Suomen valtionvelka ylittää pian 100miljardia euroa ja 64% rajan

Suomen valtionvelka ylittää 100 miljardia euroa ja 64% BKT rajan.
www.nationaldebtclocks.org/debtclock/finland

Kreikka on toivoton tapaus, jota ei pelasta mikään. Ei tukipaketit, eikä velkojen anteeksiantaminen. Kreikkaa ei pelasta mikään, eikä sitä voi mitenkään pelastaa. 378 miljardia velkaa ja 196% BKT:stä. Kreikka maksaa pelkkiä korkoja melkein 50 miljardia jokainen vuosi. Velka ja korot kasvavat vauhdilla.
www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece

Korkojen nousu paljastaa: olemme velkaloukussa. Suomen kaikki velat yli 300 miljardia euroa.
www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2013/09/01/korkojen-nousu-paljastaa-olemme-velkaloukussa/201312075/170

Kuoleva Suomi -tulevaisuuden kehitysmaa
japed.puheenvuoro.uusisuomi.fi/149993-kuoleva-suomi-tulevaisuuden-kehitysmaa

Keskiluokka häviämässä Suomesta. Tulevaisuudessa on vain 10% superrikkaita ja 90% köyhiä.
www.taloussanomat.fi/tyo-ja-koulutus/2013/09/25/kun-keskiluokka-petettiin/201313205/139

EVA:n raportti: Kataisen hallitus vienyt Suomen katastrofiin
ollipusa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/117979-evan-raportti-kataisen-hallitus-vienyt-suomen-katastrofiin

Varastaminen on tehty lailliseksi – mihin se johtaa?
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=8804

Asiakirjat osoittavat harmaan talouden mätäpaiseen Kataisen hallituksessa
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=5201

“Vakuus”huijaus: Urpilainen ja Katainen ostivat 880 miljoonan euron “vakuudet” kreikalta lainaamalla kreikalle ERVV:n kautta 800 miljoonaa euroa ylimääräistä!
talousmedia.wordpress.com/2011/10/10/vakuushuijaus-urpilainen-ja-katainen-ostivat-880-miljoonan-euron-vakuudet-kreikalta-lainaamalla-kreikalle-ervvn-kautta-800-miljoonaa-euroa-ylimaaraista/

Työttömän juoksuttamisella 180 km päähän voi olla ikäviäkin seurauksia
www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-1288602151138.html

Kaikkien aikojen veronkiertotutkinta kuivui kokoon – varoja piilottaneet suomalaiset jäävät ilman rikosseuraamuksia
yle.fi/uutiset/kaikkien_aikojen_veronkiertotutkinta_kuivui_kokoon_-_varoja_piilottaneet_suomalaiset_jaavat_ilman_rikosseuraamuksia/6836906

Veronkiertäjät pääsivät kuin koira veräjästä – mitä haluaisit tietää?
Liechtensteinilaispankkiin kymmeniä miljoonia euroa kätkeneet suomalaiset välttyvät rikosoikeudelliselta vastuulta lain porsaanreiän vuoksi. Heidän joukossaan on verottajan mukaan “varakkaiden sukujen edustajia, kansainvälisten suuryritysten avainhenkilöitä ja yritysmyynneillä rikastuneita suomalaisia”.
yle.fi/uutiset/veronkiertajat_paasivat_kuin_koira_verajasta_-_mita_haluaisit_tietaa/6837357

Muistio: Kokoomus ja RKP jarruttavat harmaan talouden torjuntaa
fifi.voima.fi/artikkeli/2011/kesakuu/muistio-kokoomus-ja-rkp-jarruttavat-harmaan-talouden-torjuntaa

Jokainen somali maksaa yhteiskunnalle 9 miljoonaa
rahmispossu.net/2013/09/08/jokainen-somali-maksaa-yhteiskunnalle-9-miljoonaa-kruunua/

Pienituloisissa talouksissa elää miljoona suomalaista
www.uusisuomi.fi/kotimaa/74336-pienituloisissa-talouksissa-elaa-miljoona-suomalaista

1.7.2013 Hallituspuolueet hyväksyivät uuden kielilain, joka vahvistaa ruotsinkielen asemaa ja joka lisää yli miljardilla eurolla, joka vuosi kaksikielisyyden kustannuksia. Kielilakia vastaan äänestivät perussuomalaiset ja keskusta. Kaikki muut puolueet äänestivät kielilain puolesta (KOK, SDP,VAS, KD, VIH)
www.turkulainen.fi/blogit/lukijan-kirjoitukset/223750-onko-kielilaki-oikeudenmukainen

