Kokoomus naton ja euron kannattaja tuhoaa Suomen.

Lue koko teksti ja lue linkit. Levitä tietoutta. Kaikki tässä on linkkien kera todistetusti faktaa. Tiedot linkeistä ovat useiden puolueettomien asiantuntijoiden kirjoittamia. Puolueisiin ja kansanedustajiin ei koskaan pidä suhtautua tunteella vaan järjellä. Pitää katsoa puolueiden teot puoluettomasti useista eri lähteistä ja sitten muodostaa oma kuva. Jokaisen tulisi miettiä mikä puolue ajaa parhaiten heidän omaa etuaan, että Suomen etua. Jos kannattaa kokoomuksen linjaa, että tuetaan kriisimaita hinnalla millä hyvänsä voi sitten maksella paljon lisää veroja 50-70% tuloverotuksella sekä alv 35%. Jos se ei sovi on pakko äänestää muuta puoluetta ja koska kaikki puolueet paitsi perussuomalaiset kannattavat kokoomuksen linjaa. Eli vaihtoehdoksi jää vain perussuomalaiset. Kokoomuksen politiikan epäkohdat käydään alempana läpi. Media mustamaalaa perussuomalaisia, koska media kannattaa Kokoomuksen ja hallituspuolueiden linjaa. Siksi media kohtelee hallituspuolueita hyvin ja perussuomalaisia huonosti. Kun näet omin silmin selvästi perussuomalaisten mustamaalaamiseen tarkoitetun artikkelin lehdessä tai televisiossa tai lehden nettisivuilla. Kannattaa heti lopettaa kyseisen lehden tilaaminen, koska tiedät, että se lehti on puolueellinen. Iltasanomat ja iltalehti esimerkkeinä. Suurin osa kriittisestä viesteistä hallituspuoleita vastaan sensuroidaan kysymättä. Perussuomalaisia haukkuvat kaikki viestit päästetään läpi. Medialla on iso valta ja sen avulla se pystyy lisäämään tai vähentämään puolueiden kannatusta. Julkaisemalla tekemällä tehtyjä positiivisia uutisia tai negatiivisia uutisia, joissa selkeästi mustamaalataan. Julkaisemalla vääristettyjä galluppeja ja tutkimuksia. Tämä toimii tyhmille ihmisille mutta ei niille viisaille ihmiselle, jotka tarkasti seuraavat asioita esim. eurokriisi.

Monilta tuntuu unohtuvan se tosiseikka, että perussuomalaiset ei ole hallituspuolue. Silti lehdistö “lyö” kuin vierasta sikaaa juuri perussuomalaisia. Koskaan ennen Suomen poliittisessa historiassa ei lehdistö ole suonut oppositopuolueelle näin paljon huomiota. Tosin vain negatiivista. Ilmeisesti lehtimoguleilla on mieleinen puolue vallassa tällä hetkellä, eikä tätä astelmaa saa uhata mikään? Varsinkaan perussuomalaiset.

Seuraavaksi käsitellään miten Katainen ja kokoomus, Kiviniemi ja keskusta ja urpilainen ja SDP valehteli ja huijasi kansaa täysin 100-0. Kansaa on kusetettu pahemman kerran kaikkien hallituspuolueiden toimesta. Kuinka kauan kansa sallii näiden puolueiden kusettaa kansaa? Katainen on karismaattinen ja loistava valehtelija, joka käyttää ns. toistomanipulaatiota ja ns. ehdotonta manipulaatiota ja uhkailumanipulaatiota. Esimerkkeinä seuraavaksi kataisen manipulaatio valheista. Vastuunkanto sanan jatkuva toistaminen. Ei ole mitään muita vaihtoehtoja, Suomen on pakko tehdä sitä ja tätä. On olemassa vain yksi ainoa oikea vaihtoehto. Sanojen jatkuva käyttö. Jos Suomi ei osallistu tukipaketteihin Suomea kohtaa suurin lama mitä ikinä on tapahtunut. Sanojen jatkuva käyttö. On Suomen ja suomalaisten etu tukea kriisimaita. Hyvinvointivaltio pidetään pystyssä. Suomi elää vientitaloudesta ja 2008 taantumassa menetti 100 miljardin euron edestä. Suomi ei voi kääntyä sisään impivaaran aikaan. yms jne puheita. Googlella löytää paljon lisää Kataisen valheita. Suomeksi täysiä paska puheita. Puhtaita manipulaatio valheita kaikki. Jotka uppoavat jos niihin uskoo. Hauki on eläin eikä kala kun katainen alkaisi toistaa kyseistä lausetta, osa ihmisistä alkaisia uskoa siihen. Vakuuttava ja karismaattinen loistava valehtelija pystyy siihen kuten katainen, kiviniemi, urpilainen. Valehtelijoita kaikki. Jotka tullaan paljastamaan tässä myöhemmin useiden eri asiantuntijoiden toimesta.

