Karu totuus kestävyysvaje ja rakenneuudistus on valhetta.

Hallitus puhuu käyttäen toistomanipulaatiota valheita kestävyysvajeesta. Toistomanupulaatio on valhe, jota toistetaan jopa satoja kertoja, jotta kuulijat alkavat uskoa valheeseen. Hyvänä esimerkinä oli Kokoomuksen lanseeraama valhe vastuunkanto. Kestävyysvajetta ei ole Suomessa eikä tule koskaan olemaankaan. Myös rakenneuudistus on suurta valhetta. Niiden todellinen tarkoitus on lisätä työttömyyttä, alentaa palkkoja, lakkauttaa julkisia palveluita leikkausten nimissä. Tavoite on korvata kaikki julkiset palvelut yksityisillä palveluilla. Kuten jokainen tietää yksityiset palvelut maksavat paljon rahaa ja jos ei ole varaa maksaa paljon ei saa hoitoa eikä palveluita. Myös valtion ja kuntien omaisuuden myynti ulkomaisille veroparatiisiyhtöille, jotka sitten jatkuvasti korottavat hintaa esimerkkinä digita ja fortum. Juuri tätä Kokoomus ajaa mutta myös SDP ja keskusta. Eli hyvinvointivaltion alasajoa. Lue faktat miten hallitus kusettaa tavallista kansaa kestävyysvajeella ja rakennuudistuksella molemmat ovat valheita ja kusetusta.

Lue faktat ja totuus kestävyysvaje ja rakennuudistus on valhetta -> www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=9372

Karu totuus Suomessa on yli 500 000 ihmistä työttömänä mikkokangasoja.puheenvuoro.uusisuomi.fi/157197-tyovoiman-tarjonta-ja-maahanmuutto
Tuosta luvusta puuttuu paljon työttömiä, jotka piiloitetaan erinlaisten tilastokikkailun avulla todellinen määrä yli 700 000 keskustelu.suomi24.fi/node/11211409

Työttömien määrä on moninkertainen siihen mitä ilmoitetaan “virallisesti”. -> portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=879714

nwohavaintoja.blogspot.fi/2012/11/suomen-todellinen-tyottomyysprosentti.html

Ilmaistyötä tekee jo yli 400 000 suomalaista – siltikin “työpaikat karkaavat”
aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/ilmaisty-t-tekee-jo-yli-400-000-suomalaista-siltikin-ty-paikat

Osallistuvan sosiaaliturvan ja te-toimistojen ilmaiset työharjoittelijat ovat ilmaisia työntekijöitä yrityksille, kunnille ja yhteisöille. Tämän takia valtio menettää miljardeja euroja saamatta jääneitä verotuloja ja muita työnantajalle kuuluvia maksuja. teresammallahti.puheenvuoro.uusisuomi.fi/149801-ei-pointseja-osallistavalle-sosiaaliturvalle

karu totuus ja fakta “Kreikka ei tule ikinä maksamaan velkojaan”
www.taloussanomat.fi/politiikka/2014/01/04/kreikka-ei-tule-ikina-maksamaan-velkojaan/201315735/12

