Somali Mohamed A. kertoo miten sossua huijataan!

Somali Mohamed A. kertoo miten sossua huijataan!

kantasuomalainen.net/2015/03/18/totuus-ja-faktat-maahanmuutosta/

Maahanmuuton hinta katso video alla olevasta linkistä elavaarkisto.

yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/maahanmuuton_hinta_51424.html#media=51428

yle.fi/aihe/artikkeli/2010/02/15/maahanmuuton-hinta-kasikirjoitus

tv1.yle.fi/juttuarkisto/ajankohtaisohjelmien-aiheita/mot-maahanmuuton-hinta

mamut hakkaavat joukolla valkoisen naisen katso alla oleva linkki videoon ja kommentoi kyseiseen facebook videoon!

www.facebook.com/KfrWAyman6/videos/1118212984859798/?pnref=story

Totuus mamut saavat 4.4 kertaa enemmän tukia, kuin kantasuomalaiset!

Totuus mamut saavat moninkertaisesti enemmän tukia, kuin kantasuomalaiset!

Maahanmuuttajiin menee 156 miljoonaa viikossa ja 8 miljardia vuodessa

Maahanmuuttajiin menee 156 miljoonaa viikossa ja yli 8 miljardia vuodessa

Kannattaa lukea myös seuraavat
kantasuomalainen.net/category/maahanmutto/

gold
mamut

Linkki yllä olevaan facebook kuvaan voi levittää s14.postimg.org/7o6ekfd4h/mamut.png

Kokoomus Suomi tarvitsee kaksi miljoonaa maahanmuuttajaa

www.taloussanomat.fi/uutiset/2008/05/27/suomi-tarvitsee-kaksi-miljoonaa-maahanmuuttajaa/200814366/12

rheen_sosiaaliavustukset_eri_Euroopan_maissa

Maahanmuuttajaperheen sosiaaliavustukset eri Euroopan maissa voi jakaa muille s21.postimg.org/cx74ep2p3/rheen_sosiaaliavustukset_eri_Euroopan_maissa.jpg

Lisää valtionvelkaa vaan Joulumaahan !

Somaliasta lähetettyjen ankkurilasten määrä on räjähtänyt käsiin. Yhden alaikäisen turvapaikanhakijan majoittaminen ja hoivaaminen maksaa n. 57 000 euroa vuodessa. Niistä niin sanotuista alaikäisistä turvapaikanhakijoista, joille tehtiin lääketieteellinen iänmääritys, 60 prosenttia oli todellisuudessa täysi-ikäisiä. Tämän paljastuksen jälkeen ja apulaisoikeusasiamies Jukka Lindstedtin ratkaisun pohjalta ikätestaukset lopetettiin, vaikka maahanmuuttoministeri Astrid Thors valehtelee niiden jatkuvan.

Suomi on Euroopan hövelein perheenyhdistäjä. Jokainen oleskeluluvan Suomesta saanut somali käynnistää perheenyhdistämisprosessin, jonka seurauksena maahan saapuu muutaman vuoden viiveellä viidestä kahteenkymmeneen perheen- tai pikemminkin klaanin jäsentä. Niin sanottujen ”kasvattilasten” osalta suhdetta hakijaan ei tarkisteta, ja yhdistettäviksi perheenjäseniksi hyväksytään aikuisia sisaruksia omine perheineen. Suomi on ainoa maa Euroopassa, joka maksaa jopa yhdistettävien perheenjäsenten matkakulut Suomeen.

Realistinen lähitulevaisuuden näkymä on se, että Suomeen tulee jatkossa pelkästään perheenyhdistämisen puitteissa, siis vuotuisten turvapaikanhakijoiden ja kiintiöpakolaisten lisäksi, vuosittain 10 000 kielitaidotonta, ammattitaidotonta ja useimmissa tapauksissa luku- ja kirjoitustaidotonta ihmistä. Näillä ihmisillä ei ole minkäänlaisia edellytyksiä työllistyä Suomessa koskaan. He tulevat elämään koko elämänsä verorahoitteisten tulonsiirtojen varassa.

LAINAUS “Somalialainen Mohamed A. paljastaa miten Suomen sosiaalihuoltoa huijataan.

