettaa saadaan järki tähän hommaan. Valitettavasti kukaan muu puolue ei vastusta maahanmuttoa kuin perussuomalaiset, joten äänestämällä persuja voi vaikuttaa.

 17. ”Batlo on asunut miehensä kanssa Suomessa 2000-luvulla. Hän saapui maahanmuuttajana. Batlo on seurannut, mitä maahanmuutto/pakolaisyhteisössä tapahtuu.
  – Suomalaiset ovat tyhmiä lampaita, orjakansaa, jotka hyväksyvät mitä vain. Osa maahanmuuttajista ja pakolaisista raiskaa naisenne ja vie rahanne käyttämällä väärin sosiaalijärjestelmäänne. He myös tekevät rikoksia ja ryöstävät ihmisiä ja ajoneuvoja. Miten voitte olla niin tyhmiä lampaita, että ette tee mitään asioille. En voi arvostaa sellaisia ihmisiä. Kertoo Batlo ja sylkee maahan ja jatkaa. Näin vähän arvostan lampaita, jotka eivät pidä oman maan kansalaistensa puoliaan ja sylkee maahan uudelleen. Annatte liian paljon liian helposti. Se tulkitaan heikkoudeksi ja sitä käytetään häikelemättömästi hyväkseen. En voi ymmärtää miksi maahanmuttajia ja pakolaisia ei kohdella tasavertaisesti suomalaisten kanssa. Samat lait ja edut kaikille. Teidän poliisinne pelkää rasismi syytteitä, eikä uskalla puuttua ulkomaisiin rikollisten toimiin. Se on suuri häpeä. Teidän hallitus on tyhmiä täynnä. Miksi äänestätte tyhmiä ihmisiä päättämään asioistanne. Miksi annatte maanne pois muille. Miksi yksinäinen suomalainen saa tukia vain 400-680 euroa kuussa, kun yksinäiset ulkomaalaiset/pakolaiset saavat tukia 1000-2000 euroa kuussa. Ulkomaalaiset/pakolaiset saavat myös paljon muita etuja mitä suomalaiset eivät saa. Ihmettelee Batlo. Se on väärin. Missään muussa maassa omia kansalaisia ei kohdella yhtä huonosti, kuin teidän maassa. Missään muualla ulkomaalaiset/pakolaiset eivät saa yhtä paljon etuja ilmaiseksi, kuin teidän maassanne. Teillä sanotaan olevan demokratia, mutta en ymmärrä miksi lait ja etuudet eivät ole samat kaikille. Te itse olette syyllisiä, koska äänestätte hyvin tyhmiä ihmisiä päättämään asioistanne. Siksi te kärsitte omasta tyhmyydestänne. Kertoo Batlo.”

  suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/somali-mohamed-a-kertoo-miten-sossua-huijataan/

 18. Lista asioista jotka sosiaalitoimi kustantaa mamuille ja pakolaisille
  -auto
  -autonvakuutukset
  -autonhuollot/korjaukset
  -polttoaineet
  -autotarvikkeet esim uudet renkaat ja niiden vaihdot talvi/kesärenkaat
  -tulkit
  -konsultit eli tämä ryhmä kertoo kädestä pitäen mitä tukia he voivat saada
  -Kaikki seuraavat laskut 100% vesi, sähkö, puhelin, netti, vuokra, vakuutukset esim koti yms 100% sossu maksaa
  – Kaikki uudet kodinkoneet, uudet kodinelektroniikka, esim, uudet 60″ ledi tv, 200-500€ älypuhelimet koko perheelle, kannettavat tietokoneet, pölynimuri, liesi, jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, pyykinpesukone, astianpesukone jne. Kaikki uusia.
  – Kaikki uudet vaatteet, sängyt, sohvat, patjat, verhot, matot, tuolit pöydät, lakanat, kodinhuonekalut, kaikki uudet harrastusvälineet ja niidenkulut jne. Kaikki uusia

 19. Pitäähän pakolaisten ja maahanmuuttajien saada kotoutua Suomeen. Siksi auto, ajokortti, autokoulu, polttoainekulut, vakuutukset maksetaan sosiaalitoimistosta. Ne ovat välttämättömiä kaikille ulkomailta tulleille. Nämä teidän paljastukset vain ruokkivat kateutta ja rasismia kantasuomalaisten keskuudessa. Suomimedian tulisi poistaa kaikki nämä paljastukset heti välittömästi.
  -Anu sosiaalivirkailija.

  1. Anteeksi nyt vaan, en oikein ymmärrä millä tavalla auton kustantaminen kuuluu maajanmuuttajien kotiutumiseen Suomeen? Miksi ne ovat välttämättömiä? Ei kaikilla suomalaisillakaan ole autoa käytössä, koska ei ole varaa ylläpitää sitä. Iso perhe ei ole mikään tekosyy, silloinhan sossujen pitäisi kustantaa myös SUOMALAISTEN isojen perheiden ajokortti, autokoulu sekä kaikki kustannukset autosta johtuen; miksi ei kustanna jos kerran maahanmuuttajillekin? Ihan yhtälailla suomalaisen ison perheen on hankalaa liikkua julkisilla kuin maahanmuuttajien.

   Hommatkaa samantien nämä maahanmuuttajat tekemään töitä tai edes kouluttautumaan, jos te haluatte heidän kotiutuva tänne Suomeen. Älkää totuttako niitä siihen, että sossusta saa rahaa aina tarpeen vaatiessa, eikä mitään töitä tarvitse tehdä.

  2. Painu jo vit.. anu sossutantta. on siinäkin oman maan kansalainen ku puollustaa mamuja eikä omiaan.. miten ois vaikka sun suustas kommentti että kaikille pitäs olla samat lait ja yhdenvertainen tuki. ei taida sossu mamman suusta sellasta kuulla. pelkkää rasismi lässytystä ja hyssyttelyä.

 20. Turkulainen Somali häpäisee Porissa tapetun tytön muistoa!!
  www.mitavittua.fi/2015/02/04/turkulainen-somali-hapaisee-porissa-tapetun-tyton-muistoa/

  Somali Hakkasi 17 Vuotiaan Pojan Lieksassa (video) ja Poliisi Aloitti Pojan Painostuksen!!
  www.mitavittua.fi/2015/01/21/somali-hakkasi-17-vuotiaan-pojan-lieksassa-video-ja-poliisi-aloitti-pojan-painostuksen/

  Mamuille Rakennetaan Nyt Kulttuurisesti Joustavia Asuntoja!!
  www.mitavittua.fi/2015/01/21/mamuille-rakennetaan-nyt-kulttuurisesti-joustavia-asuntoja/

  Tutkimus: Monikulttuuri vahingoittaa yhteiskuntaa
  kukkahattutati.wordpress.com/2013/11/21/tutkimus-monikulttuuri-vahingoittaa-yhteiskuntaa/

 21. Nyt iso herätys kaikille! On toiminnan aika linkit jakoon facebook, twitter ja nettiin. Mitä useampi tietää sen suurempi paine tulee muutokselle. Me emme suostu maksamaan enään verovaroista yhdenkään mamun/pakolaisen kuluja ja tukia. Minä kannatan ”niimpä” ehdotusta, että kaikki tuilla elävät mamut/pakolaiset poistetaan Suomesta ja yhtään ei oteta tilalle. Minä kannatan, että säästyneilla rahoilla parannetaan kantasuomalaisten tukien määrää, lapsiperheet, äitiys/isyyslomalla olevat, opiskelijat, työttömät ja eläkeläisten. Kantasuomalaisten tuet ylös ja mamut/pakolaiset pois Suomesta. Ne puolueet, jotka jatkavat mamujen/pakolaisten ottamista. Niitä ei tule äänestämään juuri kukaan. Niiden puoleiden paikka on pienpuolueina oppositiossa. Suomi kuuluu suomalaisille ja Suomen hyvinvointi kuuluu kantasuomalaisille. Suomella ei todellakaan ole varaa velkarahalla elättää yhtään tukien varassa olevaa mamu/pakolaista, eikä ole varaa ottaa yhtään mamu/pakolaisia vastaan. Muutos alkaa nyt linkit jakoon joka paikkaan ja vaaleissa äänestämään!

 22. Tätä eriarvoisuutta ei tule kenenkään kantasuomalaisen hyväksyä. Monilla kantasuomalaisilla ei ole rahaa ruokaa, eikä lääkkeisiin, laskuihin eikä mihinkään. Leipäjonot kasvaa ja köyhyys kasvaa. Kaikki sosiaalietuuksilla elävät mamut ja pakolaiset pois Suomesta heti. Säästö useita miljardeja ja ne rahat käytetään kantasuomalaisten etuuksien nostamiseen. Niillä rahoilla saadaan opintotuki ja sossun tuki nostettua 700€ /kk ja työttömyyskorvaukset ja kansaneläkkeet 1000€/kk. Työttömyyskorvauksesta myös 20% verot pois kokonaan. Vaalit lähestyy ja on tärkeä muistaa ketkä puolueet jakavat suomalaisten verorahoja kriisimaille esim. kreikan tuet ja mamu/pakolaisten tuet/kulut veronmaksajien rahoilla. Puolueet jotka jakaa rahaa ulkomaalaisille ovat Kokoomus, SDP, Keskusta, RKP, Vihreät ja Kristilliset. Pakko äänestaa kaikissa vaaleissa muuten ei tule muutosta.

 23. On totta, että maahanmuuttajat ja pakolaiset saavat paljon paremmat tuet, kuin kantasuomalaiset. On totta, että he maksavat yhteiskunnalle enemmän, johtuen siitä, että osalla ei ole lukutaitoa, eikä kirjoitustaitoa, eikä ammattitaitoa. He tarvitset tulkkeja ja konsultteja, jotka kertovat mihin kaikkiin etuihin he ovat oikeutettuja. He saavat myös ilmaiseksi seuraavat mitä kantasuomalaiset eivät saa sosiaalitoimelta. Ajokortti, autokoulu, auto ja vakuutukset autoon. Osa heista saattaa huijata sosiaaliviranomaisia ja selvitä jäämättä kiinni. Samaa tekevät kyllä osa kantasuomalaisista eli huijaavat tukia. Asian ydin on kuitenkin se, että kaikki nämä paljastukset mitä Suomi media on tehnyt. Vaikka ne ovatkin kaikki täysin totta ja pitävät paikkansa. Niin ne paljastetut tiedot ovat kaikki salassa pidettäviä tietoja, joita ei saa julkaista julkisesti. Julkaiseminen ruokkii kateutta ja rasismia kantasuomalaisten keskuudessa. Siksi on tärkeää, että kaikki nämä paljastukset poistetaan.

  Unohdin tuosta mitä sosiaalitoimi maksaa maahanmuuttajille ja pakolaisille. On autojen polttoaineet, huollot, uudet kesärenkaat ja talvirenkaat tarvittaessa. Uusia autoja ei heille osteta vaan käytettyjä. He saavat itse valita minkälaisen käytetyn auton he haluavat sosiaalitoimen heille ostavan. Kuitenkin maksimissaan 5000€ maksava käytetty auto. Se, että maahanmuuttajat ja pakolaiset saavat enemmän etuja ja sellaisia etuja mitä kantasuomalaiset eivät saa. Liittyy siihen, että he tarvitsevat enemmän. Se liittyy heidän kotouttamiseen ja integroituminen suomalaiseen yhteiskuntaan. Meidän velvollisuus on auttaa ja sopeuttaa heidät suomalaiseen yhteiskuntaan parhaalla mahdollisella tavalla. Näin on toimittu aina. Siksi heidän kaikki edut ja tuet ovat salaisia ja pidetään salassa aina. Tässä asiassa toivon ymmärrystä kantasuomalaisilta ja siksi kaikki Suomimedian paljastamat tiedot ovat salaisia ja salassa pidettäviä tietoja. Siksi toivomme, että kukaan ei levittäisi näitä Suomi median linkkejä netissä ja lopettaisi näiden linkkien levittämisen välittömästi. Olen järkyttynyt Suomimedian vastuuttomasta toiminnasta, koska nämä paljastukset ruokkivat kateutta ja rasismia kantasuomalaisten keskuudessa. Nyt on tärkeintä, että nämä paljastukset mitä Suomimedia on tehnyt. He poistavat ne kaikki mahdollisimman nopeasti.

  -Anu sosiaalivirkailija.

 24. Minä olen sosiaalitoimenjohtaja ja nämä paljastukset ovat katastrofi. Ymmärrettekö te edes minkä vahingon te olette näillä paljastuksillanne aiheuttaneet. Ulkomaalaisten tuet ovat tarkasti vartioitu salaisuus. Jos jokainen kantasuomalainen saisi tietää, että ulkomaalaiset saavat keskimäärin nelikertaiset tuet ja heidän kulunsa on kahdeksankertaiset verrattuna kantasuomalaisiin. Se aiheuttaisi valtavaa kateutta ja jonkin verran rasismia kantasuomalaisten keskuudessa. Sen takia nämä tuet ovat tarkasti salattuja tietoja aina. Koko yhteiskunta on vaarassa näiden paljastusten takia. Puhuessani ulkomaalaisista tarkoitan maahanmuuttajia ja pakolaisia, jotka elävät eri tukimuotojen avulla.

 25. jokanein suomilainen joka jaka naita tietoja netis on merkittyja miehia! teillä ei olla mita lupa ja oikeus jakaa meitan etuja netis! Raiskaame naisene ja hakaame teita!

 26. te että saada paljasta näitä asiaa muille. Jos että poista turpaan tule teile. me emme luovuta saavutettu edusta! Te olete nyt merkitty miehiä!

 27. Kantasuomalaiset ovat vain kateellisia rasisteja. Jokainen järkevä ymmärtää, että maahanmuuttaja, pakolainen, turvapaikanhakija maksaa yhteiskunnalle paljon enemmän kuin kantasuomalainen. Varsinkin jos on lukutaidoton, kirjoitustaidoton, ammattitaidoton. Tulkit ja konsultit maksaa aika paljon. On päivän selvää, että mamut/pakolaiset saavat enemmän tukia ja ovat aina saaneet ja tulevat aina saamaan. Miksette te kateelliset rasistit voi hyväksyä asiaa ja maksaa enemmän veroja joilla kaikki kustannetaan?

