Urpilainen ja Katainen valehtelivat ja peloittelivat lamasta.

Urpilainen ja Katainen ja muut hallituspuolueen edustajat valehtelivat kaikille, että euro kaatuu ja lama tulee jos Suomi ei osallistu tukipaketteihin. Urpilainen valehteli myös lehman konkurssin aiheuttamista menetyksistä Suomelle. Urpilainen sanoin 40 miljardia euroa kun todellinen määrä valtionvarainministeriön sivuilla on 20 miljardia. Alla sitten paljastetaan kaikki valheet ja peloittelu valheet jolla kansaa johdetaan tietoisesti harhaan.

Suomi
www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2012/06/13/maksakaa-mukisematta-tai-lehman-morko-tulee/201231329/170

“Euron pelastamiseen alle kolme kuukautta aikaa”
www.iltalehti.fi/talous/2012061315700965_ta.shtml

Suomi voisi jättää Euron helposti
www.taloussanomat.fi/kansantalous/2012/06/13/suomi-jattaa-euron-kuin-viro-ruplan/201231427/12

Nokia ja Suomi – hallittu ja samanaikainen alasajo
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=4073

Hallituksen Espanja-draama on farssia – tämän tiedettiin tapahtuvan!
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=4040

Mitä todella tapahtuu suomalainen dokumentti elokuva selvittää
www.ajanhenki.com/

Suomen vienti olisi 15% suurempi ilman Euro-jäsenyyttä: “Konsulttiyhtiö Growth and Strategy Economicsin mukaan Suomen vienti olisi nyt noin 15 prosenttia korkeammalla tasolla, jos Suomi olisi pysynyt markassa 1990-luvulla.” Taloussanomat

Mitähän Katainen meitä kansalaisia hämätäkseen nyt sanoo. Alla aikaisempia hätävalheita.

– Tämä talouskriisi ei koske Suomea. Aivan käsittämätön lausunto Kataiselta syksyltä 2008, jolloin talouskriisi puhkesi.

– Nyt on saatu niskalenkki markkinavoimista, sanoi Katainen ensimmäisen Kreikka-tukipaketin jälkeen. Paikkansa pitämätön ja typerä lausunto, jonka Katainen vielä toisti 15.6.2012. On käynyt ilmi, että niskalenkki ei pitänyt ollenkaan, vaan markkinavoimat riepottelevat Euroopan taloutta vieläkin miten haluavat. Seurauksena oli tukipakettien sarja velkamaille. Rahan lapioiminen velkamaille jatkuu edelleen.

– 1,9 miljardia on ainoa luku, joka suomalaisten pitää muistaa. Sen yli vastuumme eivät mene. Kataiselta jälleen täysin älytön lausuma, joka oli aivan tietoista valehtelua. Jälkeenpäin mediakin on myöntänyt, että todellinen maksuosuutemme on ainakin viisi miljardia. Todennäköisesti se on sitäkin huomattavasti suurempi.

Me tienataan tällä -lausunto kertoo kaiken Kataisen taloustaidoista.

Katainen puhuu mitä sattuu ja aliarvioi meitä suomalaisia. Hän pitää meitä selvästi pilkkanaan.

Näitä linkkejä kannattaa levittää kaikille.

Muistakaa mitkä puolueet tuhosivat Suomen +200 miljardin veloista Kok, SDP, Keskusta, RKP, Vasemmisto, Kristilliset, Vihreät. Jotka näitä tukipaketteja myönsivät. Erityisesti Katainen ja Urpilainen tuhosivat Suomen ja aiheuttivat Suomen tulevan laman sekä velat.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.