Kilpailukyky ja kestävyysvaje ovat valheita

Kilpailukyky ja kestävyysvaje ovat valheita joiden avulla tuhotaan hyvinvointivaltio. Lue karut faktat
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=8&id=12160

Eli kaikessa yksinkertaisuudessaan “kestävyysvajeena” kerrotun valheen ainoa tarkoitus on Suomalaisten lasten ja nuorten tulevaisuuden tuhoaminen. Ei terveydenhuoltoa, ei sivistystä, ei sosiaaliturvaa, ei tulevaisuutta muille kuin niille joilla on varaa maksaa siitä.
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=12195

Jokaisessa uusliberaalissa kumipää ideassa on aina – poikkeuksetta – toissijainen motiivi, jonka ainoana tarkoituksena on yhteiskuntajärjestelmän degeneroiminen Neofeodaaliseksi (synonyymi Plutokratialle). Eikä “kestävyysvaje” poikkea edellä mainitusta säännöstä millään tavalla.”
ebolakani.blogspot.fi/2013/11/kestavyysvajeena-kerrotun-valheen-ainoa.html

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.