 28. Justiinsa. Pystyn käsittämään sen, että ns. “Oikeat” pakolaiset hakevat maastamme turvaa, OIKEILLA JA AIDOILLA syillä. Ikävä kyllä suurinosa vaan suoraan sanottuna RAISKAA JA HYVÄKSIKÄYTTÄÄ KAIKIN MAHDOLLISIN TAVOIN suomalaisten tämän hetkistä pakolaispolitiikkaa ja sosiaalitoimea. Se tapahtuu, koska sen annetaan tapahtua! Rajansa kaikella, ja nyt napsahti ja pahasti. Olkoot vaikka sitä katkeruutta ja kateellisuutta, mutta lopetan kohta päivätyöni, värjään kasvoni hiilillä, hieron sipulia silmiini ja menen sossunluukulle vaatimaan viiden tonnin autoa. “Tartten autoa ku bussien aikataulut ei natsaa omiini, vaikka työttömänä muutenki makaan päivät teidän kustantamassa asunnossa, teidän kustantamalla sohvalla.” “Hei kiitti tyhmä kantaväestö!”

 29. ma jarkytya suomilaisten rasisti paljastuksia ja kommenteista. teitan omat paattajat eduskunasa on meile antanu nama etut. ei ole meitan vika etta teitan paattajat teki sellainen laki etta me saada paljon teita enema kaikia tukia. ite te aanestaa heita paatamaan asiasta. suomilaiset on kateelinen rasisti kaikki!

 30. Varsinais-Suomen käräjäoikeus vangitsi kolme Amorellan joukkoraiskauksesta epäiltyä miestä tiistaina iltapäivällä.

  Vangituista kaksi on syntynyt vuonna 1991 ja yksi 1992. Heidät vangittiin todennäköisin syin, mikä on vahvempi peruste kuin vaihtoehtoinen syytä epäillä -peruste.

  Törkeä raiskaus sattui Viking Amorellalla lauantain vastaisena yönä.

  Asian käsittely alkoi oikeudessa kello 13. Ensimmäisenä vuorossa oli 22-vuotias ruotsalaismies.

  Turun Sanomat seurasi oikeudenistunnon alkua, kunnes käsittely julistettiin poliisin pyynnöstä salaiseksi. Salaamisella halutaan suojella uhria.

  Ensimmäinen vangitsemiskäsittely käytiin videoyhteyden välityksellä. Oikeuden avuksi paikalle oli varattu somalin kielen tulkki.

  Noin 45-vuotiaan ruotsalaisnaisen raiskauksesta epäiltiin alun perin kahdeksaa miestä, joista osa on jo vapautettu. Ruotsissa säilytettävää epäiltyä esitetään vangittavaksi Ruotsissa.

  Amorellan joukkoraiskaus: Kolme miestä vangittiin – Kotimaa – Turun Sanomat

  Iltapulut uutisoivat kyseessä olleen ruotsalaiset nuoret. Huonoksi mennyt siellä äidinkielen opiskelu, kun joudutaan tulkkikin pyytämään paikalle.

  jlokka nimimerkki käynyt vinkkaamassa Ruotsin “murha.infoon” kolmen vangitun nimet, jotka voi käydä vakoilemassa täältä:

  www.flashback.org/t2518318p118

  Täältä myös asiasta kiinnostuneille tietoja mm vangitsemiskäsittelyn pöytäkirja kopiot:

  2015-01-02 Törkeä raiskaus Viking Amorellalla – kuusi miestä kiinni

 31. teila ei olla mitaan oikeutta syytaa meita tuista. me ei olla syylinen tukiin. te suomilaiset olla syyllinen. te suomilaiset aanestaa niita jota teke naita lakeja! te ette saa ola rasisteja meita kohtaan!

 32. Rasisti kortti heiluu aina ja heti kun nämä ongelmat otetaan esiin asiallisesti. Kaikki kantasuomalaiset on kyllä tässä ketjussa käyttäytyneet hyvin asiallisesti. Toisin kuin te mamut uhkailette raiskaamisella ja hakkaamisella ja halveksitte suomalaisia! PRKL meidän verorahoista ne teidän mamu tuet revitään. Turpa kiinni mamut. Koska me maksamme teidän elämisenne 100% me päätämme siitä mitä teille tehdään. Toki meidän täytyy äänestää oikeaa puoluetta muuten asiat eivät tule muuttumaan eli persuille äänet. On valitettavat tosiasia, että Suomella ei ole varaa elättää yhtään mamua/pakolaista/turvapaikanhakijaa. Siksi Suomi ei voi ottaa yhtään lisää ja kaikki mamu/pakolaiset/turvapaikanhakijat jotka elävät sosiaaetuuksilla pitää poistaa Suomesta välittömästi ja pysyvästi!

  Maksamme jo nyt kaikkina kulu kustannuksina yli 6 miljardia euroa / vuosi ulkomaalaisille mamu/pakolaisille. Koska mamu/pakolaisia tulee jatkuvasti lisää ja ne lisääntyvät. Se tarkoittaa kantasuomalaisten kohdalla jatkuvia veronkorotuksia ja leikkauksia joka ikinen vuosi.

  Suomi on yli 130 miljardia euroa velkaa www.nationaldebtclocks.org/debtclock/finland
  Ei ole varaa pitää yhtään heitä täällä vaan kaikki pois ja yli 6 miljardin euron säästö tulee heti!

  “markku jokilampi kolumnissa ”maahanmuuton kustannukset”
  ”Vuoden 2014 budjetissa maahanmuuton menot olivat 1170 miljoonaa euroa. Maahanmuuttajien on arvioitu lisäksi saavan 3000 miljoonan euron verran sosiaalitukia ja käyttävän 2000 miljoonan edestä sosiaali- ja terveyspalveluja, jolloin kokonaissummaksi tulee 6170 miljoonaa euroa vuodessa. Kustannuksissa on huomioitu turvapaikanhakijat, pakolaiset ja ulkomaalaiset maahanmuttajat.
  Valtion 50 miljardin budjetista maahanmuuton osuus on 8.10 prosenttia.”

  “Ruotsissa kerrottiin rehellisesti kansalle, että veroja joudutaan nostamaan ja kantaväestön sosiaalietuuksia leikkaamaan, jotta lisääntyvä maahanmuuttajien määrä pystytään elättämään. Meillähän näin tehdään (mm. lapsilisäleikkaukset), mutta syyt verhotaan ”rakenteellisiin uudistuksiin” ym. epämääräiseen. Joku on arvioinut, että maahanmuuton kustannukset Suomessa olisivat yli miljardin vuodessa. Tarkkoja lukuja on tällä hetkellä vaikea saada. Lisäksi kehitysapu miljardin, ulkomaalaisten verorahoilla kouluttaminen ym.
  Ensisijaisesti on pidettävä huolta omista kansalaisista, muuten kenelläkään ei ole kohta elämisen mahdollisuuksia. Maahanmuuton sijaan on tuettava suomalaisia lapsiperheitä, jotta syntyvyys nousee. Luku- ja kirjoitustaidottomien ihmisten rahtaaminen Suomeen ei paranna taloustilannetta – päinvastoin.”

 33. Ihan yhtä lailla tekee mieleni antaa pitkin korvia kaikille, jotka saavat osansa mun verorahoista mutta sylkevät silti päin naamaa. Oli kyse sitten maahanmuuttajista tai ei. Kyllä suomalaisetkin osaa sellasia persläpiä olla, eli ihan ihonväriin katsomatta halveksun järjestelmän törkeitä väärinkäyttäjiä. Viitsiikö mennä edes muihin aiheisiin, kuten mikä on ns rikosprosentti kantaväestöllä, ja mikä maahanmuuttajilla/pakolaisilla yms. Ne tilastot ei ole rasismia, niitä sanotaan FAKTOIKSI, joten puhukoot ne puolestaan.

  “Kellä onni on, se onnen kätkeköön” -On varmaan opetettu sieltä sossunluukulta; “Kellä onni sossusta saatu on, se tilinauhansa piilottakoon”

 34. somelainen rassisti! teila ole oikeus jaka meidän tieto netisä. raiskaame naisene ja hakaame teita!

 35. Itse olen sotaveteraani. Me taistelimme ja pidimme Suomen itsenäisenä. Nyt häpeän niitä suomalaisia, jotka kannattavat maahanmuuttoa ja sen lisäämistä. Taistelimme Suomea suomalaisille, emmekä maahanmuuttajille. Toivon, että nuori sukupolvi taistelee maahanmuttoa vastaan. Se taistelu tapahtuu äänestämällä perussuomalaisia, jotta tähän asiaan saadaan muutos.
  Muutama totuus maahanmuutosta.
  1. Suomella ei ole varaa siihen.
  2. Jo nyt maahanmuutonkustannuksia maksetaan verojen jatkuvalla korottamisella. Leikataan indeksikorotuksia ja leikataan lapsilisiä yms. Jotta saadaan rahat riittämään maahanmuuttajille.
  3. Maahanmuutto ja pakolaiset eivät ole ilmaisia ne maksavat Suomelle useita miljardeja vuodessa kaikkine kustannuksineen. Mitä enemmän tulee sitä enemmän se maksaa ja maahanmuuttajat lisääntuvät mikä maksaa aina enemmän.

  Taistelkaa vapaudestanne ja oikeuksistanne ja pitäkää kiinni niistä. Nykyiset puolueet ovat riistäneet oikeutenne saada samaa mitä maahanmuttajat. Olette “alempiarvoisia” maahanmuuttajien kanssa. Osallistun itsekin tähän taisteluun isänmaallisena suomalaisena, enkä voi hyväksyä, että verorahojamme tuhlataan miljardeja maahanmuuttajiin ja pakolaisiin. Se taistelu käydään äänestämällä perussuomalaisia, jotta saadaan muutos. Valittamalla emme saa muutosta, emmekä oikeutta.

 36. Voisitteko julkaista lähetin muutaman scannatun kuitin teille, jossa sosiaalitoimisto maksaa maahanmuuttajien 5000€ autoja. Paljon mamut tinkaavat ja saavat jopa 5500-6000€ arvoisia autojakin tuohon 5000€ maksimi hintaan. Koska sosiaalitoimisto maksaa nuo melko heti pystymme myymään autoja. Maahanmuuttajat ja pakolaiset ovat ostaneet aina sossun piikkiin kaikki autot. Tarkoitan sosiaalietuuksilla eläviä mamu/pakolaisia. Kun on kysytty kuka on maksanut autokoulun ja ajokortin vastaus on aina ollut sossu. Aina mamuille on maksettu ajokortti ja autokoulu. Sinällään nämä paljastukset eivät ole mitään uutta vaan niin on aina toimittu Suomessa. Kun puhun tässä mamuista ja pakolaisista tarkoitan vain niitä, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Enkä niitä jotka ovat töissä. Järjetöntä menoahan tuo mamujen ja pakolaisten hyysääminen aina on ollut. Muutos tulee tosiaan vain äänestämällä. PS on valitettavasti ainoa puolue, joka haluaa puuttua ongelmaan. Kaikki muut puolueet haluvat ottaa lisää mamuja ja pakolaisia, vaikka kaikki tietävät, että Suomella ei ole varaa siihen. Valtava työttömyys yli 600 000 suomalaista on työttömänä ja Suomen valtionvelka yli 130 miljardia euroa. Tämä on niin järjetöntä, että vain Suomessa tämä on mahdollista. Kreikka ja Italia esimerkiksi eivät maksa mitään tukia mamuille ja pakolaisille. Suomenkaan ei tarvitsisi maksaa mitään mutta kukkahattutädit ja puolueet syytävät rahaa ja tukipaketteja kriisimaille ja Ukrainaan. Vaikka Suomella ei ole varaa.

 37. Kantasuomalaisille on aina uskoteltu, että tuet ovat muka samat vaikka ne eivät ole koskaan olleet samat. Perustuet voivat olla samat mutta harkinnanvaraisista tuista mamut saavat auton, bensakulut, autokoulun, ajokortin ja paljon muuta uutta tavaraa mitä nimimerkki Jouko kirjoitti tuolla ylempänä.
  Faktat ovat kuitenkin se, että mamut ja pakolaiset maksavat moninkertaisesti enemmän yhteiskunnalle kuin kantasuomalainen. Aina ovat mamut ja pakolaiset saaneet enemmän etuuksia ja sellaisia joita kantasuomalaiset eivät saa. Tämä on tapahtunut AINA!

 38. On se helvetin mukavaa tietää, että jokaisesta tienatusta vero eurosta menee 20% kattamaan maahanmuuttajien ja pakolaisten kustannuksia. Siis miettikää jokaisesta eurosta jonka tienaamme menee 20% mamu kustannuksiin. Valtion vie vielä oman +20%, kunta 20%, kirkko ja muut. Todellinen kokonaisveroprosentti on helwetin kova yli 70% menee veroihin. Laskekaa vaikka itse jos ette usko alla laskuri

  suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/suurin-osa-suomalaisista-maksaa-yli-70-veroja/

  Ilman mamuja ja pakolaisia meille kaikille jäisi 20% enemmän rahaa käteen!

 39. Sossut toimii just samal lailla ku poliitikot kun paljastuu totuus kansalle
  a) Yritetään saada paljastukset pois netistä
  b) Vedetään rasismikortti esiin.
  c) Ollaan hiljaa ja toivotaan, että asia unohtuu
  d) Kiistetään asia isossa mediassa eli valehdellaan ja toivotaan, että kohu loppuu sillä.
  e) Yritetään väittää yksittäistapaus, yritetään kaikin tavoin kiistää ja harhauttaa kansaa.
  f) Ollaan hiljaa ja odotetaan, että asia unohtuu ja toivotaan, että kukaan ei puhu siitä.

