Kuntavaalit tärkeä hetki vaikuttaa…

Kuntavaalit lähestyvät. Kuntavaaleissa äänestäjät äänestävät myös siitä tukevatko hallituspuoleiden ja keskustan linjaa KYLLÄ paljon lisää tukipaketeille, KYLLÄ paljon lisää tasaveroja, KYLLÄ paljon leikkauksia. Lakkautetaan armeija, poliisi, koulut yms. Sekä äänestetään siitä saavatko hallituspuolueet kansalaisten tuen edellä mainituille asioille. Käydään puolueet yksitellen läpi mitä ne ovat kansalaisille tehneet. Nyt kaivetaan faktat esiin puolueista fakta linkkien kera.

Totuus kuntauudistuksesta kaikki julkiset kuntapalvelut yksityistetään.
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=5297

Kuntauudistus suurta huijausta ja valehtelua kansalle

Kokoomus. Rikkaiden sekä isojen yritysten sekä pankkien puolue. Puolue joka ajaa vain ja ainoastaan eliitin etuja. Veraparatiisiyritysten, suuryritysten ja etenkin pankkien rahoittama puolue. Europopulistinen puolue, joka pitää euroa ikuisena ja menestys tarinana. Kokoomus on sitoutunut tukemaan euroa hinnalla millä hyvänsä vaikka se tarkoitta Suomen tuhoa. Veronmaksajat maksavat tukipaketit. Leikkaa kaikilta muilta paitsi rikkailta. Lisää tasaveroja, sekä korottaa tasaveroja. Verohelpotuksia rikkaille, pankeille sekä isoille yrityksille. Katainen häärii diktaattorina ja kokoomuslaiset hurmoksessa ylistävät suurta johtajaansa. Suuria johtajia on hurmoksessa ylistetty historiassa sekä nykyisin mutta he ovat aina tuhonneet koko maan. Kuten Kokoomus tulee tekemään. Katainen oppi jo nuorena väärentämään asiakirjaa ja selvisi hyväveli korruption ansiosta ilman tuomiota. Suomen pääministeri on asiakirjan väärentäjä. Kuka voi luottaa puolueseen jonka puheejohtaja on asiakirja väärentäjä? 2011-2012 Katainen valittiin parhaaksi valehtelijaksi. Kuntauudistus pakolla, jonka jälkeen jää vain suuria kuntia, joissa kuntapalvelut yksityistetään. Sekä kaikki palvelut lakkautetaan reunakunnista ja siirretään kauas keskuskuntaan. Kyseinen puolue kannattaa nato jäsenyyttä. Kokoomus haluaa 300 000 maahanmuuttajaa lisää Suomeen. Lue faktat linkkien kera kokoomuksesta.

Tulossa on Euroopan “XXL-pelastuspaketti”: Kreikka, Espanja ja Kypros yhdessä!

Marraskuussa jyrähtää kaikkien aikojen suurin pelastuspaketti, kertoo Financial Times Deutschland.
Lehden tietojen mukaan euromaat suunnittelevat julkistavansa marraskuuhun mennessä suuren yhteisen pelastuspaketin euroalueen ongelmalapsille Kreikalle, Espanjalle ja Kyprokselle.
www.talouselama.fi/uutiset/tulossa+on+euroopan+xxlpelastuspaketti+kreikka+espanja+ja+kypros+yhdessa/a2146614?commentId=325067&pageNumber=1#comment-325067

Euroopan varkausmekanismi EVM astui voimaan
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=5256

Nyt alkaa kituuttamisen aika: Kaikki kallistuu ensi vuonna
www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194770780608/artikkeli/nyt+alkaa+kituuttamisen+aika+kaikki+kallistuu.html

IPU:n puheenjohtaja: Asiakirjat osoittavat harmaan talouden mätäpaiseen Kataisen hallituksessa
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=5201

Pääministeri Kataisen asiakirjaväärennös todettiin vain lieväksi rikokseksi – ei syytettä
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=3192

Onko Jyrki Katainen rehellinen asiakirjaväärentäjä?
jyrkikatainenvalhe.blogspot.fi/2012/03/onko-jyrki-katainen-rehellinen.html?spref=fb

Kataisen vaalirahailmoitus väärennetty?
jyrkikatainenvalhe.blogspot.fi/2012/04/katainen-valehtelee-suorassa.html

Jyrki Kataisen asiakirja väärennös.
jyrkikatainenvalhe.blogspot.com/

Jyrki Kataisen saavutukset
www.verkkomedia.org/kuvapankki/Marski_ja_jyk%C3%A4.jpg?keepThis=true&TB_iframe=true&width=1200&height=1200

