Kokoomuksen Suomi on katastrofi Suomi.

Ei ole yllättävää, että Kokoomuksen linjaa, jossa rikkaille annetaan helpotuksia ja muille lisätään tasaveroja. Tukee myös SDP, Keskusta ja kaikki hallituspuolueet. Lyhyt yhteenveto keinoista, joilla hallituspuolueet ja keskusta ajavat Suomen lamaan. Rikkaat rikastuvat kun kaikki muut köyhtyvät.
1. Työttömyyden lisääminen esim. maahanmuuton, pakolaisten lisäämisen avulla. Eläkeiän noston avulla. Sekä tasaverojen jatkuvan lisäämisen ja korottamisen avulla. Sekä suomalaisen teollisuuden alasajo esim. energia ja polttoaineverojen jatkuvalla nostamisella, sekä rikkidirektiiveillä, Windfall-vero eli voimalaitosvero
2. Valtion ja kuntien omaisuuden myynti yksityisille veroparatiisiyrityksille. Esim. terveydenhuoltopalvelut, vanhustenhuoltopalvelut, lastenhuostaanottopalvelut, vesi ja sähköyhtiöt. Valtion ja kuntien yritysten myynti veroparatiisi yrityksille.

Lue karut faktat.

TE-toimiston ja sosiaalitoimiston virkailijat rikkovat lakia
suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/te-toimiston-sosiaalitoimiston-virkailijat-rikkovat-lakia/

Malli esimerkki TE-toimiston laittomasta menetelystä. Esimerkiksi jos työttömällä ei ole rahaa ja autoa mennä kursille toiselle paikkakunnalle. On se pätevä syy ja karenssi on aina laiton. Pätevä syy kieltäytymiseen kursilta tai työharjoittulusta riittää. On huomioitavaa, että kurssien ja muiden automatkalut on TE-toimiston korvattava täysimääräisenä. Virkailijan laittomista päätöksestä pitää aina valittaa ja haastaa oikeuteen lain rikkomisesta sekä virka-aseman väärinkäytöstä. Työvoimatoimisto ei voi vaatia ketään hakemaan lainaa se on laitonta. Vähävaraisia auttaa aina ilmaiseksi lähin oikeusaputoimisto tai valtio maksaa vähävaraisten kulut lakimiehen/asianajajan käytöstä.

Työvoimatoimisto kehotti hakemaan lainaa kurssitukseen toisella paikkakunnalla.
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288658367490.html

Talouden ”tosiasiat” ovat poliittisten valintojen tulosta
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=9792

Suomi loukkaa ihmisoikeuksia
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=9731

Globaali kapitalismi tuhoaa ihmiskunnan
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=9807

Riistetystä luokasta – luokaksi itseään varten
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=9654

Markkinatalous 2.0
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=9776

Katso video, jossa huippuasiantuntijat kertovat faktat miksi eläkeiän nosto lisää työttömien määrää, miksi palkkojen jäädyttäminen on sama asia kuin palkka ale. Osallistuva sosiaaliturva lisää työttömien ja konkurssien määrää. Ilmaisia työntekijötä käyttävien yritysten, yhteisöjen ja kuntien kanssa on mahdoton kenenkään kilpailla. Miksi Hallituspuolueiden ja Keskustan, EK ja Vartiaisen väärät neuvot vievat ja upottavat Suomen syvään lamaan.

Videon lataamiseen tarvitset torrent ohjelman www.utorrent.com/
kickass.to/inequality-for-all-2013-720p-brrip-x264-yify-t8712258.html