 40. Eiköhän asia ole nyt jokaiselle päivänselvä. Mamut ja pakolaiset saavat päättäjien sinauksella paljon enemmän tukia rahanmääräisesti ja sellaisia etuja joita kantasuomelaiset eivät saa. Seuraava kysymys onkin mitä ME kantasuomalaiset teemme asialla? Äänestämmekö me yhä samoja puolueita valtaan jotka jatkavat tätä järjetöntä menoa vai äänestämmekö vaikka perussuomalaisia jotta saataisiin muutosta. Valittamalla asiat eivät muutu miksikään mutta äänestämällä voi moni mamu kannattajapuolue joutua oppositioon ja mamuja ei enään oteta Suomeen. Muistakaa äänestää, koska ei kenenkään perse kestä enään yhtään veronkorotuksia ja leikkauksia kantasuomalaisten sosiaalietuuksista. Asia on yksinkertainen jos ei halua maksaa lisää veroja mamujen takia ääni perussuomalaisille. Jos jostain syystä se ei onnistu voi syyttää vain itseään.

 41. käykää allekirjoittamassa kansalaisaloite Rikokseen syyllistyneen ulkomaalaisen karkoittaminen www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/970 jotta saataisiin rikolliset mamut pois maastamme. Kyllä meillä on ihan omastatakaa riittävästi rikollisia. Jakakaa kansalaisaloite linkkiä joka paikassa. Yrittäkäämme joukolla saada aikaan jotain hyödyllistä. Suomen on aika sanoa ei ja häätää rikolliset mamut!!! Miten monta murhaa ja raiskausta pitää vielä tapahtua ennenkuin saadaan muutos asiaan? Nyt on muutoksen aika

 42. Mielestäni on oikein, että yhteiskunta maksaa maahantulevien auton, ajokortin, autokoulun ja kaikki autosta tulevat kustannukset vakuutukset, polttoaineet, huollot, korjaukset ja osat. Se helpoittaa maan tulevien sopeutumista tähän yhteiskuntaan. Suomi ei ole enää pelkästään suomi suomalaisille. Suomi on osa Eurooppaa ja meidän on hyväksyttävä tulevat maahanmuuttajat. Kokoomus haluaa 2 miljoonaa maahanmuuttajaa lisää. Kaikki puolueet eduskunnassa haluavat ottaa lisää maahanmuuttajia ja pakolaisia. Paitsi PERUSSUOMALAISET! On ainoa puolue joka vastustaa.

 43. tuolla joku totesikin, että jokaisesta tienatusta eurosta 20% menee mamujen ja pakolaisten kaikkien kustannusten rahoittamiseen. Musta se on pieni määrä, koska valtio vie yli 20% veroja ja monet kunnatkin vievät yli 20% veroja jokaisesta tienatusta veroeurosta. Itse olen valmis maksamaan sen 20% lisää, jotta saamme lisää ihmisiä Suomeen paikkaamaan työvoimapulaa. Mamujen ja pakolaisten kustannuksista jokaisesta veroeurosta olen valmis maksamaan 50% asti kuten monet muutkin.

 44. Tarvitsemmeko todella näitä “kultamunia”?? Emme todellakaan, pärjäämme paljon paremmin ilman heitä. Ympäristökin olisi huomattavasti turvallisempi.

 45. Mulla on kaa mies somali ja oon suomalainen nainen. Ollaan naimisissa. Raadaan päivät pitkät töitä ja joudun tekeen kaikki kotityöt. Olen ostanut meille lainalla omakotitalon. Meillä on 2 autoa mun ostamat. Ongelma on se, että mun mies väittää jatkuvasti et heidän kulttuurissaan naiset tekevät kaiken ja kaikki työt ja miehet ei tee yhtään mitään. Sen perusteella ei oo tehnyt koskaan mitää töitä. 10 vuotta oltu jo yhes. Muuten menee ok mut hieman huolestuttaa jos satun sairastumaan tai menetän työpaikan. En haluais jättää koska pelkään olla yksin ja kun ei ole aviehtoa omaisuus menis puoliksi. Eli velat jäis mun maksettaviksi.

  1. Oman kuoppas oot kaivanut. Saa olla kyllä päässä pahasti vikaa että menee tollasen kanssa naimisiin joka “kulttuuri”-syistä toista orjuuttaa.

  2. Anne, mitä ihmettä?? Onko itsetunto niin pohjalukemissa ettet tajua ansaitsevasi parempaa kohtelua? Potki nyt se äijä hittoon SUN kodista ja lopeta tollanen hyysääminen. Aivan sama onko mies tai nainen, somali tai suomalainen, tollanen hyväksikäyttö on vastenmielistä. Avioehdon puuttuminen on omaa nolouttas, se pitäis olla pakollinen nykypäivänä.. Ite kyllä mieluummin maksasin niitä velkoja ja olisin ilman tollasta ********** ******* ! Uusi, parempi mies löytyy kyllä!

  3. Idiootti! ota vaan lisää lakuja huollettavaksi,niin huomaat miksi SINÄ aamulla heräät töihin! potki vittuun se neekeri ja ala elämään sitä elämää mitä meidän VAARIT ja MUMMOT meille verisesti järjesti! ei ne tänne kameleita saatana halunnu kun itsenäisyys saatiin!!!! VAI…onko mustalla valkoista ISOMPAA? ORJA!

  4. Vitu rotupetturi, sinne ählämimaaha kuuluisit säki kohdeltavaks ku pohjasakkaa.

 46. Tässä ihan kansainvälistä vertailua, siitä kuinka paljon enemmän maahanmuuttajat saavat erilaisia etuisuuksia kantaväestöön verrattuna. Esim. Suomessa sosiaalitukia 4,4 kertaa enemmän, ja asumistukea 2,4 kertaa enemmän. Linkki vie sivulle 175, mutta senkin jälkeen on mielenkiintoisia taulukoita. Jakakaa mahdollisimman laajasti, on virallista tietoa (jota on visusti pimitetty kansalta).

  www.keepeek.com/Digital-Asset-Management/oecd/social-issues-migration-health/international-migration-outlook-2013_migr_outlook-2013-en#page175

 47. Työpaikallani käy paljon maahanmuuttajia harjoittelemassa vuosittain. He tulevat oppilaitoksista tai työvoimatoimiston kautta tutustumaan tai harjoittelemaan alaa. Yhteistä heille on, että he eivät ole olleet vielä päivääkään Suomessa normaalissa palkkatyössä, vaan tulevat toimeen toimeentulotuen /kela:n työttömyyskorvausten ja/ tai muun sosiaalituen avulla. Harkinnanvaraisella toimeentulotuella ei todellakaan näytä olevan kattoa/tolkkua. Esimerkkinä yksinhuoltajaäiti, jolla on kolme lasta. Hän on tullut Suomeen kuusi vuotta sitten. Hänelle oli kustannettu ajokortti, auto + auton ylläpitokustannukset ( muun toimeentulon lisäksi ). Pääkaupungissa on kattava liikenneverkosto. Julkisilla kulkuneuvoilla pääsee koska tahansa ja minne tahansa. Maahanmuuttajanuorilla on aina viimeistä muotia olevat vaatteet ja älypuhelimet. Kela maksaa myös matkat entisiin kotimaihin vuosittain lomalle. Kuinka on suomalaisten köyhien laita? Hyvinvointiyhteiskunta on ajat sitten kärsinyt inflaation: kantasuomalaisten on vaikea enää saada yhteiskunnan palveluita, jotka veroeuroilla kustannetaan. Syy ei tietenkään ole maahanmuuttajissa, vaan päättäjissä, jotka tällaisia tukia maksavat ja lakeja laativat. Asioista on vaikea saada tietoja; tilastoja ei pidetä/julkaista. Nyt julistetaan, että Suomeen pitäisi saada vuosittain 30000 uutta maahanmuuttajaa. Teemme konkurssin, jos heidän ylläpitonsa on näin kallista. Sen jälkeen kantasuomalaisille ei jää kuin luu käteen.

 48. Terveisiä vaan kukkahatuille. Otetaan vielä lisää mamuttajia ja korotetaan veroja ja leikataan sairailta ja vanhuksilta kantasuomalaisilta. Voi vittu sanon mä nyt lähti tää juttu nettiin jakoon.

  1. Joo kuules säkin oot varmaa työssäkäymätön elämämkoululaine sossupummi nii otappa vaikka selvää paljo alkoholistin hoitamisee menee verorahoja. Lässytä mamujen tuista sitte

   1. Mitäs h******iä? Mitäköhän veikkaat, kumpi vie enemmän maahanmuuttajat (joista ei ole suomelle/valtiolle minkäänsortin hyötyä) vai juopot (joita on huomattavasti vähemmän eivätkä saa rahaa jatkuvasti). En ymmärrä miksi ihmiset ovat valmiina luopumaan omasta rodustaan, omasta maastaan ja omasta terveydestään näiden hyödyttömien loisien takia… Tää on meinaan aivan helvetinrankka aihe, mutta kysympä vaan että miksi?

   2. Eli siis väität, että kaikki suomalaiset työttömät on juoppoja ja sossupummeja? Kyllä olisi toinen ääni kellossa, jos itse eläisit työttömänä, saati sitten työkyvyttömänä. On se hyvä sanoa, jos itsellä on töitä että miten säälittäviä on ihmiset, jotka elää Sossun tuella. Puhutaan siitä, et pitäs saada lisää mamuja tänne, mut entäs suomalaiset köyhät ja sairaat? Puhumattakaan vanhuksista. Mitä meille käy? Annetaan kitua, kun ollaan niin “saamattomia”? Itselläni on opiskeleva ystävä, jonka perhe on köyhä. Hänellä esimerkiksi hampaat mätänevät suuhun, mutta apua ei hänelle asiaan suostuta antamaan, koska asuu vielä kotona. Mutta ongelma on siinä, että perhe on todella köyhä. Sitten näkee noita mamujen muksuta muotikuteissa ja elektroniikkaa viimesen päälle käsissä. Ei mee nallekarkit kyllä ihan tasan. Itse taas olen köyhä, en omista mitään omaisuutta ja olen sairas, täten en voi työskennellä. Tunnen muutaman itsenikaltaisen ihmisen, joilla sama ongelma. Eli sinun on ihan turha lässyttää siitä, kuinka arvailet kuka on elämämkoululainen sossupummi ja kuka ei. Se ei ole sinun työsi arvioida sitä, sillä helvetistäkös sinä sen tiedät minkälainen ihminen on toisen ruudun takana. Vituttaa sinunlaisesi ihmiset oikein urakalla.

 49. vaaleis nähdään kukkahattu puolueet eli kaikki muut paitsi perussuomalaiset kannattavat lisää mamuttajien ottamista suomeen. Ääni persuille on ääni muutoksella mamuttaja politiikalle!

 50. Niin sosiaalitoimi maksaa ajokortteja kaikille muillekin, jotka ovat siihen oikeutettuja ja joissa ennaltaehkäisevä, harkittu toimeentulotuko on paikallaan. (www.tampere.fi/perhejasosiaalipalvelut/toimeentulotuki/perusteet.html).

  Sitten voidaan miettiä sitä, onko tällainen sosiaaliturva hyvä ja missä kulkee raja. Maahanmuuttajia on Suomessa niin vähän, ettei suurin ongelma ole peräisin heistä.

  Sama koskee rikollisuutta ja petoksia. Siitä on jo 13 vuotta, kun viimeksi olen istunut käräjillä (lautamiehenä), mutta voin sanoa, että erilaisia tukipetoksia tehdään ihan tarpeeksi ilman maahanmuuttajiakin.

  Olen samaa mieltä siinä, ettei ole mitään järkeä, että ihmiset muuttavat maahan, jossa ei ole työpaikkoja, mutta humanitäärinen pakolaisten vastaanotto on niin pientä, että se kyllä pystytään hoitamaan.

  1. Kerro samalla sitten puolueesi jonka kirjoilla olet ja kenen äänellä puhut. Kun suomessa sattuu olemaan lautamiehen paikat poliittisia paikkoja…

  2. itse ajokortista en tiedä, mutta oli 2viikkoa aikaa järjestää itselle kakkosvaihe, ja siihenpä en ainakaan näin perus-suomalaisena ollut oikeutettu…hain vielä ennaltaehkäisevää toimeentulotukse, ja kakkosvaihe on paljon halvempi mitä itse ajokortti ja autokoulu. autokoulun hinnathan ovat 1400€ luokkaa, kakkosvaihe 250€… mutta ei herunut vaikka ajokortti oli minulle välttämätön työkokeilupaikkani sekä tulevan koulutukseni (kuljetuspuoli) vuoksi! Lisäksi Suomalaiset kuljetusfirmat (niinkuin myös rakennus ymym…) voisivat palkata ihan suomalaisia töihin, mutta litilateja useat tuntuvat suosivan halpojen palkkamaksujen vuoksi! Täällä pihtaa eniten ne, kenellä olisi varaa olla pihtaamatta, köyhiltä ne leikkaa ja vie rahoja

  3. Suomessa ei ole vähän maahanmuuttajia. Sanotaan yleensä, että vähän, kun tarkoitetaan, että vähän Ruotsiin verrattuna. Suomi on köyhempi maa kuin Ruotsi, Norja ja Tanska, ja pullistelee kuin olisi näiden maiden tasoinen ja vielä parempi anteliaisuudessaan maahanmuuttajia kohtaan. Koska tukipetoksia tekevät suomalaiset, niin sillä perusteella on siedettävä myös maahanmuuttajien tukipetoksia. Mitä logiikkaa! Kustannuksista ei siis ole väliä, jos vastaanotto on pientä. Eihän me pystytä hoitamaan omien kansalaisten terveydenhuoltoa julkisella puolella, eikä köyhien riittävää palvelua muutenkaan (en usko tuohon ajokorttijuttuun, että muka kantasuomalaisillekin, mallin vuoksi parille luottoköyhälle vuodessa ehkä), niin se, että humanitaaristen pakolaisten asiat pystytään hoitamaan, on yhdenvertaisuutta heikentävää, eriarvoisuutta lisäävää ja suomalaisia ylenkatsovaa politiikkaa.

