Somali Mohamed A. kertoo miten sossua huijataan!

Somali Mohamed A. kertoo miten sossua huijataan!

kantasuomalainen.net/2015/03/18/totuus-ja-faktat-maahanmuutosta/

Maahanmuuton hinta katso video alla olevasta linkistä elavaarkisto.

yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/maahanmuuton_hinta_51424.html#media=51428

yle.fi/aihe/artikkeli/2010/02/15/maahanmuuton-hinta-kasikirjoitus

tv1.yle.fi/juttuarkisto/ajankohtaisohjelmien-aiheita/mot-maahanmuuton-hinta

mamut hakkaavat joukolla valkoisen naisen katso alla oleva linkki videoon ja kommentoi kyseiseen facebook videoon!

www.facebook.com/KfrWAyman6/videos/1118212984859798/?pnref=story

Totuus mamut saavat 4.4 kertaa enemmän tukia, kuin kantasuomalaiset!

Totuus mamut saavat moninkertaisesti enemmän tukia, kuin kantasuomalaiset!

Maahanmuuttajiin menee 156 miljoonaa viikossa ja 8 miljardia vuodessa

Maahanmuuttajiin menee 156 miljoonaa viikossa ja yli 8 miljardia vuodessa

Kannattaa lukea myös seuraavat
kantasuomalainen.net/category/maahanmutto/

gold
mamut

Linkki yllä olevaan facebook kuvaan voi levittää s14.postimg.org/7o6ekfd4h/mamut.png

Kokoomus Suomi tarvitsee kaksi miljoonaa maahanmuuttajaa

www.taloussanomat.fi/uutiset/2008/05/27/suomi-tarvitsee-kaksi-miljoonaa-maahanmuuttajaa/200814366/12

rheen_sosiaaliavustukset_eri_Euroopan_maissa

Maahanmuuttajaperheen sosiaaliavustukset eri Euroopan maissa voi jakaa muille s21.postimg.org/cx74ep2p3/rheen_sosiaaliavustukset_eri_Euroopan_maissa.jpg

Lisää valtionvelkaa vaan Joulumaahan !

Somaliasta lähetettyjen ankkurilasten määrä on räjähtänyt käsiin. Yhden alaikäisen turvapaikanhakijan majoittaminen ja hoivaaminen maksaa n. 57 000 euroa vuodessa. Niistä niin sanotuista alaikäisistä turvapaikanhakijoista, joille tehtiin lääketieteellinen iänmääritys, 60 prosenttia oli todellisuudessa täysi-ikäisiä. Tämän paljastuksen jälkeen ja apulaisoikeusasiamies Jukka Lindstedtin ratkaisun pohjalta ikätestaukset lopetettiin, vaikka maahanmuuttoministeri Astrid Thors valehtelee niiden jatkuvan.

Suomi on Euroopan hövelein perheenyhdistäjä. Jokainen oleskeluluvan Suomesta saanut somali käynnistää perheenyhdistämisprosessin, jonka seurauksena maahan saapuu muutaman vuoden viiveellä viidestä kahteenkymmeneen perheen- tai pikemminkin klaanin jäsentä. Niin sanottujen ”kasvattilasten” osalta suhdetta hakijaan ei tarkisteta, ja yhdistettäviksi perheenjäseniksi hyväksytään aikuisia sisaruksia omine perheineen. Suomi on ainoa maa Euroopassa, joka maksaa jopa yhdistettävien perheenjäsenten matkakulut Suomeen.

Realistinen lähitulevaisuuden näkymä on se, että Suomeen tulee jatkossa pelkästään perheenyhdistämisen puitteissa, siis vuotuisten turvapaikanhakijoiden ja kiintiöpakolaisten lisäksi, vuosittain 10 000 kielitaidotonta, ammattitaidotonta ja useimmissa tapauksissa luku- ja kirjoitustaidotonta ihmistä. Näillä ihmisillä ei ole minkäänlaisia edellytyksiä työllistyä Suomessa koskaan. He tulevat elämään koko elämänsä verorahoitteisten tulonsiirtojen varassa.

LAINAUS “Somalialainen Mohamed A. paljastaa miten Suomen sosiaalihuoltoa huijataan.

Mohamed A. on asunut perheensä kanssa Suomessa jo vuodesta 1990. Hän saapui pakolaisena niin kuin muutkin hänen maanmiehensä. Mohamed on seurannut vuosia, mitä somaliyhteisössä tapahtuu.
– Maanmieheni kusettavat viranomaisia, salakuljettavat lapsia, huijaavat perheiden yhdistämis -ohjelmien puitteissa ja käyttävät häikäilemättömästi väärin hyväuskoista sosiaalijärjestelmäänne.

Mohammed sanoo aikoneensa kertoa monta kertaa mitä Suomen somaliyhteisöissä tapahtuu, mutta oman perheen turvallisuus on ollut esteenä.
– Heti aluksi haluan sanoa oman ehdotukseni ongelman ratkaisemiseksi: Jokainen vakaviin rikoksiin syyllistynyt pakolainen pitäisi heti karkottaa maasta. He vaikeuttavat rehellisten pakolaisten asiaa ja asemaa.

Mohamed puhuu hyvää englantia ja kohtalaisesti Suomea. Hän yllättää toimittajan uudelleen.
– Tiesitkö, että somalit ovat lähettäneet rahaa kokoajan ulkomaille?

Jokaisen tulisi nähdä alla oleva video ja levittää sitä somessa kaikille.
SYRJITYT Leo Mannermaa
Maahanmuuttajat saavat moninkertaiset tuet verrattuna kantaväestöön. (Kesto 3½ min)
vk.com/video353410894_456239345

Sanon kuulleeni jotain huhuja, mutta että tietäisin…
– Rahat eivät suinkaan mene hädässä olevien tileille, vaan ohjautuvat laittomia maahanmuuttoja järjesteleville ammattirikollisille ja Somaliaan sotaa käyville klaaneille, Mohamed sanoo suoraan.

Suomesta rahaa uusien pakolaisten tuontiin
– Joka kuukausi lähtee satoja tuhansia euroja! Suurin yksittäinen rahalähetys, jota itse olen ollut todistamassa, oli tasan 100 000 euroa!

Mohamed näyttää Kampissa olevan toimistonkin, josta rahat lähetetään.
– Sieltä on lähetetty miljoonia euroja!

Rahat lähetetään pääasiassa jonkin Persianlahden tuntumassa sijaitsevan arabimaan kautta.
Eihän rahan lähettäminen laitonta ole…
– Katso, mistä rahat ovat peräisin! Harva maanmiehistäni ansaitsee palkkaa. Lähes sataprosenttisesti jokainen saa suomalaisten verorahoista maksettavaa toimentulotukea ja muita sosiaaliavustuksia. Tästä huolimatta moni ajelee uudenkarhealla autolla, käyttää kalliita muotivaatteita ja sisustaa asuntonsa ylellisesti.
– Kun rahaa näyttää jäävän vielä ulkomaille lähetettäväksikin uusien “pakolaisten” hankkimiseksi Suomeen, jossain täytyy olla vikaa, Mohamed huomauttaa.

Hänen mielestään suomalaiset viranomaiset ovat hyväuskoisia, “sokeita” ja hölmöjä.

— Lasten salakuljetus on hyvä bisnes —
Mohamedin mielestä “perheiden yhdistämisohjelma” olisi hyvä, mutta…
– Lapsia käytetään nykyisin ihmisten salakuljetukseen! Systeemi on yksinkertainen. Suomessa asuvan somalin (naisen) muukalaispassiin on merkitty esimerkiksi viisi lasta. Kun nainen lähtee Tukholmaan, hän ostaa kaksi lentolippua Keniaan tai johonkin muuhun Afrikan maahan. Toinen on meno- ja paluulippu, johon myös lapset on merkitty. – Toinen on pelkkä menolippu.
– Nainen hakee hämäyksen vuoksi Tukholmassa asianomaisen maan lähetystöstä viisumin myös lapsille. Nainen lentää kuitenkin yksin, käyttää vain menolipun ja repii toisesta meno-osan, näyttääkseen, että “koko perhe” on matkustanut.
– Perillä hän hakee salakuljettajien järjestämästä paikasta viisi sopivan ikäistä lasta ja lentää takaisin Tukholmaan. Passintarkastajat eivät kysele, koska naisella on muukalaispassi ja edestakainen matkalippu koko perheelle.
Nainen pääsee “perheensä” kanssa Ruotsiin. Sieltä on helppo tulla Suomeen, jossa lapset opastetaan hakemaan turvapaikkaa, ja viranomaiset ihmettelevät, mistä somalilapsia ilmestyy ilman vanhempia kuin sieniä sateella.
Kun MTV3:n “45 minuuttia” ihmetteli lähetyksessään samaa asiaa ja haastatteli muutamia lapsia, eivät hekään “tienneet”, miten he olivat Suomeen tulleet.
– Joku mies toi, he sanoivat.
Mohamedin mielestä heidän oli käsketty vastata jokaiseen maahantuloa koskevaan kysymykseen: “En tiedä, joku mies toi”.
Mohamed tietää, että sopivan ajan kuluttua maailmalta “löytyy” lapsille aikuisia sukulaisia, jotka pääsevät maahan ongelmitta “perheiden yhdistämisohjelman” perusteella.
– Tiedän Länsimäessä asuvan somalialaisen naisen, joka on tuonut tällä tavalla Suomeen 40 lasta, Mohamed todistaa ja jatkaa:
– Jokaisen lapsen hakemisesta hän on saanut palkkioksi hyvät rahat ” LAINAUS

vaasalaisia.info/keskustelu/index.php?topic=3111.0
vahapesola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/28248-maahanmuutosta
keskustelu.suomi24.fi/node/10377874

Maahanmuuttajat hakkasivat kaksi poliisia sairaalaan ja uutiskynnys ei ylity…

www.iltalehti.fi/uutiset/2012070115786757_uu.shtml

hommaforum.org/index.php/topic,72552.0.html

Epäilty raiskaaja on poliisin mukaan noin 30-vuotias ulkomaalaistaustainen mies.