Hallituksen ja Keskustan todelliset tavoitteet, jotka tehdään kestävyysvaje nimisen valheen perusteella. On rakenneuudistus. Tavoite työurien pidentäminen tilanteessa, jossa yli 700 000 ihmistä on työttömänä ilman tilastakikkailuja. 1. Eläkeikää nostetaan asteittain 65-67-69-71-73 vuoteen asti. Tämä lisää merkittävästi työttömyyttä, koska moni yli 50 vuotias irtisanotaan, eikä pääse töihin. Mistä seuraa se, että heidän eläkkeensä tulee olemaan pienin mahdollinen 700 euroa/kk. Eli lisätään työttömyyttä ja lisätään köyhien eläkeläisten määrää.
2. Leikataan julkisia palveluita ja lopetetaan julkisia palveluita. Ne yksityistetään mistä seuraa raju kustannusten nousu ja niillä joilla ei ole varaa maksaa jäävät ilman hoitoa ja palveluita. 3. Jatkuva tasaverojen nostaminen mistä seuraa, että kaikki kallistuu jatkuvasti. Tämä on seuraamusta Kokoomuksen rikkaita suosivasta työnverotuksen keventämisestä, jossa erotus korvataan tasaverojen jatkuvalla lisäämisellä. 3. Työttömyyden lisääminen on tehokas keino työssä olevien palkkojen alentamiseen. 4. Maahanmuuttajien ja pakolaisten määrän jatkuva kasvattaminen lisää tehokkaasti työttömyyttä ja kustannuksia eli lisää veronkorotuksia ja leikkauksia. Järkyttävä esimerkki Kokoomuksen politiikasta. www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288635874784.html
Puolueiden korruptio www.uusisuomi.fi/kotimaa/65020-nyt-se-paljastui-nain-paljon-merja-ailuksen-remontti-maksoi

Kun ulkomainen veroparatiisi yhtiö ostaa fortumin ja aikoo korottaa hintoja säännöllisesti on se kokoomuksen mielestä hyvä asia.
www.suomenmaa.fi/etusivu/vapaavuori_puolustaa_fortumkauppaa_6686548.html

EK eli elinkeinoelämän keskusliitto on suomalainen työnantajajärjestö, joka ajaa isojen yritysten etuja häikäilemättömästi. Mikä tarkoittaa palkkojen alentamista, minimipalkasta luopumista, ilmaisen työn lisäämistä, työttömyyden kasvattamista ja eläkeiän nostamista jatkuvasti. Nämä kaikki heikentävät merkittävästi työntekijöiden asemaa. Ei ole yllätys, että EK on läpeensä korruptoitunut rikkaiden yritysten etuja häikäilemättömästi ajava järjestö. Ei ole myöskään yllätys, että EK jäsenet äänestävät ja tukevat Kokoomusta. Kokoomus toteuttaa EK kaikkia toiveita. Järkyttävä esimerkki EK:n häikäilemättömästä työntekijöiden etujen heikentämisestä.
65-vuoden eläkeikä ei riitä enää työnantajille
www.taloussanomat.fi/tyomarkkinat/2014/01/03/yle-65-vuoden-elakeika-ei-riita-enaa-tyonantajille/201489/12
Irtisanominen on Suomessa helppoa ja halpaa yle.fi/uutiset/irtisanominen_on_suomessa_helppoa_ja_halpaa/6993257

SDP ja Jutta Urpilainen lupasi ennen hallitukseen menoa 100 000 työpaikkaa ja tulikin 100 000 työtöntä lisää. Tapahtuma oli täysin suunniteltu.

Kokoomuksen tutkimuksen mukaan suomalaiset ovat onnellisia nettoveronmaksajia, jotka maksavat mielellään lisää veroja. Siis lisää veroja on luvassa ja jatkuvasti kasvavia tasaveroja, jo tänä vuonna. Myös lisää leikkauksia. Kokoomus leikkaa mielellään aina ihmisten sosiaaliturvasta ja mielellään lakkauttaisi sosiaaliturvan kokonaan. Lisäksi Kokoomus leikkausten nimissä yksityistää ilmaisia julkisia palveluita, jotka muuttuvat erittäin kalleiksi. Kokoomuksen ihanne on yhdysvallat, jossa mitään ilmaisia palveluita ei ole, jossa kaikki palvelut ovat yksityisiä ja kalliita. Niillä joilla ei ole varaa jäävät ilman.