 51. Siis ei pienintäkään järkeä koko jutussa. Nyt pitäisi vaatia Suomalaisille ihan sama, vai olemmeko me Suomalaiset todellakin jo toisen luokan kansalaisia ?

  1. Suomalainen kirjoitetaan pienellä kirjaimella (paitsi lauseen alussa).
   Onneksi meille koulutetaan luku- ja kirjoitustaitoisia maahanmuuttajia.

   1. Ja mitäs vitun hyötyä siitä on ku eivät tuu koskaan missään virallisessa(työpaikassa) käyttämään luku- ja kirjoitustaitoisuutta? Lukutaitoa ehkä kun lukee mitä syytteitä on saanut väkivaltaisesta raiskauksesta.

 52. Ei mikään ihme että suomessa kaikki asiat on päin mäntyä. Pienentäisivät noitten maahanmuuttajuen tuloja niin saatais suomi jaloilleen. On toki vaihto ehto sekin että kaikki suomalaiset muuttaa pois suomestas niin saa hallitus lelliä maahanmuuttajia. Multa ei tippaakaan riitä kunnioitusta noille neekereille ja muille loisille jotka pilaa suomen!!!!!
  Jos niillä olis samat arvot ku meillä suomalaisilla en vihaisi niitä ollenkaa, hallitus saa itteensä syyttää että kaikki suomessa vihaa maahan muuttajia.

 53. Ahkera ja työteliäs (mamu)vaimoni on maahanmuuttajien suomen kurssilla. Ei hänen luokallaan, eikä rinnakkaisluokilla ole ainakaan kellekään ajokortteja maksettu. Vaikka asumme pienehkössä kaupungissa, jossa julkinen liikenne on riittämätöntä. Työnhaluinen ahkerasti opiskeleva vaimoni ei muuten käytä energiaansa ruikuttamiseen, kuten tämän sivun lukijat.
  Tosin uskon kyllä, että muutamia esim. merirosvouksessa hyvin pärjääviä kansanryhmiä hemmotellaan liikaa. Käytyäni heidän naapurimaissaan matkoilla, kertoivat paikalliset järjestään, kuinka kovia vaatimaan ja haluamaan tämän kansan yhteistyöhaluttomat tyypit ovat. He siis ovat kaikenkaikkiaan suuntautuneet ottamaan, ehkäpä paljonkin paremmin kuin monet muut ulkomaiden kansat. Toivottavasti pysyvät sentään radikalisoitumatta uskonnossaan?

 54. Toimeentulotukea ajokorttiin saavat harkinnan mukaan kaikki hakijat, mikäli sillä parannetaan edellytyksiä työn haussa ja itsensä elättämisessä. Huvittavaa, kun täällä ruikutetaan sosiaalitukien väärinkäytöstä. Se on ilmeisesti kirjoittajien tuista pois. Tämä on vapaa maa jokaisen yrittää, suosittelen sitä ruikuttamisen sijaan.

 55. Jos tuo kaikki ylläoleva on totta, niin kyllä täytyy ihmetellä tätä yhteiskuntaa. Olen itse ollut elintasopakolaisena Canadassa. Sain vielä pankista niin paljon luottoa, että sain lentolipun .
  Olin kämpällä sunnuntaina ja jo maanantaina hiki kirveli silmissä. Oli sanonta ” Kanada ei ole mikään armopöytä” eikä se sitä ollut. Ei siellä mitään tukiaisia anettu kyllä siellä oli itse elantonsa hiottava. Eikä tulkkipalvelua järjestetty. Itse oli tulkki löydettävä ja itse maksettava.
  En ymmärrä suomen politiikkaa Suomi on myös karumaa, ja monet suomalaiset kärsivät puutetta. Ja kun on omanmaalaisista kyse, niin eipä silloin sääliä tunneta. Kuten nuo artikkelissa mainitut autokoulumaksut ovat aivan käsittämättömiä. En ole kommunisti mutta käyttäisin kyllä sanaa “riistokapitalismi” joka monessa asiassa on ottanut vallan.

 56. Suomi on antanut suomalaisille kaiken. Ilmainen koulutus, sairaanhoito ja kaikki tuet pärjäämiseen mutta kun te ette osaa olla kiitollisia vaan haluatte lisää ja lisää ja etsitte syntipukkia omalle ahneudellenne. Olisitte käyneet kouluja ja käyneet töissä niin ei tarvitsisi täällä purnuttaa. Ps. Kuka sotapakolainen maksaa 3000e ajokortin. Varmaan hienoa aloittaa Suomessa tyhjätaskuna.

  1. Idiootti… ei ole ilmaista mikään. YLLÄTYS!!! VEROILLA KULUT MAKSETAAN. ja tarkoitus olisikin, että niillä EU suurimmilla verorahoilla suomi pyörii ja suomalainen hyvinvointi pysyisi yllä. Ei siksi, että elätetään elintasopakolaisia. Maasta johon on työnnetty rahaa 50-luvulta saakka. Mutta mitä ne on auttanut??? Ei niin mitään.. laiska kansa ei rahalla korjaannu, tai sillä että ne tänne kuskataan. Ja kyllä, olen JOUTUNUT asumaan näiden rahan ahneiden pummien kanssa. Rosvoja ja juoppoja… kaikilla perheillä auto ja ukoilla ajokortit, paitti kukaan ei töissä. Asuttu suomessa yli 10v ja ainut mitä osataan sanoa on RASISTI. hienoa, näillä suomi pelastuu!!!

 57. Niinpä. Somaliahan on jo vuosia luokiteltu perhelomakohteeksi, johon voi lapset lähettää jopa ilman vanhempiaankin “kulttuuria oppimaan”, eli ympärileikattaviksi. Tämä tietysti koskee vain tyttöjä, sillä poikien ympärileikkaus voidaan suorittaa täälläkin. Tyttöjen ympärileikkaus taas on niin vaativa kirurginen toimenpide, että se on turvallisinta suorittaa somalialaisten huippuosaajien toimesta. Ha ha. Miksiköhän sieltä yhä otetaan pakolaisia?
  Se ajokorttitouhu taas on osa lieksan talouselämälle tärkeää somppukonetta: Kunnan sosiaalivirasto jakaa raivopäisesti rahaa pakolaisille kahden vuoden kotouttamisajan ja perii sen rahan takaisin valtiolta. Se olekaan mikään ihan ilmainen juttu, kun perhekunnille ostetaan kaikki mahdollinen roina, mitä elämiseen tarvitaan…ja ylimääräinenkin, kuten ajokortit. Tämän kaksivuotiskauden jälkeen näiden ihmisten olisi sitten tarkoitus muuttaa isompiin kaupunkeihin, missä muutkin pakolaiset majailee. Maakuntien lahja kaupunkilaisille: Pakolaiset, jotka on kotoutettu uskomaan, ettei sillä ole rajaa, eikä määrää, kuinka paljon voi sossun luukulta rahaa kupata.

 58. Tarvittaisiin kovia faktoja eli linkkejä, kuvia, videoita väittämillenne. Muuten ei tiedä. Alexander Stubb kiistää mamujen suosimisen mutta myöntää Suomen tarvitsevan 2 miljoonaa mamua lisää. Myöntää mamujen maksavan enemmän Suomelle ja saavan parempia tukia. Kumpaa uskoa Stubin puheita vai teitä?

 59. Mitä ruikutatte mamut ovat aina saaneet enemmän etuja ja tulevat aina saamaan. 4.4 kertaisesti enemmän tukia per henkilö ja 2.4 kertaisesti enemmän asumistukia per henkilö. Löytyy euroopan unionin virallisesta tilastoinnista.
  www.keepeek.com/Digital-Asset-Management/oecd/social-issues-migration-health/international-migration-outlook-2013/the-fiscal-impact-of-immigration-in-oecd-countries_migr_outlook-2013-6-en#page51

  Yli 100 000:n suomalaisen karu kohtalo: He kituuttavat alle 750 eurolla kuukaudessa

  www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1423110671663.html?pos=ksk-trm-uutk-ostu

  Vain vähäjärkinen yksinkertainen tyhmä idiootti uskoo, että tuet ovat kaikille samat.

  1. Tilastolla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, saako samassa tilanteessa oleva kantasuomalainen saman verran tukia kuin maahanmuuttaja. Maahanmuuttajien ja kantasuomalaisten työllistymisprosentissa on merkittävä ero.

   Nuo 100 000 suomalaista, joista lehtiartikkeli puhuu, ovat eläkeläisiä. Varmaan omista tilastoistasikin huomaat, että maahanmuuttajat saavat huomattavasti vähemmän eläkettä.

 60. Aivan käsittämätöntä!Minä olen kerran elämässäni joutunut käymään sossun luukulla ja silloinkin melkein itkun kautta sain rahaa sairaalamaksuihini:”no kun et ole koskaan aikaisemmin käynyt täällä,niin maksetaan se nyt.”olin silloin pienen lapsen yksinhuoltaja ja rahat todella tiukassa.Toista kertaa en ole sinne sitten poikennut.Pitäisiköhän yrittää?
  Työkkärissä oli sama meno kun siellä vähän vanhempana kävin.Kyselin koulutuksista,mutta ne mitkä kiinnosti oli vaan maahanmuuttajille.Virkailija sanoi suoraan päin naamaa että marssi järjestys on tämä:ensin nuoret sitten maahanmuuttajat ja sitten sinä (ja muut ikäiseni).
  Yhdestäkin naapuri talosta mamu muutti pois.Oli vaan pieni nyytti mukana kun taksilla pyyhkäisi pihasta.Oli kantanut kaikki vanhat kamansa roskikseen.No,köyhät suomalaisethan siellä kävi sitten niitä kaivelemassa talteen.Miksi mamulla oli vain pieni nyytti?Koska sossu maksaa muuttomatkan taksilla ja uudessa paikassa uudet kamat.Että näin.

 61. Paistaa jo Kajaanissa että mihin osoitteeseen menee suomalaisilta nipistetetyt toimeentulotuet. Huono soomi, on hyvät merkkivaatteet, uusimmat älypuhelimet, ajokortit, hienot bemarit/mersut, lapsiperheillä uudenkarheat vaunut jne. Suomalainen saa vaikka rukoilla polvillaan soppalassa ylimäärästä 100€uroa, ei tipu eikä lirise. Mamu täyttää hakemuksen, käsitettely on nopeaa ja raha on tilillä mahdollisimman nopeasti… 😀

  1. Älkäähän nyt, kylläpä on mukava kun meillä on monikulttuuria, niin on hyvä katsella ja kuunnella kun mamut nykyisin tuoksuvat hyviltä, pukeutuvat sivistyneesti, puhuvat kalliisiin älypuhelimiinsa kovalla äänellä ja syntyy mukavaa keskustelua ( tosin he eivät puhu englantia, suomea tai mitään sivistysmaailman kieliä ) ja kaikein parasta, että näkee kun he täällä lisääntyvät, suuri katras pieniä somali-suomikansalisia on kasvamassa yhteiskunnan loisiksi.
   Tätähän me haluamme, kansainvälisyyttä, Suomi-Afrikka akselilla. Suomessa hyvinkoulutetut ja vastassa kouluttamattomat. Tästä ei voi syntyä muuta kuin…en viitsi sanoa..päätelkää itse.

 62. En hylkäisi keskustelua mamuilusta eduskuntavaalien yhteydessä. Se on kuitenkin mitä ominta eduskunnan toimivaltaan kuuluvaa aluetta, ja koskee nimenoman Suomen asiaa.
  Siitä olisi myös syytä alkaa puhumaan avoimemmin. Perehdyin tuon Pediga liikkeen vuoksi Suomen ulkomaalaisten rikostilastoihin ja tosiasiallinen tilanne suomessa on paljon pahempi kuin oletin.

  Esim. Helsingin raiskauksista 35-40% on ulkomaalaisten tekemiä. Ryöstöistä 30-35%, väkivaltarikoksista 25%. Vain alkoholirikoksissa ulkomaalaistaustausten osuus oli väestöosuutta pienempi. Jopa 25% vastaanottokeskusten tulijoista syyllistyi rikoksiin odotusaikanaan tai omasi rikollisen taustan.

  Poliisin tekemistä karkotus esityksistä maahanmuuttoviraston ja oikeuden käsittelyn jälkeen karkotetaan käytännössä vain 15%. (Vakavat rikokset)

  Tilastot ovat siksi vakavia että asiasta tulisi keskustella. Ongelman kuoliaaksi
  vaikeneminen vie pohjan hallintomme uskottavuudelta.

