EVM Euroopan vakausmekanismi tie avoin liittovaltiolle…

“Eurokriittisen Open Europe -ajatushautomon mukaan Suomen eduskunnan ei pitäisi hyväksyä Euroopan vakausmekanismia. Eduskunta äänestää EVM:stä huomenna, ja Open Europen mukaan on kymmenen syytä, miksi vakausmekanismin perustava sopimus pitäisi hylätä.” Katainen ja Urpilainen sekä kaikki puolueet paitsi perussuomalaiset hyväksyvät Suomen liittymisen EVM kautta liittovaltioon. torstaina 21.06.2012

Suomen Kreikka ja Espanja vakuudet arvottomia
www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2012/08/22/nain-suomen-kriisivakuudet-haihtuvat-jo-ilmaan/201236072/170

www.taloussanomat.fi/kansantalous/2012/06/20/britit-kertovat-suomelle-10-syyta-hylata-evm/201231947/12

EVM – suunnaton huijaus
ohohupsis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/106390-evm-suunnaton-huijaus-vai-euroopan-pelastus#
EVM tulee Suomella kalliiksi
ohohupsis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/110181-miljardi-on-tuhat-miljoona-eli-1-000-000-000

Totuus EVM:stä
fi.wikipedia.org/wiki/EVM

Kreikka epäonnistui korruption kitkemisessä: “Herättää vakavia huolia”
www.taloussanomat.fi/kansantalous/2012/06/20/kreikka-epaonnistui-korruption-kitkemisessa-herattaa-vakavia-huolia/201231937/12

Nyt on jokaisella tutkijalla sekä sellaisella henkilöllä, jota kiinnostaa historia tai kirjoittaminen eurokriisistä netissä ja blogeissa ja levittämään tietoisuutta kaikille. Suomessa tehdään nyt historiaa. Jokainen Urpilaisen ja Kataisen tukipaketteja puolustava kommentti on valhetta. Jokainen heidän sanomansa uhkailu, jos Suomi ei osallistu tulee lama, euro kaatuu jne… On valhetta. Jokainen SDP Urpilaisen ja Kokoomuksen Kataisen tekeämä päätös euron tukemiseen vie Suomen varmaan tuhoon. Mikään tukipaketti ei pelasta euroa. Siksi nyt henkilöiden joilla on kiinnostusta on mahdollista kerätä aineistoa ja Kataisen ja Urpilaisen valheita ja selityksiä. Tulevaisuudessa kun eurolama iskee ja Suomi on lamassa. Monia kiinnostaa miksi tukipaketit epäonnistuivat, miksi Katainen/Kokoomus ja Urpilainen/SDP +kaikki muut hallituspuolueet tuhosivat Suomen osallistumalla tukipaketteihin. Miten Urpilainen huijasi kansaa arvottomilla vakuuksilla, joiden piti olla täydet mutta olivatkin 20%, joita Suomi voi käyttää vasta 30 vuoden päästä. Urpilaisen vakuuksien salailu. Sekä kaikki päätökset, jotka veivät Suomen syvempään lamaan tukipaketteja myönnettäessä.

Miten media manipuloi euroa menestystarinaksi vaikka euro oli katastrofi, joka vei kaikki euro maat lamaan. Miten media manipuloi Kokoomusta, keskustaa ja SDP:tä suurimmiksi puolueiksi ohjatuilla gallupeilla, joissa kysymysten asetuksilla saadaan aikaan haluttu tulos. Miten media manipuloi ja oli hiljaa eurokriisin aikana. Miten media tukee erityisesti KOK, keskusta ja SDP puolueita esittämällä ne aina positiivisessa valossa kun taas perussuomalaiset pyritään esittämään aina negatiivisessä valossa. Paljon aiheita tutkijoille sekä henkilöille, jotka pääsevät pian kirjoittamaan eurolamasta. Euron nousu ja tuho. 2011-2012 pahimpien valehtelijoiden titelin saavat Jyrki Katainen sekä Jutta Urpilainen. Nyt jo tiedetään, että Italia on seuraava iso maa joka tarvitsee tukia. Myös muut kriisimaat tarvitsevat lisää tukipaketteja Kreikka 3, Portugali 2, Irlanti 2, Espanja 2. Sekä uusia maita Italia ja Belgia. Miten eurouskovaisuus ja europopulismi sokaisi monet ihmiset, jotka alkoivat uskoa euron olevan ikuinen. Miten media pimitti totuutta euron huonosta tilasta ja huonoista vaikutuksista Suomen talouteen. Miten kaikki hallituspuolueet hyväksyivät yksimielisesti tukipaketit, myös keskusta oli hallituksessaan ollessaan hyväksynyt tukipaketit. Keskusta yrittää nyt vain kannatusta nostaakseen vastustaa tukipaketteja. Ainoa puolue joka osasi ennakoida eurokusetukset ja tukipaketti huijaukset olivat perussuomalaiset, jotka eivät koskaan hyväksyneet mitään tukipaketteja. Alla fakta materiaalia kaikille ja googlella ja wikipediasta löytää jokainen lisää.

