Kuntauudistus suurta huijausta ja valehtelua kansalle

Kokoomuus ja SDP suunnittelee kunta uudistusta. Suomeen tulisi jäämään noin 70 kuntaa. Kaikki perustelut kunta uudistukselle ovat olleet valhetta. Ainoat kunnat, jotka tarvitsevat pakkoliitokset ovat kriisikunnat, jotka eivät pärjää yksin. Muut kunnat pärjäävät paremmin yksin kuin kuntaliitoksissa. Jotta ymmärtäisimme miten uudistus tulee heikentämään kuntalaisten asioita ja lisäämään kustannuksia. Voimme jokainen tutkia kuntia, joissa useampi kunta on vapaehtoisesti liittynyt yhteen. Muutamia faktoja ja viimeisenä linkit faktoille ja googlella voi jokainen etsiä lisää.
– Kunnan työntekijöillä on 5 vuoden irtisanomissuoja, eikä sitä voi muuttaa. Muuta kuin lakia muuttamalla ja siinäkin se tulisi koskemaan vain uusia kunnan työntekijöitä lain voimaantulon jälkeen. Ei tule siis säästöjä.
– Kokoomus ja SDP haluaa vähentää kuntien määrää poliittisten syiden takia. Isoissa keskuksissa on kokoomuksen ja SPD suosio suurinta, joten isoissa kunnissa suosio vain kasvaisi. Kaikkien muiden puolueiden kannatus romahtaisi ja tämä tulisi näkymään kaikissa tulevissa eduskuntavaaleissa ja kunnallisvaaleissa. Joissa olisi vain 2 suurta puoluetta Kokoomus ja SDP.
– Jättikuntien muodostamisen tarkoitus on yksityistää kaikki terveydenhuolto ja julkiset palvelut.
– SDP ja Kokoomus aikoo pakko liittää kunnat heti kuntavaalien jälkeen. Esim. kok virkkunen on todennut, että jos kunnat eivät suostu liitoksiin, niin ne pakkoliitetään hallituksen toimesta.
– Kaikki palvelut tulet keskittymään ison kunnan keskustaan ja kaikki palvelut lakkautetaan muualta.

Kustannukset kasvavat kuntaliitoksien myötä.
– Vanhusten määrä kasvaa koska useamman kunnan vanhukset tulevat yhteen kuntaan.
– Välimatkat kasvavat mikä lisää kuljetuskustannuksia.
– Pakolliset palvelut voivat olla yli 100 km päässä mikä lisää kuntalaisten kustannuksia merkittävästi.

1. Hallinnon, alueen kehittämisen, alueidentiteetin ja kuntalaisten oikeuksien
huononeminen
2. Nousevat kustannukset, työllisyyskysymykset, taloudelliset haitat.
3. Palveluiden heikkeneminen
4. Pitkät välimatkat ja syrjäkylien aseman heikkeneminen.
5. Kustannusten kasvu iso kunta luo lisää byrokratiaa.

Kuntaliitoksen haittoina ovat mm. lisäkustannukset useamman kunnan järjestelmien yhdistämisessä, kaupunkirakenteen hajautuminen ja alkuvaiheen isot henkilöstökustannukset. Pääkaupunkiseudun ja kasvukeskusten ulkopuolisen kuntakentän uhkana on työpaikkojen keskittyminen, väestön ikääntyminen, muuttotappio ja henkilökunnan saatavuus. Jos kuntauudistus toisi säästöjä Suomessa ei tarvittaisi kuin 1 kunta nimeltä Suomi tai 3 kuntaa Etelä-Suomi, Keski-Suomi ja Pohjois-Suomi.

www.hs.fi/kotimaa/Kunnat+yhdistet%C3%A4%C3%A4n+yli+maakuntarajojen++katso+kartta/a1305555247057
www.iltalehti.fi/uutiset/2012020815178777_uu.shtml