 63. ”Batlo on asunut miehensä kanssa Suomessa 2000-luvulla. Hän saapui maahanmuuttajana. Batlo on seurannut, mitä maahanmuutto/pakolaisyhteisössä tapahtuu.
  – Suomalaiset ovat tyhmiä lampaita, orjakansaa, jotka hyväksyvät mitä vain. Osa maahanmuuttajista ja pakolaisista raiskaa naisenne ja vie rahanne käyttämällä väärin sosiaalijärjestelmäänne. He myös tekevät rikoksia ja ryöstävät ihmisiä ja ajoneuvoja. Miten voitte olla niin tyhmiä lampaita, että ette tee mitään asioille. En voi arvostaa sellaisia ihmisiä. Kertoo Batlo ja sylkee maahan ja jatkaa. Näin vähän arvostan lampaita, jotka eivät pidä oman maan kansalaistensa puoliaan ja sylkee maahan uudelleen. Annatte liian paljon liian helposti. Se tulkitaan heikkoudeksi ja sitä käytetään häikelemättömästi hyväkseen. En voi ymmärtää miksi maahanmuttajia ja pakolaisia ei kohdella tasavertaisesti suomalaisten kanssa. Samat lait ja edut kaikille. Teidän poliisinne pelkää rasismi syytteitä, eikä uskalla puuttua ulkomaisiin rikollisten toimiin. Se on suuri häpeä. Teidän hallitus on tyhmiä täynnä. Miksi äänestätte tyhmiä ihmisiä päättämään asioistanne. Miksi annatte maanne pois muille. Miksi yksinäinen suomalainen saa tukia vain 400-680 euroa kuussa, kun yksinäiset ulkomaalaiset/pakolaiset saavat tukia 1000-2000 euroa kuussa. Ulkomaalaiset/pakolaiset saavat myös paljon muita etuja mitä suomalaiset eivät saa. Ihmettelee Batlo. Se on väärin. Missään muussa maassa omia kansalaisia ei kohdella yhtä huonosti, kuin teidän maassa. Missään muualla ulkomaalaiset/pakolaiset eivät saa yhtä paljon etuja ilmaiseksi, kuin teidän maassanne. Teillä sanotaan olevan demokratia, mutta en ymmärrä miksi lait ja etuudet eivät ole samat kaikille. Te itse olette syyllisiä, koska äänestätte hyvin tyhmiä ihmisiä päättämään asioistanne. Siksi te kärsitte omasta tyhmyydestänne. Kertoo Batlo.”

  suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/somali-mohamed-a-kertoo-miten-sossua-huijataan/

 64. Jos valtamedian on poliittisen sensuksen ja vallalla olevan “anti-rasismin” seurauksena tarkoitus sensuroida uutisia maahanmuutto- ja pakolaisuusmyönteiseksi, niin “mitä vittua”-sivustolla on paikkansa Suomessa.

  Rankassa joka kuudes kansalainen on ISIS-muslimiterroristijärjestön kannattaja. Tämä on esimerkki tiedosta, josta valtamedia ei kirjoita. Ilmeisesti kritiikittömästi pakolaismyönteinen city-toimitus nyt tähän vaatii tietenkin lähdettä, koska jos lähdettä ei ole > kyseessä olisi rasimi ja pelonlietsontapropaganda. Siispä lähde:( www.newsweek.com/16-french-citizens-support-isis-poll-finds-266795 ). Lähteitä löytyy lukuisia. Google is your friend.

  Muslimi tappoi Porissa tytön, somalimuslimit joukkoraiskasivat naisen laivalla.
  Maahanmuuttajajengi hakkaa ihmisiä avoimesti rasistisella polar bearing tyylillä eli jenkeistä tutulla knock out gaen säännöin. Uhreiksi vähemmistöjen edustajat hakivat valkoisia. Kyseessä täysin avoimesti rasistinen rikosaalto. Valtamedia? Ei mitään tästä rasismista.
  Esimerkkejä on kymmeniä ellei satoja. Tilastokeskuksen mukaan ulkomaalaiset, etenkin tietyistä maista syyllistyvät Suomessa raiskauksiin huomattavasti usemmin mitä kantasuomalaiset. ( www.tilastokeskus.fi sekä mm. www.uusisuomi.fi/kotimaa/120909-raiskaukset-suomessa-%E2%80%93-%E2%80%9Dulkomaalaisten-osuus-pistaa-silmaan%E2%80%9D )
  En laita tuohon miniURL-linkkiä, koska joku pelkäisi sen johtavan rasistisivuille. Mitä tekee valtamedia?
  Maahanmuuttajia ja pakolaisia ei tule laskea samaan joukkoon samaan joukkoon rikoksia tarkasteltaessa. Tässä asiassa media sekä kummankin ihmisjoukon ( rasisti, anti-rasisti ) ääripäät tekevät saman typerän yleistyksen. Harvoin ne thaimaalaiset ja Kanadalaiset “mamut” ongelmia aiheuttavat.
  Ongelmien syynä ovat tietyistä Afrikan ja Lähi-Idän maista tulevat pakolaismiehet, jotka yllättävä kyllä, edustavat tiettyä uskontoa. Sama ihmisryhmä on ongelmana jokaisessa länsimaassa, joihin tätä ihmisryhmää pakolaiseksi otetaan.

  Yksi poliittisen korrektiuden kuvottavimmista esimerkeistä on surullisen kuuluisa ( no tuskin anti-rasisteille kuuluisa ?) Rotherhamin kaupungissa tapahtunut lapsien raiskausbuumi. ( en.wikipedia.org/wiki/Rotherham_child_sexual_exploitation_scandal ). Noin 1400 lasta raiskattiin vuosinen 1997-2013 välillä muslimijoukon toimesta. Kyseessä oli järjestelmällinen tapaus ja poliisi ei rasistikse leimautumisen johdosta uskaltanut asiaan edes täydellä voimalla puuttua. Poliisi on “pyytänyt” asian johdosta jo anteeksiki, mutta minun mielestäni anteeksipyytämisen paikka olisi ihmisillä, jotka eivät halua tietää näistaä asioista ja eivät halua kuulla totuutta pakolaisuuden tuomista kolmannen maailman kulttuuriominaisuuksista. No kulttuurirelativismihan tässä toimii.

  ( While the majority of perpetrators were known to be Asian or of Pakistani heritage, several council staff described themselves as being nervous about identifying the ethnic origins of perpetrators for fear of being thought racist )

  En nyt enempää jaksa esimerkkejä pakolaisuuden tuomista kuvottavista “lieve”ilmiöistä kirjoittaa. Tekstiä tulisi ison romaanin verran ja siihen ei ole aikaa.

  Ja nyt minut rasistiksi leimaajille tekstiä. Vähemistö pakolaisista tekee näitä rikoksia, mutta tapahtumia on kuitenkin niin paljon, että kyseessä on asia, josta pitäisi keskustella avoimesti ilman sensuuria.

  Mitä vittua-toimitus tekee joskus aivan amatöörimäistä “journalismia” salaliittoteorioineen Forssan kaupungin perustamissyistä jne, mutta toisaalta kuka tietäisi, että Porissa juuri tapetun tytön murhasi muslimimaahanmuuttaja? Ja kyllä, tekijän etnisyys on tärkeä tieto, koska on olemassa agenda, jossa ulkomaalaisten rikoksia piilotellaan. Asioiden oikea laita tulee näissä asioissa IKÄVÄ KYLLÄ ilmi lähes yksinomaan “mitä vittua”-toimituksen kautta.

  PS. Suomessa tilasstokeskuksen kautta saa rikoksen tekijöiden kansalaisuuden selville. Tanskassa on edetty avoimempaan yhteiskuntaan ( kenties suurempien pakolaisongelmien vuoksi ), siellä rikoksen tekijöistä löytyy maan kansalaisten kohdalla myös etnisyys. Enää kanta-asukkaat ja kansalaiset eivät ole samaa harmaata massaa, vaan saadaan selvilly tarkempi otanta rikollisista.

  PSS. Jotkut tämätkin leimaavat rasistiseksi kirjoitukseksi. Minä katson tämän tilastotieteelliseksi kirjoitukseksi, faktat eivät valehtele, agendat valehtelevat.

 65. Monet ovat ihmetelleet, miksi Suomen valtamedia pimittää maahanmuuttajataustaisten raiskaajien nimet ja kansallisuudet vielä tuomioiden julkistamisen jälkeenkin, mutta kansallismieliset yksityishenkilöt ovat kuin vapaata riistaa.
  On hyvä myös muistaa, että veronmaksajat maksavat kaikki pakolaisten, turvapaikanhakijoiden ja sosiaalituilla elävien maahanmuuttajien kulut. Mitä enemmän näitä ryhmiä tulee Suomeen ja mitä enemmän ne lisääntyvät sitä enemmän veronmaksajat joutuvat maksamaan. Kantasuomalaisilta on leikattu sosiaalietuuksia ja indeksikorotuksia ja korotettu jatkuvasti veroja, joilla kustannetaan aikaisemmin mainitut ryhmät.

 66. Teidän pitää heti poistaa nämä paljastukset! Nämä aiheuttavat vain kateutta ja rasismia kantasuomalaisten keskuudessa. Jokainen, joka levittää tätä linkkiä somessa lisää kateutta ja rasismia kantasuomalaisten keskuudessa. Nämä ovat salaista tietoa, kukaan ei saa paljastaa näitä asioita. Olkaa kilttejä ja poistakaa nämä paljastukset netistä. Kaikki jotka levittävät tätä linkkiä netissä ovat rasisteja!

 67. Kaikki sosiaalietuudet ja tuet pitää lopettaa kantasuomalaisilta ja antaa ulkomaalaisille maahanmuuttajille korotettuina etuina. Se on ainoa oikea tapa!

 68. Minä tuomitsen jokaisen kantasuomalaisen RASISTIKSI, joka vastustaa tai ei hyväksy ulkomaalaisia maahanmuuttajia, pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Suomessa on tilaa ja kaikki ulkomaalaiset ovat tervetulleita tänne asumaan ja elämään vaikka sosiaaliturvalla. Minä tuomitsen tämän sivuston rasistiseksi! Minä kannatan 2 miljoonan ulkomaalaisen maahanmuuttajan ottamista Suomeen edustan SDP:tä ja sen kantaa. Toivon, että jokainen minun kannattajani haukkuu kaikki suvaitsemattomat rasisteiksi! Me taistelemme suvaitsevaisuuden puolesta ja olet joko meidän puolella tai meitä vastaan oleva RASISTI!

  1. Suksi vittuun Kusi Matiainen = Saku Timonen! Saat ihan itse maksella kaikki mamu kustannukset omast pussistasi ja majoittaa kaikki mamut sun asuntoos.

  2. Kuules timonen meinaat et otettais koko suomi täyteen ulkomaalaisia mamuja ja ne elelis sosiaaliturvalla. Meinaatko et me työssä oleva suomalaiset ruvettais maksaan niitä kuluja, ei todellakaan. Sun on aivan turha aukoa sun päätäs PELLE! Sua ei tuu äänestään juuri kukaan muu kuin muutama kukkahattu hihhuli.

 69. Suomi haalii reilusti lisää pakolaisia!!
  Hallitus on päättänyt, että Suomi voi ottaa tänä vuonna reippaasti lisää pakolaisia. Maahan haalittavien kiintiöpakolaisten määrä nostetaan 750 henkilöstä 1050 henkilöön tänä vuonna.

  Lisäystä on siten 300 henkeä.
  www.mitavittua.fi/2015/02/09/suomi-haalii-reilusti-lisaa-pakolaisia/

  Maahanmuuttajien tekemät rikokset rajussa kasvussa, raiskaavat, tappavat, hakkaavat ja ryöstävät suomalaisia.
  www.mitavittua.fi/2015/02/09/maahanmuuttajien-osuutta-katujengeissa-on-liioiteltu-katso-upeasti-tehty-reportaasi/

  Suomi toivottaa satoja pakolaisia tervetulleiksi
  Myös viime vuonna pakolaiskiintiötä nostettiin Syyrian kriisin takia.
  yle.fi/uutiset/suomi_toivottaa_satoja_pakolaisia_tervetulleiksi/7791570?origin=rss

  Kokoomus avaisi portit ulkomaiselle työvoimalle
  yle.fi/uutiset/kokoomus_avaisi_portit_ulkomaiselle_tyovoimalle__demariedustaja_hammastelee/7792136

 70. Suomi tarvitsee vuosittain 34 000 uutta maahanmuuttajaa eli maahanmuuton pitäisi melkein kaksinkertaistua nykyisestä, arvioi Elinkeinoelämän valtuuskunta uudessa EVA raportissaan Tulevaisuuden tekijät. Näin työvoima ei tulevina vuosikymmeninä ainakaan supistuisi.

  Torstaina julkaistun raportin viesti yksinkertaisuudessaan on, että Suomi ei pärjää ilman maahanmuuttoa.

  Työllisyysaste on jo nyt vajonnut pohjoismaisittain huolestuttavan alas, noin 69 prosenttiin, vaikka hallitukset ovat vuoron perään asettaneet tavoitteeksi 75 prosenttia. Tuolla tasolla oltiin edellisen kerran ennen 1990-luvun lamaa. Muissa Pohjoismaissa työllisyysaste on selvästi korkeampi kuin Suomessa.

  Raportin ovat kirjoittaneet tutkija Pekka Myrskylä ja Tilastokeskuksen yliaktuaari Topias Pyykkönen.

  Maahanmuuttoa tarvitaan koska työikäisten joukko vähenee noin 10 000 ihmisellä vuosittain, kun suuret ikäluokat jäävät eläkkeelle.

  Raportin luvut ovat kylmääviä: työllisten määrä on vuosina 1987-2013 kasvanut vain noin 2 000 henkilöllä. Samaan aikaan työttömien määrä on kasvanut 180 000:lla.

  www.hs.fi/kotimaa/a1422424819789

 71. Mamut niitä töitä nykyään tekee pk-seudulla. Työttömät isäm maalliset juopot ryyppää ja vetää kamaa ja tekevät rikoksia. Kun perspoppoo poistettais maasta, niin rahaa säästyisi 20-kertaisesti mamukuluihin nähden ja maasta tulisi huomattavasti rauhallisempi ja ystävällisempi.

 72. Kokoomus voittaa aina realistinen vaaliteema ja tavoitteet muista äänestää ja saat nämä asiat 100% varmasti takuulla.
  – Verot ylös
  – Työttömyys ylös
  – Kaikki hinnat ylös
  – Arvonlisäveron nosto 50%
  – Leikkaukset eläkeläisiltä, sairailta, opiskelijoilta, lapsiperheiltä, työttömiltä
  – Lisää veroja pieni – ja keskituloisille tasaveroina = kaikki kallistuu jatkuvasti loputtomasti.
  – Verohelpotuksia kaikille yli 10 000€ /kk tienaaville
  – 2 miljoonaa maahanmuttajaa lisää Suomeen helpottomaan työvoimapulaa
  – Lisää etuuksia ja tukia pakolaisille ja maahanmuuttajille
  – Kaikkien sosiaalietuuksien lopettaminen kantasuomalaisilta. Esim. opintotuki, asumistuki, työttömyyskorvaus, sosiaalituki, kansaneläke.
  – Opiskelu maksulliseksi kaikille 5000€ / vuosimaksua vastaan
  – Terveydenhuolto maksulliseksi kaikille 10000€ vuosimaksua vastaan
  – Kaikki ilmaiset ja julkiset palvelut lopetetaan ja muutetaan yksityiseksi ja maksulliseksi.
  – Mikäli jollain ei ole varaa maksaa se jätetään kylmästi yhteiskunnan ulkopuolella. Kuolkoon nälkään tai muuhun kukaan ei auta.

