Toimi, levitä tietoa ja pysäytä suuri tuulivoimahuijaus…

On tärkeää, että tämä tuulivoimahuijaus pysäytetään. Jokainen, joka tietää, että lähelle tulee tuulivoimala voi valittaa siitä hallinto oikeuteen pätevine perusteluineen kuten esim. melu, pilaa maiseman, tappaa lintuja ja lepakoita, laskee maan, asuntojen, tonttiena arvoa jne. Jos valitus ei menesty voi valittaa korkeimpaan hallinto oikeuteen. Valituksen aikana tuulivoimaa ei voi rakentaa ja valitukset, jos mennään korkeimpaan hallinto oikeuteen, kestävät useita vuosia. Lue faktat miksi tuulivoima on täyttä huijausta ja vastusta tuulivoimahuijausta.

Veronmaksajat tukevat tuulivoimaa 3 euroa sekunnissa – Pekkarisen Lähipiirissäni tuulivoimabisneksessä tytär ja vävy.
mvlehti.net/2015/08/26/veronmaksajat-tukevat-tuulivoimaa-3-euroa-sekunnissa-pekkarinen-lahipiirissani-ei-ole-ketaan-tuulivoimabisneksessa/

Yhteiskunnan tuki veronmaksajien rahoilla tuulisähkölle tänään:
tuulivahinko.fi/

Tuulivoimahuijaus – miksi tuuli ei toimi
www.magneettimedia.com/tuulivoimahuijaus-miksi-tuuli-ei-toimi/

Tuulivoimala on lupa painaa rahaa
aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/tuulivoimala-on-lupa-painaa-rahaa

Korhola: Tuulivoima lisää työttömyyttä
www.kaleva.fi/uutiset/talous/korhola-tuulivoima-lisaa-tyottomyytta/268114/

Pahimmassa tapauksessa koko lapa murtuu – pikkuvaurioista isoja ongelmia tuulivoimaloille
www.tekniikkatalous.fi/energia/pahimmassa+tapauksessa+koko+lapa+murtuu+ndash+pikkuvaurioista+isoja+ongelmia+tuulivoimaloille/a949358

Tuulivoimasta tulossa uusin huijaus
www.ilkka.fi/mielipide/yleis%C3%B6lt%C3%A4/tuulivoimasta-tulossa-uusin-huijaus-1.1506095

Tuulivoima loputon rahareikä
ilmastohuijaus.blogspot.fi/2013/03/tuulivoima-loputon-rahareika.html

Ne jotka eivät vieläkään usko voivat katsoa fakta dokumentin tuulivoimahuijauksesta, jossa puolueettomat huippuasiantuntijat kertovat faktat lataa ja katso Pandora’s Promise 2013


Ne jotka luulevat, että tuulivoima pelastaa ilmastomuutokselta ovat väärässä, koska ilmastomuutos on huijausta ja rahastusta lue faktat. Tuulivoimaloissa käytetään materiaaleja, jotka saastuttavat luontoa ja ilmastoa.

Ilmastonmuutos maailman suurin huijaus.
www.youtube.com/watch?v=-qsmOpWYPCE

Ilmastomuutoshuijaus paljastetaan

www.ilmastofoorumi.fi/tag/ilmastohuijaus/

ilmastohuijaus.blogspot.fi/

Päästökauppa – aikamme suurin huijaus
aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/p-st-kauppa-aikamme-suurin-huijaus

Ulkolinja: Likaista hiilipäästökauppaa (Carbon Crooks)
torstaina 7.11.2013 klo 22.00 TV1

Hiilipäästöjen vähentämiseksi maailman johtajat ovat luoneet monimutkaisen järjestelmän, jossa saastuttamisesta on tullut tuottoisa kauppatavara. Tarkoitus oli hyvä, mutta päästökauppa loi keinon rahan pesuun ja väärinkäytöksiin, ja päästöt ovat nyt suuremmat kuin koskaan.

Järjestelmä näyttää raporteissa hyvältä mutta paljastuu huijaukseksi, jossa häviää miljardeja euroja. Tanskasta tuli huijauskaupan keskus vähäisen viranomaisvalvonnan vuoksi.
ohjelmat.yle.fi/ulkolinja/likaista_hiilipaastokaupaa

Päästökaupasta tuli hiljakkoin dokumentti Ylen Ulkolinjassa. Kannattaa katsoa. EU:n päästökauppa on ollut huijareiden bisnestä. Sen lisäksi se on omiaan lisäämään hiilen kulutusta.
Hullukaan ei toimi niin tyhmästi kuin EU päästökauppa-asiassa.
Samassa ohjelmassa esiteltiin myös YK:n suojeluksessa tavallisille ihmisille suunnattua päästökauppaa. Ostamalla päästöoikeuksia eräältä yhtiöltä, joka jakaa ilmaiseksi Afrikkaan kotitalousveden puhdistuslaitteita, ihmiset voivat kokea hyvää omaatuntoa, sillä laitteiden mainostetaan vähentävän puunpolttoa veden lämmitykseen ja estävän sairauksien leviämistä. Ohjelmassa nämä laitteet todettiin täysin toimimattomiksi ja juuri kukaan ei niitä käytä. Täyttä huijausta tämäkin päästökauppa.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.