Yhdysvaltain vasemmistolaiset arvostelevat vaalien muuttumista sirkukseksi

Kuntien yhdistäminen ei paranna kansalaisten palveluja mitenkään

Kaikkien kuntaliitosintoilijoiden pitäisi tutustua nykyiseen Saloon. Täällähän 10 kuntaa liitettiin yhteen ja saatiin n. 55 000 asukkaan kunta.Tilanne on nyt se, että reuna-alueilta on viety kaikki palvelut eikä niiden asukkailla ole mitään vaikutusmahdollisuutta. Lääkärille saa ajan vasta reilun kuukauden kuluttua, kun ennen hoitotakuuta ja kuntaliitosta pääsi muutamassa päivässä. Virkkunen kauhisteli, kun nyt voi joutua odottamaan parikin viikkoa, mikä on nykytilanteesa vähän.Kunnan johto askartelee kyllä kovasti sen kanssa, “millaisia kiviä keskustan katujen reunoille asetellaan” eli täysin toisarvoisia asioita parannellaan. Väkeä lomautetaan, vaikka liitoksen seurauksena on armeija turhia, kallispalkkaisia pomoja, joita karsimalla saisi säästöjä helposti syntymään.Joka asiaan tarvitaan konsultti, joka on yleensä eri kuntaan veroja maksava yritys, ja sille maksetaan satoja tuhansia euroja – tyhjästä. Tietenkin Nokian väen vähentäminen on haitannut paljonkin kunnan taloutta, mutta eihän muillakaan kunnilla mitään Nokiaa ole.

Sama tapahtui Loimaalla, palvelut vietiin keskustaan 20km päähän.
Esim. Mellilän terveyskeskus on kiinni 2 kuukautta kesällä ja yhden talvella, sekä pari kuukautta lääkäri on lomalla ja viikossa on vain 4 aukiolopäivää.Eli terveyskeskuslääkäriin pääsee 120 päivässä viikossa, tosin hoitotakuuta vältellään niin että aikoja ei anneta kuin samalle päivälle.Muina aikoina 20km suuntaansa Loimaan keskustaan, terveyskeskusmaksua 27,30e per kerta. Mellilässä keskustellaankin nyt eroamisesta kuntaliitoksesta.

Miten pysäyttää kyseinen tuhoisa kehitys. Valittevasti kaikki hallituspuolueet kannattavat kuntauudistusta. Myös Keskusta hallituksessa ollessaan kannatti uudistusta mutta koittaa nyt kalastella ääniä kritisoimalla kuntauudistusta. Keskusta tavoite on tässäkin sama kuin aikaisemmin vastustetaan oppositiossa mutta kun ollaan hallituksessa hyväksytään uudistus ja petetään äänestäjät. Siis kaikki puolueet kannattavat kuntauudistusta paitsi perussuomalaiset. Joten vain äänestämällä seuraavissa kunnallisvaaleissa perussuomalaisia varmistat ja sanot EI hallituksen pakko jättikunnille ja hankkeelle. Levitä tätä tietoutta kaikille, jotta totuus tästäkin huijauksesta tulisi julki.

Keskustan huijaukset vaalirahasotku, jätevesidirektiivi ja monet muut. Moni keskustan kansanedustaja on tuomittu oikeudessa vaalirahasotkussa. Jokainen voi tutkia asiat googlella. Alla lisää linkkejä. Keskustan huijauksista. Syyt miksi kyseistä puoluetta ei voi äänestää, eikä siihen voi luottaa.

Keskusta keräsi rahaa ilman lupaa
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288475254705.html

Keskusta haluaa poliisi/kieltovaltion.
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288475432316.html

Kiinan kommunistinen puolue kunniavieraana Keskustalla. Keskusta veljeilee maailman suurimman diktatuuripuolueen kanssa.
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288475447369.html

SDP:n huijaukset ja petetyt lupaukset äänestäjille. Tasaverojen korottaminen, 100 000 työpaikan luominen, täydet vakuudet kriisimaiden lainoilla = arvottomat vakuudet. Googlella löytää lisää sekä alla olevista linkeistä. Syyt miksi kyseiseen puolueeseen ei voi luottaa eikä sitä voi äänestää.