 73. Espoossa ompussa kolmen lapsensa kanssa vaunuileva somalimamma yritti tahallaan ajaa päälleni hissistä tullessaan, vaikka 180 asteen tilassa ei ollut ketään muuta ja seisoin syrjässä ovista…jalkani katkaiseena liikuntavammaisena ehdin just ja just väistyä etten saanut vaunuja katkenneen jalkani päälle..murhaava katse somalin kasvoilla kertoi vihan valtavan määrän!! somalitaksi taas ilmoitti 110 ajaessaan 80 alueella, ettei poliisi ota korttia pois, koska hänellä ei olis sit töitä…oli kuulemma 2 vaimoa…3 kertaa somalitaksi on tuonut ylinopeutta kotiin…tarkastaja tiesi tyypin…kertoi saavansa rasismisyytteen, kun huomauttaa ajorikkeestä… tällaistako me tänne haluamme…tarkastaja neuvoi keskeyttämään kuljetuksen ja haluamaan uuden taksin…ylinopeutta ajavaa ei tarvitse hyväksyä!! sydänkohtauksesta sairaalasta tullessa ei halua kaahailevia kuskeja!!

 74. Jos äänestät SDP,Kepu,RKP,Vihreät ja Kokoomus, asiat pysyvät ennallaan maahanmuuton osalta.

  Lisäksi SDP ajaa paperittomille ilmaista terveydenhoitoa.
  Kokoomus haluaa lisää mamuja 1.8 miljoonaa/v.,lisäksi heidän lempilapsensa EVA on ehdottanut mamuja lisää 34000 vuosittain.
  Kepu ajaa työrajoitteiden poistamista EU:n ulkopuolelta tuleville,toisinsanoen palkkojen polkeminen ja halpatyövoima.
  RKP ja Vihreät nyt halaavat estoitta kaikella saralla maailmaa ovet ja ikkunat auki.

  Tätä saat jos äänestät näitä puolueita.

 75. Many foreigner peoples like finland because, finland have world best and highest social benefits to foreigner peoples. So it is obvious many peoples from very poor countries want to go live in finland with social benefits. Finland have great system we come your country and just enjoy world best and highest social benefits. No need to work just taking lazy and enjoy life and fuck thousands finnish womans with big dick. Finland is paradise for many millions very poor peoples. More and more are coming finland every day over 200 new foreigner peoples come and many foreigner peoples make kids. Thank you finland and fins your open minded attitude and giving us money and pay everything so no need to work ever.

 76. Minusta on oikein että nytmaksetaan takas että sivilisaatiomme rakennettu heidän verellä:

  Eurooppalaisten laivaamien orjien määrä[12]

  Maa Laivauksia Orjien määrä
  Portugali 30 000 4 655 000
  Espanja 4 000 1 600 000
  Ranska 4 200 1 250 000
  Hollanti 2 000 500 000
  Iso-Britannia 12 000 2 600 000
  Yhdysvallat 1 500 300 000
  Tanska 250 50 000
  Muut 250 50 000
  Yhteensä 54 200 11 000 000

  Nii, ja edelleenkinryöstetään afrikan maaita, toisiian nyt vaan taloudellisesti. Raahamalla luonnonvarat sieltä tänne pilkahinnalla.

  1. Taulukko jotenkin meni hassusti. Katotaan nyt uudestaan.

   Eurooppalaisten laivaamien orjien määrä[12]

   Maa -Laivauksia -Orjien määrä
   Portugali -30000 -4 655 000
   Espanja -4000 -1 600 000
   Ranska -4200 -1 250 000
   Hollanti -2000 -500 000
   Iso-Britannia -12000 -2 600 000
   Yhdysvallat -1500 -300 000
   Tanska -250 -50 000
   Muut -250 -50 000
   Yhteensä -54200 -11 000 000

 77. os somali tai joku muu suht samoista taustoista lähtöisin oleva tulee Suomeen pakolaisena, niin onhan se nyt selvää että ei sillä ole varaa itsellään maksaa ajokorttia, autoa jne. Tämän tajuaa jokainen. Ok, tänne saattaa tulla pakolaisena joskus ihan rikas somali, jolla onkin varaa kaikkeen tuohon käymättä töissä, mutta silloin puhutaan poikkeuksesta. Tämän kaikki ymmärtävät, mutta jotkut eivät vain halua sattuneista syistä myöntää.

 78. Somalitaustaiselle nuorelle miehelle haetaan henkilökohtaista somaliankielistä avustajaa!!
  Kun suomalaiset vammaiset usein kärsii resurssien puutteesta ja ovat joko yksin kotona tai laitoshoidossa täysin heitteillä. Eräille vähemmistöryhmille, kuten somalitaustaisille on luotu parhaimmat mahdolliset oltavat Suomessa, vaikka näistä vain alle 10% työskentelee yksityisellä sektorilla, luoden näin yhteistä hyvää.
  www.mitavittua.fi/2015/02/11/somalitaustaiselle-nuorelle-miehelle-haetaan-henkilokohtaista-somaliankielista-avustajaa/

 79. Vanhusväestölle ei avustavia käsiä mutta eräälle porukalle kaikki tuodaan valmiina nenän eteen.

  “Lieksan kristillisen opiston hanke tukee konkreettisella tavalla Lieksan maahanmuuttostrategian

  hyväksymiä toimintalinjauksia ja mahdollisuuksia ehkäistä myös kantaväestön nuorten

  syrjäytymiskierrettä. Sosiaali- ja terveyspalvelukeskus puoltaa kaupungilta haetun

  rahoitusosuuden (30 000 euroa) myöntämistä hankkeelle. Vuosille 2015-2016 ajoitetun

  hankkeen nettokustannukset ovat n. 324 000 euroa

  Lieksassa 14.11.2014

  Soile Syrjäläinen

  sosiaalijohtaja”

  webdynasty.pohjoiskarjala.net/Dynasty/Lieksa/kokous/20141634-8-4.PDF

  lkro.fi/featured/article/15

  “Lieksassa maahanmuuttajaväestön määrä on kaksinkertaistunut kolmen viimeisen

  vuoden aikana. Lieksassa oli tilastokeskuksen mukaan vuoden 2013 lopussa 511

  maahanmuuttajaa (väkiluku n. 12000), joista humanitäärisistä syistä tulleita oli yli 400

  [3].

  Lieksassa esiintyy edelleen seuraavia konkreettisia ongelmia, joita nykyisillä

  toimintatavoilla ei pystytä hallitsemaan:

  – Aito kulttuurien ja niiden edustajien välinen vuorovaikutus estyy

  ennakkoluuloista ja tiedon puutteesta johtuen

  – Yritysten, työpaikkojen, organisaatioiden ja kuntalaisten suhtautuminen

  maahanmuuttajaväestöön on edelleen ennakkoluuloista

  – Maahanmuuttajien kielitaito koetaan riittämättömäksi monissa opiskelu- ja

  työtehtävissä

  – Maahanmuuttajien tapoihin ja uskomuksiin perustuvan toiminnan koetaan

  häiritsevän joskus yhteistä opetus- tai työtoimintaa

  – Maahanmuuttajanuorilla esiintyy päihde- ja mielenterveysongelmia ja muita

  elämänhallinnan ongelmia

  – Maahanmuuttajanuorten hallitsematon rahankäyttö johtaa usein

  talousvaikeuksiin

  – Maahanmuuttajaäidit eristäytyvät yhteiskunnasta, koulutuksesta ja työstä”

  Hankehakemus löytyy täältä

  webdynasty.pohjoiskarjala.net/dynasty/lieksa/kokous/20141634-8-3.PDF

 80. Lässyn lässyn, tilintarkastajan mukaan Lieksan mamuille on myönnetty löyhemmin perustein tukia kuin suomalaisille. Syrjäläinen perusteli toimintaa sillä että ELY.keskus eli valtio maksaa kolmen vuoden ajalta tuet 100% joten voidaan olla löyhäkätisempiä, suomalaisten osuudesta valtio maksaa vain puolet ja kunta loput. Vitun hieno perustelu kun suomalaisilta verotettu raha joka tapauksessa kyseessä.

  1.bp.blogspot.com/-bzJ2uYJ4cuM/UizmeOL4h2I/AAAAAAAAA20/ncN7g1nd6Ug/s1600/2.png

  1.bp.blogspot.com/-x9vCp5BpoTU/UizmmlECUKI/AAAAAAAAA3A/yNeGh7TfNek/s1600/1.png

  Syrjäläisen logiikalla voidaan ottaa vaikka sata miljoonaa elättiä kuntiin asumaan. Mitään kuluja ei synny niin kauan kuin valtio maksaa!

 81. Otetaanpas sitten vähän faktaa tuosta kotoutumisesta:

  Kuvio 5
  Koko väestön ja miesten työllisyysaste pääkieliryhmittäin vuonna 2010 (Tilastokeskus)

  pääkieliryhmä kokonaistyöllisyys/ miesten työllisyys %

  somali 19,5/24,3

  Euroopan unionin ulkopuolelta kotoisin olevista maahanmuuttajista suhteettoman suuri osa on kokonaan työelämän ulkopuolella….

  www.optula.om.fi/material/att…ti_ym_2014.pdf

  Table 6. Post-compulsory schooling in Greater Helsinki area by students’ mother tongue

  Educational sector Students’ residential area

  Mother language Greater Helsinki area Helsinki
  Total general secondary-
  school students 33,794 16,838
  Finnish 29,375 14,188
  Swedish 2,371 1,253
  Language other than Finnish/Swedish 2,048 1,397
  Somali 213 156
  Total vocational-school students 63,310 32,614
  Finnish 55,363 27,779
  Swedish 2,305 1,557
  Language other than Finnish/Swedish 5,642 3,278
  Somali 403 253
  Total polytechnics students 35,173 21,466
  Finnish 29,444 17,389
  Swedish 2,182 2,002
  Language other than Finnish/Swedish 3,547 2,075
  Somali 71 41
  Total university students 59,070 45,900
  Finnish 50,315 39,158
  Swedish 4,477 3,732
  Language other than Finnish/Swedish 4,278 3,010
  Somali 0 0

  www.opensocietyfoundations.or…i-20131121.pdf

  S O M A L I S IN HELSINKI

  Versus:

  Sisukasta vapaaehtoistyötä ja luottamuksen rakentamista: Suomen somaliyhdistykset sillanrakentajina
  Somalin kieltä äidinkielenään puhuvia ihmisiä on Suomessa lähes 16 000 ja näin ollen he ovat kolmanneksi suurin vieraskielinen ryhmä maassa. Somalit ovat myös yksi aktiivisimmista maahanmuuttajataustaisista ryhmistä yhdistysten perustamisessa.

  Somalitaustaisten perustamien yhdistysten suuri määrä kertoo yhtäältä halusta vaikuttaa aktiivisesti somaliyhteisöä kohtaaviin asioihin ja ongelmiin Suomessa, sekä halusta auttaa valtavasta köyhyydestä ja pitkittyneestä konfliktista kärsivää Somaliaa. Somaliyhdistykset Suomessa ylläpitävät kotoutumista tukevaa toimintaa, kuten kielenopetusta ja harrastustoimintaa. Somalien omat yhdistykset pystyvät tavoittamaan kohderyhmiään, kuten nuoria tai kotiäitejä, erityisen hyvin järjestämällä kohdennettuja aktiviteetteja näille ryhmille.

  jarjestohautomo-fi.directo.f…/#token-840011 061114

  Lienee parasta purkaa tuokin myytti:

  Koutouttamislain merkitys kotoutumisessa maahanmuuttajan näkökulmasta

  “Kuitenkin ainoastaan kuusi huonosti kieltä osaavista (26:sta) haastatellusta tavoitteli parempaa kielitaitoa….

  www.migrationinstitute.fi/pdf/webreports18.pdf

  Maahanmuuttajien houkutteleminen järjestötoimintaan ei ole helppoa. Vapaaehtoisuuteen perustuva toiminta on yleensä heille vierasta, ja myös kieli sekä kulttuurierot voivat asettaa omat haasteensa. (Hammar-Suutari 2003, 6-7.)

  ETNO, joka avustaa ministeriöitä maahanmuuttajapolitiikassa, on vaatinut seuraavalta hallitukselta lisää resursseja etnisten vähemmistöjen järjestötoimintaan ja maahanmuuttajien osallistamiseen.

  Eri etnisten- ja maahanmuuttajaryhmien yhdistysten perustaminen on merkki integraatiosta ja maahanmuuttajien aktiivisesta toimimisesta yhteiskunnassa……………………..