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288476639343.html?pos=ok-nln

Vanhuksia ryöstetty Porvoossa – kahta ulkomaalaista etsitään

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288481179217.html

LAINAUS “Batlo on asunut miehensä kanssa Suomessa 2000-luvulla. Hän saapui maahanmuuttajana. Batlo on seurannut, mitä maahanmuutto/pakolaisyhteisössä tapahtuu.
– Suomalaiset ovat tyhmiä lampaita, orjakansaa, jotka hyväksyvät mitä vain. Osa maahanmuuttajista ja pakolaisista raiskaa naisenne ja vie rahanne käyttämällä väärin sosiaalijärjestelmäänne. He myös tekevät rikoksia ja ryöstävät ihmisiä ja ajoneuvoja. Miten voitte olla niin tyhmiä lampaita, että ette tee mitään asioille. En voi arvostaa sellaisia ihmisiä. Kertoo Batlo ja sylkee maahan ja jatkaa. Näin vähän arvostan lampaita, jotka eivät pidä oman maan kansalaistensa puoliaan ja sylkee maahan uudelleen. Annatte liian paljon liian helposti. Se tulkitaan heikkoudeksi ja sitä käytetään häikelemättömästi hyväkseen. En voi ymmärtää miksi maahanmuuttajia ja pakolaisia ei kohdella tasavertaisesti suomalaisten kanssa. Samat lait ja edut kaikille. Teidän poliisinne pelkää rasismi syytteitä, eikä uskalla puuttua ulkomaisiin rikollisten toimiin. Se on suuri häpeä. Teidän hallitus on tyhmiä täynnä. Miksi äänestätte tyhmiä ihmisiä päättämään asioistanne. Miksi annatte maanne pois muille. Miksi yksinäinen suomalainen saa tukia vain 400-680 euroa kuussa, kun yksinäiset ulkomaalaiset/pakolaiset saavat tukia 1000-2000 euroa kuussa. Ulkomaalaiset/pakolaiset saavat myös paljon muita etuja mitä suomalaiset eivät saa. Ihmettelee Batlo. Se on väärin. Missään muussa maassa omia kansalaisia ei kohdella yhtä huonosti, kuin teidän maassa. Missään muualla ulkomaalaiset/pakolaiset eivät saa yhtä paljon etuja ilmaiseksi, kuin teidän maassanne. Teillä sanotaan olevan demokratia, mutta en ymmärrä miksi lait ja etuudet eivät ole samat kaikille. Te itse olette syyllisiä, koska äänestätte hyvin tyhmiä ihmisiä päättämään asioistanne. Siksi te kärsitte omasta tyhmyydestänne. Kertoo Batlo.” LAINAUS

keskustelu.suomi24.fi/node/67323433

Valtiovallan erityisessä suojeluksessa ovat sosiaalidemokraattien ja vihreiden toivomuksesta ulkomaalaiset/pakolaiset joita varten on säädetty erityisiä oikeuksia ja avustuksia, jotka eivät suomalaisille kuulu.

Yksi oikeus on mm. asua pääkaupunkiseudulla niin että maahanmuuttajille annetaan nykyään kaikki vapautuvat vuokra-asunnot ja vuokran maksaa tietenkin sosiaalitoimisto.

Tosiasia on että maamme edistyksellinen lainsäädäntö antaa ulkomaalaisille hienon mahdollisuuden tulla Suomeen elämään kustannuksellamme vaikka kyseinen tulija ei koskaan voisi meitä hyödyttää vaikkapa luku- ja kirjoitustaidottomuuden vuoksi.

Henkilökohtaisesti kaipaisin enemmän sellaista maahanmuuttoa jossa ulkomaalaiset valitaan taitojensa perusteella vähän samaan tapaan kuin Australiassa, Kanadassa tai Yhdysvalloissa.

Suomessa ne oikeudet näyttää saavan koko muualla asuva sukukin.

Ne käydään oikein tilauslennoilla hakemassa ja ensimmäiset hakemuslomakkeet (lue, vaatimuslomakkeet) jaetaan jo koneissa, monikielisten ohjeiden kera ja jos ei osaa lukea, kuten useimmat, niin se on ainoastaan positiivista avustusten kannalta.

Tarvitseehan lukutaidoton insinööri toki enemmän fyffeä, jo siksikin kun ei yleensä osaa laskeakaan.

Kaiken takana näyttää olevan kotimaan hallituksemme ihmiskauppa jolla pönkitetään mm. sisäpiirin asuntobisneksiä sekä osinkotuloja, mm. niistä toimialoista joiden monopolit luotiin 1990- luvun joukkotuhossa jolloin kymmenet tuhannet pienyrittäjät poistettiin “pilaamasta eliitin taloudellisia voittoja”.

www.pankkikriisi.blogspot.com

Asia ei ole edes tällä selvä, vaan globalistit haluavat sekoittaa rodut jotta valtiot lakkaavat olemasta kun kaikkialla on samanlaista. EU osaltaan hävittää valtiot varta vasten suunnitellulla velkataakka-aseella.

www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=3471

“Kaduilla liikehditään vilkkaasti. Tsekin tasavallassa lähes 100 000 ihmistä kokoontui Prahan Wenceslas-aukiolle vastustamaan talouskuria. Aiemmin tänä vuonna kymmenien tuhansien romanialaisten mielenilmaukset kaatoivat hallituksen. Kreikassa mielenilmaukset jatkuvat jo ties monetta kuukautta, samoin Madridissa ja Lissabonissa.

Talouskuriin – toisin sanoen rahan siirtoihin pankeille – kyllästyneet ihmiset ovat siirtämässä taistelua kaduilta myös äänestyskoppeihin.”

www.eu-facts.org

www.ajanhenki.com

www.profit-over-life.org

Maahanmuuttajat huijasi tukia yli 200 000 euron edestä.

www.uusisuomi.fi/kotimaa/99166-al-erikoinen-etu-suomi-maksoi-600-pakolaiselle-1000-euron-lennon

kantasuomalainen.net/2015/01/16/kun-ulkomaalainen-maahanmuuttaja-tulee-suomeen-tappamaan-suomalaisia/

Maahanmuuttajille ja pakolaisille on laillista huijata tukia. Ilman tuomioita KKO päätös

Yhteiskunta maksaa matujen ajokortin ja autokoulun

Maahanmuuttajat saavat jopa 50 000 euroa tukia vuodessa

Suomi toimii euroopan sosiaalitoimistona ulkomaalaisille.

Maahanmuuttajat ja pakolaiset työllistävät valtavat määrät byrokraatteja.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

115 Comments

  1. Älä muuta sano.

   Harvoin näkee noin vittumaista maahamuuttaja = pakolainen yleistystä.

   Lienee täysin selvää, että somalit vittuun Suomesta, mutta maahanmuuttamisen kanssa somaleilla ei ole MITÄÄN tekemistä.

 1. Itse henkilökohtaisesti oon niin kyllästyny tähän maahan että en enää jaksa olla aktiivinen, se on iha se ja sama ketä äänestät, kaikki poliitikot täällä pelaa omaan pussiinsa, paljon lupauksia ennen vaaleja, sittenku hänet valitaan kaikki jatkuu aivan samanlailla ku siihenki asti.

  1. Niinpä, lupauksia annetaan, mutta miten niitä toteutetaankaan. Olen myös kyllästynyt menoon, jossa rahaa virtaa rikollisille. Tätä menoa on jatkunut jo vuosia eikä muutosta ole näkyvissä. En ole pakolaisvastainen. Hädässä olevia tulee auttaa, mutta huijarit ovat ovelia.

   olen miettinyt pienessä päässäni, mistä noita pakolaislapsia riittää ja ajatellut heidän kohtaloitaan erossa vanhemmistaan. Mitä kauhuja ovatkaan kokeneet rikollisten armoilla? Suomeen on tullut/tuotu vähemmän pakolaislapsia kuin esim. Ruotsiin. Miten lienee lapset siellä naapurimaassa “sopeutettu” elämään täällä Pohjolassa?

   Hallitsijoiden ja virkamiesten tulisi olla tarkkanäköisiä, ottaa selvää, mitä maailmalla tapahtuu ja tietää, missä mennään. Odotukseni ovat kovat valtaapitäviä kohtaan, muttei kai sentään liikaa pyydetty etteivät sinisilmäisesti rahoittaisi rikollisia.

 2. Itse lahdin/muutin pois maasta hiljattain. En enaa jaksanut katsella suomen touhuja…

 3. Eivät kaikki ulkomaalaiset tätä suinkaan tee, mutta on pakko sen verran avautua:samaahan tekevät KURDIT, onko kukaa ihmetellyt mistä kurdi nuoret saavat rahaa viimeisen päälle oleviin bemareihin, vaikka ovat työttöminä, ja jotkut eivät ole edes vaivautuneet opetella suomea, koska kyllähän työttöminä kurdin kielellä pärjää. Lisäksii viettelevät autoilla, röökiaskeilla ja pulloviinalla 98-2000 muijia ja hyväksikäyttävät niitä. Puhuvat paskaa Suomesta ja ylistävät kuinka KURDISTAN on hieno maa ja heiluttavat kurdi lippu missä lie, katoin kartasta niin sitä ei edes ole olemassa.

 4. Maasta muuttoa harkitsen vakavasti myös minä..tämmöstä hölmöläisten hommaa ei voi olla missään muualla ku suomessa.eläminen tehty mahdottomaksi.sossu, kela, työkkäri ym instanssit kaikkea muuta ku tavallisen tallaajan asialla.

 5. Ei ole tyhma joka narraa vaan se joka antaa narrata on super tyhma. Entas jos kirjoittaisi kuinka ensimmaiset pakolaiset tulivat Suomeen , mita reittia ja kenenka avustamana. Olen j kiitollinen Suomalainen joka on saannut mahdollisuuden asua melkein 50 vuotta Suomen ulkopuolella , en edes veroja maksanut.

