Kokoomus tuhoaa sinunkin elämäsi?

Löysin netistä varsin mielenkiintoisen kirjoituksen jonka kopion tänne. Alla lainaus.

“Kokoomuksen ahneus tuhoaa Suomen ja hyvinvointivaltion. Yli miljoona suomalaista elää alle köyhyysrajan ja määrä kasvaa jatkuvasti. yli 700 000 suomalaista on työttömänä ja määrä kasvaa jatkuvasti. Kaikki verot nousevat jatkuvasti ja koko ajan leikataan lisää. Kaikki hinnat nousevat jatkuvasti. Valtionvelka kasvaa jatkuvasti on nyt muuten 123 miljardia euroa www.nationaldebtclocks.org/debtclock/finland

Jossakin näin hyvän pilakuvan, joka kuvasti mahdollista tulevaisuutta surullisen hyvin. Pienessä lammessa uiskenteli ylensyönyt iso kokoomus hauki ja mietti itsekseen: “Nyt olen syönyt kaikki pikkukalat. Entäs nyt?”

Kokoomuksen ahneuden tulos.

Katsokaa, ihmiset, tämä filmi. Suomalaisetkin jo tietävät, missä systeemin vika on. Tämä mies osaa selittää rahan ja köyhdyttämisen niin yksinkertaisesti, että jopa minä tajusin pääpiirteet. Parhaiten jäi mieleeni ne käyrät, joista näkyi, miten rahan luominen tyhjästä korkoa vastaan AINA johtaa upporikkaaseen piekkuruiseen Kokoomus eliittiin ja suuren enemmistön köyhtymiseen. Aina.
Talousdemokratia ja rahareformi

Luennoitsijana Ville Iivarinen, talousdemokraattien tiedottaja. Mitä raha on, mistä se tulee? Miten nykyinen tilanne liittyy rahan luonteeseen? Videotallenne Vihreän Puolueen järjestämästä ravintolavalistusiltamasta Pub Kahdet Kasvot -ravintolassa Tampereella 6.2.2013. Lisätietoja: www.talousdemokratia.fi/ www.vihreapuolue.fi/ rahanvalhe.puheenvuoro.uusisuomi.fi/122196-imf-tutki-mita-jos-pankit-eivat-loisikaan-enaa-meidan-rahaamme

Luennoitsijana Ville Iivarinen, talousdemokraattien tiedottaja. Mitä raha on, mistä se tulee? Miten nykyinen tilanne liittyy rahan
luonteeseen? Videotallenne Vihreän Puolueen järjestämästä ravintolavalistusiltamasta Pub Kahdet Kasvot -ravintolassa Tampereella 6.2.2013.

Kokoomus tuhoaa myös sinun elämäsi!”

Kokoomuksen saavutukset
suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/lama-suomen-uutisia-2014-joista-hallitus-vaikenee-ja-salaa/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.