Lue miksi osallistuvan sosiaaliturvan todellinen tavoite on lisätä ilmaisten työntekijöiden määrää. Osallistuva sosiaaliturva lisää myös työttömien määrää ja konkurssien määrää. Valtio menettää jo nyt miljardeja euroja saamatta jääneitä verotuloja ilmaisiltä työntekijöiltä. Ilmaiset työntekijät eli TE-keskusten työttömät, jotka joutuvat työharjoitteluun, kuntouttavaan työtöimintaan ilmaiseksi. Yksi ilmainen työntekijä, joka ei työllisty maksaa yhteiskunnalle miljoona euroa. Osallistuva sosiaaliturva saattaa kuulostaa tietämättömille hyvältä, kunnes heidät irtisanotaaan ja korvataan ilmaisilla työntekijöillä. Sitten he itse joutuvat tekemään ilmaiseksi töitä, vasta sitten he tajuavat. Osallistuva sosiaaliturvan tarkoitus on vain kasvattaa yritysten voittoja, vähentää työntekijöistä aiheutuvia kuluja. Jo nyt moni yritys, yhteisö ja kunta hyödyntää ilmaisia työntekijöitä. On selvää, että yrityksen, jonka henkilöstön palkkakulut ovat 0 kanssa on palkkaa maksavien yritysten mahdoton kilpailla. Ei ole yllätys, että juuri Kokoomus haluaa lisää ilmaisia työntekijöitä. Jos ihmiset antavat periksi tälle riistolle. On monelle nyt palkkaa saavalle tulossa irtisanominen ja ilmaiset työt alkavat heillekin. Ilmaisten työntekijöiden lisääminen, johtaa syvään lamaan ja työttömien määrän rajuun kasvuun. Suomeen tarvitaan töitä, joista maksetaan palkkaa jolla tulee toimeen. Mikään muu työ ei kelpaa. Suomessa on yli 500 000 työtöntä mutta heitä ei työllistetä, koska juuri kukaan ei halua maksaa heille palkkaa.

Tuossa kyselyssä kaikki muut rakenneuudistukset tuovat säästöjä paitsi tukien vastikkeellisuus lisää niitä.
Ns. Paltamon malli maksaisi miljardeja jos se laajennettaisiin koko Suomeen. Olisikin pitänyt kysyä ovatko vastaajat halukkaita maksamaan lisää veroja miljardeja euroja köyhien kyykyttämisestä?

www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194832536735/artikkeli/puheenaihe+vastikkeellisen+sosiaaliturvan+kokeilu+kavi+kalliiksi.html

fi.wikipedia.org/wiki/Sata-komitea

2007 asetettiin ns. SATA komitea miettimään sosiaaliturvan kokonaislvaltaista uudistamista. Komitea istui kaksi vuotta eikä saamut aikaan mitään muuta kuin ehdotuksen jonka mukaan pitäisi tehdä pientä viilausta pienimpiin eläkkeisiin, ns. takuueläke.
Sosiaaliturva on asia jota ei voi muuttaa laajasti. Pieniä viilauksia voidaan tehdä mutta ne näkyvät sitten jossain toisaalla ja sitten tarvitaan kompensaatiota sinne.
Vain siten, että työllistetään enemmän ja maksetaan parempia palkkoja voidaan saada sosiaalimenoja alas. Eikä niin, että aletaan tekemään työtä sosiaaliturvalla, se vie viimeisenkin yritteliäisyyden tastä maasta, puhumattakaan köyhyyden aiheuttamista kasvavista terveysmenoista.
Kokoomuslainen köyhien syyllistämispolitiikka ei ole hyväksi tälle maalle.

Kysymys on siitä haluatko olla orja, joka tekee ilmaiseksi töitä koko elämänsä vai vastustat ilmaisia orjatöitä ja haluat saada tekemästäsi työstä palkkaa jolla tulee toimeen. Vastusta siis ilmaisia töitä. Levitä tietoa muille. Mitä useampi ihminen ymmärtää ilmaiset orjatyöt. Sitä useampi rupeaa niitä vastustamaan aktiviisesti kaikilla mahdollisilla keinoilla. Jokainen ilmaisentyön pakottaja TE-toimistossa ja jokainen ilmaisentyön tarjoaja metsästetään ja saatetaan vastuuseen teoistaan. Heille ei turvapaikkaa eikä piiloa löydy. On tärkeää saattaa nämä rikolliset vastuuseen rikoksistaan. Esimerkki TE-toimistoista, jotka kohtelevat ihmisiä huonommin kuin koiria ja rikkovat tahallaan lakia. Valitettavasti myös moni sosiaalitoimisto kohtelee ihmisiä kaltoin ja laittomasti. Siksi on tärkeää valittaa aina laittomista päätöksistä ja saattaa päätöksen tekijä oikeudelliseen vastuuseen rikoksistaan. Siinä vähävaraisia auttaa ilmaiseksi lähin oikeusaputoimisto. On tärkeää muistaa, että TE-toimiston tai sosiaalitoimiston virkailija, joka rikkoo lakia on itse siitä vastuussa. On erittäin tärkeää, että jokainen lainrikkoja saatetaan vastuuseen rikoksistaan tavalla tai toisella.