  Kotoutuminen oli useimmille maahanmuuttajille vaikea käsite ymmärtää eikä suurin osa haastateltavista osannut vastata kysymykseen järjestötoiminnan kotouttavasta vaikutuksesta!!!

  www.migrationinstitute.fi/pdf/webreports70.pdf

  Järjestötoiminnasta on siis näiden kohdalla tullut itseintressi, jossa puuhastellaan omien kanssa ja pidetään kivaa yhdessä, mutta kotoutumisen ja yhteiskuntaan intgeroitumisen kanssa sillä ei ole hitonkaan tekemistä!
  Vene pääsi lopulta Italiaan, mutta Sadia ei tiedä, missä nousi maihin. Kuin sumun peitossa ovat hänen mielessään myös seuraavat kuukaudet.
  – Voin merimatkan jäljiltä hyvin huonosti. En tiedä missä kaupungeissa olin, enkä voinut kysyä keneltäkään mitään, koska en ymmärtänyt, mitä ihmiset sanoivat.
  Ei tiennyt Suomesta mitään
  Euroopassa Sadian ja hänen ystäviensä tiet erkanivat. Huoli heistä ja Somaliaan jääneestä suvusta painaa Sadiaa koko ajan.
  – En tiedä, missä he ovat ja minkälaisessa tilanteessa. En ole saanut heihin yhteyttä.
  Sadia ei Eurooppaan tullessaan aikonut Suomeen eikä tiennyt siitä mitään.
  – Italiassa kuulin, että tämä on todella hyvä paikka……….
  Sadia ei tiedä, mitä voisi tulevaisuudessa tehdä. Hän ei ole koskaan voinut käydä koulua tai hankkia ammattia. Tärkeintä on kuitenkin olla turvassa.
  – Uskon, että voisin elää Suomessa, jos saan siihen mahdollisuuden. Täällä ihmisen elämä kuuluu hänelle itselleen.

  www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/ar…oiseen/4747722 010215

  Luku- ja kirjoitustaidottomien Eldorado……………….

 82. Tämä on niin väärin! Kohta voitaisiin jaella vähän toisenlaisia herätkää lehtiä ! Herätkää Suomen tilanteeseen!

 83. Minua niin pisti vihaksi,että en oikeen tiedä mitä sanoa! Tämä ei lopu niin kauan kuin hyväosaiset ovat vallassa ja niin kauan kuin huono osaisista ihmisistä jättää äänestämättä,koko ulkomaan kuvioiden kustannuksista on pieni palkkaiset duunarit ja eläkeläiset jotka eniten kärsivät tästä eurojen sylttämisestä!

 84. Suomi tarvitsee kaksi miljoonaa maahanmuuttajaa lisää paikkamaan työvoimapulaa. Maahanmutto on suuri rikkaus Suomelle. Emme voi olla sulkeutuneita ja sisäänpäin kääntyneitä. Emme voi ajatella elävämme ilman miljoonia maahanmuuttajia. Vain maahanmuuttajien avulla turvaamme suomalaisen hyvintointiyhteiskunnan tulevaisuuden. On kaikkien etu, että otamme mahdollisimman paljon lisää maahanmuuttajia. Kaikki ulkomaalaiset maahanmuuttajat ovat avoimesti tervetulleita Suomeen.

 85. Kantasuomalaisen kun eukko nakkaa kahden mukulan kera tyhjän päälle, on turha mennä sossusta kyselemään huonekaluja. Pienipalkkainen kun tyhjästä koittaa koko kodin järjestää tyhjästä, saa siinä tehdä taikoja ja ihmeitä kerrakseen. Mamuille pistetään koti kerralla kuntoon saatana. Vittu että kyrpii kun on 25 vuotta maksanut kiltisti veronsa ja sen kauniin kerran kun olet kusessa, mamut saa parempaa kohtelua.

 86. Jos jotain V.TTU pitäis tehdä niin koko helvetin KELA alas epäreiluine tukineen ja suunnitella Saksan mallinen sossu. Tää ei SAATANA toimi, että eläkeläiset taistelee 750€ kuukausituloilla ja joutuu kipristelemään leipäjonoissa. Samaan aikaan joku v.tun somali nostaa (tekemättä ikinä kunnon töitä!!) enemmän kun mää saan rehellisestä työstä!!!

 87. Meidän ei tule hyväksyä, eikä sallia monikulttuurisuuden vastustajien väitteitä. Suomi on avoin maa ja osa eurooppaa. On täysin mahdoton ajatus, että Suomi lähtisi pois euroopasta ja pistäisi rajat kiinni. Juuri sitä nämä monikulttuurisuuden vastustajat haluavat. Suljettua Suomea. Nämä paljastukset vain lisäävät rasismia ja kateutta. On tärkeää tiukentaa valvontaa, ettei näitä paljastuksia tule enää lisää. Toivon, että ihmiset kantaisivat vastuunsa ja eivät levittäisi näitä paljastuksia somessa. Keskusta ja kokoomus ovat samoilla linjoilla ja minä myös kannatan 2 miljoonan ulkomaalaisen maahanmuuttajan ottamista Suomeen. Maahanmuuttajat ovat ainoa ratkaisu työvoimapulaan ja Suomen kilpailukyvyn parantamiselle. Meidän tulee ottaa rohkeasti esimerkkiä Ruotsista ja lisätä merkittävästi maahanmuuttoa. Ruotsin kilpailukyky on juuri maahanmuuton takia Suomea parempi. Ruotsin työvoimapula on juuri maahanmuuton takia Suomea pienempi. Tulemme kehittämään Suomea maaksi, jossa ulkomaalaiset maahanmuuttajat ovat suuri enemistö 2050 vuoteen mennessä. Suomi on monikulttuurinen maa ja pysyy sellaisena. Suomessa ei ole sijaa kehityksen vastustajille, joita kaikki monikulttuurisuuden vastustajat ovat. Siksi tulemme ottamaan 2 miljoonaa ulkomaalaista maahanmuuttajaa lisää. Suomi tulee pysymään avoimena kansainvälisenä, kieliltään ja kultuuriltaan rikkaana maana.

  1. Jos mamuista meinaa tulla enemmistö, niin ne häviää tästä maasta niin kuin juutalaiset natsi saksasta, uunin kautta.

  2. Kysymys koskien seuraava otetta ylläolevasta:

   “Keskusta ja kokoomus ovat samoilla linjoilla ja minä myös kannatan 2 miljoonan ulkomaalaisen maahanmuuttajan ottamista Suomeen. ”

   “Tulemme kehittämään Suomea maaksi, jossa ulkomaalaiset maahanmuuttajat ovat suuri enemistö 2050 vuoteen mennessä.”

   Onko tämä todella pääministeri Sipilän kirjoitus vai jonkun täyskaiman taikan väärällä nimellä esiintyvän tahon vedätys?

   1. Vastaus kysymykseen Janne katso Sipilän teot. Ota huomioon milloin tuo on kirjoitettu elokuun 9. päivä 2015. Mitä nyt on tapahtunut viimen kuukaudet ja tapahtuu mamuja tulee ennätysmäärä Suomeen, eikä loppua näy. Sipilä on pitänyt lupauksensa täyttää Suomi mamuilla.
    Sipilän hallitus on päästänyt maahan useita kymmenituhansia pakolaisia. Torniosta tulee 500 päivässä, joka päivä,15 000 kuukaudessa 180 000 vuodessa. Tällä hetkellä Suomeen on tullut jo noin 40 000 – 60 000 pakolaista. Vielä on 3 kuukautta aikaa 15 000 kuukausivauhdilla. Onko Sipilä pistänyt rajat kiinni tai palauttanut yhtään pakolaista ruotsiin? Vastaus EI OLE rajat ovat auki ja kaikki pakolaiset ovat tervetulleita tänne. Voit kysyä miksi Sipilä eikä hallitus sulje rajoja, eikä palauta takaisin yhtään pakolaisia, jotkä tänne tulevat. Lukekaa mvlehdestä tilanne on helvetin paha ja pahenee koko ajan. Hallitus ei tee yhtään mitään mvlehti.net/

   2. Sipilä mainosti televisiossa, kuinka antaa kotinsa pakolaisille. Nyt afrikassa ja arabimaissa lehdet kirjoittavat, että ihmisten kannattaa mennä Suomeen, koska siellä jopa pääministeri antaa asuntonsa pakolaisille. Eli Sipilän teko on ollut innoitus miljoonille ihmiselle lähteä Suomeen pakolaiseksi. Sipilän teko oli mainos kaikille maailman pakolaisille tulkaa ja täyttäkää koko Suomi.

 88. eikö suomalaisten sosiaalituen piirissä olevien pitäisi nostaa joukko kanne tuen myöntäjiä vastaan koska maahan muuttajat saavat paljon enemmän etuuksia sellainen on tietävästi rasismia suomalaisia kohtaan kun suomalaisten tulot ja maahan muuttajien tulojen erotus on niin suuri maahan muuttajat saavat 4,4 tukea kertaa enemmän ja asumistukea 2,4 kertaa enemmän joku viisas voisi nostaa joukko kanteen tuen myöntäjää vastaan niin selviäisi sellaiset tulot vielä maahan muuttajista joista ei kerrota julkisesti ja suomalaiset saisivat saman verran tukea kun maahan muuttajat

 89. En muuta sano kuin vain, että voi jumalauta mitä meininkiä… Lappu luukulle ja nää mamut takaisin sinne mistä ovat tulleetkin…

 90. Tulipahan valittua ainakin oikea mies pääministeriksi ja oikea hallitus tähän maahan. En muuta sano. Vieläkin soi korvissa keskustan “vaalilaulu” Suomi nousuun… Kyllä Suomi tällä tavalla nousee kun mamuja tuetaan miljoonilla ja taas miljoonilla ja miljardeilla… Näen suorastaan punaista… Leikataan oman maan väestöltä, mutta mamuillehan me voidaan sitten antaa… Ja mitä persuihin tulee niin nehän söi jo sanansa aikoja sitten, että pääsi hallitukseen, ei niistäkään mihinkään ollut…

 91. Tekstissä on kyllä paljon hyviä huomioita, mutta monia asioita on vähän liioiteltu sen huomaa jo tekstien lähteistä. Olen kuitenkin samaa mieltä, että maahanmuuttajien on aivan liian helppo saada rahaa.
  Vuosi sitten opiskellessani vielä mietin samoja asioita mitä lehdessä mainittiin ymmärrän toki että osalla on oikeesti ollut vaikeeta, mutta oikeuttaako se niille yli 1200€/kk kun ammattikoulussa/lukiossa opiskelija ei saa edes 450€ kuussa vaikka opiskelee eivätkä sen takia jaksa töissä käydä tai vaikka niissä jaksaisi käydä ei niitä saa.
  Itse ehdottaisin valtiolle seuraavaa ensimmäisen vuoden maahanmuuttajat saisivat nykyiset etuudet, mutta sen jälkeen tulot pudotettaisiin samoihin kun opiskelijoilla on näin maahanmuuttajilla olisi vuosi aikaa päästä hyvin jaloilleen ja hankkia työpaikka, jos eivät ole halukkaita töitä tekemään ymmärtäisivät varmaan lähteä pois koska ei niillä rahoilla elä

 92. Tuo kulttuurin rikastaminen ei uppoa minun päähäni. Miksi pitäisi kulttuuria rikastaa niin että oma kulttuuri ei enää ole oma kulttuuri? Jokaisella maalla on oma kulttuurinsa mikä sen pitäisikin olla, mutta kun otetaan tarpeeksi muslimeita maahan se muuttuu pian muslimikulttuuriksi ja mielenkiinto kohdata eri kulttuureita romahtaa. En tiedä tajusiko kukaan mitä tarkoitan mutta suhteellinen vitutus on nyt päällänsä.

 93. Suomella maailman parhaat mamutuet.

  1. Suomi 2 283 € /kk

  2. Ruotsi 2 143 € /kk

  3. Saksa 1935 € /kk

  4. Tanska 1 765 € /kk

  5. Ranska 1 740 € /kk

  6. Britannia 1 179 € /kk

  7. Espanja 1 520 € /kk ( vain 3 kk:n ajan)

  8. Italia 0 €

  9. Kreikka 0 €

  yle.fi/aihe/artikkeli/2010/02/15/maahanmuuton-hinta-kasikirjoitus

  Järjettömäksi pakolaisten ja maahanmuuttajien tuet tekee sen, ettei niitä tarvitsisi maksaa ollenkaan. Suomi mallimaana maksaa vaikka ei ole pakko. Italia ja Kreikka ja monet muut maat eivät maksa pakolaisille ja mamuille yhtään mitään.

  Sosiaalitukea ei tarvitse maksaa maahanmuuttajalle, joka ei hae työtä
  www.talouselama.fi/uutiset/nyt+tuli+kova+linjaus++sosiaalitukea+ei+tarvitse+maksaa+maahanmuuttajalle+joka+ei+hae+tyota/a2276268

 94. Toivoisin, että Suomimedia kantaisi vastuunsa ja poistaisi kaikki paljastukset, koska ne vain ruokkivat kateutta. Huomattaisin vielä, että teillä ei ole mitään oikeutta paljastaa näitä asioita. On väärin, että paljastatte jatkuvasti sellaisia asioita, jotka ovat salaisia ja salassa pidettäviä. Kenenkään kansalaisen ei tulisi saada nähdä näitä paljastuksia. Toivoisin myös, että ihmiset kantaisivat vastuunsa ja lopettaisivat näiden paljastusten levittämisen somessa.
  -Virpi maahanmuuttovirasto

  1. Virpi! Ihanaa,että Sä olet noin “sokea,idiootti”,mutta koeta nyt tajuta,ettei tämä Suomen “pakolais-politiikka johda muuhun kuin: Perikatoon!

  2. Vai että poistaa nämä tekstit? Siksikö, että ei teidän laiton mamujen hyysääminem tulisi esille? Se on vain hemmetin hyvä, että joku uskaltaa tuoda esille teidän harjoittaman hyysääminem meidän oman maan kansalaisten kustannuksella!!

 95. Sipilä taisikin olla pahin troijan hevonen pääministeritasolla ikinä. Aina kun kuvittelee, ettei edellistä hallitusta huonompaa kyhäelmää vain mitenkään voi saada aikaan, tulee joku Juha Sipilä ja polkee Suomen ja suomalaiset alimpaan helvettiin julistaen kulttuurisen rikkauden ilosanomaa.

  Valitettavasti nyt näyttää siltä, että Suomen peli on lopullisesti menetetty. Tätä menoa yhteiskuntamme on romahtanut seuraavan 5 vuoden kuluessa. Viimeiselle suomalaiselle ei taida jäädä edes niitä valoja sammutettavaksi.