HS: Jyrki Katainenkin livahtanee ilman korvausvastuuta kavalluksesta
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288502854882.html

Verottajan musta aukko: Verottaja ei saa tietoonsa satojen miljoonien pääomatuloja ulkomailta.
www.iltalehti.fi/uutiset/2011101814586381_uu.shtml

Muistio: Kokoomus ja RKP jarruttavat harmaan talouden torjuntaa
www.fifi.voima.fi/artikkeli/2011/kesakuu/muistio-kokoomus-ja-rkp-jarruttavat-harmaan-talouden-torjuntaa

Kuntauudistus suurta huijausta ja valehtelua kansalle
Tutkimuksen mukaan jopa 90 prosenttia suomalaisten kansainvälisen sijoitustoiminnan tuotoista jätetään ilmoittamatta verottajalle.

www.uusisuomi.fi/raha/95228-90n-rahatemppu-verottajaa-huijataan
Kokoomuksen ja Kataisen suuri huijaus. Kannattaa lukea ajatuksella ja voi järkyttyä.

www.taloussanomat.fi/kansantalous/2011/03/30/nain-suomikin-voi-upota-euroopan-velkasuohon/20114402/12
www.taloussanomat.fi/kansantalous/2011/03/23/pankit-ovat-rahastaneet-kriisimaista-satoja-miljardeja/20114006/12

Kokoomus haluaa rankaista oikeasti sairaana olevia siten, että ensimmäinen sairauspäivä on palkaton ja seuraavat 2 viikkoa vain 80% palkasta.
Verkkouutiset: Kokoomus haluaa sairauslomiin karenssin
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288503578327.html

Sairauslomaehdotus: Nyt puhuu Jyrki Katainen
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288503737990.html

Pääkirjoitus: Kokoomus alentaisi toipilaiden palkkaa
www.iltasanomat.fi/paakirjoitus/art-1288503786741.html

Tutkija: Kokoomuksen ehdotus rokottaisi nuoria, naisia ja pienipalkkaisia
www.hs.fi/kotimaa/Tutkija+Kokoomuksen+ehdotus+rokottaisi+nuoria+naisia+ja+pienipalkkaisia/a1305602608059?ref=lk_is_2

Heihin sairauspäiväkarenssi iskisi kipeimmin – “Ei kuulosta oikeudenmukaiselta”
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288503714094.html

Indeksi osoittaa – Suomessa Pohjoismaiden ”kurjinta”
www.taloussanomat.fi/kansantalous/2012/09/11/indeksi-osoittaa-suomessa-pohjoismaiden-kurjinta/201237565/12

Jopa 775 euroa kuussa – näin autoilijoita rokotetaan
www.iltasanomat.fi/autot/art-1288490197828.html

Kilometrikorvauksia supistetaan asteittain
www.iltasanomat.fi/autot/art-1288491913625.html

SDP Suomen Sosialidemokraattinen Puolue = Kokoomus 2. Europopulistinen puolue, joka pitää euroa ikuisena ja menestys tarinana. Ajaa vain eliitin etuja. Veraparatiisiyritysten, suuryritysten ja etenkin pankkien rahoittama puolue. SDP on sitoutunut tukemaan euroa hinnalla millä hyvänsä vaikka se tarkoitta Suomen tuhoa. Veronmaksajat maksavat tukipaketit. Myös SDP:ssä ylistetään hurmoksessa suurta johtajaa Urpilaista vaikka puolue vie Suomen tuhoon Kokoomuksen lailla. Kuntauudistus pakolla, jonka jälkeen jää vain suuria kuntia, joissa kuntapalvelut yksityistetään. Sekä kaikki palvelut lakkautetaan reunakunnista ja siirretään kauas keskuskuntaan. SDP haluaa 300 000 maahanmuuttajaa lisää Suomeen. Urpilaisen arvottomat vakuudet ja niiden salailu. Urpilainen 2011-2012 suurin valehtelija Kataisen kanssa. Lue faktat linkkien kera.

Näin Suomen kriisivakuudet haihtuvat jo ilmaan
www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2012/08/22/nain-suomen-kriisivakuudet-haihtuvat-jo-ilmaan/201236072/170
Jutta Urpilainen SDP valehteli vakuuksista ne ovat arvottomia.
www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=201202118613
www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2011/10/12/suomen-vakuudet-ovat-kuin-synteettinen-kreikka-short/201114584/170
www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2011/12/18/kreikka-vakuudet-kuin-raaputusarpa-ei-voittoa/201119223/170

Demarileirillä yllättävä yhteys veroparatiiseihin – “Vaadin selvitystä”
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288505365554.html

SDP helpottaa laitonta veronkiertoa
fifi.voima.fi/voima-artikkeli/2012/numero-3/piiloleikki-jatkuu

SDP vaalirahoituskohu
fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_vaalirahoituskohu

Urpilaisen ehdotus rikkoo lakia – nyt alkoi selittäminen

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288504940900.html#comments-anchor

Urpilainen ja Katainen valehtelivat ja peloittelivat lamasta.