Mohamed A. on asunut perheensä kanssa Suomessa jo vuodesta 1990. Hän saapui pakolaisena niin kuin muutkin hänen maanmiehensä. Mohamed on seurannut vuosia, mitä somaliyhteisössä tapahtuu.
– Maanmieheni kusettavat viranomaisia, salakuljettavat lapsia, huijaavat perheiden yhdistämis -ohjelmien puitteissa ja käyttävät häikäilemättömästi väärin hyväuskoista sosiaalijärjestelmäänne.

Mohammed sanoo aikoneensa kertoa monta kertaa mitä Suomen somaliyhteisöissä tapahtuu, mutta oman perheen turvallisuus on ollut esteenä.
– Heti aluksi haluan sanoa oman ehdotukseni ongelman ratkaisemiseksi: Jokainen vakaviin rikoksiin syyllistynyt pakolainen pitäisi heti karkottaa maasta. He vaikeuttavat rehellisten pakolaisten asiaa ja asemaa.

Mohamed puhuu hyvää englantia ja kohtalaisesti Suomea. Hän yllättää toimittajan uudelleen.
– Tiesitkö, että somalit ovat lähettäneet rahaa kokoajan ulkomaille?

Jokaisen tulisi nähdä alla oleva video ja levittää sitä somessa kaikille.
SYRJITYT Leo Mannermaa
Maahanmuuttajat saavat moninkertaiset tuet verrattuna kantaväestöön. (Kesto 3½ min)
vk.com/video353410894_456239345

Sanon kuulleeni jotain huhuja, mutta että tietäisin…
– Rahat eivät suinkaan mene hädässä olevien tileille, vaan ohjautuvat laittomia maahanmuuttoja järjesteleville ammattirikollisille ja Somaliaan sotaa käyville klaaneille, Mohamed sanoo suoraan.

Suomesta rahaa uusien pakolaisten tuontiin
– Joka kuukausi lähtee satoja tuhansia euroja! Suurin yksittäinen rahalähetys, jota itse olen ollut todistamassa, oli tasan 100 000 euroa!

Mohamed näyttää Kampissa olevan toimistonkin, josta rahat lähetetään.
– Sieltä on lähetetty miljoonia euroja!

Rahat lähetetään pääasiassa jonkin Persianlahden tuntumassa sijaitsevan arabimaan kautta.
Eihän rahan lähettäminen laitonta ole…
– Katso, mistä rahat ovat peräisin! Harva maanmiehistäni ansaitsee palkkaa. Lähes sataprosenttisesti jokainen saa suomalaisten verorahoista maksettavaa toimentulotukea ja muita sosiaaliavustuksia. Tästä huolimatta moni ajelee uudenkarhealla autolla, käyttää kalliita muotivaatteita ja sisustaa asuntonsa ylellisesti.
– Kun rahaa näyttää jäävän vielä ulkomaille lähetettäväksikin uusien “pakolaisten” hankkimiseksi Suomeen, jossain täytyy olla vikaa, Mohamed huomauttaa.

Hänen mielestään suomalaiset viranomaiset ovat hyväuskoisia, “sokeita” ja hölmöjä.

