Näistä asioista hallitus ei halua sinun tietävän mitään.

Näistä asioista hallitus ja keskusta haluavat, että niistä ei saisi puhua, eikä kukaan saisi tietää mitään.

Totuus EU:sta lue -> www.aanestyseusta.fi/5

SDP:n neuvottelemat Kreikka ja Espanja vakuudet arvottomia. Jutta Urpilainen siis valehteli.

Näin Kreikka-vakuuksien sopimusmiina laukeaa
www.taloussanomat.fi/porssi/2013/06/02/nain-kreikka-vakuuksien-sopimusmiina-laukeaa/20137784/170
Epäily vahvistuu: Kreikka-vakuudet yhtä tyhjän kanssa
www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2013/05/29/epaily-vahvistuu-kreikka-vakuudet-yhta-tyhjan-kanssa/20137544/170

Myös Espanja-vakuudet näyttävät arvottomilta
www.taloussanomat.fi/kansantalous/2013/06/04/myos-espanja-vakuudet-nayttavat-arvottomilta/20137834/12

Kova totuus Suomen Kreikka-vakuuksista
Suomen ”Kreikka-vakuudet” ovat arvoltaan tasan nolla. Sen lisäksi maksamme niistä – itse velkatakuiden lisäksi.
timosoini.fi/2012/02/kova-totuus-suomen-kreikka-vakuuksista/

Karu totuus Suomella ei ole vakuuksia Kreikan ja Espanjan kanssa.
www.taloussanomat.fi/kansantalous/2013/05/31/nelja-asiakirjaa-espanjan-vakuussopimuksesta-julkaistiin/20137787/12
“Niin kuin olette huomanneet suomella ei ole vakuuksia kreikan tai espanjan kanssa vaan suomen valtiolla on johdannais sopimus kreikan ja espanjan pankkien kanssa eli suomella ei ole mitään vakuuksia sen paremmin kreikan tai espanjan kanssa.Kun kreikan velkoja leikataan saksan vaalien jälkeen suomi joutuu palauttamaan nämä johdannaissopimuksen varat takaisin kreikalle koska sopimuksessa sanotaaan jos velkojen maksujen laiminlyönti ei johdu kreikasta näin ollen suomi joutuu maksamaan tämän yli 3miljardia jotka suomi on lainannut kreikalle ja yli taannut evm kautta korjaan suomen veronmaksajat maksavat.Minulla on jopa varmistus tästä asiasta oikeuskanslerilta jonne asiasta valitin kun suomi teki sopimuksen näistä niin sanoituista vakuuksista siinä lukee että suomi on tehnyt sopimukset pankkien kanssa ei valtioiden eikä ne ole vakuudet.”

Suomen pääministeri Jyrki Katainen kokoomus ylistää vankeuteen tuomittua rikollista.
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288571457011.html

Kokoomus haluaa nostaa ruuan arvonlisäveron 22% nykyisestä 14%
portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=924445
www.hs.fi/politiikka/Ruoan+alvn+korotus+ei+saa+tukea++Verotetaan+jotain+tarpeetonta+vaikka+veneit%C3%A4/a1370401541932

Espanja on maksukyvytön, mutta niin ovat kaikki kriisimaat.
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=7845

Kokoomuksen todellinen kannatus vain 12,7%
www.iltasanomat.fi/kuntavaalit/art-1288511696864.html
Kokoomuksen todellinen kannatus kesäkuu 2013 11,4%
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=8035

Työttömien todellinen määrä on noin 700 000. Todellinen työttömyys prosentti on 26,3% ja nuorison työttömyyprosentti 45,2% Työttömien todellista määrää piiloitellaan ja pimitetään tietoisesti seuraavilla keinoilla. Henkilöitä joita ei lasketa työttömiksi. Näitä ovat mm. työvoimakoulutus, työkokeilu, palkkatuettu työ ja kuntouttava työtoiminta, kaikki karensissa olevat, ulkomailta tulleet maahanmuuttajat, pakolaiset ja piilotyöttömät. Alla olevassa linkissä kerrotaan tarkasti työttömien todellinen määrä. Siitä tosin puuttuvat pakolaiset ja ulkomaalaiset maahanmuuttajat.
Työttömien todellinen määrä –> keskustelu.suomi24.fi/node/11211409
www.mol.fi/mol/fi/00_tyonhakijat/07_tyottomyys/04_jos_tyottomyys_pitkittyy/index.jsp
www.sosiaaliportti.fi/fi-FI/kuntouttavan-tyotoiminnan-kasikirja/asiakas/

Suomen entinen ulkoministeri vaatii kansanäänestystä EU-jäsenyydestä
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=7854

Kokoomus haluaa euroon 8 uutta kriisimaata ja Suomi maksaa.
www.taloussanomat.fi/politiikka/2013/05/06/alexander-stubb-euroon-jopa-kahdeksan-uutta-maata/20136496/12

Ruotsin mellakat esimakua siitä mitä Suomessa tapahtuu tulevaisuudessa. Katso video jossa kerrotaan faktat.