Keskusta = Kokoomus 2. Puolue ajaa vain eliitin etuja. Europopulistinen puolue. Kannattaa euroa vaikka se aihauttaisi Suomen tuhon. Veraparatiisiyritysten, suuryritysten ja etenkin pankkien rahoittama puolue. Sipilä monimiljonääri, joka on vieraantunut kansasta. Kukaan miljonääri ei voi tietää/ymmärtää tavallisen kansan asioita ja tarpeita.Valittevasti kaikki hallituspuolueet kannattavat kuntauudistusta. Myös Keskusta hallituksessa ollessaan kannatti uudistusta mutta koittaa nyt kalastella ääniä kritisoimalla kuntauudistusta. Keskusta tavoite on tässäkin sama kuin aikaisemmin vastustetaan oppositiossa mutta kun ollaan hallituksessa hyväksytään uudistus ja petetään äänestäjät. Keskustan huijaukset vaalirahasotku, jätevesidirektiivi ja monet muut. Keskusta myös kannatti tukipaketteja hallituksessa ollessa. Nyt keskusta koittaa kalastella ääniä muka vastustamalla tukipaketteja. Moni keskustan kansanedustaja on tuomittu oikeudessa vaalirahasotkussa. Jokainen voi tutkia asiat googlella. Keskusta haluaa 300 000 maahanmuuttajaa lisää Suomeen. Alla lisää linkkejä. Keskustan huijauksista. Syyt miksi kyseistä puoluetta ei voi äänestää, eikä siihen voi luottaa.

Keskusta haluaa helpottaa laitonta veronkiertoa ja tehdä kiinnijäämisen mahdottomaksi.
fifi.voima.fi/voima-artikkeli/2011/numero-3/veronkiertotemppu-kuinka-se-tehdaan

Keskusta ajaa maahanmuuton lisäämistä
www.kainuunsanomat.fi/Kainuu/1194768593680/artikkeli/keskusta+ajaa+vuolasta+maahanmuuttoa.html

Keskusta haluaa poliisi/kieltovaltion.
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288475432316.html

Kiinan kommunistinen puolue kunniavieraana Keskustalla. Keskusta veljeilee maailman suurimman diktatuuripuolueen kanssa.
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288475447369.html

Keskustan vaalirahoituskohu
fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_vaalirahoituskohu

Näin vaalirahakohu eteni
yle.fi/uutiset/nain_vaalirahakohu_eteni/5278972

Keskusta keräsi rahaa ilman lupaa
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288475254705.html

Vihreät. Kokoomuksen apupuolue. Eurofanaattinen puolue, joka tuhoaa Suomen enemmin kuin luopuu eurosta. Ajaa eliitin etuja. Veraparatiisiyritysten, suuryritysten ja etenkin pankkien rahoittama puolue. Vihreille ympäristö ja luonto on tärkeintä ihmisistä ei väliä. Vihreitä saat kiittää siitä, että energiaverot =sähkönhinta nousevat ja polttoaineverot nousevat. Ne kaikki ovat tasaveroja ja niiden takia kaikki kallistuu ja kaikki hinnat nousevat myös ruoka. Rikkidirektiivi, kaivosvero ja monet muut vihreiden aiheuttamat kustannukset. Aiheuttavat sen, että yritykset lähtevät pois Suomesta = lisää työttömiä. Vihreiden ansiosta Suomessa verot nousevat ja kustannukset = kansan ostovoima vähenee. Suomessa energiaverot, polttoaineverot ja kustannukset ovat euroalueen kovimpia/kalleimpia. Vihreät tasaverojen lisäämisen, energiaverojen lisäämisen, polttoaineiden verotuksen lisäämisen kannattajat. Sekä kaikkien noiden verojen korotukset. Kuntauudistus pakolla, jonka jälkeen jää vain suuria kuntia, joissa kuntapalvelut yksityistetään. Sekä kaikki palvelut lakkautetaan reunakunnista ja siirretään kauas keskuskuntaan. Vihreät haluaa 300 000 maahanmuuttajaa lisää Suomeen. Esimerkki vihreiden järjettömyydestä–> Lue fakta linkit.