Kataisen, Urpilaisen ja Kiviniemen valheet tukipaketeista ja kriisimaiden tukemisesta voi jokainen lukea ja googlella lisää. Kataisen perustelut tukipaketeille olivat puhdasta valhetta alusta asti. Urpilaisen täydet vakuudet paljastuivatkin arvottomiksi. Eli täysin tietoista valehtelua. Kiviniemen ja keskustan valehtelu täysi tuki kaikille tukipaketeille hallituksessa ollessa. Samoilla valheellisilla perusteilla joita Katainen toistelee. Oppositiossa keskutan takki kääntyi ja nyt tukipaketteja vastustetaan hetkellisesti vain sen takia, että kannatus saadaan nousuu. Keskusta kannatti tukipaketteja hallituksessa ollessaan ja tulee niitä kannattamaan jos pääsee uudelleen hallitukseen eli takki kääntyy aina. Valitettavasti siis kaikki puolueet perussuomalaisia lukuunottamatta kannattavat tukipaketteja kriisimaille vaikka niitä rahoja ei tulla ikinä saamaan takaisin. Sekä kannattavat kokoomuksen linjaa muissa poliittisissa asioissa, joista alla tarkemmin.

Kokoomuksen on rikkaiden rikastuttajaa ja kaikkien muiden köyhdyttäjä. Kokoomus kannattaa tasaverojen lisäämistä ja kasvattamista alv nostoa jopa 35% asti. Kannattaa Suomen natoon liittymistä. Sekä euron pystyssä pitämistä hinnalla millä hyvänsä. Se maksaa Suomelle yli 50 miljardia euroa lähde HS googleta. Kokoomus haluaa myös nostaa eläkeiän jopa 75 vuoteen asti. Sekä vähentää kuntien määrän 70. Suomessa toimii myös hyvä veli korruptio. Siksi poliisi, syyttäjät, tuomarit, lakimiehet, poliitikot, maahanmuuttajat ja rikkaat eivät saa juuri mitään tuomioita koskaan oikeudessa. Laki ei ole sama kaikille, jos kuulut edellä mainittuun 2. ryhmään. Mikäli olet saanut tarpeeksi hallituspuolueiden erityisesti kokoomuksen jatkuvista verojen kiristyksistä ja leikkauksista ja maahanmuutto politiikasta sekä euron tukemisesta hinnalla millä hyvänsä. Valitettavasti Kokomuksen kaikkea politiikkaa muista puolueista tukee ja kannattaa Keskusta, Vihreät, RKP, SDP, Vasemistoliitto ja Kristilliset. Äänestä kuntavaaleissa ja seuraavissa eduskuntavaaleissa aina perussuomalaisia. Protestoi ja äänestä aina perussuomalaisia, koska he ovat ainoa puolue, joka tuo muutoksen Suomeen. Mikäli et pidä Kokoomuksen linjasta ja sitä kannattavien puolueiden ainoa vaihtoehto on äänestää aina perussuomalaisia. Mikäli et äänestä kannatat automaattisesti kokoomuksen politiikkaa. Mikäli haluat muutosta ainoastaan perussuomalaiset tarjoavat muutoksen.

Kokoomuksen, Keskustan, SDP:n, Kataisen, Kiviniemen ja Urpilan valheet paljastetaan koko kansalle.