 6. Nyt te Suomi mediassa olette kyllä menneet aivan liian pitkälle. Teidän on heti poistettava nämä paljastukset, koska maahanmuuttajien ja pakolaisten tuet ovat salassa pidettäviä tietoja. Nämä paljastukset voivat ruokkia kateutta suomalaisten kohdalla. Suomalaisten ei tule tietää maahanmuttajien ja pakolaisten tukien tasoa mahdollisen kateuden vuoksi, mikä voisi ruokkia rasismia.
  Itse työskentelen sosiaalitoimessa ja kyllähän tällaiset paljastukset miten asiat todella ovat. Ruokkivat kateutta ja rasismia suomalaisten keskuudessa. Tärkeintä on nyt saada minimoitua vahingot ja saada nämä paljastukset pois netistä kokonaan. Sensuroimalla pois kaikki tällaiset paljastukset netistä. Sitten voimme jatkaa rauhassa samalla lailla kuin aina aikaisemminkin.
  Teillä on viikko aikaa poistaa kaikki nämä paljastukset tai sen jälkeen rupeamme toimiin teitä vastaan!

  -Anu sosiaalivirkailija.

  1. Miksi pitäisi jatkaa samalla tavalla jos asiat on kuin tekstissä mainittu? Jengi (ei kaikki) tulee Suomeen kusettamaan rahaa, ryöstämään rehellisiä yrittäjiä, pöllimään autoja vain koska he saavat. Eikä mua kiinnosta väri, minkä maalainen on tai sukupuoli, vaan se että vois hekin jotain tehdä sen rahan/asumisen eteen, jos vaan on mahdollisuudet siihen eikä tulla tänne perseilemään.

   1. On totta, että maahanmuuttajat ja pakolaiset saavat paljon paremmat tuet, kuin kantasuomalaiset. On totta, että he maksavat yhteiskunnalle enemmän, johtuen siitä, että osalla ei ole lukutaitoa, eikä kirjoitustaitoa, eikä ammattitaitoa. He tarvitset tulkkeja ja konsultteja, jotka kertovat mihin kaikkiin etuihin he ovat oikeutettuja. He saavat myös ilmaiseksi seuraavat mitä kantasuomalaiset eivät saa sosiaalitoimelta. Ajokortti, autokoulu, auto ja vakuutukset autoon. Osa heista saattaa huijata sosiaaliviranomaisia ja selvitä jäämättä kiinni. Samaa tekevät kyllä osa kantasuomalaisista eli huijaavat tukia. Asian ydin on kuitenkin se, että kaikki nämä paljastukset mitä Suomi media on tehnyt. Vaikka ne ovatkin kaikki täysin totta ja pitävät paikkansa. Niin ne paljastetut tiedot ovat kaikki salassa pidettäviä tietoja, joita ei saa julkaista julkisesti. Julkaiseminen ruokkii kateutta ja rasismia kantasuomalaisten keskuudessa. Siksi on tärkeää, että kaikki nämä paljastukset poistetaan.

    -Anu sosiaalivirkailija

  2. Tekikö somali Hyvä TYÖT?? asun itse Thaimaassa suomessa varmaan rahaa riittää. mutta ei yh äideille edes lapsilisiin otetaan siitäkin vähästä vielä pois muutama kymppi että saa somali pojat paremmat bemarit persssen alleen pääsee taas raiskaamaan meidän suomi teini tyttöjä. KATO SOSSU TYTTÖ PEILIIN!!!

   1. Unohdin tuosta mitä sosiaalitoimi maksaa maahanmuuttajille ja pakolaisille. On autojen polttoaineet, huollot, uudet kesärenkaat ja talvirenkaat tarvittaessa. Uusia autoja ei heille osteta vaan käytettyjä. He saavat itse valita minkälaisen käytetyn auton he haluavat sosiaalitoimen heille ostavan. Kuitenkin maksimissaan 5000€ maksava käytetty auto. Se, että maahanmuuttajat ja pakolaiset saavat enemmän etuja ja sellaisia etuja mitä kantasuomalaiset eivät saa. Liittyy siihen, että he tarvitsevat enemmän. Se liittyy heidän kotouttamiseen ja integroituminen suomalaiseen yhteiskuntaan. Meidän velvollisuus on auttaa ja sopeuttaa heidät suomalaiseen yhteiskuntaan parhaalla mahdollisella tavalla. Näin on toimittu aina. Siksi heidän kaikki edut ja tuet ovat salaisia ja pidetään salassa aina. Tässä asiassa toivon ymmärrystä kantasuomalaisilta ja siksi kaikki Suomi median paljastamat tiedot ovat salaisia ja salassa pidettäviä tietoja. Siksi toivomme, että kukaan ei levittäisi näitä Suomi median linkkejä netissä ja lopettaisi näiden linkkien levittämisen välittömästi. Olen järkyttynyt Suomi median vastuuttomasta toiminnasta, koska nämä paljastukset ruokkivat kateutta ja rasismia kantasuomalaisten keskuudessa. Nyt on tärkeintä, että nämä paljastukset mitä Suomi media on tehnyt. He poistavat ne kaikki mahdollisimman nopeasti. Viimeistään 12.01.2015 klo 12:00 mennessä. Muuten joudumme aloittamaan toimet heitä vastaan.

    -Anu sosiaalivirkailija

  3. Kopioitu ylös! hyvä sossutantta myönsit että somppurunkkuja oikeen hyysätään! Toivottavasti asioille tehtäisiin jotain varmasti lietsoo suomalaisia ja hyvä niin 😉 Ootko itekki kenties joku rättipää?

   1. Ai, sossuhuora oikein myöntää kaiken! Lahdessa tiedän tapauksen, jossa 2 suomalaista opiskelijatyttöä JATKUVASTI todistaa samassa solukämpässä asuvan rullahuulen kehumista “Raha ei ongelma!”
    Olet tainnut sossuhuora antaa pillua rullahuulille??

 7. Ja ihan kuin mamua ja sosiaalihyysäriä ei saisi syyttää mistään, koska se katsotaan rasismiksi. Sitten jokainen tervepäinen on rasisti !

  Sosiaalipummeja tämä maa ei ulkoa enää kestä !

  Se luo vastakkainasettelua ja vihaa, turha siinä on enää suomalaisten asenteista syytellä.

  Ulkomaaliset tehtailee asuntomurtoja 3700 kpl:tta vuonna 2014, joista pääosa ulkomaalaisten toteuttamia. Lukuun ei lasketa vapaa-ajan asuntoihin tehtyjä murtoja.

  10 kpl:tta/ jokainen vuoden päivä !

 8. Jopas on sossut paniikissa kun kaikki salattu tieto onki paljastettu. Ny vaan äkkiä pitäis sossujen saada paljastukset piiloon taas, ettei vaa seli seli “ruokkis kateutta ja rasismia”. Sossut pelaa aina rasismikortilla ku on hankala paikka. Tuota rasismikorttia käytetään aina kun yritetään estää puolueeton ja jopa kriittinen maahanmuttokeskustelu. Toi on kyl käsittämätöntä, että maahanmuttajien ja pakolaisten saamat edut ovat salaistakin salaisempaa tietoa, ettei vaan sais kukaan suomalainen tietää miten asiat ovat todellisuudessa. Onneks nyt on tullut isot paljastukset julki. Mietin vaan mitähän sossut keksii nyt selitykseksi kun on fakta, että maahanmuuttajien edut ovat todellakin moninkertaiset suomalaisiin verrattuna. Sossuilla oli aikaisemmin selitys, että yksittäistapaus. Ei toimi kun nuo paljastukset paljastivat kaikkien maahanmuuttajien edut.

 9. te että saada paljasta näitä asiaa muille. Jos että poista turpaan tule teile. me emme luovuta saavutettu edusta! Te olete nyt merkitty miehiä!

 10. mä oon aina ollu siinä uskossa et kantasuomalaisena mul on samat edut kuin mamuilla. mut näköjään mamuilla on moninkertaiset edut kantasuomalaisiin verrattuna. tää on näköjään ollut maan tapa alusta alkaen. nyt ku kaikki on paljastunu niin ei muuta ku äkkiä lakaisemaan maton alle ettei vaan kantasuomalaiset sais tietää totuutta täst asiasta.

 11. jokanein suomilainen joka jaka naita tietoja netis on merkittyja miehia! teillä ei olla mita lupa ja oikeus jakaa meitan etuja netis! Raiskaame naisene ja hakaame teita!

  1. hei komonoukka tervetuloa POHJANMAALLE ensi kesänä kun palaan tältä SOSIALI HUOLLON KOULUTUS RETKELTÄ. MELTÄ LÄHTTEE VAI YKSI JA VIIMEINEN KYYTI JA VARMASTI OIKEAAN PAIKKAAN.

  2. Anna somali tietosi ja tavataan niin katitaan kumpi pysyy pyst.SITÄ PAITSI TOIHAN ON SELVÄ UHKAUS EI KUN POLIISIIN HYTEYS JOS VÄÄRÄ USKOISET SAATAIS KÄÄNNETETTYÄ.
   .

 12. Minä olen sosiaalitoimenjohtaja ja nämä paljastukset ovat katastrofi. Ymmärrettekö te edes minkä vahingon te olette näillä paljastuksillanne aiheuttaneet. Ulkomaalaisten tuet ovat tarkasti vartioitu salaisuus. Jos jokainen kantasuomalainen saisi tietää, että ulkomaalaiset saavat keskimäärin nelikertaiset tuet ja heidän kulunsa on kahdeksankertaiset verrattuna kantasuomalaisiin. Se aiheuttaisi valtavaa kateutta ja jonkin verran rasismia kantasuomalaisten keskuudessa. Sen takia nämä tuet ovat tarkasti salattuja tietoja aina. Koko yhteiskunta on vaarassa näiden paljastusten takia. Puhuessani ulkomaalaisista tarkoitan maahanmuuttajia ja pakolaisia, jotka elävät eri tukimuotojen avulla.
  Teillä on 12.01.2015 klo 12:00 asti aikaa poistaa kaikki nämä paljastukset. Mikäli ette poista kaikkia ryhdymme toimiin teitä vastaan.