Teollisuus: rikkidirektiivi vie kymmeniä tuhansia työpaikkoja
www.tekniikkatalous.fi/metalli/teollisuus+rikkidirektiivi+vie+kymmenia+tuhansia+tyopaikkoja/a837823

Rikkidirektiivi ajaa paperitehtaita alas
www.maaseuduntulevaisuus.fi/mets%C3%A4/rikkidirektiivi-ajaa-paperitehtaita-alas-1.19140

Tässä ovat Suomen “viisi vaarallista hanketta”
www.talouselama.fi/uutiset/tassa+ovat+suomen+viisi+vaarallista+hanketta/a2149431

Näin paljon enemmän pulitat bensa-automaatilla
www.taloussanomat.fi/autot/2012/08/25/nain-paljon-enemman-pulitat-bensa-automaatilla/201236363/304

Dieselin hinta nousee jyrkästi – “Tilanne räjähtää”
www.taloussanomat.fi/autot/2012/09/07/dieselin-hinta-nousee-jyrkasti-tilanne-rajahtaa/201237361/304

Bensan hinta rikkoi taas ennätykset
www.taloussanomat.fi/autot/2012/09/25/bensan-hinta-rikkoi-taas-ennatykset/201238521/304

Taloustaito: E10 vasta alkua, seuraavaksi tankataan RE85-bensaa. RE85-bensaa menee jopa 25–30 prosenttia enemmän kuin vanhaa 95-oktaanista bensaa.
www.taloussanomat.fi/autot/2011/04/13/taloustaito-e10-vasta-alkua-seuraavaksi-tankataan-re85-bensaa/20115267/304

Suomi on euroalueen kallein maa
www.taloussanomat.fi/kansantalous/2012/06/28/suomi-on-euroalueen-kallein-maa/201232412/12

Suomessa euroalueen kallein hotelliyö
www.taloussanomat.fi/palvelut/2012/09/11/suomessa-euroalueen-kallein-hotelliyo/201237527/12

RKP. Kokoomuksen apupuolue. Eurofanaattinen puolue, joka tuhoaa Suomen enemmin kuin luopuu eurosta. Ajaa eliitin etuja. Veraparatiisiyritysten, suuryritysten ja etenkin pankkien rahoittama puolue. Puolueen ainoa tavoite on säilyttää pakkoruotsi ja lisätä pakkoruotsin kustannuksia. Sekä pitää Suomi pakolla kaksikielisenä maana. Veronmaksajille pakkoruotsista/kaksikielisyydestä koituvat kaikki kulut noin 5 miljardia euroa vuodessa. Suomella ei ole varaa moiseen. Siksi pakkoruotsi pitäisi muuttaa vaapaaehtoiseksi ja Suomi yksikieliseksi maaksi. Säästö 5 miljardia euroa vuodessa. Valitettavasti tämä ei ikinä kelpaa RKP:lle, joten maksamme siitä hyvästä lisää veroja ja leikataan lisää. Kuntauudistus pakolla, jonka jälkeen jää vain suuria kuntia, joissa kuntapalvelut yksityistetään. Sekä kaikki palvelut lakkautetaan reunakunnista ja siirretään kauas keskuskuntaan. RKP haluaa 300 000 maahanmuuttajaa lisää Suomeen. RKP:llä, joka Suomen ainut äärioikeistopuolue, sekä täysin turha puolue, joka pitäisi poistaa koko edeskunnasta, heillä ei todellakaan ole kanttia ja varaa esittää yhdenkään muun puolueen edustajille yhtään mitään. Rkp:ltä löytyy niin paljon törkyä ja suomalaisten härskiä verotulojen käyttöä vastuuttomasti ja ammattitaidottomia politikkoja löytyy huomattava määrä, mm. Wallin, Taxell, Thors, sekä Turussa toimiva Åbo Akademian säätiö, mistä löytyy useita valtion verorahojen väärinkäytöksiä. RKP haluaa 300 000 maahanmuuttajaa lisää Suomeen. RKP demokratiassa ajaa paremmin toimeentulevan väestön asioita kantaväestön kustannuksella. Ahvenanmaa saa edelleen Suomen valtiolta suoraa rahallista tukea, vaikka he haluavat olla itsenäinen alue. Ruotsinkielinen väestö ei joutunut luovuttamaan maata evakkokarjalaisille, vaikka heillä olisi tähän ollut paremmin varaa kuin kantasuomalaisilla Sodan jälkeen. Ruotsinkielisille alueille ei sijoiteta pakolais- tai vastaanottokeskuksia.