Oikeassa olemisen sietämätön taakka

Media vainoaa perussuomalaisia ja keksii negatiivisia uutisia minkä kerkeää. Iltasanomat ja Iltalehti ja monet muut. Koska media kannattaa kokoomusta ja tukee kokoomuksen politiikkaa. Gallupit taas omistaa kokoomuslainen Eero Lehti, jonka takia kokoomuksen suosio gallupeissa on aina +10% todellisuutta korkeampi ja perussuomalaisten kannatus -10% matalampi. fi.wikipedia.org/wiki/Eero_Lehti

Lue faktat kokoomuksesta ja kokoomuksen politiikkaa kannattavien puolueiden eli kaikki puolueet paitsi perussuomalaiset ja levitä linkkejä kaikille

Kokoomuksen, SDP, keskusta ja RKP:n pakkomielle pakkoruotsi ja kaksikielisyys mikä maksaa veronmaksajille. 5-10 miljardia euroa joka ikinen vuosi. Ylen budjetista 20-30% menee ruotsinkielisyyden kuluihin. Sinä maksat tämänkin. Pakkoruotsi pois ja vapaehtoinen ruotsi tilalle. Sekä Suomi yksikieliseksi maaksi. Säästö 5-10 miljardia euroa jokainen vuosi.
www.iltasanomat.fi/kotimaa/tyoryhma-ruotsin-opetusta-jo-neljasluokkalaisille/art-1288467365335.html
fi.wikipedia.org/wiki/Yle

Kokoomuksen puolueohjelman lause “Herrat nauttivat ja duunarit maksavat aina lisää veroja”‘

Kokoomuksen euro ja talouspolitiikka. Lisää tasaveroja pieni ja keskituloisille ja veronmaksajat maksavat 50 miljardin euron tukipaketin joka meni laiskoille etelän kriisimaille, joita ei kiinnosta työnteko, mutta muiden rahoilla eläminen kiinnostaa. Sinä maksat jatkuvasti kiristyvistä veroista näille etelän kriisimaiden laiskoille, joita ei työnteko kiinnosta. He elävät sinun maksamillasi verorahoilla.

Suomen rahoitusvastuut kasvavat yli 50 miljardiin euroon jotka maksatetaan kaikki suomalaisille veronmaksajille.
www.hs.fi/talous/Suomen+rahoitusvastuut+kasvavat+yli+50+miljardiin/a1305551321434

EKP:stä ehdotetaan: Nyt kun raha on Suomessa halpaa, voisitte auttaa kriisimaita lisää
www.taloussanomat.fi/kansantalous/2012/05/18/ekpsta-ehdotetaan-nyt-kun-raha-on-suomessa-halpaa-voisitte-auttaa-kriisimaita-lisaa/201229702/12

Katainen ja kokoomus lupaa jatkuvasti kiristyviä tasaveroja ja eläkeiän nostoa jopa 75 vuoteen ja alv jopa 35% asti. Rikkaiden verotusta kevennetään merkittävästi jatkuvasti. Työnverotusta kevennetään mutta tasaveroja korotetaan merkittävästi. Ajatellaan tilannetta, jossa kokoomus on onnistunut nostamaan alv 35% ja tekemään ja korottamaan uusia muita tasaveroja. Rikkaat rikastuvat entisestään mutta kaikki muut köyhtyvät merkittävästi. Keskituloiset tippuvat pienituloisiksi tasaveropolitiikalla. Keskituloiset siis häviävät kokonaan. Suomessa on kahden luokan kansalaisia parhaaseen 1. luokkaan kuuluvat rikkaat ja maahanmuuttajat ja Suomenruotsalaiset. Kaikki muut kuuluvat 2. luokkaan. 2. luokka elättää 1. luokan, koska 2. luokka maksaa eniten veroja suhteutettuna tuloihin, sekä on suurin ryhmä määrällisesti noin 2.5 miljoonalla ihmisellä alaikäisiä ei lasketa.

Työttömyystilastot näyttävät noin 3-4 kertaa vähemmän kuin mitä on todellinen työttömien määrä. Tämä johtuu siitä, että työttömät, jotka ovat työvoimatoimiston kursseilla/koulutuksessa tai karensissa tai työvoimatoimiston tarjoamassa työharjoittelussa=orjatyössä=ilmaiseksi töissä, sekä piilotyöttömät. Näitä ei lasketa työttömiksi. Siksi työttömien todellinen määrä on noin 700 000 – 900 000. Sekä todellinen työttömyys prosentti on noin 25-30%. Tämän kaiken Kokoomus haluaa salata tilastokikkailulla, jotta lisää maahanmuuttajia saadaan Suomeen.