 13. Voi helwetti sentään näiden paljastusten jälkeen on monella kantasuomalaisella. Sellainen olo että on valtiovalta pannut kunnolla takapuoleen kantasuomalaisia kohtaan. Voi wittu sanon mä. Kuinka witun monta kertaa sosiaaliviranomaiset on toistellu tuet ovat samat kaikille. Aina kun on paljastunut jotain on vedottu yksittäistapaukseen. PRKL viranomaisten valehtelu tästä saa raivon valtaan. Näiden paljastusten jälkeen jokainen kantasuomalainen tietää, että mamut saa moninkertaisesti enemmän tukia ja ne maksaa moninkertaisesti enemmän veronmaksajille kuin työttömät suomalaiset. Mamuille kustannetaan kaiken lisaksi autot, ajokortit, autokoulu ja autonvakuutukset. Prkeleen TUNARIT hallitus ja valtiovalta vaaleissa nähdään se on PRKL. Yksikään puolue, joka on järjestellyt näitä etuja mamuille ei saa mun ääntäni eikä monen muunkaan suomalaisen. Te stnan petturit SDP, Kokoomus, Keskusta, VIhreät, Kristilliset ja RKP olette nämä edut mamuille antaneet. On se PRKL kumma kun kantasuomalainen sotaveteraani tai vanha eläkeläinen ei pysty ostamaan lääkkeitä kun rahat ei riitä edes ruokaan. Sossu-Kela ei anna rahaa kantasuomalaisille mutta mamuille sitä rahaa kaadetaan säkkikaupalla. Kustannetaan vielä autot, ajokortit ja autokoulut ja vakuutukset. Turha on tulla kenenkään sossu virkailijan tai kansanedustajan jauhamaan paskaa, että Suomessa on kaikki saman arvoisia. Vaaleissa nähdään se on varmaa.

 14. Kantasuomalaisen rooli on maksaa jatkuvasti kasvavia veroja ja jatkuvien veronkorotusten jälkeen ja hintojen jatkuvan nousun jälkeen. Käteen ei kohta jää juuri mitään. Jostain syystä valtiolla on varaa kustantaa kaikki mamuille ja antaa vielä moninkertaisesti enemmän rahaa kuin kantasuomalaisille. Noista rahan antamisesta ja kaiken kustantamisesta esim. kaikki terveydenhuolto yksityisellä ilmaista mamuille. Mamut saavat jopa ilmaiset laserleikkaukset jos haluavat silmälasit pois ja paljon muuta. Tuosta tulee useamman miljardin euron lasku veronmaksajille. Suomella ei ole varaa ottaa yhtään lisää pakolaisia ja maahanmuuttajia, jotka elät sosiaalituilla. Suomella ei ole edes varaa pitää nykyisiä pakolaisia ja mamuja. 50% nykyisistä mamuista ja pakolaisista pitää poistaa Suomesta. Koska ei ole varaa pitää heitä täällä. Kaikki mamujen ja pakolaisten kustannukset valtio kattaa lisävelalla. Suomella ei ole vain varaa olla koko maailman sossu ja ottaa jatkuvasti lisää mamuja ja pakolaisia.

   1. Antti Luomapuro Tell time and place where we can meet? You can invite so much friends that you want. I invite all my friends also and we will kick you and your friends!

 15. Huomio se että maahamuuttaja paljon kärsiny. Eikö hyvä ole että saa parempaa kun suomea tule kuin kotona kärsiny. Suomalaine ei kärsiä ollenka mutta me kotona sorretaan kun ei kannata valtapitäjää. Lähteä sortoa pakoon ja päästä suome. Hyvä että veli ja sisko päästä kanssa. Kaikilla hyvä elämä suomesa.

 16. We want kick some finnish fat asses. Time and place to meet ass kicking!

 17. Kuitenkin näyttää sille, että joku halua riitaa. Miten selittää ensin yritystä sytytää vihaa suomalaisten ja eestiläisten välillä, sitten tämä nyt. Seuratkaa niiten ns “sossujen” puheita: pitäkää kaikki salaisuudessa, mutta samalla kerrottaan taas, miten korkeita tai isoja on etut…. Kansanveljen sanoilla: Ärgake üles, soomlased, mutta pitäkää pää kylmänä veljet ja siskot.

 18. All this will be solved during the year 2015.
  Why? What I mean by that?
  The Company called “Oy Suomi Finland” will go bankrupt this year i.e. we don’t have money anymore for anything extra nonsense.
  What should we expect after that has happened?
  Well – there will be many changes for all the people living in Finland but please find below the biggest changes affecting our everyday life:

  1) 250 000 public officers will made redundant (also big amount of social workers)
  2) The number of unemployed will double
  3) Finland will resign from EU (we simply can’t afford to stay)
  4) We are going to have our own currency
  5) Our borders will be closed, meaning no more migrants, refugees etc.
  6) All the non-fin criminals will be banished to the origin country
  7) Finland will join NATO
  8) The whole welfare society disappears (including all the assistances)
  9) Totally different but modern and well functioning society will be build from the scratch

  This is what is needed and this will happen.

  I wish you all a nice ride on the wave of change.

  BR,
  Informer

 19. tämä ollut jo vuosikausia yleisessä tiedossa. ja pask.at siitä mikälli saavat suurempia tukia mikälli työllistyvät ja kantavat kortensa kekoon lopulta. mutta mitä tässä oon seurannut viimeset 25 vuotta erään ryhmän toilailuja niin tullut siihen tulokseen että olis pitänyt lähettää moskovan junalla takas mistä tänne tulikin. nyt niiden siskot serkut veikot ja mullahin masat kärrää itsensä vaikka väkipakolla jotta pääsee nauttimaan etuuksista. ja lähiidän kamelinkuksijat tulee kanssa kun täällä saa keskustasta kämpän ja täyden ylöspidon. illat diskossa ja aamupäivät ostarilla heimoveljien kanssa ala suomilammas veronmaksaja. kiittäkäämme astriid torssia. eukkoa joka haluaa suomeen ruotsalaisen kosmopoliitti ilmapiirin.

 20. …. huvittavinta että suomessa on pohjoismaiden ja ettei jopa euroopan suurin somaliyhteisö. eikä se pistä ketään miettimään miksi.

  … kieltämättä 25 vuotta on runsas aika pumpata burkhaan verhottu yleiskodinkone paksuksi vaikka 9 kk. välein mutta edes silleen ei selitetä afrikan sarven siad barren jälkeläisten runsaslukuista määrää maassamme. siskon serkun kaiman serkku sieltä on tänne tullut. ja ihmetyttää että näin muukalaisvastaiseen kulttuuriin kuten alkuperäiskansalaisia kutsuvat on tänne viitsineet edes vierailla. kait se on meidän tavanomainen jurottava ystävällisyys.

  fi.wikipedia.org/wiki/Siad_Barre

 21. Itse en ole rasisti, olen suomalaissyntyinen mutta puol-isäni (isäksi kutsun) on kurdilainen, meiän perheelle ei näitä nelinkertaista tukia ikinä myönnetty, ja rehellisellä työllä on ajokortit autot ja asunnot hoidettu.
  Itse olen kantasuomalainen työtön päihderiippuvainen ja olen kokenut saavani kohtalaisen hyvää sosiaalipalvelua ollessani rehellinen tilanteeni suhteen.
  Yläasteella ystäväni mohamed perheineen (hän ja 10 muuta lasta) asuivat pihlajamäessä, isä keräsi lapsilisät ja muut tuet salkkuun sängyn alle dollareina ja kaikki 11 lasta söivät jätesäkin päältä pelkkää makaronia, koko kodissa taisi olla 5 kalustetta.
  Ystäväni sitten varasti rahaa (kun vanhemmat eivät sitä hänelle antaneet) vanhemmiltaan kunnes jäi kiinni enkä kuullut hänestä mitään 6 vuoteen.
  Ääritapauksia on mutta miksi yleistää?

 22. Suomi muuttaa uimahalliensa vuorot muslimeille sopiviksi, joulujuhlat puurojuhliksi ja sallii muslimimiesten pitää vaimojaan jatkuvasti raskaana, jolloin naiset eivät kykene opiskelemaan tai käymään töissä. Lapsen saaminen on kaikkien oikeus, mutta jos se riitelee yksilön ja yhteiskunnan hyvinvointia vastaan, on sillekin asetettava raja. Mitä Suomi saa vastineeksi? Iraniin muuttanut suomalainen ei saisi muutettua islamilaisten rukousaikoja ja -tapoja vedoten uskontoonsa. Häntä odottaisi joko kivitys tai karkotus. Pahimmassa tapauksessa molemmat.

  1. Joo, oma muslimilehmä paksuna ja kakaroita tukien saamista varten. Kun muslimilehmä ei pysty munaa tyydyttämään, onkin aika lähteä raiskaamaan joku suomalainen. Ou jee!!

 23. Suomeen muuttaa turvapaikan hakijoita maista, joissa kulttuuri ja uskonto ovat vastakohtia Pohjolan tavoille. Ilman sopeutumista ei voi koskaan saavuttaa tasapainoa. Suomi tarjoaa yösijan niille, jotka kuolisivat omassa maassaan. Luulisi tämän riittävän syyksi kompromisseihin muuttaessaan toisen kotiin.

  Suuri osa islamilaisten valtioiden väestöstä on köyhiä ja kouluttamattomia. Kouluttamaton ei aina näe Jumalaa abstraktina olentona. Koraani on täten sanasta sanaan laki. Koraanin lait ovat hyvin vanhoja, mutta se, että vaimoaan pitää väkivaltaisesti kurittaa, jotta hän elää nuhteessa, ei kuulu millekään vuosituhannelle. Ja sitä paitsi, In Finland we have this thing called reilu meininki.

  Suomen pitäisi tehdä turvapaikanhakijoiden kanssa sopimus, joka velvoittaisi läpäisemään kolmen vuoden kuluessa suullisen kielikokeen ja hankkimaan vähintäänkin osa-aikaisen työn. Näin hän maksaisi takaisin yhteiskunnalle, joka säästi hänet kuolemalta. Se sisällyttäisi myös pykälän lapsisäännöstelystä määräaikana. Sopimus luonnollisesti huomioisi vahvasti traumatisoituneet muuttajat. Sopimusrikkuri poistettaisiin Suomesta. This is what I call reilu meininki.