Muistio: Kokoomus ja RKP jarruttavat harmaan talouden torjuntaa
www.fifi.voima.fi/artikkeli/2011/kesakuu/muistio-kokoomus-ja-rkp-jarruttavat-harmaan-talouden-torjuntaa

RKP vaatii pakkoruotsikylvyt yliopistoihin!
hbl.fi/nyheter/2012-10-04/henriksson-vill-ha-sprakbad-ocksa-vid-universitetet

RKP on perinteisesti kannattanut vahvaa kaksikielisyyttä (Ahvenanmaata lukuun ottamatta), ympäristöasioiden huomioon ottamista ja ruotsinkielisen vähemmistön oikeuksien takaamista ylipäätään. Europarlamentissa RKP kuuluu Euroopan liberaalidemokraattien liiton ryhmään. Puolue on ollut EU-yhdentymisen kannattaja.
fi.wikipedia.org/wiki/RKP

Dragsvik-kohu
fi.wikipedia.org/wiki/Stefan_Wallin

Vasemistoliitto. Kokoomuksen ja SDP apupuolue. Takinkääntäjä puolue, jolle kelpaa tasaverot ja kokoomuksen rikkaiden politiikka, sekä köyhien kyykyttäminen. Valitettavasti myi kaikki aattensa ja kannattaa euroa ja tukipaketteja vaikka se aiheuttaisi Suomen tuhon. Kuntauudistus pakolla, jonka jälkeen jää vain suuria kuntia, joissa kuntapalvelut yksityistetään. Sekä kaikki palvelut lakkautetaan reunakunnista ja siirretään kauas keskuskuntaan. Vasemmistoliitto haluaa 300 000 maahanmuuttajaa lisää Suomeen.

Kristilliset. Kokoomuksen apupuolue. Tukee Kokomuksen rikkaiden rikastutamis ja köyhien kyykyttämistä. Tasaverojen kannattaja. Valitettavasti myös myi kaikki aattensa ja kannattaa euroa ja tukipaketteja vaikka se aiheuttaisi Suomen tuhon. Kuntauudistus pakolla, jonka jälkeen jää vain suuria kuntia, joissa kuntapalvelut yksityistetään. Sekä kaikki palvelut lakkautetaan reunakunnista ja siirretään kauas keskuskuntaan. Kristilliset haluaa 300 000 maahanmuuttajaa lisää Suomeen.

Valitettavasti kaikki hallituspuolueet ja keskusta kannattavat tukipaketteja ja euron pystyssä pitämistä hinnalla millä hyvänsä. Sekä myös kuntauudistusta. Sekä sitä, että Suomeen otettaisiin 300 000 maahanmuuttajaa lisää vuodessa. Kuten jokainen tietää Keskusta hallituksessa ollessaan kannatti tukipaketteja, sekä kuntauudistusta. Mutta nyt oppositiossa muka vastustaa. Kyseessä on selvä huijaus. Sama huijaus, jolla SDP eurokriittisyydellä keräsi paljon ääniä 2011 eduskuntavaaleissa, mutta käänsi takkinsa. Samaa yrittää nyt keskustakin. Älä mene lankaan. Nyt käsitellään sitten faktoja miksi tukipaketit tuhoavat Suomen eivät pelasta euroa. Sekä miksi kuntauudistus tuhoaa paljon. Lue faktat eurokriisistä ja kuntauudistuksesta.

www.taloussanomat.fi/toimittaja/jan-hurri/52
www.taloussanomat.fi/juttusarjat/eurokriisi/
www.taloussanomat.fi/
timosoini.fi/
perussuomalaiset.fi/

Totuus kuntauudistuksesta kaikki julkiset kuntapalvelut yksityistetään.
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=5297

Miksi maahanmuttajien/pakolaisten lisääminen nostattaa sosiaalimenoja. Suomella ei yksinkertaisesti ole varaa ottaa yhtään ylimääräistä maahanmuuttajaa/pakolaista. Sosiaalituilla koko elämänsä elävä yksi mamu tai pakolainen maksaa yhteiskunnalle menetettyinä verotuloina sekä sosiaalitukina 3.6 miljoonaa euroa. Maahanmuuttajat/pakolaiset vievät työpaikkoja suomalaisilta. Esimerkkinä jo nyt rakennusalalla virolaiset ja muut, joille maksetaan pimeänä palkka verottomana käteen. Kyseiset ulkomaalaiset eivät maksa veroja. Suomalaiset yritykset eivät pysty pärjäämään tälle harmaantalouden muodolle, joka kasvaa. Jos 500 000 koulutettua maahanmuuttajaa/pakolaista tulisi Suomeen ja kaikki saisivat töitä tarkoittasi se 500 000 suomalaisen joutumista työttömäksi. Maahanmuuttajat/pakolaiset perustavat yrityksiä mutta eivät maksa veroja. Lue faktat linkkien kera.