EX pääministereiden Aho, Lipponen, Vanhanen, mantra oli: markkinavoimat suuttuu, jos ei alenneta rikkaitten verotusta, nosteta kaikkea muuta verotusta ja leikata verovaroilla ylläpidettyjä palveluita ja tehdä niitä maksullisiksi. Miten kävi: työ ja tuotanto siirrettiin verovaroista annettavin avustuksin ulkomaille ja irtisanomisesta tehtiin Suomessa maailman helpointa. Otettiin käyttöön kaikille koulutusasteille ilmainen työharjoittelu, jolloin nuorisotyöttömyys räjähti käsiin. Näin syntyneen työttömyyden markkinavoimat kuitasi työhaluttomuudella ja työvoimapulalla, ja tätä “työvoimapulaa” paikkaamaan tarvittiin ulkomailta yhteiskunnan kustantamaa (rekrytointi, asuminen, kotouttaminen) työvoimaa. Työ muutettiin silpputyöksi, jolloin suuren osan “palkasta” maksaakin EK:n puolesta yhteiskunta verovaroistaan soviteltuina työttömyystukina yms. Kehitettiin systeemi, jossa työnantaja saa tonnin kuussa jos palkkaa työttömän puoleksi vuodeksi jne… Valtionvaroilla ylläpidetään valtakunnallista miljoonia nielevää aikuiskoulutuskeskusverkostoa, jonka kautta työttömäksi tehtaillut kierrätetään ilmaiseksi työvoimaksi EK:lle, eivätkä he näy työttömyystilastoissa. Eli tämän systeemin mukaan työntekijästä tehtiin työharjoittelija, jolloin “palkan” maksaakin yhteiskunta eikä EK. Eläkeikää nostettiin ja ansiosidonnaista lyhennettiin, mutta irtisanominen säilyi ilmoitusluontoisena. Ikääntyneet putoavat lyhennetyn ansiosidonnaisen jälkeen työmarkkinatuelle, jonka he menettävät jos eivät tee velvoitetöitä. Eli tässäkin systeemissä palkan maksajana toimii yhteiskunta eikä EK. Tämä on sitä kuuluisaa työurien pidentämistä. Verovaroilla ylläpidetyt palvelut kilpailutettiin yksityisille toimijoille ja palveluita sekä työehtoja huonontamalla tahkotut voitot vietiin suoraan ohi verotuksen veroparatiisipankkeihin, kuten myös johdon verottomat palkkiot ja bonukset.Pankit saivat 90-luvulla verovaroista sotakorvauksiakin suuremmat pankkituet, nyt asiakkaat joutuvat itse ylläpitämään tietokoneita asioidakseen verkkopankissa. Pelottelu jatkuu ja Lehman mörkö tulee

Katainen ja kokoomus lupaa jatkuvasti kiristyviä tasaveroja ja eläkeiän nostoa jopa 75 vuoteen ja alv jopa 35% asti.
www.taloussanomat.fi/politiikka/2011/12/30/katainen-povaa-kovia-aikoja-kansalaiset-ottakaa-vastuuta/201120055/12

Hyvätuloisten lisäeläkkeet maksavat työssäkäyville 100 miljoonaa vuodessa
www.talouselama.fi/uutiset/hs+hyvatuloisten+lisaelakkeet+maksavat+tyossakayville+100+miljoonaa+vuodessa/a756608

Kokoomuslainen pääministeri haluaa eläkeiäksi 75 vuotta.
www.hs.fi/ulkomaat/Ruotsin+Reinfeldt+maalailee+el%C3%A4k%C3%B6itymist%C3%A4+75-vuotiaana/a1305555152294

Hyvän työntekijän synkkä salaisuus: ilmainen ylityö
www.taloussanomat.fi/ihmiset/2012/06/26/hyvan-tyontekijan-synkka-salaisuus-ilmainen-ylityo/201232164/137

Korkman HS:ssa: Siitä päivästä alkoi euron lopullinen moraalikato
www.taloussanomat.fi/politiikka/2012/01/29/korkman-hsssa-siita-paivasta-alkoi-euron-lopullinen-moraalikato/201221999/12

Rikkaiden veroprosentti 0-50
www.taloussanomat.fi/raha/2012/01/27/uusi-tutkimus-rikkaiden-veroprosentti-050/201221975/139

