Näin kierrät yle-veron.

Näin helposti kierrät yle-veron.

1. Muutat kotipaikkakunnaksi Ahvenanmaan, vaikka asuisit muualla.

2. Teet pimeitä töitä, etkä ilmoittaudu työttömäksi.

3. Olet rikas ja saat tulosi veroparatiisiyhtöiden kautta, et maksa veroja yhtään Suomeen vaikka asut Suomessa. Verottaja ei tiedä, kuinka paljon saat tuloja, joten olet “varaton”. Vaikka saat miljoonia veroparatiisien kautta veroparatiisi tilille, johon sinulla on luottokortti, jolla makselet kaikki maksut ja veroparatiisi tililtä kaikki maksut. Suomen verottaja ei tiedä yhtään mitään, eikä saa todisteita mistään.

4. Järjestelet bruttotulosi alle 7 352,95 euro / vuosi.

5. Et saa työttömyyskorvausta vaan ainoastaan toimeentulotukea.

6. Muutat pois Suomesta tai asut muualla kuin Suomessa esim. ahvenanmaa tai mikä tahansa muu maa.

Vinkit jakeluun.

“JJ 75 kirjoitti”

Vittuilun vuoksi

Ärsyynnyin uutisesta sen verran, että meinaan aiheuttaa lausunnoillani ison loven tälle hallitukselle. Seuratkaahan perässä…

Verovähennystä voi saada yleverosta. Tulonhankintakuluina televisio ja internet kulut menee läpi, koska pitää olla informaation lähde osakekaupoissa. Näin ollen hommaan riittää yksikin osake, pahitteeksi tietenkään ole, että on useampia. Sijoittakaa sijoittakaa… Television voi kytkeä tietokoneeseen kiini, joten se toimii näyttönä. Jos on työ media ja mainosalalla, niin vielä helpommin lohkeaa verovähennysoikeus tulonhankintakuluina. Tehkäämme temput siis velkarahoitusmalli yrityksen tappiollisesta liiketoiminnasta vieläkin tappiollisempaa, eiköhän aleta oppimaan Eduskunnassakin. Ne rahat otetaan budjetista, joka on jo meille tappiollinen. Sitä varten Suomi ottaa myös lainaa. Ei se niin helppoa ole, että raha vain kerätään tuloverotuksessa. Se on nyt pois muualta, kuten esimerkiksi luonnollisesti rahan kierrosta ja varsinaisesta veron maksusta. Velka vaan lisääntyy, pysäyttäkää se ottamalla rahnaa takasin valtiolta.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.