MOT: Lisää rahaa Suomen rikkaille – Dokumentti
Tuloerot ovat kasvaneet, kun rikkaat rikastuvat. Rikkaat rikastuvat, koska veropolitiikka on suosinut rikkaita. Miksi näin on käynyt. Hallitus erityisesti kok, sdp ja kesk ovat muuttaneet lakeja rikkaita suosivaksi ja tasaveroja lisääväksi. Mikä tarkoittaa automaattisesti sitä, että rikkaat maksavat vähemmän veroja, kun kaikki muut maksavat enemmän veroja.
yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/lisaa_rahaa_suomen_rikkaille_41522.html#media=41528

Väitöskirja tuloerojen ja köyhyyden välisestä suhteesta
Erikoistutkija Marja Riihelä on tutkinut köyhyyden ja tuloerojen välistä yhteyttä väitöskirjassaan. Riihelä huomauttaa ennen kaikkea sosiaaliturvaan tehtyjen leikkausten ja työttömyyden pitkittymisen noususuhdanteen aikana nostaneen köyhyyttä.

www.jhl.fi/sivu/jhl_www_2883
www.uta.fi/kirjasto/vaitokset/2009046.html

MOT selvitti: Bilderberg-kokouksissa käynyt 46 suomalaista. 46 korruptoitunutta suomalaista. Bilderberg on rikkaiden ja vaikusvaltaisten henkilöiden yhteisö, jonka ainoa tarkoitus on varmistaa rikkaiden rikastuminen. Tämä tapahtuu siten, että päättäjät Suomessa lisäävät tasaveroja ja tarjoavat verohelpotuksia yrityksille. Esim. työnantajien kela maksun poisto 1 miljardi euroa jää valtiolta saamatta. Yhteisöveron alentaminen 1 miljardi euroa jää valtiolta saamatta. Nämä molemmat on korvattu tasaveroilla, alv nosto, polttoaineverojen nosto, energia verojen nostolla ja muilla tasaveroilla.
yle.fi/uutiset/mot_selvitti_bilderberg-kokouksissa_kaynyt_46_suomalaista/6810153

Lista bilderbergin korruptoimista suomalaisista vaikuttajista, jotka ajavat vain rikkaiden yritysten ja ihmisten etuja. esim. Jyrki Katainen KOK, Jutta Urpilainen SDP, Matti Vanhanen KESK, Jorma Ollila 17 kertaa, Eero Heinäluoma SDP, Paavo Lipponen SDP, Sauli Niinistö KOK, Esko Aho KESK…
fi.wikipedia.org/wiki/Bilderberg#Suomalaisia_kokouksiin_osallistuneita

Ei ole siis yllättävää, että Jorma Ollila on työryhmän johdossa, joka on ajamassa tieliikennemaksuja Suomeen. Tämä toteutetaan autoihin asennettavilla GPS-lähettimillä, joiden hinta asennuskuluinen on noin 2000-3000 euroa / auto. Tämä valvonta järjestelmä loukkaa räikeästi ihmisten yksityisyyden suojaa. Sekä maksaa byrokratian kasvuna useita satoja miljoonia euroja valtiolle. Näin järjetön ja kallis järjestelmä voi mennä vain läpi Suomessa. Ruotsissa vastaava järjestelmä todettiin liian kalliiksi valtiolle, sekä autonomistajille, sekä liian byrokraattiseksi. Siksi sitä ei Ruotsissa tulla ikinä ottamaan käyttöön.
Autoliitto ihmettelee Jorma Ollilaa – Miksi Suomi ei nosta bensaveroa?
www.uusisuomi.fi/kotimaa/64403-autoliitto-ihmettelee-jorma-ollilaa-miksi-suomi-ei-nosta-bensaveroa

www.suomenmaa.fi/etusivu/tiemaksuja_ei_voi_raapia_yritt%C3%A4j%C3%A4n_selk%C3%A4nahasta_6535698.html

Lista USAN korruptoimista päättäjistä.
en.wikipedia.org/wiki/International_Visitor_Leadership_Program