— Lasten salakuljetus on hyvä bisnes —
Mohamedin mielestä “perheiden yhdistämisohjelma” olisi hyvä, mutta…
– Lapsia käytetään nykyisin ihmisten salakuljetukseen! Systeemi on yksinkertainen. Suomessa asuvan somalin (naisen) muukalaispassiin on merkitty esimerkiksi viisi lasta. Kun nainen lähtee Tukholmaan, hän ostaa kaksi lentolippua Keniaan tai johonkin muuhun Afrikan maahan. Toinen on meno- ja paluulippu, johon myös lapset on merkitty. – Toinen on pelkkä menolippu.
– Nainen hakee hämäyksen vuoksi Tukholmassa asianomaisen maan lähetystöstä viisumin myös lapsille. Nainen lentää kuitenkin yksin, käyttää vain menolipun ja repii toisesta meno-osan, näyttääkseen, että “koko perhe” on matkustanut.
– Perillä hän hakee salakuljettajien järjestämästä paikasta viisi sopivan ikäistä lasta ja lentää takaisin Tukholmaan. Passintarkastajat eivät kysele, koska naisella on muukalaispassi ja edestakainen matkalippu koko perheelle.
Nainen pääsee “perheensä” kanssa Ruotsiin. Sieltä on helppo tulla Suomeen, jossa lapset opastetaan hakemaan turvapaikkaa, ja viranomaiset ihmettelevät, mistä somalilapsia ilmestyy ilman vanhempia kuin sieniä sateella.
Kun MTV3:n “45 minuuttia” ihmetteli lähetyksessään samaa asiaa ja haastatteli muutamia lapsia, eivät hekään “tienneet”, miten he olivat Suomeen tulleet.
– Joku mies toi, he sanoivat.
Mohamedin mielestä heidän oli käsketty vastata jokaiseen maahantuloa koskevaan kysymykseen: “En tiedä, joku mies toi”.
Mohamed tietää, että sopivan ajan kuluttua maailmalta “löytyy” lapsille aikuisia sukulaisia, jotka pääsevät maahan ongelmitta “perheiden yhdistämisohjelman” perusteella.
– Tiedän Länsimäessä asuvan somalialaisen naisen, joka on tuonut tällä tavalla Suomeen 40 lasta, Mohamed todistaa ja jatkaa:
– Jokaisen lapsen hakemisesta hän on saanut palkkioksi hyvät rahat ” LAINAUS

vaasalaisia.info/keskustelu/index.php?topic=3111.0
vahapesola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/28248-maahanmuutosta
keskustelu.suomi24.fi/node/10377874

Maahanmuuttajat hakkasivat kaksi poliisia sairaalaan ja uutiskynnys ei ylity…

www.iltalehti.fi/uutiset/2012070115786757_uu.shtml

hommaforum.org/index.php/topic,72552.0.html

Epäilty raiskaaja on poliisin mukaan noin 30-vuotias ulkomaalaistaustainen mies.

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288476639343.html?pos=ok-nln

Vanhuksia ryöstetty Porvoossa – kahta ulkomaalaista etsitään

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288481179217.html

LAINAUS “Batlo on asunut miehensä kanssa Suomessa 2000-luvulla. Hän saapui maahanmuuttajana. Batlo on seurannut, mitä maahanmuutto/pakolaisyhteisössä tapahtuu.
– Suomalaiset ovat tyhmiä lampaita, orjakansaa, jotka hyväksyvät mitä vain. Osa maahanmuuttajista ja pakolaisista raiskaa naisenne ja vie rahanne käyttämällä väärin sosiaalijärjestelmäänne. He myös tekevät rikoksia ja ryöstävät ihmisiä ja ajoneuvoja. Miten voitte olla niin tyhmiä lampaita, että ette tee mitään asioille. En voi arvostaa sellaisia ihmisiä. Kertoo Batlo ja sylkee maahan ja jatkaa. Näin vähän arvostan lampaita, jotka eivät pidä oman maan kansalaistensa puoliaan ja sylkee maahan uudelleen. Annatte liian paljon liian helposti. Se tulkitaan heikkoudeksi ja sitä käytetään häikelemättömästi hyväkseen. En voi ymmärtää miksi maahanmuuttajia ja pakolaisia ei kohdella tasavertaisesti suomalaisten kanssa. Samat lait ja edut kaikille. Teidän poliisinne pelkää rasismi syytteitä, eikä uskalla puuttua ulkomaisiin rikollisten toimiin. Se on suuri häpeä. Teidän hallitus on tyhmiä täynnä. Miksi äänestätte tyhmiä ihmisiä päättämään asioistanne. Miksi annatte maanne pois muille. Miksi yksinäinen suomalainen saa tukia vain 400-680 euroa kuussa, kun yksinäiset ulkomaalaiset/pakolaiset saavat tukia 1000-2000 euroa kuussa. Ulkomaalaiset/pakolaiset saavat myös paljon muita etuja mitä suomalaiset eivät saa. Ihmettelee Batlo. Se on väärin. Missään muussa maassa omia kansalaisia ei kohdella yhtä huonosti, kuin teidän maassa. Missään muualla ulkomaalaiset/pakolaiset eivät saa yhtä paljon etuja ilmaiseksi, kuin teidän maassanne. Teillä sanotaan olevan demokratia, mutta en ymmärrä miksi lait ja etuudet eivät ole samat kaikille. Te itse olette syyllisiä, koska äänestätte hyvin tyhmiä ihmisiä päättämään asioistanne. Siksi te kärsitte omasta tyhmyydestänne. Kertoo Batlo.” LAINAUS

keskustelu.suomi24.fi/node/67323433

Valtiovallan erityisessä suojeluksessa ovat sosiaalidemokraattien ja vihreiden toivomuksesta ulkomaalaiset/pakolaiset joita varten on säädetty erityisiä oikeuksia ja avustuksia, jotka eivät suomalaisille kuulu.