Suomen vastuut ja Kokoomuksen europolitiikka hinnalla millä hyvänsä. Euro kaatuu Suomen veronmaksajille tulossa 50 miljardin euron lasku kokoomuksen kriisimaiden tukemisen takia.
www.taloussanomat.fi/toimittaja/jan-hurri/52

Eurokriisi
www.taloussanomat.fi/talouskriisi/

Kokoomuksen työllisyys politiikkaa orjatyövoima 9€ päivässä, kela maksaa kaiken ja yritykset saavat työntekijät ilmaiseksi. Lisäksi kela maksaa ilmais työntekijöistä tukia yrityksille. Pätkätyöläiset ja vuokratyöläiset.
400 000 suomalaista tekee ilmaiseksi töitä työpaikoilla.
yle.fi/uutiset/kotimaa/2011/12/sunnuntaisuomalainen_joka_kymmenes_tyoskentelee_ilmaiseksi_3113261.html
Ilmaistyötä tekee jo yli 400 000 suomalaista – siltikin “työpaikat karkaavat”
aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/ilmaisty-t-tekee-jo-yli-400-000-suomalaista-siltikin-ty-paikat

LAINAUS ” Maksakaa palkkaa ilmaistyöntekijöiden (orjien) hyväksikäyttäjät!
Olen orjatöissä ollut 3 ja ½v, joten miksi työnantaja ei voi maksaa palkkaa euroakaan, vaikka kokoajan pitäisi tehdä enemmän ja enemmän? Silti kituutan työmarkkinatuella ja muutamalla eurolla pv:ssä päälle.
Ei kukaan tee minullekkaan mitään ilmaiseksi, vaan minun on maksettava palveluista joita teetän muilla.
Nämä orjatyönkäyttäjät ovat loisia itse, koska heidän täytyy saada toisten työpanos ilmaiseksi mitään siitä vaivasta maksamatta ja kohtelu on todellakin ala-arvoista. Kaiken lisäksi toimeentulotukea ei herunut!!! Laskujen jälkeen 174€ kk:ssa käytettävänä, joista pesuaineet, ruoka. Aina ei edes niinkään paljon, vaan joskus on täytynyt lainata ruokaan rahaa, kun on jäänyt miinuksen puolelle ja että on saanut jonkun viimeisistä laskuista maksettua. Ei ihme että olin välillä huonossa kunnossa ja sairaalasta palattuani 2kk sairaslomalla. Ja en saanut aina silloinkaan toimeentulotukea ja kahden kuukauden tuet laskettiin kaksi kertaa yhteen. Näin meillä pienessä kunnassa Pohjois-Pohjanmaalla! Teen sentään työmarkkinatukeni eteen jotakin. Olen huomannut, että paremmin ansaitsisin makaamalla kotona ja kieltäytymällä orjatöistä. 3kk kituisin peruslaskujen maksun jälkeen n. 230€ ja sitten taas saisin tuon kaksinkertaisena +.” Lainaus

Kokoomus haluaa lopettaa julkisen terveydenhuollon ja ilmaisen koulutuksen. Myös päivähoito halutaan muuttaa yksityiseksi. Julkisen sektorin alasajo on menossa. Eli nämä kaikki asiat halutaan muuttaa maksullisiksi. Miten olisi 40 000 euron suuruinen maksu vuodessa koulutuksesta tai sairasvakuutuksesta. Jos ei ole varaa, et saa koulutusta, etkä hoitoa jos sairastut.

www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2012/01/29/nain-jenkeissa-paivakotimaksu-40-000-dollaria-vuodessa/201222006/12?ref=ts_float_news

“Vuokratyö firmat ovat huijareita. Meidän perheessä ollaan vuokratyöfirma loukussa, koska mihinkään sellaiseen ei saa siirtyä, mikä on yritys missä on tehnyt töitä tai sen tytäryhtiö. Itse joudut kärsimään tästä. Kukaan ei kohta uskalla palkata ketään, kun ei tiedä millaiset sanktiot tulee. Vuokratyöfirmoissa myös palkat maksetaan kovin eriskummallisesti ja tessin mukaiset jutut jää puuttumaan. Tämä siirtymä ongelma ei ole pelkästään lääkäreillä, vaan kaikissa vuokratyöfirmoissa. Kunhan tuosta yhdestä pääsee eroon, ei enää ikinä kiitos! Elähän työllä 0-40 tuntiin viikossa. Mielestäni työvoimatoimisto ei saisi välittää näitä tälläisiä työpaikkoja ollenkaan! Nykyisin ihminen ei tunnu olevan minkään arvoinen”