AL: Joka kolmas raiskaaja ulkomaalainen
www.iltalehti.fi/uutiset/2012042515496592_uu.shtml

Maahanmuuton hinta
www.yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/maahanmuuton_hinta_51424.html#media=51428
tv1.yle.fi/juttuarkisto/ajankohtaisohjelmien-aiheita/mot-maahanmuuton-hinta
ohjelmat.yle.fi/mot/arkisto/mot_maahanmuuton_hinta

PoliisiTv ja ulkomaalaiset raiskaajat

somalineekerit tekevät helsingissä ryöstöjä
www.youtube.com/watch?v=nFj3rwh0Fd4&feature=related

totuus ulkomaalaisista maahanmuuttajista jopa 50% rikollisia
www.youtube.com/watch?v=QyGZ8FgQ1v4&feature=related

Miksi ulkomaalaisia raiskaajia ja ryöstäjiä ei karkoteta?

Totuus maahanmuuttajista
www.youtube.com/watch?v=Gg2i0RwP6_Q

Kaikki maahanmuutosta ja sen ongelmista.
cms.hommaforum.org/

Erinomainen dokumentti maahanmuuton ja pakolaisten aiheuttamista ongelmista, kustannuksista ja rikoksista, jota ei edes USAN talous kestä. Tämä dokumentti kertoo ongelman ytimen mikä on myös Suomessa edessä.

They.Come.To.America.2012 traileri

They.Come.To.America.2012 koko elokuva
pirateproxy.sx/search/they%20come%20to%20america%202012/0/99/0

Koska kaikkien näiden faktojen jälkeen on jokaiselle selvää, että kaikki muut puolueet kannattavat euroa ja tukipaketteja, kuntauudistusta ja haluavat lisää maahanmuuttajia Suomeen. Nämä kaikki tekijät tuhoavat Suomen. Ainoaksi järkeväksi vaihtoehdoksi jää siis aina äänestää perussuomalaisia mikäli haluaa muutosta. Perussuomalaiset ovat ainoa tarpeeksi iso puolue muutokseen. Ääni pienille puolueille menee hukkaan, koska pienipuolue ei voi vaikuttaa kuten perussuomalaiset. Ääni mille tahansa muulle puolueelle tai äänestämättä jättäminen tarkoittaa automaattista tukea nykyiselle tuhon politiikalle. Jos et äänestä saat kärsiä monilla eri tavoilla Kokoomuksen politiikasta eli joudut maksamaan paljon lisää veroja ja saat paljon lisää tasaveroja joita korotetaan aina lisää. Armeijasta, poliisista, koulutuksesta, työttömyysturvasta, sekä sosiaaliturvasta tulee kokoomus mielellään leikkaamaan paljon pois. Miltä kuulostaisi maksella 36% arvonlisäveroa ja se, että pääset eläkkeelle vasta 78 vuotiaana. Jos et vastusta kokoomusta ja hallitusta ja toimi aktiivisesti joudut kärsimään. Ole aktiivinen ja äänestä aina perussuomalaisia. Eroa muiden puolueiden jäsenyydestä ja liity perussuomalaisten jäseneksi ja muista aina äänestää. perussuomalaiset.fi/

Media leimaa aina valitettavasti perussuomalaisia negatiivisesti ja muiden puolueiden puoluetoimistojen työntekijät kirjoittelelevat eri keskustelupalstoilla valheita. Tyypillisimmät valheet perussuomalaisista ja soinista ovat. Vastuunpakoilijat, ei ole tarjota vaihtoehtoja, puskista huutelija. Totuus on kuitenkin se, että Soini kieltäytyi, koska ei halunnut, että perussuomalaiset olisivat äänestämässä aina KYLLÄ tukipaketeille, kuten vasemistoliitto, kristilliset, keskusta, SDP. Soini on tarjonnut vaihtoehtoa, että Suomi ei osallistuisi tukipaketteihin. Mikään pakko Suomella ei ole osallistua tukipaketteihin ja silti pysyä eurossa. Esim. Slovakia ja muutama muu euromaa ei ole osallistunut tukipaketteihin. Silti ne maat ovat eurossa eikä kukaan ole antamassa heille mitään rangaistuksia tai uhkailemassa erottamisella. timosoini.fi/

Muista levittää tätä tietoutta kaikille. Moni ei vielä tiedä mutta totuus tulee julki koko ajan ja yhä useampi tietää. Kirjoita siis blogeissa ja keskustelupalstoilla ja jaa tietoa ja totuutta.