Videohaastattelu: Halla-aho kommentoi Tukholman mellakointia

The Economist – 25 31 May 2013
Euro disaster waiting to hapen. Economist lehti paljastaa totuuden, kuinka euro pyramidihuijauksessa on ostettu vain aikaa, kun vastuut ovat kasvaneet. Kannattaa lukea kyseinen lehti. Valtamedia on hiljaa, eikä missään nimessä halua kertoa, että eurolla ja EU:lla menee huonommin kuin koskaan ja tilanne tulee vain pahenemaan. EU:lla ja eurolla edessä suurtyöttömyys ja kestolama. Suomessa on asuntojenhinnassa iso kupla mikä romahtaa pian. Eli asuntojen hinnat tulevat romahtamaan. “Pankki: Asuntojen hinnat romahtavat Suomessa”
www.taloussanomat.fi/asuminen/2013/05/17/pankki-asuntojen-hinnat-voivat-romahtaa-suomessa/20137045/310
asuntokuplassa.blogspot.fi/

Liittovaltio tulee, jossa velat ovat yhteisiä, mutta sitä ennen Suomen on maksettava enemmän, kuin koskaan ennen euroon kuulumisesta ja kriisimaiden tukipaketit tulevat maksuun. EVM kuppaa Suomelta pian niin paljon rahaa, kuin pystyy ja Suomi maksaa kaiken. Kaikki Suomen maksamat rahat katoavat EU:n ja euron mustaan aukkoon, joka imee kaikki rahat ja mitään ei saada takaisin. Siinä missä hallituspuolueet ja Keskusta valehtelevat kaikille euron olevan ikuinen menestystarina. On totuus aivan muuta. Siinä vaiheessa, kun hallituspuolueet ja Keskusta kehuvat euron olevan ikuinen. Pitäisi jokaisen hälyytyskellojen soida. Kuten jokainen tietää mikään ei ole ikuista. Eräs ekonomisti kertoo, että valitsisi Kokoomuksen, SDP:n ja Keskustan valehtelemaan, että maa on litteä, koska kansa uskoisi sen. Suomalainen ei usko ennenkuin näkee, paitsi uskoo kaiken mitä Katainen ja Urpilainen valehtelee, uskoo kaiken mitä SDP, Kokoomus ja Keskusta valehtelee. Tämä on hyvin hämmentävää. “Euro kriisi loppuu ensimmäiseen tukipakettiin, joka muuta väittää on pölhöpopulisti”. Kertoo Alexander Stubb Kok. “Me tienataan tukipaketeilla” Kertoo Jyrki Katainen Kok. “Suomella on hyvät vakuudet Kreikka tukipaketissa” Kertoo Jutta Urpilainen SDP. Urpilaisen SDP neuvottelemat vakuudet olivat niin huonot, että mikään muu maa ei niitä huolinut. Urpilaisen vakuudet paljastuivat arvottomiksi. Mitä isompi valhe sitä paremmin sen suomalainen ilmeisesti uskoo, jos edellä mainitut puolueet ja henkilöt sen kertovat. Muissa maissa nauretaan suomalaisten tyhmyydelle.
USA economist
– Finland have Jutta Urpilainen and Jyrki Katainen, no hope and no cash.
USA economist
-Architects of the destruction of Finland. How one party Kokoomus destroyed Finland with party leader Jyrki Katainen. Key role how one man did it.
19.4.2007–22.6.2011 Matti Vanhanen/Mari Kivininiemi Prime Minister, Jyrki Katainen Minister of Finance.
22.6.2011-19.4.2015 Jyrki Katainen / Alexander Stubb Prime Minister, Jutta Urpilainen / Antti Rinne Minister of Finance.
19.4.2015-22.6.2019 Juha Sipilä Prime Minister, Alexander Stubb Minister of Finance.