Dokumenttiprojekti: Talouden madonluvut. Maailmantalous ei enää palaa kasvu-uralle, päinvastoin: vapaa markkinatalous ja länsimainen elämänmuoto ovat tulleet tiensä päähän, väittää 23 talousviisasta kiitetyssä dokumentissa. Vain muutos voi pelastaa maailman.
areena.yle.fi/tv/1594821

Kansan muisti tuo demokratian 2010-luvulle
Kansan muisti -verkkopalvelun pilottiversiossa voit seurata kansanedustajien puheenvuoroja ja äänestyksiä – siis vaalilupausten toteutumista käytännössä. Aiomme vielä ennen vaaleja lisätä uusia ja helppokäyttöisempiä työkaluja edustajien, ehdokkaiden ja puolueiden tarkasteluun.
www.kansanmuisti.fi/

Suomi on euroalueen kallein maa
www.taloussanomat.fi/kansantalous/2012/06/28/suomi-on-euroalueen-kallein-maa/201232412/12

Eurokriisi
www.taloussanomat.fi/toimittaja/jan-hurri/52
www.taloussanomat.fi/juttusarjat/eurokriisi/

Suomen velka
www.nationaldebtclocks.org/debtclock/finland

timosoini.fi/
perussuomalaiset.fi/

Britit kertovat Suomelle: 10 syytä hylätä EVM
www.taloussanomat.fi/kansantalous/2012/06/20/britit-kertovat-suomelle-10-syyta-hylata-evm/201231947/12

Roubini: Suomen kannattaisi jättää euro jo ennen Kreikkaa
www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2012/06/25/roubini-suomen-kannattaisi-jattaa-euro-jo-ennen-kreikkaa/201232175/12

www.taloussanomat.fi/
www.verkkomedia.org/

Etusivu

Raha on velkaa

Talouskuri hyödyttää pankkeja ja federalisteja
riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/110490-talouskuri-hy%C3%B6dytt%C3%A4%C3%A4-pankkeja-ja-federalisteja

www.eu-facts.org
www.ajanhenki.com
www.profit-over-life.org
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=3471
www.pankkikriisi.blogspot.com

Lukekaapa Kaninkolo blogin lyhyt ja ytimekäs kooste tästä meidän eurojärjestelmästä. Sen koosteen väitteet ja asiat ovat todennettavissa/tarkistettavissa sen loppupuolella olevista linkeistä.

ebolakani.blogspot.com/2012/05/yllatys.html

Alla olevassa linkissä on ehkä parhaiten kerrottu 100% faktojen pohjalta miten euro/EU huijaus toimii.
docs.google.com/file/d/0B9TMDnzhBdvRUlpjQ1o5M0RGX00/edit?pli=1

Kun tuon on lukenut, niin Totuus voi hieman kirpaista. =|

Ihmisten tietämättömyys ja hyväuskoisuus ovat toimineet tämän asian salassa pysymisessä erittäin hyvänä apukeinona.Näennäispuhe ja asian vierestä puhuminen ovat toinen hyvä keino viivyttää tämän historiamme suurimman valheen paljastumista. Valtamedia on ollut ja on edelleen tämän petoksen suojelussa oikea mestari.

EVM:stä,
www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=420

Suomen asuntokupla puhkeamassa.
asuntokuplassa.blogspot.fi/

EVM
PERUSTUSLAKIVALIOKUNTA
ESITYSLISTA 38/2012 vp
Tiistai 29.5.2012 kello 09.30

4. HE 34/2012 vp eduskunnalle Euroopan vakausmekanismin (EVM) perustamisesta tehdyn sopimuksen hyväksymisestä ja laiksi sen lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten voimaansaattamisesta

Artiklan 3 kohdan mukaan EVM, sen varat ja omaisuus on vapautettu kaikista oikeudenkäynneistä, jollei EVM nimenomaisesti luovu tästä vapaudesta tapauskohtaisesti tai etukäteen tekemässään sopimuksessa.