Itse olen tutkinut tarkasti useiden faktojen =linkkien perusteella pitkään eurokriisia, kuntauudistusta, maahanmuuttoa, kaikkia puolueita. Kun kaikki on tutkittu moneen kertaan. On selvää, että 30-vuoden kaltainen lama tai pahempi on tulossa. Suomi on jo lamassa. Euroa ei pelasta mikään se on tuhoon tuomittu ja tuomittu epäonnistumaan. Siksi olisi tärkeää, että mahdollisimman moni ihminen tutkisi faktat ja se avaisi monen silmät. Suomi on kuin Titanic matkalla varmaan tuhoon. Niin kauan kuin Katainen, Urpilainen ja hallituspuolueet ovat kapteeneina. Mikäli kapteeni saadaan vaihtumaan esim. perussuomalaiset niin Suomi voi muuttaa kurssiaan ja pelastua tuholta. Mikäli sama kurssi eli kokoomuksen politiikka jatkuu. Suomi uppoaa titanicin tavoin todella syvälle pohjaan ja moni hukkuu. Luulisi edes 90-luvun laman kärsineet muistavan mitä tapahtui. Sama syy kun eurossa pelastetaan pankkeja veronmaksajien rahoilla mikä aina johtaa syvään lamaan. Sama tilanne oli myös 30-luvulla. Itse koin myös 90-luvun laman mutta selvisin siitä, koska olin hereillä ja oli selvää, että lama tulee. Toki silloin jo 90-luvulla varoitin ihmisia tulevasta mutta varoitukset menivät suurilta osilta kuuroille korville. Nyt on hyvin samanlainen olo kuin ennen 90-luvun lamaa. Olen varautunut etukäteen tulevaan superlamaan ja selviydyn hyvin. Valitettavasti moni tietämätön ei selviydy vaan kokee saman mitä moni 90-luvun lamassa. Korot nousivat melkein nelinkertaisiksi. Heiltä lähti työpaikat, yritykset menivät konkurssiin. Pankit veivät asunnot, ajoneuvot ja kaiken irtaimen omaisuuden ja myivät ne pilkkahintaan. Moni 90-lukulainen kärsii vieläkin veloista joita ei pysty ikinä maksamaan takaisin. Jokainen joka tietää totuuden eurokriisistä kannattaa varautua pahimpaan. Olen varautunut etukäteen tulevaan superlamaan ja selviydyn hyvin.

tämä lainaus eräältä iltalehden nimimerkiltä kertoo totuuden kokoomuksesta. Susi lampaiden vaatteissa?
LAINAUS”
Kokoomus edustaa rahan ja talouden arvoja,ei ihmisen ja- inhimillisyyden arvoja.Sotaisa ja uskontoon nojaava puolue puolustaa rikkaita ja hyvätuloisia niin hyvässä kuin pahassa.Tämä puolue edustaa sellaisia arvoja, joita pieni,heikommassa asemassa oleva ihminen pelkää.Toivottavasti puolue antaa”kengänkuvan Kataiselle ja puolue hajoaa lopullisesti.

Kaikki jotka lukevat ja tähdennän seuraavat uutisia ymmärtävät mikä tässä kaikessa on takana.meille on valehdeltu,peitelty asioita,saatu kaunopuheisuudella käännettyä huomio toissijaisiin asioihin itse niistä asioista joista olisi pitänyt puhua.ei ole väliä kenet kokoomus on saanut sätkynukekseen Esko Ahon taikka Jyrki Kataisen…kaikessa he ovat saaneet vain aikaan yhteiskunnassa sekaannusta ja epäoikeudenmukaisuutta.niillä malleilla joilla he ovat menetelleet heistä on tullut kansan vihollisia ja pettureita.heissä on ahneuden,itsekkyyden ja vallanhimon selvät tunnusmerkit.heidän toimintatavoillaan ja yrityksillään he ovat ajaneet kansan aina vain lähemmäksi kahtiajakoon ja kansalliseen itsemurhaan.jokainen voi miettiä mitä tämä puolue edustaa ja mitkä tulevat olemaan heidän toimintatapansa myös tulevaisuudessa…suomen kansalaiset herätkää ja käykää äänestämässä niitä jotka ovat oikeita suomalaisia ja suomea rakastavia.tämä on varoituksen sana kaikille jotka tämän lukevat.en tahdo tämän kirjoituksen nostattavan vihaa taikka ajavan ketään siihen.seuratkaa asioita kokonaisuutena älkääkä irrottako mitään asioita yhteyksistään niin saatte kokonaiskuvan kaikesta.seuratkaa,tutkikaa ja etsitkää niin ymmärrätte mitä tarkoitan tällä kirjoituksellani.hyvät ja rakkaat ihmiset…käykää ihmiset todellakin äänestämässä.hyvää päivänjatkoa kaikille:>