Esimerkki kun rikolliset virkailijat on saatu vastuuseen teoistaan.
AL: Työkkärijonot katosivat salaisen puhelinpalvelun hoidettavaksi – valtavat ruuhkat
Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimiston työntekijät elävät pelossa ja työskentelevät piilossa, koska ovat saaneet niin rajua palautetta, kertoo Aamulehden sunnuntailiite.
www.iltalehti.fi/uutiset/2013072817302659_uu.shtml

Mielivaltaa työvoimatoimistossa – tapaus Leena Lannistunut
www.erkkiaho.com/blogarchive/23.htm

TE-toimiston laittomuuksista
keskustelu.suomi24.fi/node/9302653

TE-toimiston käytös ollut moraalitonta
www.kymensanomat.fi/Mielipide—Sana-on-vapaa/2010/12/13/TE-toimiston+k%C3%A4yt%C3%B6s+ollut+moraalitonta/2010310171415/69

Suomalaisesta halpatyövoimasta tuli vientituote
karilaurila.puheenvuoro.uusisuomi.fi/145813-suomalaisesta-halpatyovoimasta-tuli-vientituote

Työvoiman tarjonta ja maahanmuutto
mikkokangasoja.puheenvuoro.uusisuomi.fi/157197-tyovoiman-tarjonta-ja-maahanmuutto

Ilmaistyötä tekee jo yli 400 000 suomalaista – siltikin “työpaikat karkaavat”
aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/ilmaisty-t-tekee-jo-yli-400-000-suomalaista-siltikin-ty-paikat

Ei pointseja “osallistavalle sosiaaliturvalle”
teresammallahti.puheenvuoro.uusisuomi.fi/149801-ei-pointseja-osallistavalle-sosiaaliturvalle

Silmänlumetta
sakutimonen.com/2014/02/silmanlumetta/

Käsitteet sekaisin
sakutimonen.com/2014/02/kasitteet-sekaisin/

Orjuuden pilottikaupunki
sakutimonen.com/2014/02/orjuuden-pilottikaupunki/

Kokoomuksen suunnitelma hyvinvointi yhteiskunnan tuhoamiseksi
sakutimonen.com/2014/02/lepomaen-lista/

Tästä ei sitten puhuta
sakutimonen.com/2014/01/tasta-ei-sitten-puhuta/

Kokoomuksen ihannoimassa Amerikan mallissa 1% rikastuu yli 100 kertaisesti, kun kaikki muut köyhtyvät. Eli Kokoomuksen ihanne riistokapitalismi mistä seuraa tämä.

Maailman 85 rikkainta omistaa yhteensä yhtä paljon kuin 3,5 miljardia köyhintä
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=8&id=9562

Kokoomus on puolue, joka toimii vain ja ainoastaan EK:n, pankkien ja suurpääoman sekä rahaeliitiin poliittisena työkaluna. Kokoomuksen takana olevien ihmisten, yhdistysten, yritysten ja instituutioiden tavoite on ajaa yhteiskunta, työmarkkinat ja lainsäädäntö palvelemaan pelkästään omia etujaan. Kokoomuksen takana olevien ensisijainen tavoite on saada alennettua palkkatyötä tekevien työntekijöiden ja toimihenkilöiden palkat niin alas kuin mahdollista. Te ihmiset, jotka teette työtä ja saatte siitä maksuksi palkkaa, miettikää ketä äänestätte. Osa vaaleissa mukana olevista ihmisistä ja puolueista haluaa teille mahdollisimman huonoa ja osa hyvää.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.