Artiklan 4 kohdan mukaan EVM on vapautettu takavarikosta, pakkoluovutuksesta ja pakkolunastuksesta.

Artiklan 5 kohdan mukaan EVM:n arkistot ja kaikki EVM:lle kuuluvat tai sen hallussa olevat asiakirjat ovat loukkaamattomia.

Artiklan 6 kohdan mukaan EVM:n toimitilat ovat loukkaamattomia.

Artiklan 8 kohdan mukaan EVM:n omaisuus, rahoitus ja varat on vapautettava rajoituksista, sääntelystä, tarkastuksista ja maksujen keskeytyksistä. Määräys rajoittaa tuomioistuimen ja muiden viranomaisten toimivaltaa, josta säädetään lailla.

Artiklan 9 kohdan mukaan EVM on vapautettava kaikista vaatimuksista, jotka koskevat vaatimusta valtuutuksen tai toimiluvan saantiin luottolaitoksena, sijoituspalvelujen tarjoajana tai muuna kunkin EVM:n jäsenvaltion lain nojalla valtuutettuna toimiluvallisena tai säänneltynä yhteisönä.

Koska EVM ei ole unionin perustama elin, siihen ei sovelleta SEUT 15 artiklaa eikä unionin asiakirjajulkisuutta koskevaa sääntelyä, kuten asetusta (EY) N:o 1049/2001 Euroopan parlamentin, komission ja neuvoston asiakirjojen saamisesta yleisön tutustuttavaksi.

34 artikla. Salassapitovelvollisuus. Kaikilla toimessaan olevilla ja entisillä hallintoneuvoston ja johtokunnan jäsenillä sekä EVM:n palveluksessa olevilla tai olleilla on velvollisuus olla ilmaisematta EVM:n toimintaa koskevia salassa pidettäviä tietoja.

35 artikla. Henkilöiden koskemattomuus. Hallintoneuvoston jäsenet, johtokunnan jäsenet ja näiden varajäsenet, toimitusjohtaja, henkilökunta ja komiteoiden jäsenet on vapautettu kaikista oikeudellisista menettelyistä, jotka kohdistuvat heidän toimintaansa mainittua tehtävää suoritettaessa. Lisäksi he nauttivat loukkaamattomuutta kaikkien virallisten asiapapereidensa ja asiakirjojensa osalta.

36 artikla. Verovapaus. Virallisen toimintansa osalta EVM, sen varat, tuotot, omaisuus sekä valtiosopimuksen mukainen toiminta ja toimet on vapautettava kaikista välittömistä veroista.

Tärkeintä on nyt tehdä jokaisen kaikkensa jotta nykyinen hallitus kaatuu mahdollisimman nopeasti. Se tapahtuu paljastamalla totuus nykyisestä valehtelu ja kusettajien hallituksesta kaikille. Levittämällä tietoutta. Eroamalla jos on muiden kuin perussuomalaisten jäsen ja liittymällä perussuomalaisten jäseniksi. Totuus tulee aina julki vaikka hallituspuolueet ja Keskusta ja media sitä yrittävätkin pitää kaikin keinoin piilossa. Äänestämällä perussuomalaisia saadaan tulevaisuudessa muutos tuhoon tuomitusta europolitiikasta. Totuuden levittäminen/paljastaminen muille fakta linkkien kera avaa monien silmät. Kaikki puolueet paitsi perussuomalaiset ovat äänestäneet tukipakettien puolesta. Myös Keskusta, joka nyt koittaa eurokriittisyydellä kalastella ääniä. Juuri samalla tavalla kuin SDP teki eduskuntavaaleissa. SDP petti kaikki lupauksensa heti. Samoin tulee tekemään Keskusta. Samoin kaikki hallituspuolueet myivät itsensä halvan huoran tavoin Kokoomuksen apupuolueiksi ja äänestivät aina KYLLÄ kaikille tukipaketeille. Hallituspuolueet siis äänestivät kyllä Suomen tuhoamiselle. Se on anteeksi antamatonta, sen takia kukaan ei voi äänestää pettureita. Koska kaikki puolueet paitsi perussuomalaiset ovat pettäneet äänestäjänsä ja kannatajansa. Ainoa keino on äänestää prostestinä aina heitä vastaan, sekä muutoksen aikaan saamiseksi on äänestettävä perussuomalaisia aina kaikissa tulevissa vaaleissa.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.