 96. Onko Eurooppa vuonna 2029 tätä? (video)

  Pelottava video mahdollisesta tulevaisuudesta

  White Europe is in worse danger than ever before. Fight multiculturalism and immigration. Support those, who are accused of being racist, nazi, islamophob, extremist, xenophobe … They are just telling the truth.

  www.youtube.com/watch?v=EfSwodC_vR8

 97. Rikkaat arabimaat eivät halua pakolaisia – ”Turvallisuusuhka”

  Moni arabivaltio haluaa siirtolaisista eroon, sanoo professori Hannu Juusola.
  Kukka Mäenpää

  Samaan aikaan kun Eurooppa tuskailee pakolaiskriisin keskellä, Syyrian ja Irakin pakolaisia ei huolita rikkaisiin Qatariin, Arabiemiraatteihin, Saudi-Arabiaan tai Omaniin.
  ”Mailla ei ole minkäännäköistä halua ottaa pakolaisia vastaan. Muita arabeja pidetään turvallisuusuhkana, ja heihin suhtaudutaan negatiivisesti”, sanoo professori Hannu Juusola Helsingin yliopistosta.
  Maissa pelätään erityisesti sitä, että pakolaisten mukana tulee voimia, jotka yhdistyvät vastaanottajamaiden omaan oppositioon.
  ”Ennen kaikkea pelätään Muslimiveljeskuntaa ja šiioja. Koska pakolaiset ovat arabiankielisiä, heidän mahdollisuutensa muodostaa yhteinen rintama opposition kanssa on paljon parempi kuin muilla siirtolaisilla”, Juusola sanoo.
  Maissa on hallitusta vastustavia oppositiovoimia, jotka ovat useimmissa tapauksissa yhteydessä islamismiin. Koska arabimaista tulleilla siirtolaisilla on aikaisemminkin ollut yhteyksiä islamistisiin liikkeisiin, heitä pelätään.
  Sen sijaan köyhemmät naapurimat Libanon, Jordania ja Irak sekä Turkki ovat ottaneet vastaan yli 3,5 miljoonaa Syyrian pakolaista. Pakolaisia on myös Egyptissä.

  Rikkailla arabimailla ei ole myöskään sisäistä painetta ottaa vastaan siirtolaisia. Päinvastoin siirtolaisista halutaan eroon varsinkin nyt, kun öljyn hinta on alhaalla.
  ”Maissa ei ole ollut sellaista kansalaisyhteiskuntaa, joka sanoisi, että otetaan pakolaisia. Usein näissä maissa siirtolaiset ovat jopa enemmistönä ja heistä haluaan eroon.”
  Ulkoisista paineista ei voida puhua missään määrin. Yhdysvallat tai EU eivät painosta merkittävässä määrin esimerkiksi Saudi-Arabiaa ottamaan pakolaisia.
  Qatar ja Kuwait ovat myös varallisuutensa takia hyvin hankalasti painostettavia maita, varsinkin, koska ne ovat osa länsimaiden turvallisuutta tällä alueella.
  Pakolaisten on myös hyvin vaikea päästä naapurimaihin, vaikka haluaisivat.
  ”Syyrian konfliktin aikana jonkin verran syyrialaisia on päässyt näihin maihin, mutta viisumin saaminen on tavattoman vaikeaa”, Juusola sanoo.
  ”Myöskään maantieteellisesti maihin ei ole helppo päästä. Se edellyttäisi menemistä Jordanian tai Kuwaitin läpi.”
  Jordaniassa pelätään pakolaisia, ja se pyrkii tukkimaan Syyrian vastaisen rajansa.
  ”Jordania elää muiden almuista ja on altis Saudi-Arabian painostukselle. Se on köyhä maa, jolla on jo valtavasti pakolaisia”, Juusola sanoo.
  Siirtotyöläisiä on myös karkotettu. Esimerkiksi Saudi-Arabia on karkottanut suuren määrän somaleja viime vuosina.
  Myöskään Venäjä ei ole ottanut vastaan pakolaisia. Sillä syynä on terrorismin pelko.

  ”Venäjällä on valtavan paljon pakolaisia muutenkin Keski-Aasian maista”, Juusola toteaa. ”Venäjällä ei myöskään ole sisäistä painetta.”
  suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/lahi-ita/rikkaat-arabimaat-eivat-auta-pakolaiskriisissa/?shared=291473-edc5c80a-500

 98. Sipilällä on hyvä ’pisnes’-vainu hän kuppasi edellisten hallitusten aikana mummoilta 10 000 e paskalaitos yksittäistalouksiin leskelle vaikka ne vaativat kunnolla toimiakseen vähintäin 10 hengen talouden. Voi olla että Juha näki raamatullisen näyn jo silloin ulkomaalainen täyttää maan ja paskakaivot jo on valmiina paitsi Kirkkonummen keskuksessa jossa syksyllä pitää alkaa kesantopelto kyntää jotta voidaan lannoittaa ylimääräisten 150 henkilön tuotoksella. Nyt kun hänen adjutantinsa Lehtimäen paskalaki sekä hevosen lannan polttamisen kieltävä laki on keksittävä uusia liikesuunnitelmia että verorahoja tulisi omiin taskuihin mahdollisimman paljon. Eikö hänen oppikirjansa kerrokkin että ulkokultaisuus on pahasta, mutta tämä ulostulo on hyvä markkina- ja mediatemppu minkä bisnesmies taitaa. Sanotaan moni kakku päältä kaunis mutta silkkoa (tarkoittaneen esim. paskalakia jne.) sisältä.

 99. Laskekaa itse. Maahanmuuttovirasto ilmoittaa että yksi pakolainen/minimi=100€/vrk.

  Silloin 10 000 pakolaista maksaa n. 150 miljoonaa vuodessa (100€*365*10 000) ja tämä on siis keskiarvo (jos kaikki olisivat aikuisia). Jos Sipilän esimerkin ansiosta tänne tulee vaikka 30 000 ”karjalan evakkoa” lisää, vuosittainen kulu on pelkästään heidän osaltaan (muut maassa jo olevat pakolaiset tietenkin siihen vielä päälle) vähimmillään n. 1,1 miljardia euroa € (Summaan eivät sisälly harkinnanvaraiset avustukset). Eli yli miljardi euroa. Vertailun vuoksi, Heinolan reumasairaala jouduttiin lopettamaan kun valtiolla ei ollut varaa 2:n miljoonan (huom. miljoonan ei siis miljardin!) € avustukseen.

  Jos pakolaisia tuleekin Sipilän innostamana vaikka 100 000/ vuosi, puhutaankin jo n. 11 miljardista/vuosi lisäkuluja. Siis minimissään. Satatuhatta ”sotalasta” vuodessa kymmenen vuoden ajan toisi meille 1 000 000 ”karjalan evakkoa” kulut n. 111 miljardia vuodessa. Lisätään lukuun kasvavat menot sen jälkeen kun maahanjäämislupa on myönnetty (mamun sosiaaliturva nousee) lisäksi asumistuet, lapsilisät, asuntojen rakentamiset ym. puhutaan arviolta 20-25 miljardia € vuodessa. Se olisi kolmannes Suomen budjetista. Sitä ei enää mikään valtio voi kestää. Sosiaaliturva jouduttaisiin ajamaan alas, samoin ilmainen terveydenhuolto ja koulutus. Alkajaisiksi.

  Otetaampas vielä huomioon tulevat perheenyhdistämiset. Jokainen tuo mukanaan hmm… heitätään lonkalta 6 perheenjäsentä. Vaikka vain puolet esimerkkilukuna 30 000:ta saisi turvapaikan,siltikin luku kohoaisi silloin 90 000:n. 100*365*90000= n. 3,25 miljardia minimissään. Päälle uusien asuntojen, asumistukien, lapsilisien jne. kulut. Ja tietysti jo aiemmin maahantulleiden elatuksen kustantaminen. Ja tämä esimerkkiluku 30 000 on vain yhden vuoden arvio (se voi olla paljon enemmän). Perheen yhdistämisineen luku on 10 vuodessa lähemmäs miljoona ”sotalasta” tällä vauhdilla, jopa kenties kaksi. Silloin pakolaisiin menee kaikkine kuluineen vähintään 15- 20 miljardia vuodessa, pahimmassa tapauksessa 30-40 miljardia. Suomen budjetti on n. 55 miljardin paikkeilla, siitä voi kukin miettiä että tuleeko onnistumaan.

  Mutkia on tarkoituksella vedetty suoriksi koska muuttujia on niin paljon kumpaankin suuntaan. Kokonaisuus on aika lähellä totuutta tässä laskelmassa joskin alakanttiin tod. näk. Kaikki riippuu tulevien pakolaisten määrästä. Että unelmoikaa vaan suvaitsevaiset, ette vaan ymmärrä mistä unelmoitte.

  P.S Turha luulla että ”siirtolaiset” pääsevät töihin. Globalisaatio, euroon kuuluminen, automaatio ja digitalisaatio vähentää työpaikkoja kiihtyvällä vauhdilla. Maahan tulevat kielitaidottomat kamelipaimenet ja koraanikoulua 2 vuotta käyneet ISIS-taistelijat eivät ikinä saa työpaikkaa Suomesta vaikka haluaisivatkin.

 100. Meidän perheessä on kuusi mamua. Miksi kukaan ei ikinä kustanna meille mitään?? Edes työttömyyskorvauksia, lomarahoja tai kunnollisia opintotukia ei ole, vaikka me kaikki maksetaan omaisuuteemme nähden paljon enemmän veroja kuin yksikään kokoomusministeri.

 101. Väärä juttu, että mammut saavat! EI mahaanmuutajat! Pakolaiset!
  EUropan maahanmuutajat(viro, ruotsi, saksa jne.) eivät saa!!! se on ero!
  väin pakolaiset saavat!!!
  mammut ei = pakolaiset!
  mina en saa mitään, olen Virosta!

 102. Aivan järkyttäviä rasistisia vihapuhe paljastuksia. Huomattaisin, että nyt paljastetyt kyseiset tiedot ovat salaisia, eikä niitä saa levitellä julkisuudessa. Jokainen joka levittää näitä salassa pidettäviä tietoja somessa syyllistyy rasistiseen vihapuhe rikokseen. Tämä paljastus pitää saada poistettua netistä ja sensuroitua. Vaadimme näiden paljastusten välitöntä poistoa.

  -Anne sosiaalivirkailija

 103. Miten kehtaatte paljastaa ulkomaalaisten sosiaalietuuksia. Jokaiselle joka levittää netissä näitä paljastuksia natsi rasisti leima otsaan heti. Jotenkin tämä pitää saada estetty, joku vois kirjoittaa vaikka keksityn jutun ja väittää näitä paljastuksia valheiksi. Tärkeintä on nyt vahingon minimointi ja estää tämän tiedon leviäminen ja yrittää saada se valheeksi keinolla millä hyvänsä. Joku voisi keksiä jonkun tarinan miten nämä kuvien kera olevat faktat saisi väännettyä valheiksi. Taistelu natsi rasisteja vastaan jatkuu.

 104. Nyt vaan kovat keinot rasisteja vastaan käyttöön ja kaikki valehtelua ja kieroilu on sallittua. Nyt vaan pitää keksiä miten saadaan Suomimedian maine menemään. Aletaan toistelemaan, että se levittelee valheita ja on roskajulkaisu. Tällä lailla saadaan estettyä ihmisiä uskomasta paljastettuihin faktoihin. Sitten voi vielä uhkailla, että jos ne ei poista tätä juttua niin natsi rasisti leimalla. Vois keksiä myös, että Suomimedia on natsi rasistinen vihapuhe julkaisu. Muistakaa käyttää roskajulkaisu sanaa paljon, se pelottaa ihmisiä ja estää lukemasta ja uskomasta vaikka näkevät omin silmin faktat.

  1. Joo me levitetään jo somessa juttua, että olisi roskajulkaisun valheellinen juttu. Se pitää vaan aina valehdella ja estää tällaiset paljastukset. Tuo roskajulkaisu sana ja muka valheellinen juttu saa ihmiset epäröimään ja ne ei usko vaikka näkis totuuden. Se on sellaista manipuloimista jolla saadaan ihmiset luopumaan levittämästä näitä faktoja. Suomimedia on iso ongelma, kun ne paljastelee kaikkia asioita. Nyt pitää vaan toistella ihmisille 2 sanaa roskajulkaisu ja valheellista tietoa. Se on tehokkain keino taistella näitä faktoja vastaan. Pitää leimata roskajulkaisuksi ja väittää aina, että jutut valheellisia. Tosin viisaimmat pystyy tarkistamaan linkeistä ja kuvista faktat, että ne on totta, mutta suurin osa ei onneksi ymmärrä. Siksi taistelu Suomimediaa vastaan jatkuu, jotta totuus ei paljastuisi koskaan. Kaikki keinot vaan käyttöön valehtelu, huijaaminen ja kaikki muut on sallittua, koska me ollaan sodassa rasisteja ja Suomimediaa vastaan.

   1. Hyvä keino on myös väittää, etteivät nuo kuvat ja linkit todista mitään. Uutismaailma levittää tätä juttua. Niin siellä pitää aivopestä ne, jotka ovat tajunneet tämän todeksi. Pitää vaan väittää roskajulkaisun valheelliseksi jutuksi. Siellä on jo Saku ruvennut toimiin ja yrittää estää tämän tiedon leviämistä. Toinen helppo keino on väittää ettei juttu pidä paikkaansa ilman perusteluita. Tärkeintä on se, että nämä paljastukset eivät leviä ja niihin ei uskoisi kovinkaan moni. Pitää nyt vaan levittää juttua, että tämä ois roskaa, valheita ja roskajulkaisu.

   2. Haistakaa pitkä paska suvakit. Onneks suomimedial on linkit lähteisiin, kuvat, joista jokainen voi itse nähdä ja tarkistaa, että ne on täysin TOTTA. Täytyy olla aika vähäjärkinen, jos ei lähteiden ja kuvien tarkistamisen jälkeen tajua TOTUUTTA. Toivon todella, että nämä suvakkien valehtelu ja totuuden salaaminen ei tule onnistumaan.

Comments are closed.