Kokoomuksen ja Kataisen suuri huijaus paljastui.

Näitä linkkejä kannattaa levittää/kopioida jokaiselle kaverille ja tutulle, jotta saadaan mahdollisimman moni tietämään miten Suomen kansaa huijataan. Lisäksi näitä linkkejä olisi hyvä lähettää perussuomalaisille. Olisi hyvä jos, Timo Soini tietäisivät näistä, jotta eivät tee tyhmiä sopimuksia kokoomuksen kanssa.

Kokoomuksen ja Kataisen suuri huijaus. Kannattaa lukea ajatuksella ja voi järkyttyä.

www.taloussanomat.fi/kansantalous/2011/03/30/nain-suomikin-voi-upota-euroopan-velkasuohon/20114402/12

www.taloussanomat.fi/kansantalous/2011/03/23/pankit-ovat-rahastaneet-kriisimaista-satoja-miljardeja/20114006/12

Keskustan ja Kiviniemen huijaus.

fifi.voima.fi/voima-artikkeli/2011/numero-3/veronkiertotemppu-kuinka-se-tehdaan

Levitä alla olevaa taloussanomien linkkiä kaikille

Jan H:n kirjoitukset kannattaa jokaisen lukea ja levittää tietoa kaikille!!!

www.taloussanomat.fi/toimittaja/jan-hurri/52

velkakello.fi/

www.essayah.fi/blogi.html

LAINAUS
“kansallinen kokoomus = natsien talousterrorismi
Euroglobalistit lisäävät talousterroriaan hyödyntämällä Euroopan velkakriisiä synnyttääkseen Euroopan yhdysvallat ja diktatorisen Euroopan taloushallinnon. Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Herman van Rompuy ilmoitti, että hän voi astua ryhmän johtoon – suunnitelman, joka olevan peräisin natseilta. Natsit ideoimia ovat alun alkaen EU ja maanosanlaajuinen talousliitto.EU-johtajat pelottelevat yhteisvaluutasta luopumista harkitsevia jäsenvaltioita varoittelemalla, että euron romahdus johtaisi poikkeustilaan tai jopa sisällissotaan.Daily Mailin mukaan Ison-Britannian pääministeri David Cameron sanoi, että “Britannian on annettava euroalueen maiden siirtyä kohti Euroopan yhdysvaltoja, joilla olisi yhteinen talouspolitiikka”.”Pääministeri myönsi, ettei ollut varma, olisiko Saksalla tai muillakaan mailla poliittista tahtoa estää yhteisvaluutan hajoaminen, mutta halusi kuitenkin antaa siihen mahdollisuuden – silläkin uhalla, että se edellyttäisi ‘tiiviimpää integraatiota'”.Velkakriisin hyödyntäminen jäsenvaltioiden taloudellisen itsenäisyyden romuttamiseksi ja talouskeskuskomitean perustamiseksi ei ole pelkästään taloudellista terrorismia, se on suoraan vanhojen natsi-ideoiden toteuttamista.Suunnitelmat, joilla toteutettaisiin Euroopan taloushallitus sillä varjolla, että vältettäisiin Kreikan mellakoiden tapainen tyytymättömyys, ovat käytännössä kopioita 1940-luvun natsien suunnitelmista, joilla he pyrkivät säilyttämään valtansa vielä toisen maailmansodan päättymisen jälkeenkin – perustamalla Euroopan unionin. Talousterroristit pyrkivät rakentamaan Euroopan yhdysvaltoja.” LAINAUS
www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288477031870.html#comments-anchor

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.