Maailmanherrojen salaseura.
areena.yle.fi/tv/1987277

Puolueet, jotka eivät luovu pakkoruotsista ikinä ja jotka äänestävät pakkoruotsin säilyttämisen puolesta. Kokoomus, SDP, RKP, Vasemistoliitto, Kristilliset, Vihreät ja Keskusta. Ei ole sattumaa, että kaikki edellä mainitut puolueet eivät ikinä tule luopumaan eurosta ja EU:sta. Ainoa puolue, joka äänestää pakkoruotsin poistamisen puolesta on perussuomalaiset. Ainoa puolue, joka on valmis järjestämään kansanäänestyksen eurosta iroamiseen. Mikäli enemistö kansasta ei halua euroa ja EU:ta kansanäänestyksissä. Niin perussuomalaiset ovat ainoana puolueena valmiita järjestämään Suomen eroamisen eurosta ja tarvittaessa EU:sta. Mikäli enemistä kansasta niin haluaa. Ei ole sattumaa, että hallituspuolueet ja Keskusta ovat hirttäneet itsensä pakkoruotsiin, euroon ja EU:n. Jokainen näistä puoluesta tulee kärsimään murskatappion tulevissa eduskuntavaaleissa. Ylivoimainen enemmistä suomalaisista vastustaa pakkoruotsia ja euroa.

Suomessa on enemmän työttömiä kuin koskaan aikaisemmin ja vähemmän työpaikkoja kuin koskaan aikaisemmin. Suomi on velkaa enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Suomi on syvässä lamassa. Työttömyys tulee kasvamaan merkittävästi ja yli miljoonan työttömän raja ylittyy jo 2015. Suomesta lähtee pysyvästi pois yli 100 000 työpaikkaa seuraavien vuosien aikana. Hallituksen verokiristykset ja leikkaukset syöksivät Suomen syvään lamaan, joka vain pahenee. Suomen historian surkeimman hallituksen toimet tuhosivat Suomen ja tuhoavat Suomen. Tulevaisuuden Suomi on kriisimaa, jossa elintarvikkeiden ja muiden tuotteiden hinnat ja verotus ovat mailman korkeimpia. Tästä saamme kiittää hallituspuolueita erityisesti Kokoomusta ja SDP:tä. Vihreitä energiaverojen ja polttoaineverojen korotuksista, jotka ovat tasaveroja. Niiden takia teollisuus lähtee pysyvästi pois Suomesta ja pieni – ja keskituloiset maksavat jatkuvasti kohoavia elintarvikkeiden hintoja, polttoaineiden hintoja, sähkön hintaa. RKP on nostanut ja koko ajan nostaa kaksikielisyyden kuluja, joita me veronmaksajat maksamme useita miljardeja euroja jokainen vuosi. Summa vain tulee kasvamaan tulevaisuudessa. Ainoa ja helpoin ratkaisu on muuttaa Ruotsin kieli vapaaehtoiseksi ja Suomi yksikieliseksi maaksi. Suomi on myös koko maailman suosituin sosiaalitoimisto ulkomaalaiset maahanmuuttajat, pakolaiset ja turvapaikanhakijat. Heistä suurin osa ei osaa edes lukea, eikä kirjoittaa, lisäksi ammattitaito puuttuu. He maksavat Suomelle useita miljardeja euroja joka ikinen vuosi ja summa vain kasvaa. Suomi maksaa EU:lle noin 2 miljardia euroa joka ikinen vuosi jäsenmaksua siitä, että saa kuulua EU:hun. Suomi maksaa tukipaketteja useiden miljardien edestä kriisimaille se on hinta euroon kuulumisesta. Kaikkia hallituspuoleita ja Keskustaa saamme kiittää näistä asioista, joihin Suomella ei ole varaa. Se mihin Suomelle ei ole varaa on pakkoruotsi, kaksikielisyys, EU, euro, elintasopakolaiset. Mikäli ihmiset haluavat, että rikkaat rikastuvat ja kaikki muut köyhtyvät. Työttömyys kasvaa ja kaikki kallistuu jatkuvasti ja Suomi pysyy lamassa ja velkantuu kriisimaiden tasolle. Heidän kannattaa äänestää hallituspuolueita ja keskustaa. Mikäli ihmiset eivät halua lisää edellä mainittua kurjuutta on ainoa vaihtoehto äänestää ja erota muista puolueista ja liittyä perussuomalaisiin. Mikäli ei äänestä niin se on aivan sama asia, kuin äänestäisi hallituspuolueita.
www.perussuomalaiset.fi/
timosoini.fi/