Jutta Urpilainen valehteli kansalle vakuuksista ja takuista. Ne ovat arvottomia. Suomi on taannut Kreikan lainoja noin 5 miljardilla eurolla. Kreikan neljä suurinta pankkia maksavat Suomelle 880 miljoonan lainavakuudet käteisenä ja korkealaatuisina arvopapereina 30 vuoden päästä. 880 miljoonaa.

www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=201202118613

www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2011/10/12/suomen-vakuudet-ovat-kuin-synteettinen-kreikka-short/201114584/170

www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2011/12/18/kreikka-vakuudet-kuin-raaputusarpa-ei-voittoa/201119223/170

Suomi on taannut kriisimaiden velkoja jo 49 miljardilla eurolla. Summa ei sisällä korkoja.

www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2012/01/25/suomen-piikissa-kymmenen-kertaa-sotakorvaukset/201221653/170

Ei ole mikään ihme , että kansalle näytetään valheellinen kuva asioista. Eduskunta on antanut EVVR osuuteen Suomen velvoitteeksi 1,9 % Evvr n potista Urpilaisen mukaan 800 miljardia , mutta EU n mukaan 900 miljardia , mihin ei Eduskunnan päätöksessä lasketa lainanhoitokustannuksia vielä mukaan , mutta Suomen velvoitteet tulevat olemaan myös ne mikäli Avustettavat maat eivät pysty maksamaan saamaansa avustusta pois. Kreikka on jo tällainen tapaus , ja Suomen osuus 1,9 % Kreikalle myönnetyistä avustussummasta n. 350 miljardia tekee joyli 5 miljardia ja siihen lainanhoitokulut päälle , jonka summan Hallitus on ilmanlupaa ylittänyt.
Mikäli vielä Espanja ajautuu kriisiin , loppuu EVVR ltä avustusvarat, ja osakasmaat joutuu maksamaan myös silloin lainanhoitokustannukset.Suomen Pankki on kaiken tämän päälle vielä mukana IMF n rahoituksessa , jonne Erkki Liikanen on jo lähettänyt ainakin % miljardin potin Suomen pankin osuutta.Sitten kun Evvr perustaa “EUROPANKIN” voisi kuvitella myös lainanhoitokulujen poistuvan.Suomen osuus EVVR tä lienee tällä hetkellä 1,9 x 900 jaettuna 100 lla eli 17.1 miljardia + lainanhoitokulut. Ei EU mikään taikuri ole , joka taikoo rahaa korkoihin.

RKP:n huijaukset. Puolueen tärkein tavoite on säilyttää pakkoruotsi ja lisätä pakkoruotsin kustannuksia. Veronmaksajat pakkoruotsista koituvat kaikki kulut noin 5 miljardia euroa vuodessa.
RKP:llä, joka Suomen ainut äärioikeistopuolue, sekä täysin turha puolue, joka pitäisi poistaa koko edeskunnasta, heillä ei todellakaan ole kanttia ja varaa esittää yhdenkään muun puolueen edustajille yhtään mitään. Rkp:ltä löytyy niin paljon törkyä ja suomalaisten härskiä verotulojen käyttöä vastuuttomasti ja ammattitaidottomia politikkoja löytyy huomattava määrä, mm. Wallin, Taxell, Thors, sekä Turussa toimiva Åbo Akademian säätiö, mistä löytyy useita valtion verorahojen väärinkäytöksiä

Vihreät tasaverojen lisäämisen, energiaverojen lisäämisen, polttoaineiden verotuksen lisäämisen kannattajat. Sekä kaikkien noiden verojen korotukset. Esimerkki vihreiden järjettömyydestä–>
www.taloussanomat.fi/autot/2011/04/13/taloustaito-e10-vasta-alkua-seuraavaksi-tankataan-re85-bensaa/20115267/304

Kokoomuksen huijaukset tukipakettien kannattaminen, valehtelu kansalle. Rikkaiden puolue. Moni kokoomuslainen tuomittu rikoksista.
Rikoksista tuomitut kansanedustajat www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=3368
fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_rikoksista_tuomituista_kansanedustajista

Kataisen valheet
jyrkikatainenvalhe.blogspot.com/

SDP, Vasemmistoliitto ja Kristilliset täydellinen takinkäätö ja tukipakettien kannattaminen. Eli hinnalla millä hyvänsä pidetään euro pystyssä. Kaikki muut puolueet ovat kokoomuksen apupuolueita hallituksessa, jotka sanovat kyllä kokoomuksen kaikella poliitikalle.