“Isoin paha ovat vuokratyö firmat, joita nousee kuin sieniä sateella, kusettavat valtiolta rahaa niin että pahaa tekee, kuten myös kaikki koulutus yritykset kusettavat valtiolta rahaa. Valtio maksaa koulutus yritykselle siitä, että ne kurssittavat työntekijöitä. Kurseilla joista ei ole yhtään mitään hyötyä vaan ainoastaan haittaa. Samoin jokainen yritys joka ottaa työharjoittelijan eli ilmaisen työntekijän, josta kela maksaa yritykselle siitä 700-1000 euroa/kk tukea, että ottaa ilmaisen työntekijän 6kk ajaksi. Heti kun kelan tuki loppuu. Loppuu myös työt. Työpajat maksavat valtiolle 1500 euroa /kk. Ainoastaan Suomessa tällainen kusettaminen on mahdollista. Missä valtio maksaa siitä, että sitä kusetetaan ja työttömiä kusetetaan.”

Kokoomuksen maahanmuutto politiikka. Otetaan lisää somaleja Suomeen jotka ovat lukutaidottomia/ kirjoitustaidottomia/ammattitaidottomia ja kielitaidottomia, jotka eivät osaa puhua muuta kuin omaa kieltään. Näiden asioiden takia kukaan ei ota heitä töihin koskaan. Maahanmuuttajista tulee veronmaksajille 8-9 miljardin euron lasku joka ikinen vuosi ja summa kasvaa koska lisää tulee. Yksi maahanmuuttaja joka ei osaa mitään maksaa yhteiskunnalle yli 90 000 euroa vuodessa. Suurin osa maahanmuuttajista yli 90% tulee elämään veronmaksajien kustannuksella koko elämänsä ja heidän lapsensakin ja heidän lapsensä. Sinä maksat tämänkin. Suurin osa maahanmuuttajista tulee 1. Afrikasta 2. Iranista/Irakista/lähi-idästä.

Lukutaidottomia/kirjoitustaidottomia/ammattitaidottomia pakolaisia Suomi täyteen.
sinenmaa.blogspot.com/2011/02/islamilainen-koulu-suomeen.html

Vuonna 1976 syntynyt virolainen nainen nosti Kelan tukia noin 62 000 euron edestä vuodesta 2004 lähtien. Nainen kävi myös kunnan toimeentulotukiluukulla.
sinenmaa.blogspot.com/2011/04/kelaa-saa-huijata.html
yle.fi/alueet/lahti/2011/04/huijattu_kela_ei_vaadi_rahojaan_takaisin_virosta_2515562.html?origin=rss

Pakolaiset, maahanmuuttajat ja muut ulkomaalaiset aiheuttavat yli 10 miljardin kulut vuodessa rikoksilla ja nostamalla sosiaalitukia. Jokainen EU-maan kansalainen joka oleskelee Suomessa on oikeutettu sosiaalitukeen lain mukaan. Esimerkki tapauksessa maahanmuuttaja maksatti sosiaalitoimistolle yksityisellä käymänsä hammashoidon 1000€ +matkat ja muut korvaukset. Silmäleikkauksen ettei tarvitse silmälaseja käyttää 5000€. Asunnon uudet kalliit kaikki huonekalut. Sekä kaikki kalliit uudet kodinkoneet, sekä kaikki kalliit uudet kodin viihde-elektroniikan tv 52″ lcd, kannettava tietokone, pöytätietokone, xbox3, älypuhelin ja muut. Sekä maksatti uuden auton 19 990€. Yhteensä kuluja sossulle tuli maksettavaksi yli 30 000 euroa. Lisäksi kyseinen maahanmuuttaja maksattaa kaikki laskut sosiaalitoimistolle, vesi, sähkö, puhelin, laajakaista, lehdet, vuokra jne. Lisäksi hän saa toimeentulotukea sekä harkinnanvaraista toimeentulotukea ja muita tukia 2593 euroa /kk joka ikinen kuukausi. Kyseinen maahanmuuttaja asuu yksin.
sinenmaa.blogspot.com/