Totuus EU:sta ja Eurosta pyramidihuijaus.
Kurkistus pimeyden ytimeen @ 25.9.2013 1:07:36
Mistä näissä EU-vaaleissa on kysymys? Lähinnä siitä, että valitaan joukko keskiverto-kansalaisen tulotasoon verrattuna ruhtinaallisesti palkittuja kumileimasimen lätkijöitä.
Espanjalaisen toimittajan ja Bilderberg-tutkijan Daniel Estulinin kirjasta “The True Story of the Bilderberg Group” käy ilmi mm. seuraava: ” Bilderbergien päämäärä on uusi maailmanjärjestys, New World Order (NWO), jossa on yksi valuutta, yksi armeija, yksi pankki ja yksi talousalue. Tarkoituksena on keskittää poliittinen, taloudellinen, intellektuaalinen ja uskonnollinen valta yhden maailmanhallinnon alle… Tässä uuden maailmanjärjestyksen hirmuvallassa ei ole keskiluokkaa, vaan vain eliitti ja sitä kuuliaisesti palvelevat köyhät alamaiset, joiden elämä on läpikotaisin kontrolloitua huipputeknologian valvomassa poliisivaltiossa…Siirtyminen toteutetaan asteittain yhdistämällä pieniä alueita suuremmaksi, kuten Euroopan valtiot Euroopan unioniksi, USA, Kanada ja Meksiko Pohjois-Amerikan unioniksi ja Aasian maat Aasian unioniksi [huomaa että Suomen kuntauudistuksessa kuntien lukumäärä halutaan murto-osaan nykyisestä!]. Euroopan unionin valmistelu laitettiin alulle 50-luvun Bilderberg-kokouksissa. Lord Rothschild ja Laurence Rockefeller valitsivat 100 vaikutusvaltaisinta elitistiä integroimaan Euroopan – ei suinkaan muodostaakseen mielekkäämmän tulevaisuuden tavalliselle kansalaiselle, vaan tehokkaammin toimivan valvontakoneiston ja kaiken alistamisen talouden ylivallalle.” (Estulinin kirjan suomenkielinen painoshan sensuroitiin, paavosaariranta.puheenvuoro.uusisuomi.fi/70309-kataisen-viides-kolonna. Ks. myös www.iltalehti.fi/uutiset/2012060215660719_uu.shtml ]. Täytyy siis ottaa huomioon, mikä on EU:n TODELLINEN tarkoitus takapiruineen Rotschild & Rockefeller & Co ja tähän päämäärään pääsemiseksi annettu (pakotettu!) epädemokraattinen hallintomuoto – vaaleilla valitsemattomat komissaarit ja KUMILEIMASIN-PARLAMENTTI ilman demokratialle olennaista lakialoiteoikeutta. – Britti-patriootti David Noakes sanoo perehtyneensä kaikkiin kuuten EU-perustamissopimukseen. Hänen mukaansa: ”…the EU has the constitution (the six treaties) of a DICTATORSHIP, the laws of a police state, and when enforced, its 120,000 regulations will close most of our 4.5 million small businesses, make most of their 13.5 million employees unemployed, and create a soviet style command economy: dictatorships cause poverty… The [Lisbon] Treaty sets up an unelected three tier politburo executive in Brussels with absolute power, a dictatorship on the soviet model. The EU parliament has no power and is a sham.”, eutruth.org.uk/ Edelleen suomalaiset saatiin EU:hun ja euroon ensinnäkin suoranaisella rikosoikeudellisella petoksella (”Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä “A-nelosella””, koti.mbnet.fi/jorjaa/historia.php ) ja erityisesti kolmen suurimman valtamedialehden osaksi valheellisella propagandalla ennen EU-äänestystä, jonka Olli Pusa on tuonut esille nettikirjassaan otsikon ”Media mukana valtapiireissä” alla, www.pusa.fi/Renkien%20valta.pdf . Tie Super-Neuvostoliitto-HELVETTIIN on kivetty politrukkiemme kauniilla lupauksilla! – Valitettavasti em. Noakesin sivusto näyttää taas kerran olevan ’disabled’ – mikä lieneekin syy; lyhyehkö suomenkielinen kooste sivuston sisällöstä on seuraavassa: jussisiitarinen.blogspot.fi/2013/06/vesa-ilkka-laurio-eu.html .

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.