Tekijänoikeusjärjestöt ovat korruptoineet syyttäjät ja poliisit.

“Asian tekee ongelmalliseksi se seikka, että TTVK ry (ja sitä lähellä olevat juristit) käyvät kouluttamassa myös syyttäjä- ja poliisilaitoksien edustajia. Järjestöä pidetään siis oikeuslaitoksen sisällä helposti “yhtenä meistä”. Tämä heijastuu sitten siihen, että järjestö saa läpi vaatimuksiaan varsin “vauhdikkailla” argumenteilla”
Asiasta tarkemmin lue ->
blogit.tietokone.fi/lexoksanen/2012/04/16/ttvk-pseudoviranomainen-viranomaisten-joukossa/

Lainaus “TTVK on korruptoinut jo poliisin ja syyttäjät. Suurin ongelma on se, että syytäjien ja poliisin tulee lain mukaan olla puolueettomia, mutta TTVK:n toiminnan takia kyseiset tahot tulevat puoluelliseksi. Olisiko siis aika tehdä asiasta kantelu oikeusasiamiehelle ja oikeuskanslerille. www.oikeusasiamies.fi/Resource.phx/eoa/kantelu/kuinka.htx
www.okv.fi/suomi/ok2f.htm

Sekä mahdollisesti tehdä tutkintapyyntö TTVK:n toiminnasta. Itse en ole kumpaakaan tekemässä mutta mikäli joku haluaa on yllä olevissa linkeissä ohjeet.

Vielä kerran rekisteröity yhdistys TTVK kouluttaa syyttäjä- ja poliisilaitoksien edustajia. Miten on mahdollista Suomessa, että rekisteröity yhdistys voi tehdä tuollaista. Mikä on useissa maissa laitonta ja sitä ei tapahdu. Miksei kukaan ole tehnyt asiasta kantelua? Kun kyseinen TTVK järjestö edustaa musiikki- ja elokuvateollisuutta. Poliisit ja syyttäjät toimivat TTVK:n puolueellisina koirina, joihin ei ole enään luottamista. Syyttäjät hyväksyvät automaattisesti kaikki TTVK:n tuulesta temmatut korvausvaatimukset +100 000 euroa ja ajavat oikeudessa niitä TTVK:n puolesta. Poliisit taas toimivat ns. asiantuntija todistajina oikeudessa ja puhuvat kuten TTVK haluaa heidän puhuvan. Poliisit sekä syyttäjät myös tekevät/käyttäytyvät juuri kuten TTVK haluaa heidän tekevän. Niin puolueellista korruptiota, että ihme juttu, että asia sallitaan Suomessa? ” lainaus

Suomen poliisin tekemiä rikoksia
poliisirikollisena.wordpress.com/

Ohjeita kuulusteluun
poliisirikollisena.wordpress.com/ohjeita-kuulusteluun/

Kotietsintä – Oikeudet
www.tusky.fi/laki-ja-oikeus/13-oikeudet-kotietsinnaessae

Yli puolet poliisin kiinniotettamista on syyttömiä
www.iltasanomat.fi/kotimaa/syyttomia-nuoria-epailleelle-poliisille-oikeusasiamiehen-moite/art-1288454979464.html?ref=lk_is_1

59% syyttömistä, joutuu tutkintavankeuteen/vangitaan poliisin toimesta.

“””Suomessa lainsäätäjän lähtökohta on, että kaikki ovat rikollisia.
Oikeuden lähtökohta on, että syyttäjä ei syytä syytöntä, joten tuomio tulee.
Syyttäjän lähtökohta on, että poliisi ei tutki eikä pidätä syytöntä, joten syyteharkinnan kynnys ylittyy.
Poliisin lähtäkohta taas on ,että KAIKKI ovat syyllisiä, ne vain eivät ole vielä jääneet kiinni, joten mikä vain on riitävä syy ja koska lainsäätäjän lähtökohta on mikä on, niin ei tarvitse pyydellä anteeksi eikä maksella korvauksia.
Jos joku pidätetty nyt satutaan toteamaan syyttömäksi, niin annetaan pieni tuomio jostain keksitystä, niin ei tarvitse korvata aiheetonta pidätystä.”””
www.iltasanomat.fi/kotimaa/syyttomia-nuoria-epailleelle-poliisille-oikeusasiamiehen-moite/art-1288454979464.html?ref=lk_is_1

Teosto, TTVK, Gramex mafiajärjestöjä.
www.iltalehti.fi/viihde/2012042315484729_vi.shtml

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.