 24. Eipä minun mammani saanut 3000 € avustuksia vaikka olikin kolmen lapsen yksinhuoltaja.

  1. Tärkeintä on nyt, että’ jokainen jakaa tätä linkkiä kaikkialla netissä, facebookissa, twitterissä ja kaikissa mahdollisissa paikoissa. Kannattaa myös ottaa talteen kaikki nämä tiedot, jos sossut saa pakotettua poistamaan tän linkin. Alla lista joita kannattaa jakaa kaikille ja tallettaa tiedot ja kaiken varalta kopioida kaikki nuo tekstit talteen ja julkaista netissä. Sen takia vaan, että jos sossut saa pakotettua poistamaan nää tiedot. Nämä paljastukset ovat kultaakin arvokkaampia ja kaikki pitää kopioida talteen ja julkaista netissä.

   suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/somali-mohamed-a-kertoo-miten-sossua-huijataan/
   suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/yhteiskunta-maksaa-mamujen-ajokortin-ja-autokoulun/
   suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/maahanmuuttajat-saavat-jopa-50-000-euroa-tukia-vuodessa/
   suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/suomi-toimii-euroopan-sosiaalitoimistona-ulkomaalaisille/

   Nyt tiedetään, että sossu maksaa mamuille ja pakolaisille moninkertaisesti enemmän. Lisäksi maksaa ajokortin, autokoulun, auton, polttoaineet, auton huollot, vakuutukset ja varaosat. Siihen vielä valtio kustantaa tulkit ja konsultit + 1000-2000€ /kk rahaa /hlö

 25. Sossu tanttakin on selvä sarkastinen kertomus miten asiat ovat tai ainakin osittain ovat. Totuutta tässä jutussa kyllä on ja siihen voidaan lisätä Turkkilaiset jotka ovat saaneet jo Suomesta vakaan aseman eikä heitä enään huomata…

 26. Tätä eriarvoisuutta ei tule kenenkään kantasuomalaisen hyväksyä. Monilla kantasuomalaisilla ei ole rahaa ruokaa, eikä lääkkeisiin, laskuihin eikä mihinkään. Leipäjonot kasvaa ja köyhyys kasvaa. Kaikki sosiaalietuuksilla elävät mamut ja pakolaiset pois Suomesta heti. Säästö useita miljardeja ja ne rahat käytetään kantasuomalaisten etuuksien nostamiseen. Niillä rahoilla saadaan opintotuki ja sossun tuki nostettua 700€ /kk ja työttömyyskorvaukset ja kansaneläkkeet 1000€/kk. Työttömyyskorvauksesta myös 20% verot pois kokonaan. Vaalit lähestyy ja on tärkeä muistaa ketkä puolueet jakavat suomalaisten verorahoja kriisimaille esim. kreikan tuet ja mamu/pakolaisten tuet/kulut veronmaksajien rahoilla. Puolueet jotka jakaa rahaa ulkomaalaisille ovat Kokoomus, SDP, Keskusta, RKP, Vihreät ja Kristilliset. Pakko äänestaa kaikissa vaaleissa muuten ei tule muutosta.

 27. FUCK YOU FINNISH FAT ASSES!!! We kick your FAT ass anytime anywhere!

 28. NYT TAKAS SINNE AFRIKKAA…. sit kaikki nää musta barbaari tms. ohhoh….mihi täää maailma on menossa+?!!?!

  NYT KAIKKI JAKAKAA TÄTÄ ETEENPÄIN JOTTA SAATAIS ENEMMÄN NÄITÄ HERÄTYKSIÄ

 29. Fuck you suomimedia cuz you reveal our benefits to whole world! You suomimedia have now biggest target in you. We will come and rape you suomimedia wifes and kick your ass and take your kids and sell them to who pay most!

 30. Nyt iso herätys kaikille! On toiminnan aika linkit jakoon facebook, twitter ja nettiin. Mitä useampi tietää sen suurempi paine tulee muutokselle. Me emme suostu maksamaan enään verovaroista yhdenkään mamun/pakolaisen kuluja ja tukia. Minä kannatan “niimpä” ehdotusta, että kaikki tuilla elävät mamut/pakolaiset poistetaan Suomesta ja yhtään ei oteta tilalle. Minä kannatan, että säästyneilla rahoilla parannetaan kantasuomalaisten tukien määrää, lapsiperheet, äitiys/isyyslomalla olevat, opiskelijat, työttömät ja eläkeläisten. Kantasuomalaisten tuet ylös ja mamut/pakolaiset pois Suomesta. Ne puolueet, jotka jatkavat mamujen/pakolaisten ottamista. Niitä ei tule äänestämään juuri kukaan. Niiden puoleiden paikka on pienpuolueina oppositiossa. Suomi kuuluu suomalaisille ja Suomen hyvinvointi kuuluu kantasuomalaisille. Suomella ei todellakaan ole varaa velkarahalla elättää yhtään tukien varassa olevaa mamu/pakolaista, eikä ole varaa ottaa yhtään mamu/pakolaisia vastaan. Muutos alkaa nyt linkit jakoon joka paikkaan ja vaaleissa äänestämään!

 31. Finnish are RACIST BITCHES! Death to wrong religion! Death to finnish culture and religions! We are Allah chosen people! Death to finland and rise of new muslim finland!

 32. Tarvitsisi Suomessa ruveta kasvattamaan puuvillaa niin saataisiin somalit töihin. Tuntisivat itsensä koitoisaksi ja saisi halvan vientituotteen kun toteutettaisiin työt amerikanmalliin. Jos kelpasivat edes amerikkalaisille.

 33. Monet ihmiset uskovat edelleen monikulttuurisuuspropagandaan. Menepä huviksesi ulos tekemään katugalluppia. Hyvin monet vastaantulijat, erityisesti nuoret naiset, toistelisivat naamasi edessä monikulttuurin vakiofraaseja rikkaudesta ja voimavarasta, rauhan uskonnosta ja suomalaisten kaameasta rasismista.

  Vaikka rationaalisesti ajattelevat ihmiset tajuavat, ettei monikulttuuri-ideologiassa ole päätä eikä häntää, useat ihmiset eivät valitettavasti ajattele järjellä vaan tunteella. He sulkevat silmänsä ja korvansa faktuaalisilta tilastoilta ja uutisilta, jotka osoittavat monikulttuurin toimimattomuuden, koska haluavat olla hyviä ihmisiä ottamalla tänne kehitysmaalaisia valepakolaisia.

 34. Jokainen jolla on järki päässään myös ymmärtää että tämä nykyinen hallitsematon ja tarpeeton maahanmuutto on vain ja ainoastaan tarkoitettu hajoittamaan yhteiskuntaa helpommin vietäväksi ties mihin liittoihin mukaan. Euro oli tarkoitettu kusemaan talous ja sitä kautta saada meidät antamaan jälleen lisään omaa valtaamme pois.

  Jokainen jolla on järki päässään ymmärtää että eihän tässä mitään järkeä ole, mutta vaäkisin vaan jatketaan vaikka kaikki tosiseikat puhuisi vastaan. Jokin suuri kusetus tässä on takana oltava.

 35. Tämähän on päivänselvää jokaisella jolla on vähänkin älliä päässään. Jo vuosia sitten kävi ilmi etteivät monet muslimit halua sopeutua, saati tulla yhteiskunnan tuottaviksi jäseniksi.

 36. Niissä lähiöissä, joissa maahanmuuttajapopulaatio on käynyt ongelmaksi, asuu vain pienen pieni osa suomalaisista. Siksi niin monet eivät tajua mamutuksen ongelmia. Heillä kun ei ole (vielä) omakohtaista kokemusta niistä.
  Hitaasti mutta varmasti nämä haittamamut kuitenkin levittäytyvät kaikkialle Suomeen.
  Jossain vaiheessa myös se suojatuimmassakin norsunluutornissa asuva matti meikäläinen joutuu katsomaan mamuongelmia silmästä silmään.
  Toivottavasti siinä vaiheessa ei vain ole jo liian myöhäistä korjata asioita.

 37. ei tajua tai ei halua tajuta mamuongelmaa,joka näkyy ja paisuu joka pvä pahemmaksi kaikkialla,myös suomessa.
  lähetetään jyrkille brysseliin kaikki mamut,se niitä kaipaakin. mamu-ovi kiinni ja 95% mamuista ulos on ainoa toimiva keino.
  saksa on ku-ses-ssa hullujen uskonto- ja loismamujen kanssa,jotka elävät kuin siat pellossa.

 38. turvat kiinni mamut jauhatte paskaa. Shut the fuck up somalians and muslims you talk bullshit!

 39. maahanmuuton ja pakolaisten ongelmat ja kustannukset ovat kaikkien nähtävissä ja tiedossa. Tiedetään etukäteen, että koko ajan tulee lisää mamuja/pakolaisia ne lisääntyy ja kustannukset kasvavat jatkuvasti. Mikä tarkoittaa jatkuvia veronkorotuksia tasaverojen muodossa kantasuomalaisille.

 40. En hylkäisi keskustelua mamuilusta eduskuntavaalien yhteydessä. Se on kuitenkin mitä ominta eduskunnan toimivaltaan kuuluvaa aluetta, ja koskee nimenoman Suomen asiaa.
  Siitä olisi myös syytä alkaa puhumaan avoimemmin. Perehdyin tuon Pediga liikkeen vuoksi Suomen ulkomaalaisten rikostilastoihin ja tosiasiallinen tilanne suomessa on paljon pahempi kuin oletin.

  Esim. Helsingin raiskauksista 35-40% on ulkomaalaisten tekemiä. Ryöstöistä 30-35%, väkivaltarikoksista 25%. Vain alkoholirikoksissa ulkomaalaistaustausten osuus oli väestöosuutta pienempi. Jopa 25% vastaanottokeskusten tulijoista syyllistyi rikoksiin odotusaikanaan tai omasi rikollisen taustan.

  Poliisin tekemistä karkotus esityksistä maahanmuuttoviraston ja oikeuden käsittelyn jälkeen karkotetaan käytännössä vain 15%. (Vakavat rikokset)

  Tilastot ovat siksi vakavia että asiasta tulisi keskustella. Ongelman kuoliaaksi
  vaikeneminen vie pohjan hallintomme uskottavuudelta.