Bilderberg ryhmä ja sen toimintatapa on tehdä rikkaista paljon rikkaampia ja kaikista muista köyhiä. Bilderberg kokouksissa on ollut Katainen 3 vuonna ja Urpilainen tänä vuonna. Netistä löytyy tietoja mitä on vuotanut aikaisemmista bilderbergin kokouksista 100% pitänyt paikkansa. Tässä muutama mielenkiintoinen kohta, joka oli bilderbergissä päätetty paljon ennen kuin se tapahtui. Suomessa Bilderbergin asioita ajavat kaikki puolueet paitsi perussuomalaiset. X merkki tapahtuneiden kohdalle.Osa taas tulee tapahtumaan myöhemmin.O merkki niiden kohdalle.
fi.wikipedia.org/wiki/Bilderberg

1. Hallittu kaikkien euromaiden ylivelkaannuttaminen kriisimaita tukemalla.X
2. Kriisimaiden velkojen kasvattaminen niin korkeaksi, että kriisimaat eivät niitä pysty maksamaan ikinä. Tämä tapahtuu laina korkojen nostoilla ja luottoluokituksien laskemisella, sekä lisäämällä laina määrää.X
3. Tukipakettien jatkuva kasvattaminen. X
4. Euromaiden ja pankkien luottoluokitusten tasainen laskeminen. Poikkeuksena kriisimaat joiden luottoluokitusta lasketaan hallitun nopeasti .X
5. Kriisimaiden määrän kasvattaminen. X
6. Kaikkien euromaiden ajaminen liittovaltioon tai eurobondeihin eri keinoilla. O
7. Kriisimaiden alasajo maksukyvyttömäksi yksitellen. O
8. Euron hajoittaminen ja kaikkien tukipaketteja antaneiden valtioiden alasajo laman muodossa, koska tukipaketit tulevat maksuun. O

Suomen sisäisistä asioista bilderberg oli erittäin huolestunut perussuomalaisten kannatuksesta ja halusi toimiin ryhdytävän kannatuksen laskemiseksi jo ennen vaaleja ja vaalien jälkeen. Bilderberg oli myös erittäin huolestunut kasvavasta määrästä Suomen kansalaisia, jotka tietävät totuuden eurosta, EU:sta, Kokoomuksesta, SDP:stä, Keskustasta ja Bilderbergistä. Nämä henkilöt luokiteltiin vaarallisiksi, jotka voivat paljastaa tarkasti varjellun salatun totuuden muille ihmiselle. Tämän hillitsemiseksi Bilderberg vaatii kyseisten henkilöiden nettikirjoittelun sensuroimista keskustelupalstoilla ja muualla netissä. Bilderbergin Suomen lista joihin bilderberg on halunnut muutosta X toteutuneet ja O tulossa.

1. Perussuomalaisten raju jatkuva mustamaalaaminen mediassa ja suosion laskeminen gallupeissa.X
2. Kokoomuksen kannatuksen ja suosion lisääminen mediassa ja gallupeissa vääristetyillä/valheellisilla tiedoilla. Kokoomuksen pitäminen aina gallup 1-4 sijoilla valheellisilla/vääristely tilastoilla.X

3. Kuntauudistus pakolla, jonka jälkeen jää vain suuria kuntia, joissa kuntapalvelut yksityistetään. Sekä kaikki palvelut lakkautetaan reunakunnista ja siirretään kauas keskuskuntaan. X

4. Euron ja tukipakettien suosion kasvattaminen mediassa.X
5. Suomen kriisimaiden vastuiden jatkuva kasvattaminen. X
6. Suomalaisten pankkien luottoluokitusten tasainen laskeminen. X
7. Tasaverojen jatkuva lisääminen, sekä tuloerojen jatkuva kasvattaminen. Rikkaiden verotuksen kevenys. X.
8. Poliisien vähentäminen. X
9. Suomen liittäminen EVM/ERRV ja sitä kautta liittovaltioon. X
10. Työttömien määrän tasainen lisääminen eri keinoilla. Esim. irtisanomisilla, pakolaisilla/maahanmuuttajilla, eläkeiän nostoilla, tasaverojen nostoilla esim alv., palkkojen alennus, työtuntien lisääminen. X
11. Julkisten palveluiden alasajo ja lopettaminen sekä niiden yksityistäminen X
12. Työttömyyskorvaus maksujen alentaminen tai lopettaminen. O
13. Eläkeiän nosto asteittain 68-75 vuoteen asti. O
14. Suomen luottoluokituksen tasainen laskeminen. O
15. Suomen liittäminen natoon eri keinoilla. Esim. armeijan hidas alasajaminen. Puolustusmenojen vähentäminen. Varuskuntien lakkautukset. O
16. Työttömyyden merkittävä lisääminen ja laman aiheuttaminen eri keinoilla. O