Näin Suomi tukee kriisimaita: Keskiverto perhe auttaa kriisimaita 5730 eurolla nyt summa nousee 20 000 euroon.
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288476288982.html

Kaikki muut puolueet aloittivat poliittisen hyökkäyksen perussuomalaisia vastaan median koko tuki takanaan. Jussi Halla-aho poliittisen ajojahdin uhri ja marttyyri. Alla selkeät faktat miten media jahtaa ja mustamaalaa perussuomalaisia. Sekä miten kaikki muut puolueet jahtaavat ja mustamaalaavat perussuomalaisia. Eräältä foorumilta lainattu kirjoitus nimimerkiltä korruptiosuomi LAINAUS “Tämä myös todistaa miten polittisesti korruptoitunut korkein oikeus Suomessa on.” LAINAUS Alla olevissa linkeissä hyvä esimerkki miten media mustamaalaa perussuomalaisia ja suoltaa negatiivisia uutisia jatkuvasti. Alla myös esimerkkin miten muiden SDP, Keskustan, Kokoomuksen…. puoluetoimistoilta kirjoitellaan negatiivisia kommentteja aina timo soinista ja perussuomalaisista puolueena. Esimerkkeinä perussuomalaisia ja soinia syytetään aina keksityillä termeillä vastuunpakoilusta, takinkäännöstä, populistisena, syö sanansa jne alla voi jokainen lukea kommenteista.

Halla-ahoon kohdistetun poliittisen ajojahdin anatomia ja todelliset syyt.
haukotuttaa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/108950-halla-ahoon-kohdistetun-poliittisen-ajojahdin-anatomia-ja-todelliset-syyt

Painostus vaiheet 1
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288476592966.html
Painostuksen lopputulos
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288476666881.html

Halla-aho provosoi valtakunnansyyttäjä Mika Illmania paljastamalla kaksoisstandardien olemassaolon osoittaessaan, ettei lakia tulkita kaikkien kohdalla samalla tavoin. Tämä poiki Halla-aholle syytteen, vaikka hänet pitäisi nostaa tässä asiassa sankariksi. Nyt Halla-aho kertoo, että tuomio ei ollut mielestään oikea, ja poliittiset haaskat aloittavat ennennäkemättömän ajojahdin syytöntä miestä vastaan. Nyt tähän ajojahtiin on valjastettu myös kaikki vasemmistolaiset mukatutkijat ja muka-asiantuntijat.

Jos Ihmisoikeustuomioistuin antaa taas langettavan päätöksen Suomelle sananvapauden rajoittamisesta, niin Halla-ahosta tulee poliittisen vainon marttyyri. Silloin tämä vaino saa aivan uuden merkityksen ja Suomen eduskunta hallituksineen menettää kasvonsa ja kaiken uskottavuutensa, myös kansainvälisesti. Voi olla, että ulkomaillakin kiinnostutaan suomalaiseta vapaudesta ja tasa-arvosta, jota ei taida enää olla olemassakaan.

“Suomi saa väkilukuun suhteutettuna erittäin paljon langettavia päätöksiä Euroopan ihmisoikeustuomioistuimesta. Suomelle annetaan moitteita lähes kaksi kertaa niin paljon kuin maille keskimäärin. Muihin pohjoismaihin verrattuna Suomi saa noin seitsenkertaisen määrän langettavia päätöksiä.”
fi.wikipedia.org/wiki/Euroopan_ihmisoikeustuomioistuin

Rikoksista tuomitut kansanedustajat fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_rikoksista_tuomituista_kansanedustajista

Muista ääneestää perussuomalaisia, jos ei muuten niin protestina. Jos et äänestä kannatat oman elämäsi kurjistumisen puolestä. Maksat paljon lisää tasaveroja pahimmillaan alv 35%. Jos et äänestä kannatat automattisesti hallituspuolueiden politiikkaa. Ainoastaan perussuomalaisia äänestämällä saadaan iso muutos ja parempi Suomi kaikille. Suomi, jossa ensimmäiseksi huolehditaan suomalaisista yrittäjät, työntekijät, opiskelijat vanhukset, sairaat ja muut ja kannatetaan suomalaisia arvoja. Sekä sanotaan EI tukipaketeille. Sanotaan EI nykyiselle hallitukselle ja sen politiikalle. Sanotaan EI liittovaltiolle ja eurobondeill. Suomen ja isänmaan puolesta Perussuomalaiset. Levittäkää tietoa ja lukekaa alla olevat linkit ja levittäkää alla olevia linkkejä kaikille.

www.taloussanomat.fi/toimittaja/jan-hurri/52
www.taloussanomat.fi/juttusarjat/eurokriisi/
timosoini.fi/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.