 41. Death to finland and finnish culture and religions?! GO FUCK YOURSELF MUSLIM!

 42. “Sopeutumisen takia” maahanmuuttakat saavat enemmän… Mmrh. Onhan se niinkin.
  Mutta kun mun isoisoisä selviyty talvisodasta niin sille vaan todettiin et “tos on sulle läntti maata, sopeudu!” hyvin sopeutu. Ite suosittelisin samaa taktiikkaa maahanmuuttajiin. Katotaan kauan viihtyisivät!

 43. sossu ja valtio kustantaa mamuille/pakolaisille ajokortin, autokoulun, auton, polttoaineet, korjaukset yms. + Tulkit ja konsultit.
  “Valtio maksaa esimerkiksi Lieksan vastaanottokeskuksessa oleville ajokortin ja tulkki tulee Helsingistä tulkkaamaan ajon ajaksi.
  aijaa.com/fED8md

  “Lieksalla on sopimus maahanmuuttajien vastaanottamisesta ELY-keskuksen kanssa. Sopimusta päivitettiin vuonna 2006. Ilman sopimusta ei kunta saa valtion avustuksia maahanmuuttajista syntyviin kuluihin. Seuraavaksi muutti muutama somaliperhe Kontiolahdella suljetusta vastaanottokeskuksesta. Sitten tuli taas yksi perhe, sitten toinen.Soili Syrjäläinen ei alkuun tiennyt, miten laajasta tehtävästä kotouttamisessa on kysymys.
  – Kaikki pitää osata miettiä ja ratkaista: terveydenhuolto, tulkkaus, kielikoulutus, yhteisöllisyyden tukeminen. Yhteistä kieltä ei yleensä ole, sillä eivät tulijat osaa englantia.
  Kun Lieksaan tuli 16-henkinen perhe suoraan pakolaisleiriltä. Heidät haettiin Lieksaan Helsinki-Vantaan lentokentältä ja asutettiin 4 huoneen kerrostaloasuntoon.
  – Melkoinen mylläkkähän siitä alkoi. Piti opettaa kaikki vesihanojen ja vesivessojen toiminnasta alkaen. Ihan kertasanomisella eivät uudet tavat juurtuneet. Naapureilta tuli sanomista vähän joka asiasta, ei vähiten tarpeiden tekemisestä ulos ja metelistä.
  – Ahtauskin oli perheelle tietysti ongelma. Miten 4 huoneeseen mahtuu 16 ihmistä? Lopulta löysimme kaikkia tyydyttävän ratkaisun, tyhjilleen jääneen 20-paikkaisen päiväkodin, jonne perhe majoitettiin.
  Soile Syrjäläinen on tyytyväinen ammattikorkeakouluopiskelijoiden työpanokseen maahanmuuttajien alkuperehdyttämisessä. Opiskelijat tekivät hyvää työtä ja saivat aineiston lopputyöhönsä. Nyt TE-keskus järjestää koulutusta.
  Kotoutumisessa kielen oppiminen on keskeinen asia. Kielikurssien järjestäminen ei ole aivan yksinkertaista eikä koulutusta polkaista tyhjästä. Vieraan kielen opiskelu ei ole helppoa varsinkaan, jos oman kielen luku- ja kirjoitustaito puuttuu. Uutta kieltä pitää voida käyttää, mutta jos kurssilla istuu päivät pitkät toisten kielipuolien kanssa, niin harjoittelemaan ei juuri pääse.
  Kotouttamispolitiikka ja maahanmuuttopolitiikka ovat valtakunnallisia ja niiden vaihtelut näkyvät myös yksittäisissä kunnissa. Nyt näkyy se, että perheenyhdistämispolitiikka on kiristynyt. Silti nykyisin Lieksaan tulee uusia maahanmuuttajia lähinnä perheenyhdistämispäätösten kautta.
  Tosiasia on, että auto on pitkien välimatkojen vuoksi monesti välttämättömyys, jotta voi käydä työssä, opiskella tai liikkua suuren perheen kanssa. Julkinen liikenne ei palvele riittävästi, kertovat Syrjäinen ja Lehto.
  – Toisella paikkakunnalla opiskelemassa käyvä on voinut saada maksusitoumuksen polttoaineeseen, hyvästä ja perustellusta syystä.”
  www.talentia-lehti.fi/lehti/lehden_jutut/tasta_puhutaan/maahanmuuttoa_ja_politiikkaa.6062.blog

 44. Luku ja kirjoitustaidottomat mamut päätyvät sosiaaliasiakkaiksi lopuksi ikäänsä mikä on tosiasia nykyisessä paljon koulutustaustaa vaativassa työelämässä.

 45. Mamuilla ei ole mitään tietoa tai taitoja, jotka hyödyttäisivät Eurooppaa. Vain 5 prosenttia Eurooppaan tulevista siirtolaisista on koulutettuja. Siis 5 prosenttia, joka kahdeskymmenes.

 46. Ei enää ulkomaalaisia sosiaalipommeja tänne kustannettaviksi, Suomen talous on mennyt alas! Mitä me hyödytään siitä? Halutaanko Suomestakin banaanivaliot, kuten Kreikasta?

  Myös ulkomaaliaset rikolliset on karkotettava, veronmaksajat ei haluu kustantaa heitä enään!

 47. Suomessa on jo kymmeniä tuhansia mamuja jotaka ovat olleet sossun ja kelan leivissä jo 25 vuotta ja näiden tapausten määrä kasvaa koko ajan.

 48. kenelle on hyötyä halpatyövoimasta?

  ”Eurooppaan kohdistuva siirtolaisvirta on lopulta haitaksi kaikille, sillä sosiaaliset ongelmat ovat paljon suurempia kuin pienet potentiaaliset halpatyövoiman tuomat edut.”

  Halpatyövoima ei hyödytä ketään ja sellaisista siirtolaisista ei ole mitään hyötyä, ei mitään hyötyä, jotka eivät yksinkertaisesti työllisty yhtään mihinkään.

  Suomikin on harrastanut tuota täysin edesvastuutonta ja idioottimaista maahanmuuttoa, eli sitä ei työperäistä.

  Kiitos typeretä ja idioottimaisesta vastuun kannosta, vai pitäisikö ennemminkin puhua vastuun pakenemisesta?

 49. Luku ja kirjoitustaidottomista ikuisista sossumamuista ei ole Suomelle mitään hyötyä vaan koko ajan vain miljarditolkulla rahanmenoa kankkulan kaibvoon.

 50. Ei maahanmuutosta ole hyötyä , kuin sossuämmille ja sossun palkkaamille tulkeille , ja heidänkin palkkansa maksaa tietenkin veronmaksaja.

 51. Kokoomus voittaa aina realistinen vaaliteema ja tavoitteet muista äänestää ja saat nämä asiat 100% varmasti takuulla.
  – Verot ylös
  – Työttömyys ylös
  – Kaikki hinnat ylös
  – Arvonlisäveron nosto 50%
  – Leikkaukset eläkeläisiltä, sairailta, opiskelijoilta, lapsiperheiltä, työttömiltä
  – Lisää veroja pieni – ja keskituloisille tasaveroina = kaikki kallistuu jatkuvasti loputtomasti.
  – Verohelpotuksia kaikille yli 10 000€ /kk tienaaville
  – 1.8 miljoonaa maahanmuttajaa lisää Suomeen helpottomaan työvoimapulaa
  – Lisää etuuksia ja tukia pakolaisille ja maahanmuuttajille
  – Kaikkien sosiaalietuuksien lopettaminen kantasuomalaisilta. Esim. opintotuki, asumistuki, työttömyyskorvaus, sosiaalituki, kansaneläke.
  – Opiskelu maksulliseksi kaikille 5000€ / vuosimaksua vastaan
  – Terveydenhuolto maksulliseksi kaikille 10000€ vuosimaksua vastaan
  – Kaikki ilmaiset ja julkiset palvelut lopetetaan ja muutetaan yksityiseksi ja maksulliseksi.
  – Mikäli jollain ei ole varaa maksaa se jätetään kylmästi yhteiskunnan ulkopuolella. Kuolkoon nälkään tai muuhun kukaan ei auta.

 52. Syy miksi Katainen Halonen jne. tuovat maahan mamuja

  Karainen ja puoluesihteeri Taru Tujunen tekivät projektin
  jossa Kataisesta tehdään komissaari
  sen jälkeen molemmat erosivat ja pakenivat Suomen politiikasta
  homma hoidettu mission accomplished

  Halonen pyrki YK-hommiin turvaneuvostoon eläkeläisenä,
  aloitti massiivisen painostuksen Libanonin rauhanturvaajien
  lisäämiseksi (turvaneuvoston jäseniltä odotetaan panostusta
  eli rahaa yk-joukkoihin)
  ja Halonen yhdessä Erkki Tuomiojan ja Tarja Cronbergin
  kanssa aloitti massiivisen propangandan

  maamiinojen poistamiseksi näytelmämielessä ( siis ne eivät
  ole hyökkäysaseita ne eivät ole maassa vaan varastossa jne.)