EU ja Euro päättäjät koittavat saada puhumalla yli optimistisilla lausunnoilla EU:n kestolaman loppumaan. Samaa koittavat myös epätoivoisesti Suomen hallitus ja sitä tukeva media. Suomen tilaa voidaan verrata titaniciin osunut jäävuoreen ja uppoaminen on varma mutta Katainen, Kokoomus ja sitä tukeva media. Kertoo kansalle, että ei hätää tilanne paranee, vaikka todellisuudessa tällaisilla valheilla vain peitellään karua totuutta. Lue miten kansalle valehdellaan, että euro on muka ikuinen ja menestystarina. anttipesonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/157328-imperiumin-vastaisku

Suomi uppoaa varmasti syvälle lamaan ja siksi onkin tärkeintä, että jokainen itse pelastaa itsensä jo nyt. Sekä valmistautuu siihen kun lama kunnolla iskee Suomeen ja työttömyys kasvaa. Tärkeimmäksi pelastuskeinoksi tulee maksimaalinen laillinen veronkierto. Tässä ohjeet miten säästät rahaa valtavasti verosuunnitelulla eli laillisella veronkiertämisellä.

suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/nain-jatat-laillisesti-verot-maksamatta-tai-et-maksa-suomeen/

Ei hallitus tule pelastamaan yhtään ketään, vaan juuri nykyinen hallitus omilla teoillaan vie Suomen pohjaan asti. Seuraava hallitus, joka on jo kulisseissa sovittu on Keskusta, Kokoomus ja SDP tai Keskusta, Kokoomus, RKP, Vihreät ja tarvittaessa kristilliset. Tulee pitämään Suomen pohjassa.
Talousasiantuntijoiden mukaan Eurooppaa ja Suomea koittelee kymmeniä vuosia kestolama ja suurtyöttömyys, jotka vain ovat pahentuneet 2008 jälkeen. Tilanteen pahentuminen jatkuu yli 10 vuotta ja 30 vuoden päästä voidaan ehkä odottaa pientä kasvua.

90-luvun lama tuli suurelle osalla kansasta yllätyksenä. Pankit veivät satojatuhansia suomalaisia konkurssiin ja työttömiksi. Veronmaksajat maksoivat pankkien aiheuttaman laman. Pankit pelastettiin mutta konkurssin tehneitä yrittäjiä ja työttömiä ei kukaan pelastanut. Silloista hallitusta ei edes kiinnostanut heidän kohtalonsa. 2008 vuonna alkanut syvä taantuma, joka muuttui lamaksi on täysin samanlainen kuin 90-luvun lama. Sillä erotuksella, että media, hallitus ja EU valehtelee tilanteen muka parantuvan aina ensi vuonna. Vaikka todellisuudessa tilanne pahenee joka vuosi. Nykyinen lama ei tule yllätyksenä viisaille ja järkeville, jotka valmistautuvat etukäteen siihen. Säästämällä rahaa ja maksamalla kaikki pankkivelat pois, sekä vältävät ottamasta halpaa pankkilainaa pienillä koroilla. 90-luvulla pankit huijasivat ihmisiä pienillä koroilla ottamaan lainaa. Sitten pankit nostivat korkoja ja moniltä ihmisiltä pankki vei kaiken omaisuuden ja myi ne alihintaan. Eli kaikki meni mutta velka jäi. Kyseistä hiirenloukku taktiikkaa pankit noudattavat aina yrittäessään huijata ihmisiltä kaiken pois. Kun korot laskevat alas pitkäksi aikaa pankit valehtelevat korkojen pysyvän alhaalla pitkään. Tilanne mitä nyt tapahtuu on juuri tämä. Tulevaisuudessa pankit tulevat yllättäen nostamaan taas korkoja ja viemään monilta ihmisiltä kaiken omaisuuden ja myymään sen alihintaan. Omaisuus menee monilta mutta velka jää. Tästä voi oppia 1. Veronmaksajat maksavat aina kaikki pankkien tappiot hallitusten siunauksella. 2. Kun korot ovat alhaalla on lama päällä ja nopea korkojennousu edessä yllättäen.Eurokriisissä pelastetaan vain ja ainoastaan pankkeja veronmaksajien rahoilla hallitusten siunauksella, kohta 1. mukaan.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.