Kaikki jotka lukevat ja tähdennän seuraavat uutisia ymmärtävät mikä tässä kaikessa on takana.meille on valehdeltu,peitelty asioita,saatu kaunopuheisuudella käännettyä huomio toissijaisiin asioihin itse niistä asioista joista olisi pitänyt puhua.ei ole väliä kenet kokoomus on saanut sätkynukekseen Esko Ahon taikka Jyrki Kataisen…kaikessa he ovat saaneet vain aikaan yhteiskunnassa sekaannusta ja epäoikeudenmukaisuutta.niillä malleilla joilla he ovat menetelleet heistä on tullut kansan vihollisia ja pettureita.heissä on ahneuden,itsekkyyden ja vallanhimon selvät tunnusmerkit.heidän toimintatavoillaan ja yrityksillään he ovat ajaneet kansan aina vain lähemmäksi kahtiajakoon ja kansalliseen itsemurhaan.jokainen voi miettiä mitä tämä puolue edustaa ja mitkä tulevat olemaan heidän toimintatapansa myös tulevaisuudessa…suomen kansalaiset herätkää ja käykää äänestämässä niitä jotka ovat oikeita suomalaisia ja suomea rakastavia.tämä on varoituksen sana kaikille jotka tämän lukevat.en tahdo tämän kirjoituksen nostattavan vihaa taikka ajavan ketään siihen.seuratkaa asioita kokonaisuutena älkääkä irrottako mitään asioita yhteyksistään niin saatte kokonaiskuvan kaikesta.seuratkaa,tutkikaa ja etsitkää niin ymmärrätte mitä tarkoitan tällä kirjoituksellani.hyvät ja rakkaat ihmiset…käykää ihmiset todellakin äänestämässä.hyvää päivänjatkoa kaikille:>

kokoomushan on porvari puolue ja ajaa rikkaiden etuja.” LAINAUS

Tämä toinen lainaus toiselta nimimerkiltä iltalehdestä.
LAINAUS
“kansallinen kokoomus = natsien talousterrorismi
Euroglobalistit lisäävät talousterroriaan hyödyntämällä Euroopan velkakriisiä synnyttääkseen Euroopan yhdysvallat ja diktatorisen Euroopan taloushallinnon. Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Herman van Rompuy ilmoitti, että hän voi astua ryhmän johtoon – suunnitelman, joka olevan peräisin natseilta. Natsit ideoimia ovat alun alkaen EU ja maanosanlaajuinen talousliitto.EU-johtajat pelottelevat yhteisvaluutasta luopumista harkitsevia jäsenvaltioita varoittelemalla, että euron romahdus johtaisi poikkeustilaan tai jopa sisällissotaan.Daily Mailin mukaan Ison-Britannian pääministeri David Cameron sanoi, että “Britannian on annettava euroalueen maiden siirtyä kohti Euroopan yhdysvaltoja, joilla olisi yhteinen talouspolitiikka”.”Pääministeri myönsi, ettei ollut varma, olisiko Saksalla tai muillakaan mailla poliittista tahtoa estää yhteisvaluutan hajoaminen, mutta halusi kuitenkin antaa siihen mahdollisuuden – silläkin uhalla, että se edellyttäisi ‘tiiviimpää integraatiota'”.Velkakriisin hyödyntäminen jäsenvaltioiden taloudellisen itsenäisyyden romuttamiseksi ja talouskeskuskomitean perustamiseksi ei ole pelkästään taloudellista terrorismia, se on suoraan vanhojen natsi-ideoiden toteuttamista.Suunnitelmat, joilla toteutettaisiin Euroopan taloushallitus sillä varjolla, että vältettäisiin Kreikan mellakoiden tapainen tyytymättömyys, ovat käytännössä kopioita 1940-luvun natsien suunnitelmista, joilla he pyrkivät säilyttämään valtansa vielä toisen maailmansodan päättymisen jälkeenkin – perustamalla Euroopan unionin. Talousterroristit pyrkivät rakentamaan Euroopan yhdysvaltoja.” LAINAUS
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288477031870.html#comments-anchor

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.