  KATAINEN JA HALONEN ja sen kaltaiset eivät pääse
  kansainvälisiin tehtäviin jos he ajavat Suomen etua
  jos he rakentavat armeijaa
  kieltävytävt Ottawan miinasopimuksesta (Ottawa on Kanadassa
  jonka turvallisuudesta huolehtii USA ja toinen ajaja Englanti on saari
  joka ei tarvitse ydinsaseensa lisäksi maamiinoja)

  jos he vastusvat sosuun seisomaan tulevia mamuja heidät leimataan
  rasisteiksi ja se katkaisee ilman muuta kansainvälisen uran

  KUKA ON MENNYT ÄÄNESTÄMÄÄN KATAISTA STUBBIA HALOSTA
  JA SEN KALTAISIA on vain tehnyt karmean virheen

  Väärät valinnat asioissa (puolustus, maahanmuutto) JOTKA OVAT PERUUTTAMATTOMIA
  ovat peruuttamattomia ja vaarallisia

  keskustelu.suomi24.fi/node/13261074#comment-76510392

  Varo väärää valintaa joka on pysyvä
  Kataisen – Stubbin hallitus voidaan kaataa, työllisyyspolitiikka muuttaa

  VIRHEET PUOLUSTUSPOLITIIKASSA JA MAAHANMUUTOSSA OVAT PERUUTTAMATTOMIA

  MAA VOIDAAN VALLATA TÄYSIN TAI OSITTAIN vrt. Ukraina
  MAASSA ASUVIA MAMUJA JA HEIDÄN LAPSIAAN EIKÄ HEIDÄN LUOMIA
  VIERAITA KULTTUUREJA EI KOSKAAN SAADA ENÄÄ POIS

  Siksi valitse Perussuomi ettet sekoita päivänpolitiikkaa iltalehtiuutisia jne. pysyviin
  tuhoisiin valintoihin joista ei käytännössä ole paluuta

  muista maahanmuutto- ja puolustuspolitiikka
  jussiniinisto.fi/index.php/2015/01/tasavallan-presidentti-on-puhunut

 53. Linkit jakoon nettiin ja facebook, twitter! On se kumma, että rahaa löytyy mamu pakolaisille mutta rahaa ei löydy sotaveteraaneilla, sairaille yms kantasuomalasille.

 54. Pakolaisbisnes: Valtion kassasta kunnan kassaan kaikki pois veronmaksajien rahoista!
  Pakolaisesta maksetaan 2 300 euroa

  Kaupunki3.6.2014 2:00

  Suomeen otetaan vuosittain noin 750 pakolaista. Jokaiselle pitäisi löytyä jostain päin Suomea koti ja välttämättömimmät tarvikkeet elämiseen.

  Kuntien osallistuminen pakolaisten vastaanottamiseen on kuitenkin vapaaehtoista, ja siitä päätetään poliittisesti kunnanvaltuustoissa.

  Siksi osa kunnista ei ota pakolaisia.

  Valtio yrittää saada kuntia mukaan tarjoamalla rahaa jokaisesta pakolaisesta. Alle kouluikäisestä valtio maksaa kunnalle vuosittain 6 845 euroa neljän vuoden ajan ja yli seitsemänvuotiaasta 2 300 euroa.

  Sen lisäksi on olemassa vielä suuri määrä erilaisia tapauskohtaisia korvauksia.

  Kunnille pakolaisen vastaanottaminen tarkoittaa ainakin asunnon hankkimista. Useimmissa kunnissa tulijalle järjestetään myös astioita, terveystarkastus, opastusta asiointiin sekä kielikoulutusta.

  Lisäksi pakolainen on oikeutettu kaikkiin kuntalaisen peruspalveluihin.

  www.hs.fi/kaupunki/a1401682391349?ref=hs-art-artikkeli

 55. Aika älytöntä touhua rahan kylväminen ulkomaalaisiin pakolaisiin varsinkin tällaisena aikana kun valtio säästää ja leikkaa joka asiasta. Parempi kun ei otettaisi lainkaan pakolaisia muutamaan vuoteen. Kansakunnan etu on ensisijainen. Sitten vasta ulkomaalaiset.
  Nämä pakolaisiin menevät rahat olisivat tarpeen omiin kansalaisiin, esim vanhushoitoon. Nyt ollaan säästösyistä poistettu huonosti liikkuvilta vanhuksilta 6n matkan kukausittainen ns sote-kyyti taksilla bussilipun hintaan säästösyistä. Säästöt eivät koske ukomaalaisia koska kunta ottaa vastaan humanit.pakolaisia asukkaikseen. Heille rahaa tuntuu riittävän vuosi vuodelta enemmän.

  Raha jolla pakolaiset asutetaan ja elätetään, on pois suomalaisilta.

 56. Kyllä mamut osaa viestiä toisilleen kaikki kieroudet! Mutta kun olis hyviäkin keinoja: tullessa laitettais asumaan Lappiin puolijoukkuetalttaan,annettais ,kirves ,saha,puntti tulitikkuja,olkaa hyvä ja asukaa täällä 20v.ei asiaa etelään.kyllä lähtis viesti kotimaahan,ei kannata tulla tänne!

 57. Taisi jäädä haaveeksi kapitalisti-kokkareelta ilmainen työvoima :

  Kieli- luku- ja kirjoitustaidoton porukka ei kykene eikä pääosin edes halua mihinkään työhön, kun veronmaksajien rahaa saa sossusta.

 58. Siinähän mietitte ketä äänestätte. Kaikki nauraa teille kukkahatuille.

 59. Pidimme mieheni kanssa autokoulua Espoossa, mutta ei meille tullut yhtään maksumääräystä sosiaalivirastosta autlkoulun suoritusta varten. Sitävastoin huostaan otetuttujen nuorten kortin (muuta.man) sosiaali toimi maksoi.
  Mutta sellaisen asian kerttoi yksi Sonalimies miten kustansi lopun kursista ja hankki auton.
  Sosiaaöitoimesta lentoliput perheelle 6 henkeä perustuu oikeuteen käydä kotimaassa tietyin välein. Mutta vähän ennen lähtöä jostain syystä lennot perustetaan ja loppu rahat perutus maksun jälkeen tulevat tilille. Ja tämä tarina on tosi kuultu asianomaiselta itseltään , markka aikaan.

  1. Mulla lapset huostaan otettu ja joudun elatus tukea maksaa kunnalle mistä osa menee lasten säästöön just ajokorttia varten et kyllä me ite ne maksetaan ei sossu

 60. “Samaan aikaan kun kulttuurien kirjo Suomessa lisääntyy, lisääntyy myös erilaisten asumisratkaisujen tarve.

  Maahanmuuttajien asumisen suunnittelun avuksi tehtiin jo vuonna 2010 ideakortti, jossa kerrotaan esimerkkejä islaminuskon vaikutuksista asumiseen. Kortti ei ole virallinen, suunnittelussa suoraan hyödynnettävä rt-ohjekortti, vaan se tarkoitettiin keskustelunavaukseksi. Ideakortissa luetellaan seikkoja, joita erityisesti muslimien asuntoja suunnitellessa kannattaa ottaa huomioon:

  Islaminuskoisen kodissa on tärkeää, että naiset voivat välttyä miesten katseilta tarvittaessa. Esimerkiksi ruokaa voi laittaa kätevämmin ilman huivia, mutta silloin keittiön tulee olla suljettu tila. Jos perheeseen tulee vieraita, miesvieraiden olisi ihanteellista käyttää omaa sisäänkäyntiä. Tytöt ja pojat eivät saisi asua samassa huoneessa enää yli 7-vuotiaina.

  Yksi merkittävistä kulttuurieroista on perheiden suuri koko. Samassa asunnossa voi asua monilapsisen perheen lisäksi muita sukulaisia, kuten isovanhemmat.

  Kortin ohjeet on koonnut Hanna Dhalmann, ja ne perustuvat aiheeseen liittyviin Suomessa tehtyihin tutkimuksiin. Dhalmann itse on tutkinut muun muassa somalien asumista. Hän korostaa, että ohjeiden tarkoitus ei ole vaatia maahanmuuttajille erityisasuntoja.

  “Nyt on muutenkin hyvin erilaisia asuntotarpeita kuin ennen. Kaikki eivät asu nelihenkisessä ydinperheessä. Rakentamisessa olisi hyvä tehdä joustavia ratkaisuja, jotka sopisivat mahdollisimman monelle.”

  Muslimeiden tarpeisiin joustavuudesta olisi hyötyä etenkin tilan jakamisessa. Jos asuntoa pystyy jakamaan erilaisilla sermeillä tai liukuovilla, näkösuojaa saa tarvittaessa. Näkyvyys asuntoon ei myöskään saisi olla suora.

  “Suomessa on ollut jonkin aikaa ihanne asunnosta, jossa on mahdollisimman paljon avointa tilaa ja näkyvyyttä. Se ei toimi kaikilla”, Dhalmann sanoo.

  Esimerkiksi kokolasisia parvekkeita hän on havainnut vuorattavan kankailla ja muilla näkösuojilla. Verhotankoja olisi parasta olla kaksi, jotta saisi asennettua sekä valoa läpi päästävät että paksummat verhot.

  “Uusissa kaupungin vuokra-asunnoissa olen nähnytkin kaksia verhotankoja. En tiedä, onko tämä ideakortin aiheuttama keskustelu vaikuttanut käytäntöihin.”

  Helsingin kaupungin asunto-ohjelmapäällikkö Mari Randell uskoo verhotankomuutoksen perustuvan johonkin muuhun syyhyn.

  “Räätälöimme asuntoja lähinnä vammaisryhmille. Muuten teemme huoneistoja, jotka palvelevat mahdollisimman monia.”

  Koehankkeita on kyllä ollut: Kalasataman autottomaan kortteliin pyrittiin tekemään ratkaisuja perheille, joiden kokoonpano on eri viikkoina erilainen.

  “Muuntojoustavuus on teema, josta puhutaan paljon. Kaikilla, joilla on tila kortilla, tilan jakamisen tarve on isompi”, Randell kertoo.

  Hän muistuttaa myös, että suurin osa maahanmuuttajista tulee työn, opiskelun tai suomalaisen puolison perässä, jolloin ideakortin kuvailemia erityistarpeita ei juuri ole.

  “Isot maahanmuuttajaperheet kyllä toivovat esimerkiksi kahta vessaa, mutta usein isoissa asunnoissa on kaksi vessaa muutenkin.”

  Väestöryhmien välillä syttyvät konfliktit asuinalueilla voivat joskus johtua liian pienistä asunnoista tarpeeseen nähden, kertoo Helsingin sosiaali- ja terveysviraston asumisneuvonnan johtava sosiaaliohjaaja Anne Kinni.

  “Esimerkiksi 12-henkisen perheen on vaikea löytää asuntoa, kun isoja perheasuntoja rakennetaan vähän. Liian pienessä asunnossa voi tulla valituksia metelistä tai ruoanlaitosta.”

  Suomen Somalia-verkoston puheenjohtaja Saido Mohamed kertoo, että ongelmana ovat usein juuri asuntojen koot.