Bilderbergin tavoitteena on tuhota keskiluokka jonka jälkeen on paljon köyhiä ja hyvin vähän todella rikkaita. Se tapahtuu aiheuttamalla massiivinen lama euroalueelle. Tuosta aikaisemmasta viestistäni näette bilderbergin toteutuneet suunnitelmat X ja tulossa olevat tapahtumat O. Seuraatkaa tarkasti koska nuo tulossa olevat tapahtumat tulevat tapahtumaan juuri kuten on kerrottu. Oikeaastaan näette jo nyt, että suunta on sinnepäin. Youtubella/googlella voi katsoa dokumentin ” ethos 2011 ” Se selittäää todella paljon löytyy esim piratebaysta. thepiratebay.se/torrent/7185235/Ethos.2011.DOCU.DVDRip.XviD-RedBlade

Suomalaiset, jotka ovat osallistuneet Bilderberg kokouksiin Kokoomus Jyrki Katainen 3 kertaa ja monet muut.
fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Bilderberg-kokouksiin_osallistuneista

Perussuomalaisten kansanedustaja Vesa-Matti Saarakkala esitti kesäkuussa 2011 kirjallisen kysymyksen valtioneuvoston jäsenten osallistumisesta Bilderberg-kokouksiin. Kysymykseen vastasi valtiovarainministeri Jutta Urpilainen.
Kysymys ja vastaus löytyvät eduskunnan sivuilta: www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/kk_33_2011_p.shtml

Jutta Urpilainen SDP on kutsuttu Bilderbergin kokoukseen aikaisempina vuosina siellä vieraili Jyrki Katainen Kokoomus. Sitä ennen Matti Vanhanen Keskusta.

Urpilaisen Bilderberg-matka menee veronmaksajien piikkiin
www.taloussanomat.fi/politiikka/2012/06/01/yle-urpilaisen-bilderberg-matka-menee-veronmaksajien-piikkiin
/201230670/12

He osallistuvat Suomesta Bilderberg-kokoukseen
www.taloussanomat.fi/politiikka/2012/05/31/he-osallistuvat-suomesta-bilderberg-kokoukseen/201230584/12

AL: Joka kolmas raiskaaja ulkomaalainen
www.iltalehti.fi/uutiset/2012042515496592_uu.shtml

Maahanmuuton hinta
www.yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/maahanmuuton_hinta_51424.html#media=51428
tv1.yle.fi/juttuarkisto/ajankohtaisohjelmien-aiheita/mot-maahanmuuton-hinta
ohjelmat.yle.fi/mot/arkisto/mot_maahanmuuton_hinta

PoliisiTv ja ulkomaalaiset raiskaajat

somalineekerit tekevät helsingissä ryöstöjä
www.youtube.com/watch?v=nFj3rwh0Fd4&feature=related

totuus ulkomaalaisista maahanmuuttajista jopa 50% rikollisia
www.youtube.com/watch?v=QyGZ8FgQ1v4&feature=related

Miksi ulkomaalaisia raiskaajia ja ryöstäjiä ei karkoteta?

Totuus maahanmuuttajista
www.youtube.com/watch?v=Gg2i0RwP6_Q

Sauli Niinistö ja uusi maailmanjärjestys
www.youtube.com/watch?v=nSM_87DEPUk

Sauli Niinistö & NWO

Jyrki Katainen & NWO

Jyrki Katainen esittelee “uuden maailmanjärjestyksen” eduskunnan täysistunnossa 1/12/2010

Katainen hermostui vihjailuista
www.youtube.com/watch?v=WIms5eS5sHk&feature=related

Korkein Oikeus vahvisti kantaväestöä saa syrjiä ja maahanmuttajia ei saa kritisoida tai tulee tuomio.
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288475288395.html

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.