Verkkomedian kommenteista nimimerkki JR paljastaa mp3 äänitetetyn Jyrki Kataisen puheen.
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=8602
lainaus ” JR @ 19.8.2013 0:11:15
Jyrki Katainen paljastaa Kokoomuksen todellisen ideologian ja tavoitteet suljetussa salaisessa kokouksessa eliitille. Kuuntele kyseinen puhe mp3 ja laita linkkiä tiedoksi muille. Kataisen puhe voi järkyttää… ” lainaus
www.tunescoop.com/play/323138303532/jyrkikatainenkertookokoomuksenarvoistaeliitille-mp3
Kyseisen voi kuunnella nettiselaimella.

keskusta keskusteleekin Rkp:n kanssa mahdollisesta vaaliliitosta
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288566947029.html

Jyrki Kataisen valheet
jyrkikatainenvalhe.blogspot.fi/

“Kukaan ei nyt tunnu tajuavan mistä on kyse.Kreikka ei maksa koskaan velkojaan tämän on vahvistanut saksan liittokansleri merkkel hän sanoi näin muille eu:maille pitämässään puheessa brysselissä.Tämän tietää myös Katainen ja Urpilainen puheessa merkkel myös kertoi kreikan velkoja ei leikata ennen saksan vaaleja koska merkkel häviäisi ne silloin velkojen anteeksi anto tulee tapahtumaan saksan vaalien jälkeen.Sama koskee myös portugalia joka valheellisesti palasi muka vapaille laina markkinoille tästä on todisteena dokumentti portugalin helmikuu joka näytettiin yle tv2.Kun velkoja aletaan antamaan anteeksi silloin ne annetaan kaikille se on myös muiden tukea saaneiden konkurssi maiden vaatimus.Tämä kaikki on yleisesti tiedossa mutta siitä ei hallitus paljon melua pidä ja kansaa se kiinnostaa vasta kun suomen vastuut lankeaa meidän veronmaksajien maksettavaksi eli 2016 alussa.”

Sote uudistus kansalaisille valehdeltiin. Sote uudistusten seuraukset jonot pitenevät ja hoito kallistuu. Yksityiset veroparatiisi yritykset, ottavat haltuun suurimman osan julkisesta terveydenhuollosta. Jos ei ole varaa maksaa jäät ilman hoitoa. Alle 20 000 asukkaan kunnille ei anneta oikeutta järjestää PERUSterveydenhoitoa. Jos haluat hoitoa joudut matkustamaan jopa satoja kilometrejä omalla kustannuksella pahimmillään.
“Suomi on OECD-maista kaikkein epätasa-arvoisin tavassa, jolla se tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja omalle väestölleen, Kekomäki korostaa.”
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288563963106.html

Alla on hyvin selkeästi kerrottu faktat sote uudistuksesta erään nimimerkin “Sota ja rauha”.
“Ja koko sotku on naamioitua Kokoomuksen isojen kuntien politiikkaa, sillä heidän suunnittelemansa kuntarajat ovat tarkkaan laskettu sen mukaan miten Kokoomus kullakin äänestysalueella saisi optimi äänimäärän.
Ei tässä mistää terveydenhuollosta ole kyse, paitsi siltä osin että saadaan kunta maksamaan yksityisillä tuotettu terveydenhuolto. Kun pikkukunta ei saa pitää terveysasemaa, se pitää yhdistää johonkin isompaan joilla ei sitten ole resursseja eikä mielenkiintoa joten se sysätään yksityisille joilla on sopimukset näiden isojen kanssa.
Kuinkas moni yksityinen terveysalan firma olikaan veroparatiiseissa? Kaikki.
Kohta Suomessa on kuin jenkeissä, ei ole varaa hoidattaa sairautta ja kuollaan kadulle sairaalan eteen.
Tai kun perheenjäsen sairastuu vakavasti ja pitkäaikaisesti, on koko perhe vararikossa satojen tuhansien velkojen kanssa. Tämä ei kuitenkaan koske ökyrikkaita, sillä yksityissairaaloiden kalliista hoidoista maksaa veronmaksajat kuitenkin sen 60% erilaisina tukina. Onnittelen jälleen niitä naishenkilöitä jokta ovat palkkatyössä kaupungissa, eivät seuraa politiikkaa ja äänestävät Kokoomusta, näitä kun Kokoomuksen äänestäjissä on 50%.”
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288563963106.html

Muutamia tilastoja Suomesta.