  “Pääkaupunkiseudulla rakennetaan lähinnä pieniä asuntoja eikä mietitä suuria perheitä. Perheiden täytyy tehdä kompromisseja”, Mohamed sanoo.

  Hän ihmettelee kaupungin asuntopolitiikkaa, jossa maahanmuuttajia halutaan hajauttaa eri alueille. Jos suuri perhe ei mahdu samaan asuntoon, olisi hyvä päästä edes lähialueelle.

  “Sukulaisten tuki on tärkeää. Ei voi laittaa rajaa, että nyt jollain alueella on jo tarpeeksi maahanmuuttajia.”

  Mohamed myös muistuttaa, että kaikki somalialaiset suurperheet eivät elä sosiaalituella vaan kumpikin vanhempi voi käydä töissä ja lapset todennäköisesti opiskelevat.

  Omistusasuntoja muslimiperheet eivät usein halua ostaa, vaikka varaa olisikin. Se selvisi Hanna Dhalmannin pohjoismaisessa tutkimuksessa.

  “Kaikissa pohjoismaissa omistusasuntoihin siirtyminen koettiin hankalaksi, koska islaminuskossa korkojen maksamista tai vastaanottamista pidetään vääränä”, Hanna Dhalmann sanoo.

  Saido Mohamed allekirjoittaa väitteen. Ongelman ratkaisemiseksi esimerkiksi Britanniassa on islamilaisia pankkeja, joiden lainaehdot ovat uskontoon sopivat. Suomessa sellaisia ei vielä ole.”

  www.hs.fi/koti/a1305916957109

 61. Uskomatonta! En edes työssäkäyvänä saa bruttona noin paljon kuin mitä yksinhuoltaja työtön mamu tai vastaavasti suomalainen saa. Eikä ole mielestäni ihan oikein, että korkeakoulututkinnon omaava saavat nettona saman kuin mitä noi vai hengittämällä.

 62. Minä tuomitsen jokaisen kantasuomalaisen RASISTIKSI, joka vastustaa tai ei hyväksy ulkomaalaisia maahanmuuttajia, pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Suomessa on tilaa ja kaikki ulkomaalaiset ovat tervetulleita tänne asumaan ja elämään vaikka sosiaaliturvalla. Minä tuomitsen tämän sivuston rasistiseksi! Minä kannatan 2 miljoonan ulkomaalaisen maahanmuuttajan ottamista Suomeen edustan SDP:tä ja sen kantaa. Toivon, että jokainen minun kannattajani haukkuu kaikki suvaitsemattomat rasisteiksi! Me taistelemme suvaitsevaisuuden puolesta ja olet joko meidän puolella tai meitä vastaan oleva RASISTI!

 63. Minä tuomitsen tämän sivuston te olette vain alhaisia ja säälittäviä paskahousuja, rasisteja, natseja, uusnatseja ja fasisteja. Te ette suostu ymmärtämään, että teillä ei ole oikeutta paljastella maahanmuuton asioita, jotka ovat salaisia. Te paljastatte sellaisia asioita, jotka tulisi pitää salassa kantasuomalaisilta. Teidän paljastukset saavat ihmiset ymmärtämään miten asiat todella ovat. Se ei käy! Teidän on poistettava kaikki paljastukset ja toimittava samalla lailla, kuin valtamedia. Ette saa puhua maahanmuuttajista, ettekä paljastaa yhtään mitään. Muuten minä tuomitsen teidät rasisteiksi!

 64. Toivoisin, että Suomimedia kantaisi vastuunsa ja poistaisi kaikki paljastukset, koska ne vain ruokkivat kateutta. Huomattaisin vielä, että teillä ei ole mitään oikeutta paljastaa näitä asioita. On väärin, että paljastatte jatkuvasti sellaisia asioita, jotka ovat salaisia ja salassa pidettäviä. Kenenkään kansalaisen ei tulisi saada nähdä näitä paljastuksia. Toivoisin myös, että ihmiset kantaisivat vastuunsa ja lopettaisivat näiden paljastusten levittämisen somessa.
  -Virpi maahanmuuttovirasto

 65. Sipilä taisikin olla pahin troijan hevonen pääministeritasolla ikinä. Aina kun kuvittelee, ettei edellistä hallitusta huonompaa kyhäelmää vain mitenkään voi saada aikaan, tulee joku Juha Sipilä ja polkee Suomen ja suomalaiset alimpaan helvettiin julistaen kulttuurisen rikkauden ilosanomaa.

  Valitettavasti nyt näyttää siltä, että Suomen peli on lopullisesti menetetty. Tätä menoa yhteiskuntamme on romahtanut seuraavan 5 vuoden kuluessa. Viimeiselle suomalaiselle ei taida jäädä edes niitä valoja sammutettavaksi.

 66. Onko Eurooppa vuonna 2029 tätä? (video)

  Pelottava video mahdollisesta tulevaisuudesta

  White Europe is in worse danger than ever before. Fight multiculturalism and immigration. Support those, who are accused of being racist, nazi, islamophob, extremist, xenophobe … They are just telling the truth.

  www.youtube.com/watch?v=EfSwodC_vR8

 67. Rikkaat arabimaat eivät halua pakolaisia – ”Turvallisuusuhka”

  Moni arabivaltio haluaa siirtolaisista eroon, sanoo professori Hannu Juusola.
  Kukka Mäenpää

  Samaan aikaan kun Eurooppa tuskailee pakolaiskriisin keskellä, Syyrian ja Irakin pakolaisia ei huolita rikkaisiin Qatariin, Arabiemiraatteihin, Saudi-Arabiaan tai Omaniin.
  ”Mailla ei ole minkäännäköistä halua ottaa pakolaisia vastaan. Muita arabeja pidetään turvallisuusuhkana, ja heihin suhtaudutaan negatiivisesti”, sanoo professori Hannu Juusola Helsingin yliopistosta.
  Maissa pelätään erityisesti sitä, että pakolaisten mukana tulee voimia, jotka yhdistyvät vastaanottajamaiden omaan oppositioon.
  ”Ennen kaikkea pelätään Muslimiveljeskuntaa ja šiioja. Koska pakolaiset ovat arabiankielisiä, heidän mahdollisuutensa muodostaa yhteinen rintama opposition kanssa on paljon parempi kuin muilla siirtolaisilla”, Juusola sanoo.
  Maissa on hallitusta vastustavia oppositiovoimia, jotka ovat useimmissa tapauksissa yhteydessä islamismiin. Koska arabimaista tulleilla siirtolaisilla on aikaisemminkin ollut yhteyksiä islamistisiin liikkeisiin, heitä pelätään.
  Sen sijaan köyhemmät naapurimat Libanon, Jordania ja Irak sekä Turkki ovat ottaneet vastaan yli 3,5 miljoonaa Syyrian pakolaista. Pakolaisia on myös Egyptissä.

  Rikkailla arabimailla ei ole myöskään sisäistä painetta ottaa vastaan siirtolaisia. Päinvastoin siirtolaisista halutaan eroon varsinkin nyt, kun öljyn hinta on alhaalla.
  ”Maissa ei ole ollut sellaista kansalaisyhteiskuntaa, joka sanoisi, että otetaan pakolaisia. Usein näissä maissa siirtolaiset ovat jopa enemmistönä ja heistä haluaan eroon.”
  Ulkoisista paineista ei voida puhua missään määrin. Yhdysvallat tai EU eivät painosta merkittävässä määrin esimerkiksi Saudi-Arabiaa ottamaan pakolaisia.
  Qatar ja Kuwait ovat myös varallisuutensa takia hyvin hankalasti painostettavia maita, varsinkin, koska ne ovat osa länsimaiden turvallisuutta tällä alueella.
  Pakolaisten on myös hyvin vaikea päästä naapurimaihin, vaikka haluaisivat.
  ”Syyrian konfliktin aikana jonkin verran syyrialaisia on päässyt näihin maihin, mutta viisumin saaminen on tavattoman vaikeaa”, Juusola sanoo.
  ”Myöskään maantieteellisesti maihin ei ole helppo päästä. Se edellyttäisi menemistä Jordanian tai Kuwaitin läpi.”
  Jordaniassa pelätään pakolaisia, ja se pyrkii tukkimaan Syyrian vastaisen rajansa.
  ”Jordania elää muiden almuista ja on altis Saudi-Arabian painostukselle. Se on köyhä maa, jolla on jo valtavasti pakolaisia”, Juusola sanoo.
  Siirtotyöläisiä on myös karkotettu. Esimerkiksi Saudi-Arabia on karkottanut suuren määrän somaleja viime vuosina.
  Myöskään Venäjä ei ole ottanut vastaan pakolaisia. Sillä syynä on terrorismin pelko.

  ”Venäjällä on valtavan paljon pakolaisia muutenkin Keski-Aasian maista”, Juusola toteaa. ”Venäjällä ei myöskään ole sisäistä painetta.”
  suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/lahi-ita/rikkaat-arabimaat-eivat-auta-pakolaiskriisissa/?shared=291473-edc5c80a-500

 68. Sipilällä on hyvä ‘pisnes’-vainu hän kuppasi edellisten hallitusten aikana mummoilta 10 000 e paskalaitos yksittäistalouksiin leskelle vaikka ne vaativat kunnolla toimiakseen vähintäin 10 hengen talouden. Voi olla että Juha näki raamatullisen näyn jo silloin ulkomaalainen täyttää maan ja paskakaivot jo on valmiina paitsi Kirkkonummen keskuksessa jossa syksyllä pitää alkaa kesantopelto kyntää jotta voidaan lannoittaa ylimääräisten 150 henkilön tuotoksella. Nyt kun hänen adjutantinsa Lehtimäen paskalaki sekä hevosen lannan polttamisen kieltävä laki on keksittävä uusia liikesuunnitelmia että verorahoja tulisi omiin taskuihin mahdollisimman paljon. Eikö hänen oppikirjansa kerrokkin että ulkokultaisuus on pahasta, mutta tämä ulostulo on hyvä markkina- ja mediatemppu minkä bisnesmies taitaa. Sanotaan moni kakku päältä kaunis mutta silkkoa (tarkoittaneen esim. paskalakia jne.) sisältä.

Comments are closed.