Yksi oikeus on mm. asua pääkaupunkiseudulla niin että maahanmuuttajille annetaan nykyään kaikki vapautuvat vuokra-asunnot ja vuokran maksaa tietenkin sosiaalitoimisto.

Tosiasia on että maamme edistyksellinen lainsäädäntö antaa ulkomaalaisille hienon mahdollisuuden tulla Suomeen elämään kustannuksellamme vaikka kyseinen tulija ei koskaan voisi meitä hyödyttää vaikkapa luku- ja kirjoitustaidottomuuden vuoksi.

Henkilökohtaisesti kaipaisin enemmän sellaista maahanmuuttoa jossa ulkomaalaiset valitaan taitojensa perusteella vähän samaan tapaan kuin Australiassa, Kanadassa tai Yhdysvalloissa.

Suomessa ne oikeudet näyttää saavan koko muualla asuva sukukin.

Ne käydään oikein tilauslennoilla hakemassa ja ensimmäiset hakemuslomakkeet (lue, vaatimuslomakkeet) jaetaan jo koneissa, monikielisten ohjeiden kera ja jos ei osaa lukea, kuten useimmat, niin se on ainoastaan positiivista avustusten kannalta.

Tarvitseehan lukutaidoton insinööri toki enemmän fyffeä, jo siksikin kun ei yleensä osaa laskeakaan.

Kaiken takana näyttää olevan kotimaan hallituksemme ihmiskauppa jolla pönkitetään mm. sisäpiirin asuntobisneksiä sekä osinkotuloja, mm. niistä toimialoista joiden monopolit luotiin 1990- luvun joukkotuhossa jolloin kymmenet tuhannet pienyrittäjät poistettiin “pilaamasta eliitin taloudellisia voittoja”.

www.pankkikriisi.blogspot.com

Asia ei ole edes tällä selvä, vaan globalistit haluavat sekoittaa rodut jotta valtiot lakkaavat olemasta kun kaikkialla on samanlaista. EU osaltaan hävittää valtiot varta vasten suunnitellulla velkataakka-aseella.

www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=3471

“Kaduilla liikehditään vilkkaasti. Tsekin tasavallassa lähes 100 000 ihmistä kokoontui Prahan Wenceslas-aukiolle vastustamaan talouskuria. Aiemmin tänä vuonna kymmenien tuhansien romanialaisten mielenilmaukset kaatoivat hallituksen. Kreikassa mielenilmaukset jatkuvat jo ties monetta kuukautta, samoin Madridissa ja Lissabonissa.

Talouskuriin – toisin sanoen rahan siirtoihin pankeille – kyllästyneet ihmiset ovat siirtämässä taistelua kaduilta myös äänestyskoppeihin.”

www.eu-facts.org

www.ajanhenki.com

www.profit-over-life.org

Maahanmuuttajat huijasi tukia yli 200 000 euron edestä.

www.uusisuomi.fi/kotimaa/99166-al-erikoinen-etu-suomi-maksoi-600-pakolaiselle-1000-euron-lennon

kantasuomalainen.net/2015/01/16/kun-ulkomaalainen-maahanmuuttaja-tulee-suomeen-tappamaan-suomalaisia/

Maahanmuuttajille ja pakolaisille on laillista huijata tukia. Ilman tuomioita KKO päätös

Yhteiskunta maksaa matujen ajokortin ja autokoulun

Maahanmuuttajat saavat jopa 50 000 euroa tukia vuodessa

Suomi toimii euroopan sosiaalitoimistona ulkomaalaisille.

Maahanmuuttajat ja pakolaiset työllistävät valtavat määrät byrokraatteja.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.