1. Suomessa on enemmän työttömiä 2013 vuonna kuin 90-luvun lamassa yli 700 000 ja ilman tilastokikkailuja.
2. Suomessa on maailman kallein ruoka ja maailman nopeiten kallistuva ruoka.
3. Suomi on lamassa ja lama syvenee. Suomi on ollut 2008 vuodesta asti taantumassa ja yli 100 000 on irtisanottu 5 vuoden aikana.
4. Suomi on maailman kallein maa asua ja elää.
5. Suomen verotus kun kaikki verot lasketaan mukaan on maailman kovin.
6. Suomella menee huonommin kuin koskaan aikaisemmin ja tilanne vain pahenee. Silti kulisseja pidetään valheilla yllä. Kaikki kulissit kuitenkin kaatuvat kun totuus paljastuu.
7. Suomi on velkaa enemmän kuin koskaan ja velka vain kasvaa 87 miljardia euroa. Velka kasvaa noin 8 miljardilla joka vuosi. www.velkakello.fi/
8. Suomi on EU:ssa ja eurossa suurin nettomaksaja suhteutettuna bk:hon ja väkilukuun.
9. Suomella on edessä kestolama ja suurtyöttömyys, joka kestää 30-60 vuotta. Ainoa keino millä estää kyseinen tapahtuma on erota eurosta ja eu:sta. Suomi uppoaa euron ja eu:n titanic laivan mukana, ellei älyä lähteä pois.
10. Yli miljoona suomalaista elää alle 1000 euron tuloilla kuukaudessa eli alle 12 000 eurolla vuodessa.
11. Vuoden aikana ulosotossa oli kaikkiaan noin 529 000 eri velallista, joista noin 90 prosenttia luonnollisia henkilöitä ja noin 10 prosenttia oikeushenkilöitä eli yrityksiä ja yhteisöjä.
12. Suomesta häviää pysyvästi yli 300 000 työpaikkaa seuraavaan 10 vuoden aikana.
13. Suomella ei ole varaa hallituksen mukaan mihinkään kotimaan asioihin. Siksi leikataan ja veroja kiristetään jatkuvasti. Eläkeikää nostetaan 65-68-75. Tasaveroja lisätään jatkuvasti. Rikkaat rikastuvat ja kaikki muut köyhtyvät. Armeija, poliisi, julkinen terveydenhuolto, koulutus kaikki ajetaan alas.
14. Hallituksen mukaan Suomella on kuitenkin varaa maksaa EU:lle, EVM:llä ja taata kriisimaiden lainoja. Sekä maksaa pakolaisten, turvapaikkahakijoiden ja ulkomaisten maahanmuuttajien toimeentulotuet ja kaikki mahdolliset sosiaalietuudet. Sekä antaa kehitysapua. Maksaa jatkuvasti kasvavia pakkoruotsin kielen aiheuttamia kuluja, sekä maksaa kaksikielisyydestä aiheutuvia kuluja. Maksaa ahvenanmaan kulut. Edellä mainitut kulut kasvavat, joka ikinen vuosi aina vain isommiksi. Jos edellä esitettyjä kaikkia kuluja leikattaisiin 50% Suomi säästäisi 11 miljardia euroa, joka ikinen vuosi. Jos edellä mainitut kulut lopetettaisiin kokonaan Suomi säästäisi 22 miljardia euroa, joka ikinen vuosi.

EU ja euro on wincapitan kaltainen pyramidihuijaus, jossa suomalaisilla veronmaksajilla on nettomaksajan rooli. Suomen maksuosuus tulee vuosi vuodelta kasvamaan. Suomi maksaa EU:lle kuulumisesta noin 2 miljardia euroa, joka ikinen vuosi. Suomi maksaa suoraan EVM:ään rahaa, joilla tuetaan kriisimaita. EVM voi koska tahansa vaatia Suomea maksamaan vaikka 100 miljardia euroa. Suomen on pakko suostua, koska hallitus ja keskusta ovat hyväksyneet EVM sopimuksen. Suomi maksoi 3.4 miljardia euroa EVM:lle. Suomi on taannut kriisimaiden velkoja 5-10 miljardilla eurolla. Kriisimaiden velat tullaan antamaan anteeksi tai kriisimaat jättävät ne maksamatta. Suomi joutuu maksamaan heti 5-10 miljardia euroa lähitulevaisuudessa. Euro on katastrofi, huijaus ja suurta kusetusta, jossa tyhmä suomalainen veronmaksaja maksaa aina lisää veroja, jotta rahat saadaan riittämään kriisimaille ja EU:lle. Hallitus, keskusta ja media pimittää ja salaa totuutta EU:sta ja eurosta. Totuus on tullut julki ja siksi onkin tärkeää levittää tietoutta totuudesta kaikille. Mitä useampi tietää totuuden sen parempi. Asiasta voi lukea totuuden alla olevista linkeistä. Sekä googlella ja youtubella saa lisää tietoa totuudesta.
www.taloussanomat.fi/toimittaja/jan-hurri/52/
www.taloussanomat.fi/juttusarjat/eurokriisi/

Kansanäänestys Suomen eroamisesta Euroopan unionin jäsenyydestä
www.aanestyseusta.fi/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.